Починалият в Пампорово скиор е бизнесмен от Пловдив

49-годишният мъж, починал вчера на писта в Пампорово, е известният пловдивски бизнесмен Свилен Каневски.

Обратно в новината

Коментари - Починалият в Пампорово скиор е бизнесмен от Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да те прости. Ти също ни прости, отвисоко, че сме такива -дребнави, злобни, елементарни. Ти знаеше, че никой никого няма да разбере, ако не е на негово място. Но знаеше, че може да бъде с добро ,не със зло, а с чувство за хумор. Много те харесвах, като приятел, колега и скапаната дума "бизнесмен" . За всички, които не го познаваха: Просто замълчете. Ако не можете, говорете си сами и се оплаквайте на себе си. Или поискайте помощ. ПП Във връзка с коментари, които са неадекватни и таят само злоба и "криворазбрана класова ненавист": Той беше добър човек-идеален няма. Ако съм виждал някой да се отнася с подчинените си, както аз бих го направил, бе той. А съм виждал- през 20-те години на отношенията между нас Няма какво да добавя.

за големите крадци и мошеници не допускат коментари когато пукнат,този значи не е бил толкова лош човек.

Вратовръзките за БГ председателството са правени от Styler. Каква ирония точно сега да почине, РИП.

Какво се случва напоследък? Всяка седмица по един бизнемен, че и по двама взеха да си заминават ей така. Нещо съмнително взе да става... Мир на душата на човечеца и съболезнования на близките му!

Така неочаквано почина председателя на кооперацията в нашето село , след среща в Силистра Слави Дяков Друмев на 77 год.

Поне разбра ли се как от кооперацията изчезнаха 100 тона Царевица на зърно

Бизнес, печалби, богатство, активност, предприемчивост, динамичен живот... И внезапно идва смъртта и ни отнема всички тези неща, изведнъж оказали се безнадеждно преходни. Затова хората са казали: Sic transit gloria mundi. Да не забравяме вечните неща и де си стремим най-вече към тях!

напоследък кукловода доста бизнесмени ликвидира, идва ново разпределение на капитала след куфарчетата, явно и масоните не са защитени у нас.

Да се кара ски е вредно...

Бог да го прости човека Но ти и ските не са забавление за 50годишен Още веднъж Бог да го прости

Явно този човечец не е от важните щото коментарите тук са пуснати...двоен аршин, ама то какво друго да очакваш от "медиите".

И защо са пуснати? За да могат разни уродливи негодни нещастници да се облекчават върху паметта на човека. Олеква ли ви? Чувствате ли се щастливи?

новата 2018 влезна ...,,ударно,,...???

Гледам снимката, гледам... Бахти! Бизнесмен! Едно време от такова говедо и овчар не ставаше. А сега БИЗНЕСМЕН!

Ти какво точно очакваш - това , което виждаш в огледалото ли? Човекът е бил дребен предприемач в шивашкия бизнес, там професорите са кът.

Ти си един гнусен тъп помияр. Дай твоя снимка да те видим за какво ставаш бе боклук. Всички русофили сте ДЕБИЛИ.

Дядото

Спрямо този, и магаре да снимаш, пак по-интелигентнто ще изглежда. Колкото до русофилите, руснаците са една от най-интелигентните нации. Руски (не съветски) пиеси се играят по цял свят вече сто години, включително и в прехвалената Америка, като се считат за върхово изкуство. Това само за пример. Не че добитък като теб, дето не е прочел два реда през живота си и едва се подписва, може да разбере нещо.

Дали пък не им помагат?

Министър Московски се пребива с моторна шейна и убива детето си - дир.бг изказва съболезнования и забранява коментари. Шефът на Булгартрансгаз умира няколко дена по-късно - дир.бг изказва съболезнования и забранява коментари. Умира бизнесмен от Пловдив - дир.бг не изказва съболезнования и не забранява коментарите.

Бе къде си тръгнал ти да се мериш с Московски. Като се научиш да гледаш като него, като испански бик на арена, като станеш министър и решиш, че си хванал бога за рога, тогаз може и на теб някое темане да се направи. Демокрация е, всички сме равни! Ха-ха-ха-ха! Такава нагло безправие и при социализма нямаше.

papion

Дир, под вестта за трагедията с детето на министър Московски нямаше възможност за коментари, а сега може. По второ качество ли е починалият бизнесмен?

Бе какво по-второ... този бизнесмен и всички ние надолу не се класираме изобщо за качество. Ние сме рая. Гяури! Па то и под турско май раята е имала някакви права. Сега йок. Сега парица е царица и колкото по-голям келеш си, толкова по дълбоки поклони ти сторват. А дирниците? Дирниците какво, и те са лайна миризливи като всичкото дето се пъчи, че е журналист. Със свирка стават, със свирка лягат.

Лично ти си русофилски комуноиден боклук. Няма толкова долно качество да те опише.

Гледам тук "за" и "против" на всяка цена по отношение на БГ бизнесмените и сигурно и едните, и другите имат право по малко, но защо няма единомислие по очевадни зулуми и мародерства над целия народ от отявлени мутри "биснемени" , печелещи от поголовен рекет, закриляни от държавата. Съвсем наскоро Валери Симеонов изнесе имената на плажните рекетьори , продаващи сянка срещу 30 лева на човек на ден на около 150000- 200 000 плажуващи на Слънчев бряг и Несебър. Няма не искам, няма недей- на плажа ли си- плащаш. Мутрите концесионери са познатите до болка сладури Маргините и Маджо- едните кумци на Тиквата, а другия първа дружка. 28 години след промените рекета продължава с пълна сила и Силистренското борче- селянче Маджо ви се насмива някъде от Женевското езеро, докато Тиквата му осигурява бизнеса тук. Това е нещо, което трябва да ви замисли , а не кончината на бизнесмен , произвеждащ и даващ хляб на 50 души.

Бог да го прости днес тоя ротарианец, до година всички други ротарианци и всички масони и тамплиери!

А бе ДИР, защо ни товарите с личните драми на некакъв си шивач?! Айде утре да е ден на национален траур, а.....Баси национално значимата новина...

Този на колко години е бил в началото на 90- те та станал собственик на фабрика за кроасани ?

Един мъж на 49г.все още е в разцвета на силите си.Много жалко за него,Господ да прости душата му. Не мога,ама никак не мога да разбера клюкарската страна на медала от страна на Дир БГ.Че бил бизнесмен,че бил от Пловдив,че жена му Силвия-какво перверзно значение за Вас има всичко това??? Човекът ненавреме и нелепо си е отишъл,останалото е отлукаваго. В "Агенция ПИК"ли се превръщате? Ако сте толкова пикантни,дайте данни за случая"Московски".Или там "не пип,че пляс"......

Ама много интересно! Напоследък много бизнесмени си отидоха от тоя свят! Дали Господ си ги прибира или някой му помага?

Може би Господ го наказва за дето е давал ниски заплати на работниците си.

Сега ти е паднало!

Според законите на Мърфи...развлечението на човек е константна величина. Едни ,,се развличат,, по-дълго, други - по-кратко?

бизнесът води до смърт. Гледайте си кефа, не работете нищо, и ще живеете вечно!

Гледайте си бизнеса, бе хора! Стига с тези развлечения.

и нека смъртта му не безсмислена а да се промислят ЦЕННОСТИТЕ ! Че слеД кило уиски и 5 магистрали ще кара цял ден СКИ !

защо, за този човек, дир-ът е пуснал коментари, а за онова дете, което загина с шейна карана от баща му нямаше??? пак наши, ваши,и близане по кафявата дупка!!;))

Защото всички сме равни, но някои са по-равни от други.

Гинат,гинат, бизнесмените като мухи. Ко стаа в майка България?

Само пролетариат остана в тая държава.

поне е умрял докато си е правил кефа...

откъде знаеш, аз предполагам че е бил пуснат насилствено по пистата за да инсценират инцидент:)

хаха Ти ски виждал ли си?

Преди малко написах, че имаме много починали бизнесмени в последно време - Стефан Шарлопов, Петър Христов, Гергов на газовото дружество, сега Каневски. Написах, че управляващата клика стои зад това. Моля не ми крийте коментара, защото не нито демократично, нито етично. Има много по-цинични коментари, които не биха трябвало да се показват, но сте ги оставили. Защо ли?

Частният бизнес, конкуренцията, несигурността - това е убийствено тежко занимание. И започналите бизнес през 90-те години вече са на години. Естествено си отиват, няма да векуват. Сега идват синовете им. Това също няма да е лек процес.

Познавам много хора с бизнес, и такива, които загубиха и много пари и бизнесите си. Но още са живи и не са умрели- няма нищо . случайно, особено в БЪЛГАРИЯ.

Защо не пишат какво е правил събота през нощта , колко е изпил и изпушил !? Като имат пари си мислят че са безсмъртни !

Андрешко, като не си имал частен бизнес не се обаждай! Не знаеш какво е да те рекетират държавните институции, да знаеш ,че 50 човека разчитат на теб, и утре ако не си им осигурил заплатите, те и семействата им ще гладуват! Ама ти си бивш военен или милиционер - така или иначе няма да разбереш какво ти обяснявам ....

Изрод

Глупак , нека смъртта му не безсмислена а да се промислят ЦЕННОСТИТЕ ! Че слеД кило уиски и и 5 магистрали ще кара цял ден СКИ !

Иванчо, тоя голямо мислене му е ударил по пистите, както вярвам всеки уикенд зимата, а лятото всеки уикенд по Бело море, понякога и на Малдивите. Не се изкарвай толкова съвестен и мислещ за своите работници и служители. Ти си преди всичко експлоататор и див капиталист, кожодер. Иначе заплатите в Б-я щяха да са като в Европа, да може и товите служители поне през 2-3 години да ходят по топлите страни.

А кой го е карал да прави собствен бизнес?? Защо не си е стоял на една заплата? Защото е искал да печели повече...още и още и още... да ама за всичко си има цена. Цената да имаш свой бизнес е стрес, нерви, безпокойство и хоп...

Много интересно на 28год. как се е сдобил с този бизнес , а пък тези 50човека във фирмата дали могат да си позволят и два дни на ски ?

Я от 49 извади 28 и ще разбереш.

Дир.бг, защо просто не блокирате коментарите под статията? Така или иначе триете всичко, което ние, скептиците, пишем. На бизнесмените в България желая късмет. Инфаркти, инсулти, скорпиони по 7,62 мм дебели, разни росеновци... много болести, много патогенни фактори на средата, тцтцтц...

Защотот не е министър:(((((((

Единствено Московски му завижда.

Нещо, Пу-пу пу. Много почнаха да мрат бизнесмени у нас.Дано е заради грипа и да отмине.

Наигра се и той

И ротарианец като една Бира...

Комсомолските и партиини секретари с куфарчетата на Луканов. Бог може да им прости, но народа никога.

pompai

Инсулта и инфаркта не подбират ,но с начина си на живот го предизвикваш + наследство и охолен живот=смърт по всяко време.

По други сайтове гледам снимки, човекът е кльощав. Не че няма кльощави с холестерол де.

pompai

килата нямат общо ,защото идни ги качват от бира и хляб,други от месо. Други ядът мазно , слаби са и вените им са затлачени.

pompai

Защо не е чистачка от фирма ?

Очаквай до няколко дни да прочетеш нещо интересно, ма аз се питам този в Нови Искър ли е роден.

pompai

Ако доживея ,че съм 50-годишен

един на пистата,друг в съня си,трети в хотел,зависи кога ще подейства вълшебното инфарктно хапче.

Някои брои ли ги ;) Че вече станаха много тия с инфарктите, някъде имаше и инфарктни куршуми, където инфаркта не помага ;)

Нещо се случва с някои бизнесмени в България. Или ги гърмят, или масиран инфаркт, или мозъчен инсулт и пр.

Изключват ги дистанционно явно.... ...нова технология...

БОГ да го прости!Поредното доказателство в последните три месеца, че да правиш бизнес на тази територия, не е здравословно!

Така ще е, докато е държава на тиквите! Тиквария

Винаги е било така.