Папа Франциск призова Европа да изгражда мостове за мир в Украйна

"Плаваме по океана на историята в бурни времена и усещаме липсата на смели пътища за край на войната"

Обратно в новината

Коментари - Папа Франциск призова Европа да изгражда мостове за мир в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо западняците изведнъж започнаха да говорят за мир.Защо ли?Може би в Украйна вече няма балсами да се бият заради чужди интереси??

когато агресорите са или избити или избягат обратно в кочината си.

Ко стана бе, нали щяхте да я отслабвате и разпадате Русията?

Ти вярваш че и се е разминало?! :)))

Е известен отдавна. Русия напуска окупираните от нея територии на суверенната държава Украйна, признаци като украинска територия от самата Русия с международен договор. Плаща си репарациите за инвазията и ще има мир.

Папата каза - уй за усраина :)

ВГъзю Изрожденски бил назначен за говорител на Ватикана :))) Ти да видиш..

ПАПАТА Е РУСОРОБСКА КОМУНИСТИЧЕСКА УТРЕПКА ДА ГОРИ В АДА

Чуваш ли се?

в човешки образ ...се е показал пак...

Зеленку ли тва?

Изхода на войната в Украйна ще се реши не от украинската контраофанзива, а от руската офанзива , която ще последва. А за доказателство, че ще има такава е факта, че Украйна получи касетъчни боеприпаси. Те не са толкова ефективни срещу заровени в земята войски, колкото срещу атакуващи военни части.

Казваш ти и останалите възхваляващи Русия ще заминете доброволци в руската армия и ще превземете Украйна??? А с касетъчните боеприпаси украинците в момента разминират забранените в целия свят противопехотни мини използвани от Русия. А вече цяла година чакам твоята Русия да превземе Киев за три дни.

Че русите ще ви ебат мамата, а аз ще им ръкопляскам :)

Да ,но когато вие заминете за милата ви Украйна.

И тоя за говори за мир.. утече в канала перемогата явно.. Сега ще се опитат да спасят поне малка част от укро кочината.

Навремето англичаните се опитваха да градят мостове за мир с Хитлер. Даже един техен управляващ сключи един договор и гордо го размахваше как е осигурил мир в Европа... Всички знаем какво стана след това. Русия окупира Крим и изпрати войски в Донецк и луганск- сами си го признаха. Западът в името на мира не реагира твърдо и както трябваше със съответните военни действия с идеята да има мир да има спокойствие и да няма война. И какво стана после? Русия нападна Украйна с намерението да я завладее и да я присъедини към собствената си територия. Да как по-точно смятате да изграждате мостове за мир с Русия след като Русия не спазва никакви договори и не зачита нито територията на чуждите държави нито международното право.

Не разбрахте ли, че Запада бяга като дявол от тамян от евентуален директен конфликт с Русия. Питам се, що за теза се развива тук.

Не смея да предизвика в директен конфликт НАТО. Вземи картата на Русия другарю и погледни колко държави от бившия съветски съюз и сегашни членки на НАТО имат обща граница с твоята Русия. Що твоята Русия не ги нападна тях а нападна не членуващата в никоя организация Украйна? Гледам обаче упорито избягваш да коментираш действията на Русия копирани от действията на Хитлер

Не се бъркай в Божиите работи!

Тоз ватиканския поп по-добре да разкаже за педофилите и педитата във Ватикана.

Иде тежка зима да спрем за малко патардията па на пролет па да се почваме

А едно време какви папи имаше... я Кръстоносен поход, я Вартоломеева нощ... Развалиха ги тия папи, ей...

Едната от страните (ясно коя) е пред военен и всякакъв колапс, затова много се опитват да оберат лаврите като миротворци, в т.ч. и папата.

моста за Крим трябва да бъде разрушен.. това е мостът на войната