Папа Франциск разговаря с Марк Зукърбърг

Папа Франциск се срещна във Ватикана с основателя и изпълнителен директор на Фейсбук Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск разговаря с Марк Зукърбърг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...компания за музикален стрийминг..." - ???

ДИР в предвид оценките в 08:47, на народа никак не му се струва да е по вашите клишета: извън темата и спам. Засрамете се вече бе, безродници! Кому слугувате в тоя живот? Българи ли сте, или чуфутски подметки?

Ами такъв е папата. Приема евреи, кланя се на богати, мие краката на мюсюлмани> Това е ....-, да не казвам лоша дума, а не папа, камо ли изобщо човек с морал, милосърдие и грижа за християнския свет.

Като християнин и човек вътре в нещата мога да кажа че папата си върши работата много добре, просто вие не сте наясно или искате да се държи като не християнин.

Марк в костюм, браво, браво!

Пак потайни срещи на тайни религиозни общества се опитват да решават съдбините на целия свят!!!

Беше Цукерберг и изведнъж Зукърберг !

someone

на зукърбърг му правя евала, че има поведение на достоен богат човек - създаде семеиство, съпруга, дете, като го сравнявам с повечето български богаташи и манталитета им да харчат за проститутки, наркотици и т. н. виждам огромна разлика.

Едиствената причина за бедността и неспаведливостат във света е неспазването на десетте Божии заповеди, които са любов към Бога и ближният. Има дефицит на любов и истина в този пропаднал свят крачещ бързо към своята гибел. Бог казва за последните времена в които живеем, че понеже беззаконието ще се умножи, любовтта на мнозинството ще охладненее. Папата е представител римокатолическата църква, която е преследвала и изтощавала светиите 1260 години - от 538 до 1798. В Библейските пророчества е представена като звярът (политическият аспект на тази църква), които излиза от морето (народите на Европа) и който има седем глави и десет рога (царства). Той никога няма да посочи истинската причина за неспаведливоста и стремглавият упадък на морала в обществото, защото не търси истината а властта. Тази църква не иска Божиите закони, които са фундамента на вечният живот в мир, любов истина, радост и хармония. Тя се опитва да ги променя и да наложи своите богохулни закони с които да узакони беззаконието и да утвърди своята власт и господство над целият свят както е било в тъмното средновековие. Тази отстъпила от Божията истина вавилонска блудница (чрез която е представен духовният аспект на тази църква) иска да на наложи в цял свят своите закони записани в енцикликата "рерум новарум" , които са беззконие създадено според принипите на хаосът. С тези "хуманиски" закони свеки ще има право да присвоява чужда собсвеност според нуждите си , като преценката е негова. С тези закони уж ще се борят с бедността като взимат принудително от имащите за да дават на нямащите, което е класическа кражба и показва престъпен начин на мислене. Идеята е да направят всички бедни и зависими с изключение на самопровъзгласилата се "висша" класа вавилонски шамани и ковчезници, които са в действотелност хоар с ронбско мислене роби на грехът и беззаконието. Тези закони целят да направят всики престъпници в очите на Бога.

Тази църква която черпи с виното на своето разпалено блудтсване царе и народи не иска Божията истина, която е светлината нба света, а искат да увековечат световното си господство чрез беззконие, което ще бъде подпечатано с белегът на авторитет на звярът - неделният закон, сложен на челото на всеки които приеме техните гибелни езичекси езотерични доктрини и учения. Челото е символ на вярата и мисълта, а ръката е символ на действието. Бог ни казва да мислим по праведно според Божията воля, което значи да сложим Божият печат на челото си, и да действаме праведно, което значи да сложим Божият печат на ръката си. Който устои до край във във вярата, любовта и истината и пази Божиите заповеди, които са вечни и непроменими като Бога, той ще бъде наречен победител и ще получи венецът на живота.

Трудно е да се спазват заповедите, когато има толкова жени с голи бедра и дълга коса.

По това което казвате вероятно сте някакъв протестант, опеделено не виждате нещата вярно и не тълкувате правилно "Окровението на Йоан", както Господ е казал "Първом човек трябва да извади гредатата от своето око и след това ще вижда ясно, за да извади съчицата от окото на брата си".

човек ми каза ,че във католическите храмове палят свещите с електронни карти ,но чак пък за сайбър 'папа',честно казано, не бях си и помислял.

На Папата се целува пръстена, какво се ръкуват като бизнесмени?

Във Ватикана ще се намира световният ИТ център и мрежа. Ще се ръководи от всевишния. След като всичко е божие дело, а католицизма е най-правилната вяра, защо да не се делегират на Ватикана и тези задължения от Бог.

Facebook Религията стана по известна от коледа и великден. Нормално ще е Зукабърг да приеме папата след 2-3г.

Много просто отче. Направете си регистрацийка при нас за да ви пускаме платени реклами, а ние ви обещаваме да помислим какъв дял да дарим за каузата ви...

"една от обсъдените вчера теми е била "как да се използват комуникационните технологии, за да се намали бедността,...". Събрали се двамина, разполагащи с милиарди, да умуват за намзляване бедността. Е ми установете контрол над раждаемостта, междувременно инвестирайки в нови работни места. Който взима работата на хората ги прави бандити или просяци.