Коментари - Палежи, сблъсъци с полицията, сълзотворен газ и водни оръдия в половин Франция (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе това са путинисти , агенти на Путин ! Не вярвам да са недовлони от поскъпналият живот ! :)) Според мен трябва да наложим още санкции !

МакАрона е пътник.

Няма да ги укротят там не е България.

Извадете гилотината и пред парламента и пред Елисейския дворец пускайте да работи

Престанете да лъжете. Това става в Русия. На запад в евро зоната тече мед и масло по улиците.

Трябва и в София едно такова забавление са си спретнем. Заслужават си нашите мутри в парламента.

Браво,имало гражданска позиция ! Обществото не спи някъде. Трябва да бъдат за пример особено за Бг. !!!

Това вече не са протести, а революция, Макрон просто си заслужи гневът на хората. Същото се случва в Израел, няма как да твърдиш, че живееш в демокрация и да погазваш законите и волята на народа, нали затова се нарича- представителна власт: от народа- за народа- в името на народа.

Мои приятели- безкрайно отегчени и отвратително богати американци- винаги ходят по това време на годината в Париж, Франция. За тях това било най-детоксикирашия вид екстремен туризъм. Нощно време си четат Декларацията за независимостта. Знаят, знаят французите как да правят буржоазна революция- благо Войната за независимост затова е завършила по този начин.

Да дойдат в БГ при одобрени от държавата 300 часа извънредни . Или работа на 12 часа , осигуровки на 8 часа !

да, за това България е на това положение. Всичко се приема, като безусловна заповед и факт. Браво на французите.

Azmi sa Gustav Flober, Stendal no i Honore de Balzak liobimi spisovateli no Mupasan nemie zashtoto e mnogo puvarhnosten vaf sashtnosta si izopshto

Е няма да дойдат, хората имат чувство за достойнство за разлика от тези на територията.

Бабоеба когато го избираха, каза ли им че ще им вдига възрастта. Или тактично е пропуснал тоя нюанс?

“Ако помогнете да се бием с тези от вас, които отказаха да ни сътрудничат, ще ви подаря града, след победата” - казал Чингис хан. Така между двете групи избухнала война. В крайна сметка “поддръжниците на Чингис хан” победили, но изпаднали в голям шок, когато нашествениците влезли през отворените порти с оръжията си и започнали да ги избиват. Тогава Чингис хан произнесъл думите: “Ако бяха достойни, не биха предали братята си, които познават и с които са израснали от деца, заради нас, когато им бяхме чужди и непознати...” ПОУКА: ПРЕДАТЕЛ - ВЕДНЪЖ, ЩЕ ПРЕДАДЕ ОТНОВО! Ибн ал-Асир, арабски историк (1160-1234 г.).

А всъщност нещата са малко по различни и е странно защо се отразява само тази част от протестите? Тези протести са организирани не само от синдикатите а и от 3-4 от техните граждански сдружения и са и заради инфлацията която официално е около 8 % за 22година и покачването на цените. Сдруженията отчитат инфлация около 12%.

Спокойно, полицията е на моя страна. Всяко чудо за 3 дни

Пропуснал да отбележи този незначителен факт!

12% е смешно. Там е повече а при нас още повече. Официалната инфлация няма нищо общо с реалната защото втората се комбинира със спекула

tapanara ti

Аз все пак не разбрах. Как с вдигането на възрастта за пенсия, ще се вдигне раждаемостта във Франция.

Да ядат пасти.........

Сорос така ми каза да ви кажа

западняците си живеят охолния живот и думата "криза" я няма в речника им;)Поне така казаха да пишем...от козяка;)

Ами аз си ходя всеки уикенд до Франция, пия си червеното вино и не виждам недоволни.

Уважуха , Жорж, Уважуха и респект.

Че аз също не искам да работя до 65, въпреки че не съм французин.

Да не видят другите народи и те да си поискат, нали?

Не разбирам... Този репортаж от Франция ли е или е от Иран или Беларусия?

Слабо,много слабо! Париж района има население 12 милиона жители,на протест 450 хиляди.И то два пъти по-малко от преди.

Лъжат защото им позволяваме, и на всичкото отгоре им плащаме за тази работа с нашите данъци!!!

Русия трябва да се намеси и да въоръжи протестиращите!

Ха ... така ли му викаш вече ходенето у на майка си ГЗ-а?

Макарон няма шанс и ще бъде сварен. Въпрос на време.

Само половин Франция. Значи другата половина щом не протестира е срещу протестиращите и подкрепя лидера на Франция президента Макрон. Няма проблем скоро ще се откажат и приберат тези путински слуги.

"Колективния" запад що мълчи като на@ран? При други двойни и тройни стандарти щеха да са опискали света..то щеше да е тръшкане и рев за правата на човека, свобода ала бала

Курабийки? "Fuck the EU "?

Днес огромна тълпа се събра на площада на Републиката във френската столица Това не е тълпа бе нещстник Това са хора които знаят какжо искат Не са като в БГ подлизурковци

Искат да премахнат всякакви социални права на всички работници по света! Направо във Средновековието искат да ни върнат - ваксинация, без пенсия, ефтаназия и в демокрация

Чудесният и благоденстващ запад! :)))) Край на приказката.....

Абе, има ли начин после да дойдат и тука да протестират и да гласуват вместо нас, че тъкмо съм решил да ходя за гъби в неделя?

Ще им пращаме ли военна помощ и на кои? На руснаците? ;)

Това е свободна и демократична държава! Но ако не въведат реформата за 64 годишна възраст при пенсиониране ще закъсат яко, а и целия ЕС . Очертава се огромен дефицит!

Путин и Си трябва да доставят оръжие на протестиращите за да могат да де отбраняват от полицайте.

Те са в НАТО и са от ЕС - да им помогнем, да им пратим оръжия да се защитават!

А бе, човек не го оставят да живее тоя изроди. До преди 3 годишна възраст не помня много какво е било. После тръгнах на градина 3 години, там ме тормозеха да ям гадна храна, след нея начално училище 4 години, още 4 прогимназия и още 4 техникум, през което време търпях не какви дебилни садисти и глупаци наречени "учители" После 2 години в армията, там е ясно с какви общуваш 24 часа в денонощието. След нея 5 години университет, пак общуване с дебили наречени "преподаватели". Те са същото като учителите но малко по-зле. После почнах работа, паралелно още 3 години писах дисертация на самостоятелна подготовка докато работех. И ето, продължавам да работя и така ще е до 65, ако доживея. Пейзажа продължава да е посредствен. След 65, който доживее бачкайки, почват болестите, щото в бачкането човек се изхабява. И после умира. И кво! Къде е смисъла!

Кога целия свят ще осъди режима на Макрона?

Точно това е Западът! Правото да не се съгласяваш и да се бориш за убежденията си! Ама празните комунистически кратуни няма как да го разберат!

Франция си сътрудничи с НАТО но винаги е отказвала да стане член на НАТО. Военни на САЩ могат да влязат във Франция....като туристи докато са в отпуск само.

Не малко могат да си позволят да губят еднодневната си надница в свободния свят.