Обвинен в палежи бизнесмен: Това е политическа поръчка

Районният съд в Пловдив остави в ареста обвинения в поръчителство за убийство и палежи бизнесмен Атанас Червенков, известен като Райфъла.

Обратно в новината

Коментари - Обвинен в палежи бизнесмен: Това е политическа поръчка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е интересно , този бизнесмен с какво образование е ? . Защото много странно е съчетал бизнеса си - Бърза помощ със плодове и зеленчуци . А ако се съди по външният вид , всеки би си помислил че е в бизнеса със местни и млечни продукти .

на Хипократ: На първо място не причинявай вреда и Изкуството е вечно а животът кратък:)

Тия навързани като свински черва... Не угодил на бюречето, разбирай - спрял да киха на ББЦ, бюречето му спретнало саморазправата с полицията... Абе както са казвали древните римляни - хляб и зрелища за тълпата... И отвреме навреме - чалга и гюбеци...

Всички знаят, че Боко стои зад очернянето на бизнесмена Атанас Червенков.

как всички, аз пък не знаех, ама сега знам че си от БеКаПето:)

Като е политическа поръчка защо е хукнал да бяга бандита, пардон бизнесмена, като са дошли да го задържат. Естествено, че ще говори каквото му каже някой адвокат-мошеник. Сега трябва да се разблее и да влезе в болница. Това е БГ сценария при такива случаи.

От Пловдив само боклуци са излезли. А от Бургас все хубави хора - артисти, певци, художници.

ми прав си майна, Жанчо, Капута, сега пък тоа мискин:)

и гергов и той

Така е щот си нямат море, ;-)

Такива новини обединяват нацията.

През комунизма на тези им викаха РЕЦИДИВИСТИ! Като дойде свободията след 1989 започнаха да ги наричат МУТРИ! Сега на същите им викат БИЗНЕСМЕНИ

Цялата Държава е пълна с нискочели неграмотни кретеноиди. Отврат...

КАКВИТО НИ "БИЗНЕСМЕНИТЕ", ТАКАВА НИ Е И ДЪРЖАВАТА

пък, политическа поръчка било, ако е политик от рода на Капута...., не благодаря:)

Бизнесмен е човекът, като му гледам мутрата и фигурата. Типичен български бизнесмен. Става и за министър-председател.

а в кой точно бизнес е че няма никаква конкуренция??

през дваисетте и трисетте години на ,,миналият,, век и в щатите имаше ,,такива,, бизнесмени но маи ги наричаха по друг ,,начин,,!!!

този прилича на "бизнесмен" от погребалния бизнес.

Абе кво се мъчат тези в разследването и съда... Всеки "бизнесмен" с прякор - 20 години пандиз и тръгваме нагоре..

Това отнася ли се и за "Тиквата " и "Цецо Шлифера"?

Не че вярвам на Ломброзо, ама в този случай е прав.

Нова мода след застраховането: първо чупи кости, после вкарва в линейката. Симпадяга, спасител от всякъде.

Права е госпожа Червенкова/съпругата/ Тон няма никаква конкуренция. Той е ГОЛЯМ бизнесмен

Бизнесмен???!!! Като му гледам интелигентната физиономия не знам за какъв бизнес става дума.

Еми като е поръчка, дай 20- 30 хиляди лева или повече и си купи ..........тъпчещ пушката човек за да ти реши проблемите...............народа е фригиден и не може.

Като гладом малкото чело и дебелият врат какъв ли бизнес има този пич?

ДА ИЗПРАТИМ В БЕЛЕНЕ ТЕЗИ КОИТО КЛЕЦАХА НАРОДА 25 ГОДИНИИИИ

и още 45 преди това

Ама за бареков е бил реалист.Може и да не е лош човек, имал Бърза помощ, някой познава ли го?

даа,поредния набеден, разчистват се сметки ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ СЕ МАНДЖАТА НА КАПИТАЛИСТИТЕ АМИ ТАКА Е КАТО В 1915 ЩЕ ЯДЕМ И ЯДЕТЕ КУРА ДОКАТО НЕ ГИ ИЗПРАТИМ У БЕЛЕНЕ

Вече загубих ориентация кой е бизнесмен и кой айдук, както и кой е магистрат и кой е адвокат.

Много голям мръсник,всички го знаят,ама най-на края се насра.

само мръсник да беше, ама и забивач на чекии, и понеже се отцепи Капута го изпя:)

Тоя на челото му го пише аз съм Голем Престъпник

Тоя има визия на Голем Престъпник не на безнесмен

Думата "бизнесмен" в България има мрачен и зловещ ореол. С тази дума се кичат отявлени престъпници свързани с бившите комунистически тайни служби, получили куфарчета с откраднати от народа пари. У нас "бизнесмен"= престъпник

Забравих. Много искам да ме вземат запас и да ми зачислят Калашник 7.62 и сумка партони....

А стадион искаш ли

Забравих. Може. Не е лоша идея.

Мдаа...определено лицето на снимката прилича на бизнесмен- висшист, интелект и капацитет по математика, физика или биология. Опредено е човек на интелектуалния труд. Управленец и мениджър- личи му по скулестата масивна глава и широка челюст. А доктор Аргир не е бил НАРЪГАН, а се е самоубил - наръгвайки се ДЕВЕТ пъти с нож в ГЪРБА !!! Българският съд и прокуратура са независими !!!! Да живее Правосъдието.

ми независими са... от тех нищо не зависи...

На тоя "бизнесмен" само като му гледам типичната физиономия ми става ясен. Кой нормален човек би правил "бизнес" доброволно с такъв типаж, не ми е ясно. Ясно е само, че колкото и хора да е поръчал, малтретирал или убил ще се отърве с най-много 3 годинки условно - има парички и живее в България. Заслужава просто и него да го поръчат...

Другарят Исус, Ленин и Сталин ми се явиха в съня тази нощ и потвърдиха невинността на другаря Червенков. Това е гнусна капиталистическа инсинуация на Съединение Американски Щати. Заклевам се в пролетариата, че не лъжа!

До редактора Христова: Думата БИЗНЕСМЕН означава работещ мъж, който създава блага. Разни престъпници, убийци, крадци, далавераджии, не са БИЗНЕСМЕНИ. Това, че имат пари, не ги прави бизнесмени.

не драги, в бг бизнесмен означава не работещ човек с пари, който консумира блага

Предлагам всички, които имат прякори да отидат в затвора - Райфъла, Лудия, Очите, Доктора, Крушата, Картофа, Черния и др. Нормалните хора си имат имена!

А за тези с прякор rokoboko важи ли това правило?

Не, не важи:)

Правилно ! Допълвам : съсела , тиквун , фикуса , сопола , баба ема бентлито , р.овч. , цвинокио , цацата , пръмовица , бюрека , пънев , топлото , леля цеца рибната , лая галевица , лют лютван , кафеза ...... Абе , направо по азбучен ред всички крадливи гниди " управлявали " т.е. ограбвали България последния четвърт век .

Прякорът му е "райфъла" защото имаше един от първите магазини за дънки на марката "супер райфъл" през далечната 1991 в Пловдив. Не знам каква ти е логиката, и изобщо от къв зор коментираш хора които не познаваш, и не знаеш нищо за тях! Преди това беше военен инструктор по СРБ.

TИPAMИCУ

оффф, райфъл джинсите знаеш ли от кога из;язоха от мода и от кога спря производството им по заводите? Тоя ще да е вкарвал някакви китайски Ж'инси май..ааа..в България им казвахте дънки.

Крушата го гръмнаха първи . Доктора и той отиде нейде . Картофа и той обра желязото и се спомина. Останалите според реда на записване.

Eпа как, няма да е друго, само политическа поръчка ще е. Като му гледам невинната зурла, няма как да е виновен за каквото и да е...

"Мъжът ми е голям бизнесмен, той няма никаква конкуренция в бизнеса" гневно възкликна Червенкова. Абе, моме, на свободен пазар, за да "няма никаква конкуренция", значи нещо не е наред. Може би унищожаване на конкуренцията с непозволени (криминални) средства?

ТОЗИ МУТРОГЕН-РАЙФЪЛА СИ Е ЧИСТА ПОРОДА КРИМИНАЛЕН СУБЕКТ,СТАНАЛ МИЛИОНЕР НАБЪРЗО ПО СХЕМАТА-НАПРАВИЛА И ГЕОРГИ ГЕРГОВ И ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ МУЛТИМИЛИОНЕРИ ВЪВ ФИЛИБЕТО МАЙНА..... САМИЯТ ВЕТКО-ПРЕДИ 1989Г Е РАЗНАСЯЛ КОКАЛИ ОТ КЛАНИЦАТА В ПЛОВДИВ ДО ДОМОВЕТЕ НА НАЙ-ПЪРВИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ...ПОСЛЕ ЗА ПРОЯВЕНО ПОСЛУШАНИ,ГО ИЗДИГНАХА ЗА МИЛИОНЕР,БЕЗ ДА ИМА ДАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ МИЛИЯТ...... А ДРУГИЯТ МУЛТИМИЛИОНЕР ТАМ-ГЕОРГИ ГЕРГОВ-ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА ЗРАЕЛИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ Е БИЛ ПАДАР НА ПРАСЕТАТА...ГОЛЯМ СИ ГЕРГОВ,ПЛОВДИВСИЯТ ПАНАИР ТИ Е МАЛКА ИГРАЧКА МАЙНА......... ГОЛЯМ ПРЕХОД ВЕЧЕ 25ГОДИНИ БЕ МАЙНА..

това толкова ми прилича на скалъпените мега процеси !Например Октопод. не си е платил на правилната жълта партийна каса.Идват местни избори,ще го принудят да се КОРИГИРА.

Бареков и Нехка Робева, да се погрижат, за своя човек, бива ли така.

Някак си последните дни Пловдив ми се вижда един по-чист град!

Sm3hurk0

да не е завалял сняг ? ... и да е скрил мизерията под пухкава постеля

Поредния 'добре облечен бизнесмен' с тъмен бизнес. Аре да видим някой у затвора, а? А дано, ама надали...

политическа поръчка - тоя е от тимуровската рокерска банда на жида сергеи и помага на червените бантускотове с бърза мед помощ а с дудук бареков е точил една банка на народен изедник и накрая платихме ние масрафа...

Като е поръчка що бегаш през терасата бре дебелак.

Брао бе!"Управлява много бизнеси..." Хвала на таквиз бизнесмени. Както турците биха казали-чалъм ефенди... Хората един опитат и фалират,обаче тоя е тарикат. Мисълта ми е,когато се отървем от подобен вид"сенчести бизнесмени"-България ще потръгне...

че е голям, голям е, на ръст. а кой бизнес няма конкуренция по принцип, сега като разгласят с какво се занимава ще се появи такава. Изглежда много съвестен, поне доктор на икономическите науки е.

Обвинен в палежи бизнесмен: Това е политическа поръчка На този защо му казват, че е бизнесмен. Това си е една проста мутра регистрирала ен на брой фирми.

Даааа... - маймай НАД 10 (Десет.) Само-негови 'компании'... - булката - 'Мис Рокер' (Мис ?! ... Рокери-бизнесмени ?! ... А ! - амчи 'наш' Серж н'беше ли И той я ?!) - майка-му - от учителка и бензиджийка - Собственик на Поне 4 (Четири.) 'компании'... и то - бидейки в Златна възраст... - баща-му - И той...главно за Врътки на търгове за Обществени поръчки (т.нар. 'отказали' се)... Ах, тоя 'наш' Герговград ! ...:-)))))))

Май никой не оценява подобаващо чувството за хумор на бизнесмена и съпругата му.

Тоя го опандизват по поръчка. Той е един пловдивсаките рокери и беше организатор на митинги срещу кмета на Пловдив Иван Тотев. Голям бизнесмен ? - трудно е да се каже. С нещо друго е настъпал котето - не изключвам политическа поръчка

-ако е читав, рокерите да се вдигнат на поход в негова защита