Заляха с боя и пяна паметника на Рейгън в София (снимки)

Новооткритият паметник на Роналд Рейгън в София беше залят със смес, която прилича на бяла боя и лепило.

Обратно в новината

Коментари - Заляха с боя и пяна паметника на Рейгън в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше Рейгън, сега България щеше да я управлява Малък Тошко. Както Ким в Северна Корея. Без Рейгън ся лейтенант Путкин щеше да гони пияните руски солдати из кръчмите на Източен Берлин. Така че даже в интерес на самия руски император е да плати лично паметника на Рони. Къде по-интересно е да гониш гимнастичките от сборная, отколкото кьор-кютюк пияни солдати.

С лайна трябва да гао залеят!

ох мамицата ти как не мога да те намеря къде си

И като го намериш, какво? Ще си събуеш чорапогащника и ще се надупиш ли?

Тия, че Рейгън бил лош ги разправяйте на Путин и 120-те руски Милиардера, дето Рейгън ги направи МИЛИАРДЕРИ за 1001 нощи! Шъ съ спукат от смях!

много простаци се въдят в дълбоката провинция, това е работа на някой от тях, видиш ли цървул на Графа разбий му мутрата, нема сбърках

КОГАТО СЪМ В КОФТИ НАСТРОЕНИЕ ИДВАМ ДА ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА МАЛОУМНИТЕ СОРОСОИДИ В ДИРА ..... И ЕСТЕСТВЕНО СЕ ЗАЛИВАМ ОТ СМЯХ .

Мене пък повече ме кефят оаканите отвсякъде путиноиди! Много готини коментари на безмозъчни олигофрени! Интересно ми е кво шъ правят, като на Късокракия му теглят шута и руските милиардери му светят маслото! За 2 години обедняха двойно, дълго няма да издъжат! Ще има нова Империалистическа революция!

Добре де,оъждаме фашизма и неонацизма ,а кой ще осъди комунизма?След като отдавна е доказано от хора значително по_умни от нас ,че националсоциализъм и комунизъм са като братя близнаци!Има и друго дали ще го залеят с боя или ще го взривят това е паметник на човека,извел до победа в студената война своята страна и по този начин предизвикал промените довели до разпад на соц.лагера иразпад на СССР!Дори само за това ще има място в паметта на всички честни хора по света!

когато изпопребиеме комунистите дето още са на власт

Добре,че беше продажника евреин Горбачов,иначе американците щяха да го духат!! И Путин закъсня с 15 години да се появи!!!!

жалко че всички гановци нямаха една обща глава да и се изсера на нея

JMM®

Я върви се изсери на голата тиква на Путин

много си прав верно че той им е господаря, на него руснаците някой хубав ден ще му направят "его маленечко того"

JMM®

"Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България" "Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност" "От тук и препоръката на Баранов, която се изпълнява в момента като цел на руската външна политика - страната ни да се дестабилизира отвътре, за да се превърнем във "фалирала държава", в несъстоял се член на ЕС и НАТО и от там веднъж дестабилизирани и разединени, да ни завладеят "евтино"."

мого си прав, намери това в Тубата, ще ти просветне още повече - Yuri Bezmenov: Psychological Warfare Subversion & Control of ...

много ги е яд комунистите на Рейгън, той направо им разгони фамилията

ТАМ ЧЕ НЕ Е БИЛ ЧИЧО РОНИ - АЛЦХАЙМЕРА А АГЕНТЪТ НА МИ-6 ГОРБАЧОВ.НО НЕ БЪРЗАЙ ДА ОРГАЗМИРАШ ЧЕ В БЯЛАТА КОЛИБА Е ДОШЪЛ АМЕРИКАНСКИЯ ГОРБАЧОВ . ХА ЧЕСТИТО .

не МАРК ЛИЦИНИИ КРАС а жалък цървул си ти, ...жалко че ви събориха текзесетата и ви пуснаха да пъплите из София и в чужбина

А Альошката с любов цветенца му слагат ,песни му пеят и шорошите не могат да го пипнат с пръст. Щото а го пипнат и в израелското посолство . нали така бе тарамбуки. А то дебил нека си стои за облекчаване на нуждите . Нещо като нужник и сранник за народа

ерик рубун би трябвало много, много добре да знае, че такива паметници трябва да се правят по старата биг-брадърска традиция. т.е. с камери в очите, микрофони в ушите и един самолетоносач отпред..

Клетият Рейгън - през ден ще трябва да го почистват. Впрочем, в лакейството си нашите народни избранници нямат равни. Нека сега те да берат срама от проявите на народната любов към Рейгъновото чучело( той самият едва ли някога е знаел къде се намира България).

само ще кажа, че одобрявам. аз исках да се изакам на паметника на рр, но ще проявя тръпение и ще изчакам да настъпи и моят час...

Първо се изакой на паметника на СА Окупаторите, след това на паметника на РР Освободителя!

Началник

няма американски диктатор, на който да не искам да му се изсера в устата... ако знаеш КАК ТОЧНО работи финансовата система, значи знаеш сичко. за мен е видно, че ти НЕ ЗНАЕШ нищо за ядрото на световната финансова система, цървул покасан турски...

обруган може да бъде само надгробен паметник а хилядите бюстове и барелефи поставени от лакеи , кой-къде намери са отхвърляни и неприемливи за обществото .

А другия път пратете момчетата с чуковете да съборят паметника на американския окупатор.

Не е редно да са чупят паметниците на Освободителите! Само съветските Вандали-фашисти счупиха с чукове хиляди паметници на другаря Сталин! Редно ли е да следваме примера на руските Фошисти!

Махйте го тоя паметник от парка, тук няма място паметник на американския агресор.

Първо паметника на Съветската армия окупатор, после паметника на Рейгън освободителя!

диваци от руското посолство са свършили тая работа.

Боже, какъв кравар с малко челце е управлявал тази голяма държава. Боже, какво правиш?

Неадекватна постъпка, в отговор на друга неадекватна постъпка. Дали ще дойде времето, в което ще се отучим да правим метани насам-натам и ще си гледаме интереса като народ и държава.

БРАВО! Отлична работа сега и общината трябва да си свърши работата като почисти този боклук с фадрома!

Molia niakoi da me obrazova kakav e tozi pametnik na Reigan v Sofia...haha prodagen narod i polititsi i tsitsi...

СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТА КОГАТО ОТ ПАМЕТНИЦИ НАРОДА ЩЕ МИНЕ КЪМ ЛИКВИДИРАНЕ НА МУТРИ И БЕЙОВЕ )))

А НАЙ МИ Е МЕРКА ДА ВЗРИВЯ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА В ТОАЛЕТНАТА:)) СВЕТИ МУТРА В ЛАЙНЯН СОС :))

Нищо не е това- малко боя и монтажна пяна, които лесно се чистят. По- ефикасно би било с чукчето- по перчема и носленцето. Ще му трябва основен ремонт.

Едно огромно БЛАГОДАРЯ за героите, извършили това!!!

педали от руското посолство са били

Дир що не триете този коментар "Хахав галфон ( нерегистриран ) 20.05.2017 18:31 . ХУЙ ЗА НАТО И РЕЙГЪН,АЗ КАЗАХ "

меееееееееее

оказа се че го е наакала голяма птичка, а добросъвестен гражданин му е прикрил лицето с подръчни материали

Искам този паметник да остане вечно...всеки път като тичам в парка, да му пускам по една жежка вода!

ХУЙ ЗА НАТО И РЕЙГЪН,АЗ КАЗАХ

Хуй за Русия и за Путин!! Както и за Альошата.

ръчка ли те отзаде а соросче

освободи ни от комунизъма , спосибо дедушка Рейган

Тоя "паметник" е точно толкова нелеп, колкото и този на червената армия в центъра на София. Следва и двата да се премахнат.

Така и не разбрах с какво хубаво е допринесъл за България. Да бяха сложили Кенеди поне - последният им истински президент.

Като се има пред вид защо и по чия поръчка е застрелян Кенеди, едва ли ще доживеем да видим негов бюст - паметник на наша територия.

промитите мозъци трудно разбират някои неща или си платен мурзилаж, което по лошия вариант

Този паметник няма място в България, стига с това гъзеблизство и надупена поза.

Паметниците на Альоша и руските фашаги също нямат място в България.

Безкрайна е "любовта народна" към международните бандити ...

Поредната новина , от която никой не се интересува, но затова пък е най-коментирана .....от кого ли?

нА ТОЯ ПЪК ОТ КАКЪВ ЗОР МУ НАПРАВИХА ПАМЕТНИК ТОЙ В аМЕРИКА НЯМА ОСВЕН МОЖЕ БИ НА ГРОБИЩТАТА .ТОЙ НИЩТО НЕ НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ А СЕГА И ПАМЕТНИК

ВСЕ ЕДНО, ЕВРЕИТЕ ДА ВДИГНАТ ПАМЕТНИК НА АДОЛФ ХИТЛЕР, ТОВА Е ИЗВРАТЕНО ! Настъпва 10 януари 1944 г. Около 12 ч. по обед сирените възвестяват за предстоящо въздушно нападение. Половин час по-късно столицата ни е атакувана от 180 американски бомбардировача и 100 изтребителя. Срещу тях противовъздушната отбрана на София изпраща 39 прихващачи. България губи само един самолет срещу 31 свалени американски бомбардировачи. Но истинският ужас за софиянци настъпва през нощта на 10 срещу 11 януари. 10 януари 1944 г.: запалителна бомба пада върху сграда на ъгъла на бул. "Витоша" и ул. "Денкоглу" Из спомените на генерал Стоян Стоянов - военен летец, един от защитниците на София. Той участва в 35 бойни полета срещу англо-американските самолети, сваля 3 бомбардировача и 2 изтребителя и нанася сериозни повреди на още 4 самолета: "На 10 януари на софиянци бе съдено да преживеят ужаса на една варварска бомбардировка. В този зимен ден нашата столица беше жестоко ударена на два пъти - през деня и през нощта. Тази бомбардировка бе добре запомнена от жителите на столицата, защото тя не бе "слаба", както се казваше за всички досегашни бомбардировки.

ЗА КЪСОПАМЕТНИТЕ ОТ ГЕЙ - ПАРАДА, ЕДНА ИДЕЯ ПО-НАГОРЕ Е ОТГОВОРА !!!!!!!

защо евреичетата да не вдигнат паметник на Хитлер, та той е свой, от техните. само евреин е способен на такава жестокост. а защо към тях, ами защото бяха богоизбрани.

Боже, какъв глобален и екзистенциален проблем, боже!!

гвардейците от президентството да бъдат преместени да караулят пред паметника. това хем ще отразява реалността, хем ще привлече повече посетители.

Аз не съм съгласен с този паметник, защото не му е тук мястото в България! ОБАЧЕ, това означава ли, ЧЕ съм комунист или социалист, както ги наричате набор 1990 съм роден на 27 години -дори не съм бил в онова време на социализма ? КОГАТО ЕВРЕИТЕ ВДИГНАТ ПАМЕТНИК НА ХИТЛЕР, ТОГАВА ЩЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С АМЕРИКАНСКИЯ ПАМЕТНИК ТУК!

JMM®

Момче младо, ти си жертва на онзи измислен преход, организиран от комунистите в България, който превърна държавата ни в най бедната държава на Европа. Твоето дефектно мислене е резултат на тази изкривена действителност в която си живял през тези 27 години. Паметник на Рейгън има място в България !

Настъпва 10 януари 1944 г. Около 12 ч. по обед сирените възвестяват за предстоящо въздушно нападение. Половин час по-късно столицата ни е атакувана от 180 американски бомбардировача и 100 изтребителя. Срещу тях противовъздушната отбрана на София изпраща 39 прихващачи. България губи само един самолет срещу 31 свалени американски бомбардировачи. Но истинският ужас за софиянци настъпва през нощта на 10 срещу 11 януари.

Момче нещастно , и ти си жертва на този преход щом още не си разбрал кой е най големият носител на нещастие в глобален мащаб и тази мумия е точно един от родоначалниците на световният тероризъм! Следващият път направо долу на това чучоло и въобще да не се харчат само за бои , защото не си струва!

търсия под наем рпг да му видя сметката на реигън ... да видим дали после могат да го съберат на парченца ... та така поне да има 1 паднал мъртъв американец за сметка на ненужните бомбардировки на софUя !

Паметник на Рейгън в България ???

тези които са заляли с боя и пяна паметника на Рейгън в София. Такъв "паметник" няма място в БГ!

По кой ще стреляш бе, платен паразит. Егати и пуберите безмозъчни, дето сте се събрали. Във НПОто само на гмо и холивуд ли са ви покарали? . "А да видим ( нерегистриран ) 20.05.2017 00:13 . Постявят се инфрачервени камери, подсигурени са дронове за заснемане, има организация и ако се наложи за стрелба, а да ви видим смели гащници. "

Какви камери, какви 5 лева- ей ся да дойдат само част от Феновете на Левски скромно 5 000 само и ще им хвръкнат и паметниците, и камерите и ще хукнат да препускат, като бити гейове НА КЪДЕТО им видят очите !

....започваме да се опаваме на македонците по нелепи паметници !....Hелепостта и глупостта нямат нужда от увековечаване !...Tе са вечни !

Къде се бе копеле, дето ме заплашваше снощи с Американските ВОЙСКИ хахаха, дето били на пост да си охраняват паметника, ще те цапна по муцуната заедно с тях и твоите ФИЛМИ !

Предполагам, че при вида на американски GI ще си напълниш старческия памперс като руснак при вида на Чеченски бойци.

"Гей Инфантри"?

идеално изглежда! А между впрочем защо ни е нужен паметник на рейгън ? нещо хубаво е направил за българия ? В училище децата ще учат и американските президенти на изуст ...като хамерикосите , те това само учат

Американците, дори не помнят, че са имали такъв президент...А,самия Рейгън никога не е знаел дори, че има такава държава - България ! Ми това е все едно в Израел, да има паметник на Адолф Хитлер, които е освободил Евреите !

Рейгън също така не знаеше , че е президент през целия си втори мандат. Алцхаймера го беше натиснал яко.

Поставилите бюстието по нищо не се различаваш, от комунистите слагали паметници на Ленин, Сталин и т. н. Кой си ти, че ще слагаш бюстие на един чужд държавен глава в София? Историята е тази, която, ще го постави, ако е заслужил и то на точното място. Това става обикновено, след 100 г. когато се разсекретят архивите за дейността на субекта,

....Pетре,колега, по принцип си прав и сам сагласна с написаното от теб,но... а бе я питаи жена ти или прятелката ти или и двете ,ако ли пак не (питаи маика си ...тя жената трябва да знае ) ..що е туи бюстие и каде се слага ?!!

Бюст-паметник или бюстие, кой как му харесва. На второто поне можем да се посмеем.

Бог високо, САЩ далеко!!! А Русия ей я где е, една граница ни дели по море. САЩ първо докараха старите си оръжия в България, после ни окупираха с войски и бази, сега започнаха да си строят паметници на благодарност. А народът плаща за защитата на техните интереси.

Тва се нарича ганюфска прустащина

Твоето е простащина сузи. Всякакви полуграмотни писачи си търсите поводи да се маскарите. Щом ви е кеф, няма лошо, но не обобщавайте и не намесвайте българите и България. Мацайте се персонално, всеки отговаря, за себе си в крайна сметка.