Папа Франциск от Гърция: Европа е раздирана от националистически егоизъм

Брюксел не е двигател на солидарността, разкритикува главата на Римокатолическата църква

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами кога ще идеш да кажешна амеиканците да отварят границата с Мексико? Отвори и ти Ватикана, стига с чужда пита помен.

На какъв хуманист сииграеш, тъпанар такъв! Не виждаш ли че затриват белите християни, за да заселят каквото им падне! Защо не заклеймиш войните и тия, които ги водят ? Тъпанар с тъпанарите !!!

Да отвори хилядите пустеещи католически манастири , да ги настани там и да ги издържа. Банката на Ватикана е супер богата и може да си го позволи. . После, който не иска да стане католик, да върви във всичките четири посоки и 30 румба и да се спасява. Папа , кой ти дава право да харчиш парите на европейците и да превземаш земите им ? А ???

Папата не е прав много има си държави има ди граници -има сизакони -нелегарните мигранти са пристъпили закон и трябва да се връщат - не да ги канят кат баба Меркел.

Каква солидарност?! Те искат да ни затварят, да ни оставят без доходи само защото сме здрави и не се разболяваме?! Долен предател! Дано иде в ада!

Али Агджа да го нацели тоа бял калпак

тоа ли ше е последният папа!?

Католическата църква е създала светата инквизиция, и е убила, гонела, измъчвана, и погубвала стотици хиляди хора. И според всички природни закони, тази църква би трябвало отдава да е изчезнала също като фашизма, и юдеизма, примерно. Но дори и да казват че Ренесанса уби инквизицията, то сега, и инквизицията, и фашизма, и юдеизма, чрез коронавируса, живеят в нов ренесанс

Инквизиция,между другото освен еретици ,вещици,и учени,е инквизира,престъпници,педераси,и убийци!

Инквизицията е и горила на кладата Николай коперник. И умирайки той го е казал, земята все пак се върти. И колкото и хора да е изтрепала католическата църква, тя не е успяла да спре въртенето на земята. И никога няма да успее

Главния инквизитор е покатоличения ЕВРЕИН испански сефарад маран Томас де ТОРКЕДАМА/които неправилно наричат Торкемада ТОРКЕДАМА-на иврит ТОР-Изследвам,проучвам ,експлотитам КЕДЕМ/КАДЕМ-проливам първи КРЪВ Целта на създаването на Инквизицията е мащабен план оправдание за да се РАЗПРЪСНАТ еврейте сефаради из цяла Европа и то предимно в Османската Империя/3000 рода преселени с кораби / Цялата операция е от конспиративен порядък и е финансирана от СИДЕРИОНА който се намирал във ВЕНЕЦИЯ/средновековен банков и търговски център на Европа/.Подобен план се повтаря след 5 век за да се оправдае преселването на големи компактни групи евреи в Палестинските земи и създаването през 1948 год на Израелската държава Розово цикламените Папските шапчици приличат на 100% с еврейските кипи/ритуални шапчици слагани при влизане в синагогите/

на аржентинският Кардинал за Папа стана при невиждана смяна на жив от жив Папа,нещо което се случи за първи път в историята на Римокатолическата църква.Тогавашният папа Йозеф Райцингер-Бенедикт 16 беше внезапно сменен от аржентинеца.Въпреки многото въпроси за тази невиждана в историята смяна,Ватикана мълчеше!Сега вече е ясен отговора на много въпроси!

ми обясни на невежите бе

може ли целия свят да се побере в Европа, а? А и защо, а? И като дойдат другите, това няма да са същите развити държави. Държавите са изградени от човешки материал и от ХОРАТА зависи дали държавата е цивилизована или примитивно-варварска. Ако ще в ЕС да е.

Води си ги във Ватикана, миндил червен.

Тоя що не си ходи в Бразилия?! Взел и ментор да ни се изявява!

Всеки нирмален човек е наясно, че когато накъде има война, много хора ще тръгнат да бягат, за да се спасят. Но в момента такива хора са не повече от 5-6 % от мигрантите Всички други са с неясни цели- едни са икономичеки мигранти(повечето), други са подкоросвани от различни структури и т.н.. Най-големият проблем е, че между всички мигранти има един голям процент терористи. Много пъти се питам, защо Европа се самоунищожава, но не мога да намеря отговор. Но вероятно, процесът на самоунищожението се ръководи от хора, като този папа, който би трябвало да е стълб на християнството, а той се е загрижил, за хора, които идват от немай-къде, без документи и никой не знае, какви намерения имат. Но всъщност, като се замисля, Ватикана е пълна с педера.и и педофи.и. Така, че това поведение на този папа е разбираемо. Жалко за Европа. Но може би това е хода на еволюцията- идват и си отиват империи и велики държави. Явно сега е дошло и времето за унищожението на нормалността в Европа. За съжаление, ние се случихме да живеем в това време.

... "Да се обърне повече внимание на хората в нужда и пропорционално, в зависимост от възможностите на всяка страна, те да се приемат, защитават и интегрират." Попе, те, че ги приемат.... приемат ги, че ги защитават.... защитават ги. Обаче, когато дойдем до ИНТЕГРАЦИЯТА, нещата се объркват! Маймуните искат да си живеят маймунския начин на живот където и да отидат!

Папата да го папа.

дали някой ви слуша вече,мълчете си там и се обичайте помежду си

Ех какви папи е имало навремето…-а сега- жалък марксист. Да ходи да мие краката на оркоподобните и да не дава непоискан акъл. Срам за християнството!

Предишния папа Бенедикт на младини длужил3 години в ХИТЛЕР ЮГЕНД/нещо като младежкото ГЕРБ/

А така добре си вървеше днешният ден. Този марксист дегизиан като папа вкара чувството на омерзение.

"Ти да видиш!" Сега, съфорумците - къде е истината? Там, дето ни я сочат САЩ? Или пък ЕС?!? Или светия отец с божията благословия ни я сочи безпогрешно :):):) Смех... Най-лошото за мен е, че след 30-годишни "демократични" напъни пак /за кой ли пореден път/ България се оказва в лайняната талига на позора. И всеки се чуства задължен да ни сочи с пръст и да ни дава акъл как да изплуваме...

През последните 30на години, т.е. от атлантичаската дИмУкрация насам, дълбоката държава на САЩ и глобалистите си назначават папи по свой избор. Първият беше Йоан-Павел 2.

Чета коментарите и си мисля - има надежда, има мислещи хора. Радвам се че съм българин

ако нямаше мигранти, нямаше да има криза

Mulchi be demon

Я си гледай педофилите край теб...Европа щял да оправя

И що така, бе йезуитино от ордена на "Кучетата на Господ" (доминиканците)? Когато европейците имаме проблеми - оправяйте се сами. Когато другите не се справят - помогайте, щото ... Щото иначе ще дойдем при вас и ще си го отнесете. Най-малкият и съответно - най-гъсто населен континент на Земята да побере колко - два, три или направо пет милиарда население вместо сегашните пет-шестотин милиона? И да изхранва поне половината от останалите до седем и половина милиарда, така ли? Никой европеец не им е длъжен нито на азиатците, нито на африканците - ресурси имат бол, да се оправят сами бе! Войни се водели - да не би пък случайно да се бият помежду си? И накрая - да, аз съм наицоналегоист. Искам да си остана с моята култура, моите деца да я направят каквато искат те, не някой друг - религиозен кърлеж или пришълец от незнам къде си да ми/им казва какви да са! Аре разкарай се!

Бразилия ,Чили и цяла латинска америка,дори и в Мексико може да ги настани,въпросните същества

тоя колко афганистанци ще настани в палата си ми е интересно?

Папата нео-либерал инернационал-марксист.

Този не е нито папа,нито марксист! Той е долната подлога на юдеюмасоните,сложен във Ватикана за да го ползват за пъкления си план за унищожаването на Европа и европейските народи! Той е гнусен коварен,подмолен сатаниист,пъкнал се от най-страшния кръг на Дантевия АД!!!

Папата е крипто-ЕВРЕИ от стар венициански род Фамилията му БЕРГОГЛИО е еврейска ЙЕЗУИТСКИЯ орден е основан 15 век от баския ЕВРЕИН Игнасио де Лойла и 6ма крипто-ЕВРЕИ испански сефаради Игнассио де Лойла внук на богат ЕВРЕЙСКИ равин търговец даан/съдия/ ковчежник на съда в Лоийла-столица на супер богата провинция БАСКИЯ ЕВРЕИна от Лойла заедно с другите евреи дали купища ЗЛАТО и пари на РИМския ПАПА Паул III за да ги направи бишопи -свещеници за да властват над душите на вярващите.Към спонсорството на Йезуитския орден се присъединяват и 5те бирници- ковчежници /крипто евреи сефаради/на испанския крал Фердинанад Арагонски Папа Павел утвръждава Ордена на Йезуитите а в продължение на столетия крипто еврейския Йезуитски ОРДЕН на псведохристияните ПРЕВЗЕМА Ватикана

Дъртия главатар на педофилите да си ги прибира във Ватикана....

Започвам с това, че знам много добре, че Ковид е опасен. Въпреки това ми се струва глупаво да затваряме местното население и да ограничаваме пътуванията в Европа, а в същото време да приемаме диваци от Африка в огромни количества. Това не са бежанци. Това са селски тарикати търсещи лесен живот и терористи. Европа трябва да се затвори НАПЪЛНО за диваци. Най-малкото тези същества могат да донесат Ковид, нали?

И тоя дядка е изкукал. С Бай Дън да си направят старчески кръжок за да си говорят глупости. Добре че и двамата никой не ги взима на сериозно вече

Има дълбоки традиции.Първата европейска харта за общност се е провалила и е започнала първата световна война.Сега Европейският съюз повтаря точно същите стъпки.И ние не изоставаме.Първата харта е подписана от Стамболийски

Да си ги прибере всичките у Ватикана.

Папата колко прибра във Ватикана?

Като всяко млекопитаещо участващо в социални взаимоотношения този човек има право да критикува. Това е по-полезно и конструктивно от безмислието - благославяне. Това е като да стоиш и да се надяваш нещо хубаво да се случи.

Папата и той хвърля кюспе на паплачта.

Тоя що не върви намйка си у п.....та в Аржентина

може да се реши много бързо. Високи огради и снайперисти стрелящи на месо. Не виждам защо изобщо се занимаваме с подобни измишльотини. Криза няма, миниране на границите и нещата сами ще се решат.

Мигрантска криза може да се реши много бързо, ако НАТО и ООН престант да "помагат" за световния мир.

този е доста противен сатанист.

които седят на златен трон и управляват трилиони, но призовават бедните да помагат на по-бедните?!?!?!?!

Папата трябва да благославя, а не да критикува.

само проповядват солидарност, но не ги прибират в техните конвенти празни. В един квартал на Рим в кръг от 3 км има 5 конвента почти празни, да ама вратите им са затворени за беднити имигранти. Католическото течение в християнството е най лицемерното и порочно.

Претенции - към меркел, а не към тези, които не й уйдисаха навреме. Освен това във Ватикана няма да припари така наречен "бежанец", така че с чужда пита помен лесно се прави. Ясно, папата трябва да показва милосърдие, поне на думи, но щеше да е по-добре да не се изказва по темата. Интересно, какво ще каже след това посещение в лагера, сигурно ще е отчаян от условията там, които създадоха уж негостоприемните и несолидарните европейци.

Каголи ите се оказва, че освен пвдофили са и либерасти. Тях не ги плаши навлизането на исляма в европа нито разбиването на семейството и семейните ценности както и националните традиции.. Изглежда за кинти са готови да продадат всичко и да плюят на хората които се борят и разобличават либерастията!

След тази изцепка на Папата моите симпатии към католицизма спаднаха на нивото на абсолютната нула. Стой си във Ватикана попе, и не си навирай гагата нашия район!

О, ПАПА, светът КОВИДЯСА. За ЕМПАТИЯ забравете!

Пичове,промяната започва от СВИНЕТЕ В ДИР. ТРЯБВА ДА СЕ ЛИНЧУВАТ. ЗАЩОТО ПОСТОЯННО ТРИЯТ КОМЕНТАРИ! ТЕ СА ЛИЗАЧИ И ПЕДАЛИ МРЪСНИ СВИНЕ И ПОМИЯРИ КОЙТО ПРОДАВАТ МАЙКИТЕ И ДЕЦАТА СИ ЗА ЖАЛКИ СРЕБЪРНИЦИ !

Мисля че е най-добре папата да си ги прибере във Ватикана! Тази непрестъпна крепост е крайно време да приюти мигрантите с ислямско вероизповедание! А и Ватикана е отделна държава и е нужно да си поеме квотата - все пак е в Европа.

Папа Франциск имал планове на СВ Петър да му турне четири минарета от страни. А кръстовете и Пиета ще я покриваме с завеска, като при Ая София в Стамбула. Това му било мечта на папата !

Ами негово Светейшество да се раздере от глобалистическа щедрост и да ги вземе във Ватикана!

Стига вече с тая бъркотия между бежанец и мигрант! Бежанците са 3%, а другото икономически мигранти млади мъже, които от какво бягат? Оставили жените си и “бягат” от какво? И то искат да бъдат спасени не в България или Франция, а в а Германия и Англия….