Коментари - Паника по улиците след ново земетресение от 6,4 по Рихтер в Южна Турция (видео) | Днес.dir.bg

Паника по улиците след ново земетресение от 6,4 по Рихтер в Южна Турция (видео)

Според очевидци има пострадали сгради, призовават гражданите да стоят далеч от крайбрежието като предпазна мярка срещу риска от покачване на морското равнище с до 50 см.

Обратно в новината

Коментари - Паника по улиците след ново земетресение от 6,4 по Рихтер в Южна Турция (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Горките хора. Наистина кошмар без край за тях. Да не дава господ!

Само споменавам, преди предишното земетресение Турция беше отказала на САЩ разни благинки, сега Турция си поиска парите от инвестираните пари в програмата Ф35 и отново ги удря силно земетресение. Не искам да звуча като луд, не знам дали е това, просто обръщам внимание на хората и да го имат предвид.

Тези земи са били люлка на ранното християнство, Антакия е била Антиохия.Да вземат да се върнат към истинската вяра, а не да следват бесовски учения.

за хората! Горките...

Т'а комшиите Аллах защо така грозно ги клати?! Да не би да са съгрешили случайно нещо между 15-и и 19-и век?!

Кошмар за всички хора в Турция! Мислите ми са с тях! Дано се стабилизира ситуацията!

Кретен

Горките хорица! Дано спре този ужас!

Една седмица след отказа на Ердоган да пусне Финландия и Швеция в НАТО получи опустошително земетресение за наказание. Ердоган излезе пред медиите и официално каза: Знаем кой предизвика това земетресение. САЩ да си махнат мръсните ръце от Турция. Сега последва ново. Ердоган трябва да отмени договора самолети на НАТО да прелитат над територията на Турция, без да искат разрешение, след което да нареди ПВО с С400 денонощно да следи и да сваля всеки неидефициран летящ обект. С400 могат да разпознават и свалят СТЕЛТ самолети и дронове летящи дори на границата с космоса.

Няма вече истинска вяра. Партиархът на тая "вяра" е агент на ЦРУ.

ХААРП. Поне по американските телевизии Fox и CNN само за това говорят.

На тия същите, за които се вайкате и оплаквате, дедовците обесиха Левски!

Левски е обесен за грабеж придружен с убийство на едно психично болно българско ратайче.Властта е раздала правосъдие.

"ОСТАВЕТЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО НА МЕН. " - Е КАЗАЛ БОГ. НЕ ОЗЛОБЯВАЙ ИЗЛИШНО. БОГ Е ЛЮБОВ!

Какво ми хейкваш, бе смешник, вземи се запознай с истината, прочети обвинението и членовете от присъдата от делото .

докато не го свалят няма да се успокоят

Ще пратиш ли линк с думите на Ердоган? Ей, така, интересно ми е. Или трябва да вярвам на Сандо независимия журналист ? Как пък един път разбирачи като теб не можаха да се обосноват и да посочат някакъв адекватен източник.

Всеки човек да се подчинява на властите, които са над него; защото няма власт, която да не е от Бога, и колкото власти има, те са определени от Бога.

Ердоган да нареди спешното възстановяване на храма "Света София", превърната по безобразен начин в джамее. Къде са журналята да покажат как изглежда в момента "Света София?!

айде сега да къртите стени, да дупчите външни стени, да весите изолации, да не спазвате остояния от сграрди и улици, да санирате блокове,.... защо досега никой не е арестуван? чакате земетрсение за да изтрепе туземците и за да няма кой да търси отговорност на управниците ?

Не съди чужд слуга, Ти в човека ли вярваш или в Бог ?

От преди 20 мин на един полюлей Така се клати че Луда работа 1 мин яко люлеене

Силата на труса в Турция е била колкото 130 атомни бомби. Това изречение принадлежи на Нахиде Дениз, кореспондентка на БТА в Турция. Зловещото сравнение е цитирано в над 70 български централни и местни медии, поне на първо четене. Вероятно са повече, тъй като цифрата наистина е впечатляваща. Възниква обаче питане: Откъде Дениз е научила тази умопомрачителна информация? Подвъпросите следват един след друг. За какви атомни бомби става въпрос? Ето какво пише руското издание osnmedia.ru (Общественная служба новостей), което е считано за едно от близките до Кремъл. Земетресението в Турция и Сирия е предизвикано от подземен ядрен взрив. Дори няма въпросителна, толкова е категорична констатацията. Ердоган беше заявил, че Турция може да излезе от НАТО, да изгони американските бази, но ще задържи атомните бомби, които се намират в подземен хангар дълбоко под земята, тоест няма да ги предаде на САЩ. Атомните бомби на САЩ не могат да бъдат използвани от самата Турция без разрешението на САЩ, защото всяка една бомба има собствен КОД за активиране. Този код САЩ въвежда преди тя да бъде пусната по някаква цел. Пример: Турски самолет излита с такава бомба, набелязва цел в Русия и пилота, преди да натисне копчето САЩ дистанционно въвеждат КОДА. Възможно ли е тези бомби да са били дистанционно активирани, с цел да бъдат унищожени, а Турция наказана за своите своеволия и подкрепа за Русия? Защо не?

Тревожна прогноза за много мощни земетресения през следващите дни до средата на март направи Филип Филипов. Според астролога и физик, който предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари, пише „Флагман”. Една от причините за това е свръхмощното избухване на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с участието на 8 планети. Тези дни действа много силна космическа фигура между Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, пише той във Фейсбук.

Туркеята е геополитически проект - най- успешният от A.D.

Ердоган беше много ербап, ама краварите хич не се шегуват. Или им служиш, или пълно унищожение! Ако не беше Йелолстон, досега от Русия нищо да не е останало!

САЩ притежават огромна по мощност бомба, която може да влиза дълбоко под земята преди са се взриви. Това заявява пред телевицзия Fox о.з. генерал Томас Макинри, председател на неправителствения Комитет за политика. Не мога да ви кажа на каква дълбочина достига бомбата, но няма нещо, което да не можем да пробием, заявява генералът.

Байгъняка си тръгна от столицата на Бандерландия и те ти пак булка Спасовден. Това са наистина уникални идиоти достойни за Нобелова награда по глупсот. Ще го ядосат Бай Ердо, малко остава.

Горките хора, тези земетресения направо ги разсипаха! Молете се при нас да не се случва!

Знаех как дойде февруари и се случва нещо кофти.Февруари ковид в БГ,Февруари войната започна

Нали днес пак са притискали Ердоган да пусне онези в НАТО по най-бързия начин!

Само дето това са твоите хора, Ватенките! Не е Харп този път, а е Сура (руският Харп, който е и мааалко по-стар - справка Уикипедия). И има защо - накарват Анадолците за подкрепата на Украйна. Хайде, сполай, сволоч!

Кпуте мълчи мама ти путинокретенска

Проект Тор в ръцете на Терорист номер 1 в света. Какво друго може да се очаква?

Днес от Фрог бе уйо Вашингтон натиска Ердоган за членството на Финландия и Швеция в НАТО

интернет даде поле за изява за всякакви функционално неграмотни тъпаци фейба вашта рашистка свинска мама

защо експертите не се произнесат? това необичайно ли е? или е нещо очквано? има ли много подобни случай около нас? турзия? гърция? румъния? молдова, сърбия и т.н.

лично от Козяк ли ти казаха, че било Сура ма, миндил?

а над територията бъгария летят необичайно много самолети , вкл. и свърхзвукови... може би са американски гълъби на мира?

Не е нормална тази работа. Или следва невиждано мощен трус, при който Босфора и всичко на юг от него ще се премести, или е изкуствено предизвикан този трус. Лошото е, че ако се случи и нас ще засегне и то сериозно.

ТИЯ ГИ ПОПИЛЯ ... МНОГО ГРЕХОВЕ ПЛАЩАТ ! СКОРО РИХТЕР ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТТИ 1000 КМ НА СЕВЕРОИЗТОК !

Като помня Свищов и стражица, при по малък рихтер какво стана, дано да не идва тук!

При тато, бетона и желязото ходеше по вилите на другарите! Господ да ни пази!

Даже Сорос се съгласи да замъглят Слънцето. Още от миналата година говорят, че очакват някакво много голямо изригване, не знам дали точно това.

ОТ БАТАК СЪМ, ЧИЧО. ЗНАЕШ ЛИ БАТАК? категория: Вдъхновение Вазовото стихотворение „Възпоминания от Батак" (Разказ на едно дете) е написано по разказа на Иван Тодоров Ганев, който по време на Баташкото клане е бил малко дете и впоследствие приютен в дома на Вазов. Стихотворението е написано през декември 1881 година в Пловдив. Да си спомним... От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак? Хе, там зад горите... много е далече, нямам татко, майка: ази съм сирак, и треперя малко, зима дойде вече. Ти Батак не си чул, а аз съм оттам: помня го клането и страшното време. Бяхме девет братя, а останах сам. Ако ти разкажа, страх ще те съземе. Като ги изклаха, чичо, аз видях... С топор ги сечеха, ей тъй... на дръвника; а пък ази плачех, па ме беше страх. Само бачо Пеню с голям глас извика... И издъхна бачо... А един хайдук баба ми закла я под вехтата стряха и кръвта потече из наший капчук... А ази бях малък и мен не заклаха. Татко ми излезе из къщи тогаз с брадвата в ръцете и нещо продума... Но те бяха много: пушнаха завчас и той падна възнак, уби го куршума. А мама изскочи, откъде; не знам, и над татка фана да вика, да плаче... Но нея скълцаха с един нож голям, затова съм, чичо, аз сега сираче. А бе много страшно там да бъдеш ти. Не знам що не щяха и мен да заколат: но плевнята пламна и взе да пращи, и страшно мучеха кравата и волът. Тогава побягнах плачешком навън. Но после, когато страшното замина - казаха, че в оня големи огън изгорял и вуйчо, и дядо, и стрина. И черквата наша, чичо, изгоря, и школото пламна, и девойки двесте станаха на въглен - някой ги запря... Та и много още дяца и невести А кака и леля, и други жени мъчиха ги два дни, та па ги затриха. Още слушам, чичо, как пискат они! и детенца много на маждрак набиха. Всичкий свят затриха! Как не бе ги грях? Само дядо Ангел оживя, сюрмаха. Той пари с котела сбираше за тях; но поп Трендафила с гвоздеи коваха! И уж беше страшно, пък не бе ме страх, аз треперех само, но не плачех веки. Мен и други дяца отведоха с тях и гъжви съдрани увиха на всеки. Във помашко село, не знам кое бе, мене ме запряха нейде под земята. Аз из дупка гледах синьото небе и всеки ден плачех за мама, за тата. По-добре умирвах, но не ставах турка! Като ни пуснаха, пак в Батак живях... Подир две години посрещнахме Гурка! Тогаз лошо време и за тях наста: клахме ги и ние, както те ни клаха; но нашето село, чичо, запустя, и татко, и мама веки не станаха. Ти, чичо, не си чул заради Батак? А аз съм оттамо... много е далече... Два дни тук гладувам, щото съм сирак, и треперя малко: зима дойде вече.

Сандо да не са ти сменили хапчетата или усмирителната риза ти е умаляла. Хайде стига с тези глупости и фантазии

Чиста и свята република

АЛЛАХ ЯКО СЕ ЗАЕ С ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ .... ЩОМ КЛАТИ ТОЯ РАЗЛОМ ТОЛКОВА ЯКО .... ЩЕ СЕ ОБАДИ И ИСТАНБУЛСКИЯ РАЗЛОМ КОЙТО Е СЪЩО ТОЛКОВА ГОЛЯМ ..... НЕ ТРЯБВАШЕ ИСТАНБУЛСКИЯ ГОТВАЧ ДА ПРАВИ ПАК СВЕТА СОФИЯ НА ДЖАМИЯ

грабежи и убийства не става.Що за нация, чийто Апостол е криминален престъпник.

Гответе се за милиони бежанци от Турция

Коментари - Паника по улиците след ново земетресение от 6,4 по Рихтер в Южна Турция (видео) | Днес.dir.bg

Паника по улиците след ново земетресение от 6,4 по Рихтер в Южна Турция (видео)

Според очевидци има пострадали сгради, призовават гражданите да стоят далеч от крайбрежието като предпазна мярка срещу риска от покачване на морското равнище с до 50 см.

Обратно в новината

Коментари - Паника по улиците след ново земетресение от 6,4 по Рихтер в Южна Турция (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Горките хора. Наистина кошмар без край за тях. Да не дава господ!

Само споменавам, преди предишното земетресение Турция беше отказала на САЩ разни благинки, сега Турция си поиска парите от инвестираните пари в програмата Ф35 и отново ги удря силно земетресение. Не искам да звуча като луд, не знам дали е това, просто обръщам внимание на хората и да го имат предвид.

Тези земи са били люлка на ранното християнство, Антакия е била Антиохия.Да вземат да се върнат към истинската вяра, а не да следват бесовски учения.

за хората! Горките...

Т'а комшиите Аллах защо така грозно ги клати?! Да не би да са съгрешили случайно нещо между 15-и и 19-и век?!

Кошмар за всички хора в Турция! Мислите ми са с тях! Дано се стабилизира ситуацията!

Кретен

Горките хорица! Дано спре този ужас!

Една седмица след отказа на Ердоган да пусне Финландия и Швеция в НАТО получи опустошително земетресение за наказание. Ердоган излезе пред медиите и официално каза: Знаем кой предизвика това земетресение. САЩ да си махнат мръсните ръце от Турция. Сега последва ново. Ердоган трябва да отмени договора самолети на НАТО да прелитат над територията на Турция, без да искат разрешение, след което да нареди ПВО с С400 денонощно да следи и да сваля всеки неидефициран летящ обект. С400 могат да разпознават и свалят СТЕЛТ самолети и дронове летящи дори на границата с космоса.

Няма вече истинска вяра. Партиархът на тая "вяра" е агент на ЦРУ.

ХААРП. Поне по американските телевизии Fox и CNN само за това говорят.

На тия същите, за които се вайкате и оплаквате, дедовците обесиха Левски!

Левски е обесен за грабеж придружен с убийство на едно психично болно българско ратайче.Властта е раздала правосъдие.

"ОСТАВЕТЕ ВЪЗМЕЗДИЕТО НА МЕН. " - Е КАЗАЛ БОГ. НЕ ОЗЛОБЯВАЙ ИЗЛИШНО. БОГ Е ЛЮБОВ!

Какво ми хейкваш, бе смешник, вземи се запознай с истината, прочети обвинението и членовете от присъдата от делото .

докато не го свалят няма да се успокоят

Ще пратиш ли линк с думите на Ердоган? Ей, така, интересно ми е. Или трябва да вярвам на Сандо независимия журналист ? Как пък един път разбирачи като теб не можаха да се обосноват и да посочат някакъв адекватен източник.

Всеки човек да се подчинява на властите, които са над него; защото няма власт, която да не е от Бога, и колкото власти има, те са определени от Бога.

Ердоган да нареди спешното възстановяване на храма "Света София", превърната по безобразен начин в джамее. Къде са журналята да покажат как изглежда в момента "Света София?!

айде сега да къртите стени, да дупчите външни стени, да весите изолации, да не спазвате остояния от сграрди и улици, да санирате блокове,.... защо досега никой не е арестуван? чакате земетрсение за да изтрепе туземците и за да няма кой да търси отговорност на управниците ?

Не съди чужд слуга, Ти в човека ли вярваш или в Бог ?

От преди 20 мин на един полюлей Така се клати че Луда работа 1 мин яко люлеене

Силата на труса в Турция е била колкото 130 атомни бомби. Това изречение принадлежи на Нахиде Дениз, кореспондентка на БТА в Турция. Зловещото сравнение е цитирано в над 70 български централни и местни медии, поне на първо четене. Вероятно са повече, тъй като цифрата наистина е впечатляваща. Възниква обаче питане: Откъде Дениз е научила тази умопомрачителна информация? Подвъпросите следват един след друг. За какви атомни бомби става въпрос? Ето какво пише руското издание osnmedia.ru (Общественная служба новостей), което е считано за едно от близките до Кремъл. Земетресението в Турция и Сирия е предизвикано от подземен ядрен взрив. Дори няма въпросителна, толкова е категорична констатацията. Ердоган беше заявил, че Турция може да излезе от НАТО, да изгони американските бази, но ще задържи атомните бомби, които се намират в подземен хангар дълбоко под земята, тоест няма да ги предаде на САЩ. Атомните бомби на САЩ не могат да бъдат използвани от самата Турция без разрешението на САЩ, защото всяка една бомба има собствен КОД за активиране. Този код САЩ въвежда преди тя да бъде пусната по някаква цел. Пример: Турски самолет излита с такава бомба, набелязва цел в Русия и пилота, преди да натисне копчето САЩ дистанционно въвеждат КОДА. Възможно ли е тези бомби да са били дистанционно активирани, с цел да бъдат унищожени, а Турция наказана за своите своеволия и подкрепа за Русия? Защо не?

Тревожна прогноза за много мощни земетресения през следващите дни до средата на март направи Филип Филипов. Според астролога и физик, който предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари, пише „Флагман”. Една от причините за това е свръхмощното избухване на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с участието на 8 планети. Тези дни действа много силна космическа фигура между Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, пише той във Фейсбук.

Туркеята е геополитически проект - най- успешният от A.D.

Ердоган беше много ербап, ама краварите хич не се шегуват. Или им служиш, или пълно унищожение! Ако не беше Йелолстон, досега от Русия нищо да не е останало!

САЩ притежават огромна по мощност бомба, която може да влиза дълбоко под земята преди са се взриви. Това заявява пред телевицзия Fox о.з. генерал Томас Макинри, председател на неправителствения Комитет за политика. Не мога да ви кажа на каква дълбочина достига бомбата, но няма нещо, което да не можем да пробием, заявява генералът.

Байгъняка си тръгна от столицата на Бандерландия и те ти пак булка Спасовден. Това са наистина уникални идиоти достойни за Нобелова награда по глупсот. Ще го ядосат Бай Ердо, малко остава.

Горките хора, тези земетресения направо ги разсипаха! Молете се при нас да не се случва!

Знаех как дойде февруари и се случва нещо кофти.Февруари ковид в БГ,Февруари войната започна

Нали днес пак са притискали Ердоган да пусне онези в НАТО по най-бързия начин!

Само дето това са твоите хора, Ватенките! Не е Харп този път, а е Сура (руският Харп, който е и мааалко по-стар - справка Уикипедия). И има защо - накарват Анадолците за подкрепата на Украйна. Хайде, сполай, сволоч!

Кпуте мълчи мама ти путинокретенска

Проект Тор в ръцете на Терорист номер 1 в света. Какво друго може да се очаква?

Днес от Фрог бе уйо Вашингтон натиска Ердоган за членството на Финландия и Швеция в НАТО

интернет даде поле за изява за всякакви функционално неграмотни тъпаци фейба вашта рашистка свинска мама

защо експертите не се произнесат? това необичайно ли е? или е нещо очквано? има ли много подобни случай около нас? турзия? гърция? румъния? молдова, сърбия и т.н.

лично от Козяк ли ти казаха, че било Сура ма, миндил?

а над територията бъгария летят необичайно много самолети , вкл. и свърхзвукови... може би са американски гълъби на мира?

Не е нормална тази работа. Или следва невиждано мощен трус, при който Босфора и всичко на юг от него ще се премести, или е изкуствено предизвикан този трус. Лошото е, че ако се случи и нас ще засегне и то сериозно.

ТИЯ ГИ ПОПИЛЯ ... МНОГО ГРЕХОВЕ ПЛАЩАТ ! СКОРО РИХТЕР ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТТИ 1000 КМ НА СЕВЕРОИЗТОК !

Като помня Свищов и стражица, при по малък рихтер какво стана, дано да не идва тук!

При тато, бетона и желязото ходеше по вилите на другарите! Господ да ни пази!

Даже Сорос се съгласи да замъглят Слънцето. Още от миналата година говорят, че очакват някакво много голямо изригване, не знам дали точно това.

ОТ БАТАК СЪМ, ЧИЧО. ЗНАЕШ ЛИ БАТАК? категория: Вдъхновение Вазовото стихотворение „Възпоминания от Батак" (Разказ на едно дете) е написано по разказа на Иван Тодоров Ганев, който по време на Баташкото клане е бил малко дете и впоследствие приютен в дома на Вазов. Стихотворението е написано през декември 1881 година в Пловдив. Да си спомним... От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак? Хе, там зад горите... много е далече, нямам татко, майка: ази съм сирак, и треперя малко, зима дойде вече. Ти Батак не си чул, а аз съм оттам: помня го клането и страшното време. Бяхме девет братя, а останах сам. Ако ти разкажа, страх ще те съземе. Като ги изклаха, чичо, аз видях... С топор ги сечеха, ей тъй... на дръвника; а пък ази плачех, па ме беше страх. Само бачо Пеню с голям глас извика... И издъхна бачо... А един хайдук баба ми закла я под вехтата стряха и кръвта потече из наший капчук... А ази бях малък и мен не заклаха. Татко ми излезе из къщи тогаз с брадвата в ръцете и нещо продума... Но те бяха много: пушнаха завчас и той падна възнак, уби го куршума. А мама изскочи, откъде; не знам, и над татка фана да вика, да плаче... Но нея скълцаха с един нож голям, затова съм, чичо, аз сега сираче. А бе много страшно там да бъдеш ти. Не знам що не щяха и мен да заколат: но плевнята пламна и взе да пращи, и страшно мучеха кравата и волът. Тогава побягнах плачешком навън. Но после, когато страшното замина - казаха, че в оня големи огън изгорял и вуйчо, и дядо, и стрина. И черквата наша, чичо, изгоря, и школото пламна, и девойки двесте станаха на въглен - някой ги запря... Та и много още дяца и невести А кака и леля, и други жени мъчиха ги два дни, та па ги затриха. Още слушам, чичо, как пискат они! и детенца много на маждрак набиха. Всичкий свят затриха! Как не бе ги грях? Само дядо Ангел оживя, сюрмаха. Той пари с котела сбираше за тях; но поп Трендафила с гвоздеи коваха! И уж беше страшно, пък не бе ме страх, аз треперех само, но не плачех веки. Мен и други дяца отведоха с тях и гъжви съдрани увиха на всеки. Във помашко село, не знам кое бе, мене ме запряха нейде под земята. Аз из дупка гледах синьото небе и всеки ден плачех за мама, за тата. По-добре умирвах, но не ставах турка! Като ни пуснаха, пак в Батак живях... Подир две години посрещнахме Гурка! Тогаз лошо време и за тях наста: клахме ги и ние, както те ни клаха; но нашето село, чичо, запустя, и татко, и мама веки не станаха. Ти, чичо, не си чул заради Батак? А аз съм оттамо... много е далече... Два дни тук гладувам, щото съм сирак, и треперя малко: зима дойде вече.

Сандо да не са ти сменили хапчетата или усмирителната риза ти е умаляла. Хайде стига с тези глупости и фантазии

Чиста и свята република

АЛЛАХ ЯКО СЕ ЗАЕ С ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ .... ЩОМ КЛАТИ ТОЯ РАЗЛОМ ТОЛКОВА ЯКО .... ЩЕ СЕ ОБАДИ И ИСТАНБУЛСКИЯ РАЗЛОМ КОЙТО Е СЪЩО ТОЛКОВА ГОЛЯМ ..... НЕ ТРЯБВАШЕ ИСТАНБУЛСКИЯ ГОТВАЧ ДА ПРАВИ ПАК СВЕТА СОФИЯ НА ДЖАМИЯ

грабежи и убийства не става.Що за нация, чийто Апостол е криминален престъпник.

Гответе се за милиони бежанци от Турция