Скандалът около паметника на Цар Освободител стигна до Русия

Агенция ИТАР-ТАСС обърна внимание на това, че паметникът на Цар Освободител се оказва буквално изоставен под открито небе в склад за преработване на метални отпадъци в столичния квартал “Требич“.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът около паметника на Цар Освободител стигна до Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е населен предимно с тъпанари със слаба памет и нищо в душата. Дали можеш да се сетиш кого визирам?

БATKO

Те и арменците са живели няколкостотин години под ваше турско робство и пак сте изклали милион и половина от тях.

ще му видим сметката и на него.

Поредното доказателство за мизерията на днешната същност на българина. Всичко, което правим е насочено срещу нас самите. Бездомното куче на снимката има повече доблест от нас.

Само за това, че ни отърва дори и за малко от окупатора в центъра на София, човек си заслужава да гласува за ГЕРБ. Наистина от известно време в столицата се диша някак по-свободно.

Българино, ти си си чист олигофрен! Ама няма нищо чудно, нали си гербер. Какъвто шефът, такава и кохортата му!

Най добре на вас откачалниците от ,,Ана Политковская" да ви построим насред София паметник на Мадона как държи маркуча на Ахмет ага Барутанлията

БATKO

Защо бе турчино си се писал българин. Знам, че не ви е приятно, че този цар ни е освободил от вас, но това е положението - имате си Анадола, живейте си там, без да ни се бъркате в делата.

защо не отлеем един нов паметник, а този да го подарим на поляците да си го сложат пред техния парламент.

Тоя цар не е наш освободител, а на руските крепостни - да си го вземат мужиците! А на негово място да сложат паметник на Кан Аспарух, или Кан Крум!

Стига вече с твоите врели некипели! Знаем за мужиците:)

Трябва да сложат на някой турски паша, най-добре! Ако не е бил този цар Освободител, сега можеше и въобще да не си роден и даже нямаше да ти четем глупостите.

При битките за Стара Загора,Шипка и Шейново ,войските на Крум или на Аспарух бранеха населението от башибоздука..

БATKO

Не му обръщай внимание на този турчин. Уж се е писал Хан, но винаги защитава яростно турските интереси. Тоя е от изселниците потурнаци.

С взривна тема сте се заели, г-це Тодорова .(Да ! Авторът.) Пък като гледам какви са ги изпонатопорчили отвъдчерноморците : --свалям Ви шапка ! ...И не се плашункайте. Дълбая сега едни Въпросища, на които Вовката ( Путин де.) Има да Ни Отговори.( при визитата си у Нас)

Няма на света такъв тъп народ като нашия, който така целенасочено да се саморазрушава по собствена воля. Вярвайте ми . Няма !

Безотговорните журналисти ще предизвикат международен скандал.

Абсолютно !От нас се започна, пак без да се проверят нещата....

Сега като си приберат парите обратно, конят ще остане без крака хаха!

И зелен! Някой търсеше зелен кон! Хи-хи-хи