Коментари - Папа Франциск спомена Украйна и се разплака по време на публична молитва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този папа е сатанист ! Не вярвайте на крокодилски сълзи !

Наричат го "крокодилски" сълзи.

Как да не е критичен папата, като знае, че войната се одобрявя от неговитя аналог там,осветил знамената на руската армия срещу Украйна.

Или си наивен. Или си тъп. Или и двете.

Дъртият лисугер-иезуит изкарал цяло цирково представление. Защо не рева когато избиваха сърби, либийци, иракчани..?

В крокодилите има повече състрадание, отколкото в католическата църква. Те поне като се нахранят, се спират за известно време.

Площаден шарлатанин. Жалко за истинските вярващи католици.

Евреите и папа си сложиха.

Държи метавърса. Докато убива, дере и се гаври с гоите. Хората си мислят, че виртуалната реалност е само дигитална. Ми не е. Дигиталната е само поредната им итерация. Хвърлете око кой държи финансите на Холивуд и на Интернет гигантите (социалните мрежи) и ще ви светне крушката.

Е, голяма част от тях са по морето или в други държави на издръжка на такива като теб и мен. Провери Украйнски Батальон в Монако.

А защо не споменава Армения, Сирия, Етиопия и др? Или те не са хора, защото не са католици?

на папата не му е работа да се меси в политиката, а пък има и толкова други събития по които може да пореве (засечено по хронометър естествено) - жертвите на инквизицията, изнасилените деца, промяната в десетте Божии заповеди......

Циркаджия

То щото реве на чужди гробища, та за това по Великден и Коледа на площада св Петър се събират вече почти толкова ,колкото на протестен митинг пред руската църква

преди години един друг Руски президент се беше амбицирал да ликвидира Папата . Спмняме си как свърши това ..разпад и след разпада рев на умряло.

Че то никои не се опитва да ликвидира папата, Украйна забранява Източната Православна Църква. Кой каквото си посее, това жъне, жалко за младите момчета и мъже, които я оцелеят, я не.

А за войната в Етиопия нещо, над половин милион унити, бежанска криза, или ...

Убити, а не юнити, но - да, те не са хора там явно, а човекоединици, в Афганистан - също и навсякъде другаде, където "велики" сили налагат"справедливост" като причиняват хуманитарни кризи сред населението.

Бог е в сърцето и главата! Не ни трябват църкви, синегоги и джамии! Папи, попове и ходжи, всичко е фалш...

Ще се разплаче човекът. Нали има сърце и душа. Страда за страданията на цял един народ жертва на непровокирана агресия. А нашите безмозъчни русофили ръкопляскат на бай им Путлер. Тъпанари...

Нормалните хора търсят и двете страни на една "монета", а не само едната! За това и сме били 500 години под турско ИГО!!!

Е, голяма част от тях са по морето или в други държави на издръжка на такива като теб и мен. Провери Украйнски Батальон в Монако.

Да ти имам гледната точка и късата памет.

Този е от същия театър, като зеленски! Артисти, света се напълни с артисти!!! Пази, боже нормалните хора!!!

Колко сърцераздирателно. Че даже и хронометър му пускат на белия поп да засичат колко време плаче за укронацистите. А какво показа хронометъра за децата на Донбас избивани 8 години от същите тези укрофашаги. Вашата мама лицемерна.

е станал сълзлив. И за затворниците плачеше, и за всичко. С плач нещата не се оправят. Трябват дела.

На това му чувам старческа сенилнност. То и аз веке от най-малкото рева, дедото вика време е да заколим бишката, я земем , че ревнем за тва и спрех да гледам турски сериали. Па тоя поп е бая по дрът от мене , сигурно ветър да повейне и той реве ..

Лицемер

лицемерен сатанизиран дъртак

Очевидно са Путин и компания барабар с патриарх Кирил

Сигурно в Украйна са го изчукали и му е харесало

тоя пedоfiл кога изнасилват деца по католическите църкви защо не рева

А за децата, жертви на католиците-педофили що не плаче?

За това пък Гундяев насърчава убийствата в Украйна и обещава на убийците, че ще отидат в рая. Чеченци мюсюлмани колят християни! И всичко с благословията на “православния духовен водач”!

На папа вяра да нямаш. Да сис помним за Пий XII, който сътрудничеше на фашистите и за който набързо спряха достъпа до разсекретената документация уж заради коронавируса, но още не дават да се разглежда след съмненията, че е бил фашист. А на тези, които не познават историята на Ватикана препоръчвам да прочетат книгата "Свещения вертеп. Там година по година, папа по папа ,са разкрити мръсотиите на Ватикана, убийствата, разврата и всички престъпления на католическия елит. Изнасилваният на момчета в 20 век са просто продълеие на хилядолетна традиция.

Такива кинти завъртяха и Зелниския Гоблин и Путя .... аз тук свещи продавам за 10 евро цента пачето ... ъъъъъъ

От тази война. Лицемери.

Как точно е част ?

1981 г. Интриганти на мах.

Артист .

Той да се разплаче колко много малки момченца са изнасилвани редовно от католическите свещеници в църквите и училищата.След като бяха разкрити някои от тях, също бяха и опростени. Сега си вадете извода, защо толкова гейове има назапад.

а Путин какво прави с осмокласници в спалнята..ха.ха

- имам спеиялна стая за тебе дядо, все пак 5*на вечна почивна станция имам. П.С вечно твой Луцифер.

Са му бръкнали в …. Като се е просълзил Отвратителна злоупотреба от страна на фейк новините с религията Анатема на изродите

Не само папата а и целия свят сме с Украйна и героичния украински народ.. до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

Ото фон Бисмарк (1815 – 1898) е КАЗАЛ: "Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори, така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник. (из отговор на принц Хенрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.)". Днес в Москва има команден център на системата "ПЕРИМЕТЪР", която на запад я именуват "РЪКАТА ОТ КОВЧЕГА". Тоест, победители или победени в термоядрена война ... всички ще сме при Свети Петър.

сега е 2022г и има аналогови руски орки..ха.ха

Бисмарк е като БАБА ВАНГА, дето е казала на Хилер: НЕ ПИПАЙ РУСИЯ!

Като го гледам горкият ,май и той вече е от компанията на Байдън

Заплака с крокодилски сълзи. Мазен рептил.

Папа Франциск при спомена за разпарчетосана Украйна, се разплака. Обаче сълзите му са естествени, а не крокодилски - рептилски. Той самият жали, че дните на рептилското господство П Р И К Л Ю Ч В А Т.

Как са му останали сълзи като е гледал как се избиват цивилни и деца цели 8 години. Лицемерието вече е в повече. Да спрат да дават оръжие, с което се бие по мирно население, че и ние, барабар Петко с мъжете.

...за децата на Донбас не е ли ревал тоя!?

jingiby

Хайл Капутлер...

"Откакто Русия нахлу в съседна Украйна през февруари, Папа Франциск споменава Украйна в почти всички свои публични изяви и става все по-критичен към Москва." Ама разбира се. И папата СИГУРНО се е ОТМЕТНАЛ от думите си: "ЛАЯТна НАТО ПРЕД ВРАТАТА на РУСИЯ може да е причината за войната в Украйна"?!

Извратеняци !

Зад Ресета и Шваб. Лицемерието е безкрайно. Йезуити, сър.

САМО НА ЕДНО МЯСТО ЛИ СЕ ВОЮВА В ЦЕЛИЯ СВЯТ, НЕ ЗНАЕХ