Коментари - Папата разясни думите си за "Велика Русия", породили гняв и полемика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живял съм много по света вкл. В Украйна: не съм срещал по-нахален, учудващо глупав, често наивен и постоянно искащи като просяци, като че ли някой им е длъжник. Неприятно объркано общество

Дайте да го набием, че изтървал истината

Велика Англия или Франция, нямаше да има проблем, нали ?! Дееа мизерните блюдолизци соросоиди журналя !

Абе клисар скълцан какво има да им се обясняваш на тези уроди, бе? Ти си папа, удари по масата и им кажи истината в очите. Нали си наместника на Бог на Земята !? Затова Православието е по-правата и вярната Христова църква.

Като гледам меко казано наглоста на тези укрианци, почвам да си мисля че Русия и запада са се наговорили наистина да ги изтрепят. Ей така само размишления.

"Папата разясни" че е тотално изкуфял и тотално изкурал!

От Украйна постоянно търсят под вола теле. Болни мозъци

Забравили сте да отразите реакцията на укрите - след това изказване, вече и папата е в сайта "Миротворец". Честито !

Цитат: "поздрави президента Румен Радев и благослови българския народ" Готин папа. Няма да поздрави предателите в министерският съвет и парламента я.

Цялата католическа църкта, пък и всяка църква и организирана религия, е в служба на власт имащите. От както има "вяра". В Египет даже царя се е смятал за самия бог. Създателя на всичко и всеки. Естествено, че папата ще се слага на Путин. Нашия атриарх как се слага на Бойко. Същата щуротия. Морал, достойнство това са думи чужди на църквата в този и вид. Не виждате ли какво ставеа. Отиват и събират, човешки материал, оставят го да се мъчи "по волята" на всевишния и толкова. Ми разбира се, че е емоционално, ми разбира се, че човек се трогва. Но върши ли църквата нещо, ми не почти нищо. Хората си се мъчат. Даже превръщат сиропиталищата в къщи на ужасите. Това е църквата. Тя не е важ приятел.

Папата да се прегледа при специалистИ!

че е прав папата, един вековен велик народ не трябва да се свързва само с Путин!

Интересно, кои са тези с толкова власт че да критикуват папата? Същите дето налагат LGTB++ И да напомня нещо от римско време - абсолютната власт развращава абсолютно.

ние все още ли сме православна държава или сме станали католици, че толкова голямо значение се отдава на някакъв папа?

"Франциск благослови българския народ, прелитайки над страната ни" Хайде няма нужда!!!

Пожелавам на всички фенове на руската култура да емигрират в Русия!

Велика Русия е като Велика България....първо е едно и също нещо и второ е било в миналото.

Опаа, и папата наплюха. Нищо, скоро палачинката ще се обърне

Още един гаф на Папата, да поздрави Румен Радев. Пак ще се наложи да се оправдава.

Абе кога каже велика британия всички се лендзат и са посират от кеф

Плисецкая не я пипай, червена мърша! Идолът на балета преживява десетилетия ужас от издевателствата на НКВД. Нейните признания сам ще си ги намериш в YouTube. А Достоевски, като военен кореспондент във войната 1877/8 СЪС ЗАВИСТ ПИШЕ ЗА КИТНИТЕ БЪЛГОРСКИ КЪЩИ И ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРИТЕ. И риторичен пита: Тях ли сме дошли да "освобождаваме"?

Чупка бе, мекере. Такива като теб са предали Левски и са убили Ботев. Да кажеш, че по турско българите (с изключение на мекеретата като теб) са живели добре си е голяма мекерешка наглост.

пиZдославний, Героите на Лев Толстой имат своите реални оригинали. А болярската къща, която е основно място на събитията на "Война и мир" ....днес е случайна собственост на една от трите ханъми на Путин. На ЧИСТАЧКАТА Кривоногая, собственичка на "Банка Россия" - личната банка на Путю. Лев Толстой няма последователи в Русия. Неговото дело за НЕНАСИЛИЕТО има на -много последователи във...."ФАШИСТКА" България. Лев Толстой е ОТЛЪЧЕН от руската че и православна мафия. РПЦ Zабранява Толстой да е погребан като чебурашко-православен. Лев Толстой е ОПЯТ и ПОГРЕБАН от АРМЕНСКАТА КАТОЛИКОСКА църква. До днес РПЦ не разрешава бракове между арменци и руснаци! Толкова за "руския мир".

за разлика от нас които може да кажем ‘fuck the EU’ например

Папата е прав! Аз освен един селски дебел цървул Тарас Шевченко - хохолски стихоплетец ,украйнския Кръстя Пишурката ,за друга украинска култура не знам ! света!Дървен философ мелез между умнокрасивите чукундури Дайнов,Дичев,Смилов и Минджев! Цял свят знае и се прекланя пред измислените образи на Наташа Ростова, Ана Каренина и княз Андрей Болконски, камо ли за истински като Мая Плисецкая, Шостакович, Чехов,Толстой и Достоевски!

Да си чувал случайно за Гогол?

Гогол е погребан в гробището на Новодевическия манастир. 200-годишнината от рождението на писателя, преди 8 години, бе тържествено отбелязана като велико събитие от национално значение в цяла Русия,а не в Украйна!

пиZдолшкий, Гогол НЯМА НИЩО ОБЩО с Украйна. Той е руски писател на руската държава. Нещо като теб, но Гигантское говно.

Гогол е толкова украинец, колкото са македонци Гоце Делчев, Климент Охридски, цар Самуил, братя Миладинови и т.н и т.н. Украйна за Русия е като Македония за България.

Немери се кой да каже истината от "високо"та всички заблудени да чуят ,то укрите се засягат та те са част от тази история безграбначна срамота слава папаФ.

Интересно, защо папата е поздравил президента Радев, не умнокрасивия Денков?!

Защото папата е руски дебил.

ОТГОРЕ Папата ПОЗДРАВИЛ ПРЕЗИДЕНТА. :) А ОТДОЛУ 3 ПЪТИ Папопогаления и Денков РЕВНУВАТ. :)

"...те са наследници на Велика Русия... ... на един руски народ с една велика култура и С ГОЛЯМА ЧОВЕЧНОСТ" Да бе, визирал само РУСКАТА КУЛТУРА. ;)

Руската култура е с векове пред "американската гейкултура"! :-)

Тоя Папа е пич. Кефи ме. За разлика от предните. Даже поздравил като минал отгоре :-)