Паметникът на Съветската армия осъмна облечен в банер за европейския път на България

На платното е изписано членството ни в ЕС и НАТО, както и ликовете на видни личности от българската история

Обратно в новината

Коментари - Паметникът на Съветската армия осъмна облечен в банер за европейския път на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтриите историята, променете я , прескояете във времето и променете хода на събитията. НЕ МОЖЕ, НЕ СТАВА . Ако имате мозъци използвайте ги, за да разберете какво вършите.

Ако я нямаше съветската армия, нямаше да има европейски път нито за Бългрия, нито за Европа. И още, запада насъска Хитлер срещу Русия, ама плановете се объркаха и съветския съюз тръгна да завладява Европа. И накрая ни изтъргува за нещо си и ни остави на 100% под съветско влиние.

Противниците на паметника казват, че искат БЪЛГАРСКИ паметник. Ами в София има много места в парковете за паметници. Защо не поставят там паметник на когото си искат??!? Борисовата градина, Западния парк, Южния парк, дори до НДК... и т.н. Да напомня, че скоро поставиха на едно площадче недалеч от НДК паметник на чужденец, а не на българин. Някой от тези тъмносини болшевики да е протестирал ?!

Памет

Значи зад фасадата на такива покривала ще се троши паметника - както казват "ЩЕ се премахват елементи опасни за преминаващите хора"! :-) Всички нови престътпления в ЕС се обосновават с "мисъл за хората"!

Интересно как липсват 120 години история между Независимостта от Турция и зависимостта от НАТО и ЕС... Няма фазшизъм, нацизъм, комунизъм... няма 26-та икономика в света, 9 млн население, 99% грамотно населени, олимпийски медали...

Слава на Русия и комунизма!! Долу гнусните ви мазни ръчички от паметника на братята освободители!!

Само национални предатели и гъзолизци на чужда държава могат да защитават този МОЧА

седи мирен, ще дойдем и за теб, отрепко

Това Платнище поставено върху паметника на братята Руси - Освободителите ни е Кощунство. Отдалече Платнището прилича и Синволизира ОКТОПОДА (Сглопката) който е яхнала всички Българин задушавайки ги със всяко едно свое действие и бездействие. Вредната Национално-Предателска Коалиция е най тежкото бреме което трябва да изтърпява в момента всеки един гражданин на тази страна. Час по скоро тези некадърници да се махат от управляващата власт(подавайки своята оставка) или Народа в най скоро време ще излезе по улиците и ще ги свали.

ебем милата ти майчица в личицето с цялата си евроатлантическа гордост путлераст разцепен :- ))))

Не се ли задави да гълташ мъжко семе от ходвата и от баща си...ха ха ти роден от ин цест и захранен от манафиЙ

Гледам пада си дебели и кафеци салами, плюе ли ти после в суратя да гулташ и ти мляко с ориз

Слава на Русия ! Слава, слава!

Потресаващо! Къде остана историята,господа???

Какво общо има историята с това недоразумение. 1944 г не е имало Съветска армия, а окупационната РККА е освобождавала само хората от живота им и имуществото им

Защо триете коментара ми, кич пълен

Протестиращите ги спират с полицията Нацитата вечер слагат банери

По пропаднал град пълен с мърша от София няма Всичко се връща

Всичи проблеми решени, държавата просперира, народът благоденства и остана време и за паметниците. Утре като го съборят и България ще стане Швейцария на балканите както и беше станала като прекръстиха улици и паркове и събориха мавзолея. Гражданите ще взимат големи заплати в новите заводи за ел. автомобили дето харвардците обещаха и ще се разхождат в свободното време по петте моста на Кирчо над Дунава или ще летят със самолет до Скопие като него два пъти на ден. Преобул се Илия и пак в тия.

Трябва да си абсолютно шубе, за да воюваш с паметник. Ако се мислите за герои, запишете се в украинската армия! Ама нямате топки. Воювате с Паметника, единствено да се харесате на господарите си. След няколко години когато се сменят господарите, точно вие ще сте инициатори за издигане на нов, по-голям паметник на Руската армия.

Не Паметникът на Съветската армия - Освободителка разделя българите, а Дeнков, Киро, Асен и американското посолство ги разделят. Затова трябва да се разделим от разделителите!

БЪЛГАРИЯ Я НЯМА НА БАНЕРА! Има кръста на НАТО и звездичките на ЕС, плюс небългарската валута! За капак Захари Стоянов НАД Левски и Ботев. Защото е бил масон. БЪЛГАРСКОТО е изчезнало. Картинката е нарисувана от чуждите фоби кукловоди.

Какви глупости дрънкат тези , кочината ЕС се разпада

Умно-красиви тъпотии

Свобода или смърт на руския окупатор

Не руснацоте са виновни,инфпрмацията ти е манипулирана.

Европейски път към нулата. С население 5 милиона след 30 години, 30% индоевропейски тип.

Ще издигнем и паметник на цар Путлер Освободител.

Плюя ви на сбъркания еврогейски път

не може ли да се демонтира само скулпурата и там да се бодне нещо подходящо, а пространството около паметника да си остане както е оформено? там идваха майки с колички и деца играеха.

русофилистиците рИват! БЕЗЦЕННО!

До къде стигнахте е марш в Украйна марш в европейските ви културни страни марш в Америка за кво сте тука и раждате деца олигофрените крадете Траката си глезите ги друсат се избиват невинни хора а бре демократите да ви питам ебати обърканите мекотели

бях когато събориха оградата и над паметника издигнаха зеленото знаме Свобода или Смърт от 19-век обаче авторката на статията г-ца Ива Капкова за втори път лъже че било издигнато партийното знаме на Възраждане..

на клоаката ЕС! Искат да ни направят като тян-грозни,безполови,неадекватни,смешни! Искат да ни отнемат вярата,историята,морала,семейните цености.... Търпим,със смъкнати потури,шепа измамници да ни клатят!

Спред тоя плакат приемането на еврото е от значимост сравнима със царуването на Симеон. Смях..

Облечен добре. Но защо е още там.?Махайте го .нали не чакаме пак да дойде червената армия?

Абе помяри а защо украинското знаме се вее над столична община . А паметтика хубав или лош това ние история.Е от тва бг стадо съжалявам че съм българин.

Никаква история не е този ,,паметник"! Това си е пропаганден материал в огромни размери, за да напомня на окупираните къде им е мястото! Стига сте лъгали младите хора, че имало някакви ,,революции" и ,,освобождения"; единственото, от което ни ,,освободиха" съветските комунистически варвари е самата свобода. А техните местни помагачи (вечен позор за предателите!) ни ,,освободиха" и от много други неща: от собствеността, от националното достойнство, от надеждата за бъдещето, от обичта към поруганото Отечество! И имат наглостта и досега да се представят за ,,патриоти"... Ние знаем, че комунист и русофил нямат срам, но сега ни става ясно защо: и те, по примера на государя си Путин, са превърнали политическия цинизъм в идеология. Което ще рече, че всичко е позволено, стига да победиш врага. Победителите не ги съдят, ако ще и да са вършили най-отвратителните престъпления. Затова е важно да подменят истинската история с комунистическа пропаганда.

От собственост ни освободиха ликвидационните съвети на ФИЛИП ДИМИТРОВ, Далаверите на Ал. Йорданов И Командира Костов. От армия. И освободи оня тулуп от ВМРО От държава ни освобождава Сорос Донков Дай да видим защо във Виена 5 пъти по-големият парк и монумент на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ си стои и никой не иска да го сваля. Дай да видят хората как в Беларус, Украйна 7 на много места в Русия, Полша и Беларус 7мс паметници НА БЪЛГАРИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ КАТО УЧАСТНИЦИ Е ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ за да борят тая гнус, която защитаваш!!! Ти 9люеш на загиналите българи е борбата с ташаците бе, ТЪЙ КАКТО УКРАИНЦИТЕ КЪДАТ МЕДАЛИТЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВСВ... НЕДЕЙ ТАКА БЕ МОМЧЕ. ТИ ДА НЕ БИ ДА 7СКАШ И ПАМЕТНИКА МА ЯСТРЕБИНЧЕТАТА ДА МАХАШ БЕ?! ВИР ПИСАЧИТЕ НА ТАЯ ГНУС НЕ СТЕ БЪЛГАРИ... КО СА ХАБЯ ДА ПИША ВЕ!!! БЕЗПОЛОВИ ДЕМОКРАТИЗИРАНИ МЕКОТЕЛИ СЪС 200 ГОДИШНА ИСТОРИЯ НА РОБОВЛАДЕЛЦИ...

Другарю Катил (ама пък хубаво прозвище сте си избрали, отива им на комунистическите убийци...), научете си истинската история и не ни занимавайте с глупости!

Тая Украинската дето са създали света ли бе?

ТЪПАНАР НЕ БИЛО ИСТОРИЯ ТО СПОРЕД ТЕБ НЕ Е ИМАЛО И ВСВ И ПОЧТИ 60 МИЛИОНА ЗАГИНАЛИ В НЕЯ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА

Русодебилите измират пикаейки газ от безсилна злоба. Пада им се.

Колкото и да не им се иска на тези от северна Азия, България е по-скоро европейска страна и ще станем скоро пак сравнително нормална такава. Нашите предци са се борили за това, нищо че "Бай Ганьо убива Алеко Константинов".

Симиончо ходи бързо на лекар тъп европеец,ама от балканите.

В България от 34 години няма комунизъм, но в нея все още има много комунисти. Като прибавим към тях расисти, националисти, и всякаква друга измет, това е доста притеснително. За да не кажа опасно.

Дружно братя българи, с нас Москва е в мир и бой!

Мдам, дори най-гнусният плазмодий няма да възхвалява чужда столица в химна си...

Този паметник никога няма да бъде махнат. Ще продължават да го използват за подобни безсмислени политически "пърформанси". Те нищо не могат да построят, ама виж, да нацапат нещо или да го опаковат, това го могат.

не трябва да се маха в никакъв случай ! Дори табелата не трябва да се променя Гаври с него всеки ден така повече ми харесва и тва не са гаври с руснаците а гаври с техните кучки тук

Да го махат! И да сложат на негово място 30 метрова бронзова статуия на Хилъри Клинтън, като занак на признателност, че отърва българският народ от Муамар Кадафи!:)))

Не посягайте на паметника- олицетворение на победата над фашизма, в Съветската армия участваха 128 народности! Да се гаврят с тях? Върх на безумие и простащината.

Европейският път на България се описва много просто с едно понятие: Терминал 2. Това платнище не ми е ясно за какво точно е там, сигурно да пази патника от прах...

България е в Европа. За Русия мини през Турция

Орките като окупират украински град, първата им работа е да сложат руски флагове(т е да маркират територия, като педераси с редко). Голямо унижение е такова окупаторско л.но в центъра на столицата

Всички символи на Съветската доминация над България, трябва да идат в специален музей, без да се унищожават. За младите поколения, трябва да има и лоши примери , не само положителни. И трябва да знаят за един от най-тъмните периоди в историята на България.

Думнете всичко що е паметник пък после си мисли че почваме начисто. Този паметник символизира победата над фашистите в България( в случая Руснаците са ги думнали), който фашисти са играли дупе и гаще с немските фашисти. Ако не бяха Руснаците, то Англичаните щяха да ги думнат, но нали Чърчил, Сталин и Рузвелт са надраскали на една салфетка кой какво завзема, та честта се е паднала на Сталин. Сега кво излиза ? Този, който иска да го събори иска да признае фашизма за система, която е по-добра от комунизма и респективно демокрацията.

Следователно, Да живее фашизма и неговите производни. Аве, Цезар!

Да си го вземат Моча у тях си да вдигне ръка !

Митрофана не дава. И ключа за църквата е скрила.

докато ключа;ът от бараката е още в Баце - няма проблем:))

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Съборете го,миризливи скунксове.Един ден ще го изградите отново.

А Златната черква в с. Шипка няма ли да съборите, миризливци? И да не забравите АЕЦ Козлодуй! Стига сте ползвали руски ток! Вземате по една кофа и тичате да носите ток от Козяк.

от Козяк само кур ни дават..

Пак да се развика на българските журналисти сега ?

Не опази МОЧА,щял да управлява България.Олигофрени.

Комунизма ни даде всичко до тогава бъкгария е била племена и палатки ! Доказан факт е че по времето на хан Крум не е имало нито един цветен телевизор !

Споко. Кат минат кметските избори и ще забравят за паметниците...до следващите избори.