Нападателят на Йоан-Павел II иска среща с папа Франциск

Турчинът Али Агджа, който през 1981 г. стреля по папа Йоан-Павел Втори, е пожелал да се срещне със сегашния папа в Кайро.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на Йоан-Павел II иска среща с папа Франциск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска папата да му измие краката.

БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА!

папите за нищо ги няма..

Тоя пък откъде изплува отново?!!

Тоя по-скоро би трябвало да поиска среща със свети Петър или както се казва техния ключар за отвъдното...Пък може и да му помогнат за тази среща...при добро желание...

loyola

Само да ви припомня че даже и след като всички признаха, че България не е участвала в атентата, Асен Агов продължаваше да ръси обвинения в публичното пространство, за да се изстреля нагоре по стълбата на политическата си кариера... Не трябва ли прокуратурата да му повдигне обвинение?

Не смятам, че Папата ще му обърне изобщо някакво внимание на този луд, виж медиите, тях ги интересува подобни скандални персони.

България трябва да търси обезщетение чрез международен съд. Върху нея бе излята толкова отрицателна енергия, което доведе до непоправими щети и криза.

"кампания против България." да така е но краината цел беше обвиняваики нашите служби да се прехвърли вината на кгб и по този начин да се дискредитират руско-полските отношения , това бе необходимо да налее още негатив и да засили антируските настроения в полша като по този начин се помогне на подготвяния по него време цветен сценарии там .

Ехааа, дълбока конспирация, казваш!