Папата обяви седем нови светци

Папа Бенедикт Шестнайсети причисли към лика на светците още седем души, опитвайки се да подсили католическата вяра на места, където тя губи позиции, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Папата обяви седем нови светци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдааам... Кога най-накрая ще обяви и името на Новия Господ Бог?

много са се увлекли пак.то бива ,но така пада реномето на светците. все едно всички предложени-орденоносци.

Ми тъй, ми... Мчи кък... Търсенето на свети кокали гаче ли расте, а предлагането - тц! То затуй Предтечата със шест (доскоро си мислех, че са само три) глави и четири ръце се оказва, предсмъртният дъх на Исус - къде 10 литра, а светият кръст - към 300 кубика дървесина... цяла кръстова гора, баси... Та се налага да се мисли за бъдещето, зер винаги ще има амсалаци с излишни мангизи, чакащи да потънат в джобовете на расовите педофили, щот и детските дyпeта не са безплатни, я... Пък що не земат да пратят мисионери в Афганистан и Иран, че там християнството бая на заден план е останало?! Стига само жени са пребивали с камъни, айде и на някое видиотено попче да светят маслото! После ще го канонизираме и него и ето ти още 90тина кила света стока - прясна, прясна...

rado_7_6@

Брей, това религията бая кръвожадно нещо ще дойде. Ма иначе е за благото де. И просперитета. Ако некой ви каже, че не гледа неговото Благо а общият интерес - лъже :) Както казва Бертранд Ръсел - ако хората, които си цъкат те да са добре (съобразено с останалите), а не другарчето да е съсипано и с пречупена съдба са малко повече - хевъна ни е на едни пет-шес години :)