Панагюрище взима спешни мерки за скоростта заради Петьо

Панагюрище взема спешни мерки за ограничаване на скоростта на движението на автомобилите, след тежкия пътен инцидент, при който загина 6 годишния Петьо.

Обратно в новината

Коментари - Панагюрище взима спешни мерки за скоростта заради Петьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големият проблем е в малките населени места е, че всички знаят, кой кара пиян, без книжка и с превишена скорост, но всички си затварят очите и мълчат за да са със силните на деня. Всички трабваше да протестират срещу Пъков преди инцидента с детенцето, а не сега да правят подписки, а администрацията да "вземе мерки". Живейте си по същия начин като мижитурки, и си слагайти качулките след дъжда.

За мен "можещ" шофьор е такъв който успее да се опази от инциденти. За да стане това минимум необходимото е спазване на правилника за движение по пътищата. Най-тежките инциденти ги правят точно "можещите".

Проблема е,че няма закони,а никой не се напъва да направи такива и затова има беззаконие в държавата.Трябва сами да се пазим,както себе си,така и децата си и да не очакваме,че някой друг ще ни пази по пътищата.

Най много жени и то с по нови коли не спират на пешеходна пътека и са по опасни за движението,може би защото колата им избива комплекси,но не говоря за всичките тях,защото и между тях има печени шофьорки.

Колата няма никакво значение. Масово жените не спират на пешеходни пътеки, макар че е трудно да се определи дали е по-масово от мъжете, но ако на пешеходната пътека има жена с бебешка количка жената на 90% не спира, мъжа по-скоро в 20%.

Лошото е че, тези които трябва да променят законите са от чергата на бизнесмена.

В този район- Панагюрище, Стрелча, Попинци- се кара с бясна скорост. Там е практика 13-14 годишни тийненджъри да карат с бясна скорост коли. Това е голям проблем за малките населени места- карането на коли от непълнолетни, без книжки и без придружител. В тези населеини места скоростта рядко пада под 100 км, защото това е начин да се покажеш пред другите. В Стрелча например няма трнаспортна полиция и няма кой да накаже или да спре децата, когато бясно шофират из улиците с коли. Няма закон у нас, според който да се накажат непълнолетни, когато карат лудо из малките населеи места. Няма закон, който да накаже собстеника, който е дал колата си на непълнолетен да шофира без негов контрол. Малките населени места на България са извор на тежки катастрофи именно заради безумното шофиране и безумното поведение както на възрастни така и на непълнолетни.

Предлагам в закона да се постави параграф - при сблъсък с ДЖИП довел до смъртен случай да се конфискува цялото имущество на притежателя на джипа- само това би ги озаптило

Смърт за рецидивистите! Саво това ще оправи нещата!

да вземат да му спретнат и една данъчна ревизия на тоя с Ауди Q7 и ако нещо не е наред - запор и отнемане. Наясно съм, че това не е свързано с инцидента, ама такива да им бъркаш в джоба най ги боли. Иначе ще плати на който трябва и няма да усети грам разкаяние.

да,така е- такива хора нямат съвест ,нямат душа,не изпитват състрадание- само парите ги интересуват,само ако ги лишиш от тях ,може да почувстват някаква болка.

Фирма ГРАДУС е осигурила един от адвокатите на Цв.Василев за да защитава Пъков. Злото се обединява!

чудя се как спят тия хора нощем?аз за 100 лева се притеснявам,ако някой почне да ме тормози- а някои хора ,които ги тормозят за милиарди как спят нощем ,просто незнам?????Или да убиеш дете ,да защитаваш убиец на дете- как спят тези хора нощем?

ей това е най-зловещото; колко различни ценностни системи и е необратимо; ако за някого смъртта на дете е прежалима как въобще може да е част от общество, уж цивилизовано; и най-гадното е, че от такива хора зависят лостовете на това общество; много зловещо

Като няма държава ( колко деца изтрепаха!!!!!!! ) родителите да вземат нещата в свои ръце.Причаквам го и го трепя на място, идиота му с идиот.С тази съдебна система я лежа 3-4 години,я не.Корумпирани съдии колкото щеш.

Какво лежане? Ще прави чест ако му дадат условна. Спомнете си за прокурорското синче, учещо право. Нашо момче, няма сега заради двама, да му спъваме бъдещето на прокурор я!

и после като стане прокурор и то ще продължи с всички средства да защитава убийците ,...

След дъжд качулка!

ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА! В циганския квартал до летището в София има 8 легнали полицая /който иска може да отиде да ги преброи, точно толкова са/!!! На улиците, на които живеят българи чакаме да убият дете и тогава изграждаме легналите полицаи...ДО КОГА БЪЛГАРИНО ЩЕ ТЪРПИШ?! Жалко за детенцето...

Който му идва после!

Спешни статии след смъртта на Петьо и замитания под килима на част от проблема. Мерките като ги видим тогава ще говорим.

КЪДЕ СА СПЕШНИТЕ МЕРКИ ВЧЕРА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА ПРЕД КАУФЛАНД ВЕЛИКО ТЪРНОВО МИНАХА 1000 КОЛИ С П СКОРОСТ НАД 80 КМ НЯМА КАМЕРА НЯМА ПАТРУЛКА НЯМА МИЛИЦИОНЕРЧЕ С ПАЛКА И ТЕФТЕРЧЕ.ПЪЛЕН ХАОС И БЕЗУМИЕ

Във Велико Търново, няма Кауфланд!

Не знам съдията който ще осъди ,,бизнесмена,, на по-малко от 25г. как ще погледне родителите на детето.

99% от съдиите в БГ даже няма да трепнат докото му произнасят условната присъда...

изобщо няма да ги погледне. И да го направи - я му трепне сърцето, я не.

по малките градчета ни закон, ни ред, ни полиция, ни администрация- пият, пеят мръсна чалга и се трепят- живеят позорно за ЕС

Трябват драконовски мерки срещу джигитите, но дали корумпирана държава пълна с овластени копои ще може да ги прилага?!

"Спешни мерки след..." се превърна в мотото на България последните 25 години.

Не знам защо като наслагат камери навсякъде си мислят, че ще решат проблемите от това естество?!?! Видеонаблюдението не превъзпитава и не може да реши проблемите!!! Само строгите санкции и наказания биха могли! Ако не се направят законодателни промени в тази посока - все едно нищо не е направено.........

Ще изнудват известно време бизнесмена, той ще си плати. През това време общественото напрежение ще спадне и ще мине с лека условна присъда. Ей това е капитализма- парите решават всичко.

Гражданите на Панагюрище спешно вземат нещата в свои ръце, защото държавата и нейните институции не работят. Само инициативата да не последва злочестият край на Априлското въстание.

Te повечето граждани са взели нещата в свои ръце - изнасят се от България.

Дираджии, любими, мои. Кога ще почнете да наричате нещата с правилните термини, а именно, че момченцето не е ЗАГИНАЛО а е било УБИТО, защото загиват хора при земетресение, но когато те сгазят в населено място със 100 км над ограничението - това е УБИЙСТВО!

"По най-натовареното трасе в Панагюрище.." защо тогава като е опасно трасе си оставяте малките деца без надзор,без придружител ???

гадни егоисти, комплексари, тъпи бизнесмени

Трябват ни нови затвори, кадърни и честни полицай, прокурори и съдии..... и всичко ще си дойде на мястото....

След като се харчат пари за средства ограничаващи скоростта, защо да се харчат пари за заплати на полицаи и магистрати ???

Какъв е извода от действията на държавата в лицето на управата на този скапан град: Ако искаш някъде да се постави пешеходна пътека или каквото и да е друго животоспасяващо съоръжение, трябва да убиеш 1-2 деца и 4-5 бабички в зависимост от нуждата и нещата се случват! Еми чудесно аз знам едно такова място в софия където велоалеата излиза директно на Симеоновско шосе в най-правата му част и няма нищо, някой да е навит да дари едно две деца или някоя бабичка че да направят пешеходна пътека там?

бизнесмена е комунист от ДС тоест недосегаем

Това решение тъпия съд не можа ли да го вземе по-рано??? Или пазят под стража "бизнесмена" от справедливото възмездие на на панагюрци?!?

Що бе ДИРНИЦИ, що триете, толерирате убийците ли????????????????????????????????????????????

За съжаление, както често се случва в последно време - След дъжд качулка

Само не разбирам какъв" бизнесмен "е този пишман шофьор.Този си е мислел че е ненаказуем,затова трябва да лежи най малко 25години,щото детенцето никой не може да им го върне на хората.

Демокрацията позволява да стават такива катаклизми и нещастия по земята. Всички нарушители по пътищата са такива защото книжките им и автомобилите им са купени с лентяйски пари за които не са положили и една минута труд и не са платили и една стотинка здравна вноска и вноска за пенсия.Това са хора икономически неактивни и нарушенията които правят не ги осъзнават и асимилират.Това произвежда бленуваната европейска ценностна система и лоялност към НАТО.Има народно и много справедливо решение от което ще умираме по-малко по пътищата.Да се обяват за невалидни всички книжки на шофьори с неплатени здравни вноски и вноска за пенсия.Това са хора които иват доходи но не са от труд.

25-годишната Тоталитарна Диктатура, представена за пред заблудените избиратели като "Демокрация" даде възможност на необразовани, нагли и подли хора да станат богати, за сметка на образованите, възпитани и трудолюбиви хора, които Диктаторската система прати на дъното на обществото. Да знаете някой да е забогатял от честен труд в България?... Извратено...

DIDA

Като чета отзивите тук, поне половината от участниците във форума са на един акъл с шофьора убиец! Жална ни майка!

"Панагюрище взема спешни мерки за ограничаване на скоростта на..." Абе тупани такива, в цялата държава трябва да се въведът спешно мерки за олигофрените по пътя като затвор веднага иземване на автомобила и други такива.

DIDA

Съгласен съм с теб, но ми напиши поне една държава, в която това го има?

Ами незнам, може и да няма такава но за нашата бих казал е задължително иначе няма оправия.

А за пешеходците-олигофрени (които не са малко) какво се предвижда? Изземване на дома или чипиците?

Какво хубаво дете

Защо чак сега?

Ще въведат допълнително ограничение на скоростта?! Стига с тия вицове! Тоя да не е ударил детето, спазвайки ограниченията!!

Има едно единствено "ужасно" наказание за всички които превишават скоростта където и да е. НЕЗАБАВНА КОНФИСКАЦИЯ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИДИОТТА ШОФЬОР ПРИ СМАЧКВАНЕТО НА КОЛАТА НА ПРЕСА ЗА СТАРИ КОЛИ!!! Това особено ще повлияе на снобите парвенюта!

"... вземат спешни мерки ..." - дрън, дрън - след дъжд качулка. Вместо да оправят законите... Ама, надали (без "А дано,"). В поста на НЕ-мутра се вижда защо.

Мутри в политиката, мутри в бизнеса, мутри в съда и прокуратурата, мутри в полицията....мутри....мутри....мутри....мутри...мутри...мутри....мутри...мутри....грозни мутри....тъпи мутри...мутри.....мутри....мутри....мутри....мутри..... ДА ВИ ЕБА П.......ТА МА.........НА ГРОЗНИ , ГАДНИ , ТЪПИ, ПРОСТИ, СМРАДЛИВИ МУТРИИИИИИИ!

карал с над 100км. влачил детето 70м. във населено място !!! Този не е за затвор, а за смъртно наказание.