Коментари - Палеж на еврейското гробище във Виена, изрисуваха обредната зала със свастики | Днес.dir.bg

Палеж на еврейското гробище във Виена, изрисуваха обредната зала със свастики

"Най-остро осъждам атентата, антисемитизмът няма място в нашето общество", реагира канцлерът Карл Нехамер

Обратно в новината

Коментари - Палеж на еврейското гробище във Виена, изрисуваха обредната зала със свастики | Днес.dir.bg

Коментари

Държавата дала Хитлер на света чете морал по антисиметизъм, ценности, какво да ги правиш!!!!!

Що, бе, австрийският живот не е ли важен? Животът на австрийците по-малко важен ли е? Или някои са равни, ама пък други са още по-равни.

Нали пише в историята кой се е родил в Австрия!

Мошетата напълниха Европа с амуджи и сега сами страдат от това. Каква ирония...

Антисемитизма ли?! Израелското правителство извършва геноцид. Няма място за тях на тази планета. Ако отидете също така в Тел Авив например и говорите с повечето от хората там, ще видите, че те подкрепят геноцида. След десетилетия индоктринация израелците са превърнати в чудовища. Не казвам евреите, защото такива има много извън Израел и те не са такива. Но тези там - по нищо не се различават от хитлеристите по времето на Хитлер. Те не считат палестинците за човешки същества. Те ги искат мъртви. Няма да съжалявам за нито един израелец, който бъде затрит. Утре ще решат, че и ние не сме човешки същества и ще искат и нас да избият или затворят в лагери. Човек, който желае смъртта на цял народ, не заслужава да живее. Нетаняху дори отказва възможността за разговор за нещо друго, освен заличаването на Газа.

Хахахаха мога само да се смея ! И на австрийци и на евреи ! Нека си припомним какви са точно тия австрийци, които ако имахме армията по време на великият комунизъм, като нищо можеше да ги присъединим ние към шенген хахаха, а за чифудите…. ще си спестя хахахаха

Как бихте живели заедно с ХАМАС-ците и техните приятели от Йемен, Иран, Сирия, Ливан....когато същите отвлякоха 1500 израелци невоенни, изнасилваха старици и момиченца а после им отрязаха главите. Ще си пиете кафето и шербета с тях? Не ми харесват евреите като манталитет и религия, НО Израел никога никого не е нападал. Нито се е гаврил с момиченца и стари жени. Симпатизират съм на палестинците, може би от пропагандата, но до тази война! Няма никакво оправдание садизма на палестинците. Откровени басмачи-башибозук. Отвлякоха 1500 мирни израелци и се гавриха седмици с тях а накрая им режат главите. Това не са самодостатъчни човеци. Дали са и човеци? Такива садисти не могат да създадат общество и да живеят като хора. Палестина трябва да бъде ИЗРЯЗАНА от тумора ХАМАС, ХИСБУЛА и подобни метастази. Това прави в момента израелската армия.

Я пак? Израел никога никой не е нападал? Чукча не читател? Ето ти една хронология: 1941 г. Основаване на Палмах (елитни единици на Хагана, нелегална армия, която се бори срещу Великобритания и палестинците). 1947 г. Обединените нации вземат решение за разделянето на Палестина. 9 – 10 април 1948 г. В нощта на 9 срещу 10 април отрядите на ционистките бойци „Иргун“(„Ецел“) и „Лехи“ нападат мирното палестинско село Дейр-Ясин и посичат почти до крак невъоръжените му жители. Убити 245 палестинци, мъже, жени и деца. Командири на „Ецел“ и „Лехи“ са съответно Менахем Бегин и Ицхак Шамир – след време премиер-министри на Израел. Провери за атентати на евреи срещу англичани. Ще намериш. Провери кой първи е нападнал при Шестдневната война. Ама няма да се заиграваш с еврейската версия, че това било превантивен удар, та не били почнали те. вън от горното - мюсюлманите, вкл. палестинците трябва да си имат техните си държави. гези държави определено ще са авторитарни, защото толкова са се развили. И трябва да си седят в техните държави. Меркел е идиот. Няма да ги интегрираме. Но за да си седят в държавите трябва да ги имат и да е относително спокойно. Т.е. поне САЩ и ЕС да не ръчкат. как ще изгоним вече дошлети в Европа от Африка и Азия не ме питайте. Който ги е пуснал да го измисли. Иначе атентати ще има и в РБ.

Свастиката е символа на Божият Син още когато няма нито евреи, нито араби. Най-старата свастика на Света е нефритената в музея в Кърджали на 9000 г. Карановските от Новозагорско и варненската седефени огромни ритуални чинии със свастики са на 7000г. До днес свастиката е на българските носии. Когато се КРЪСТим описваме свастика. И свастиките и "шестолъчката" от двата триъгълника на Бог Отец и Богинята Майка са опасали цялата фасада на Несебърската черква строена през 13-ти век и неприпозната днес от право-юдо-гръко-славните от БПЦ. Навсякъде в християнството до 5-ти век НЯМА РАЗПЯТИЕ а равнораменен кръст и свастики: статичен и динамичен символ на Слънцето - Синът. Никъде до 18-ти век няма "звезда на давид" като юдейски символ. Навсякъде в синагогите символа е минората. Справка Пловдив 4-ти век, епископска базилика със свастики и равнораменен кръст, и пловдивската синагога само с минора. За използване на изконно българска религиозна символика, както от нацистите, така и от юдеите, трябва да се протестира категорично от българската държава. Драскайте си ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ и ПЕТОЛЪЧКИ - символа на петте сина създали банки в 5 държави на клана Ротшилд (Червен щит). Хитлер е поставил черна свастика върху Червеното знаме (рот шилд) на клана Ротшилд. Днес Путин, Китай, С. Корея и Турция откровенно развяват Рот шилд - Червеното знаме.

Ми то и средния е просто един от всичките пръсти. Не знам защо не се обиждате на безимения, а на него. Та за "умника" среден пръст. Няма какво да се сърди.

...абе къв сапун правих едно време ей... още пазя рецептата, като гледам скоро ще ви потрябва ;)

Когато съветски солдати ОГРАБВАТ в Румъния склад с провизии на германската армия, башкастый НКВД-ешник измисля тази гнусота лъжа, защото му се придяло че германския надпис върху сапуни означал производство от човешка плът. По СЪВЕТСЩИ лъжата удобно се препредава по ВЕРТИКАЛЬ ВЛАСТИ и превръща в политическа доктрина: германците са фашисти и са произвеждали сапун от човешка плът. Същата лъжа, както и "газовите камери", където ЦИКЛОН Б би трябвало да отрови и целият лагер заедно с нацистите. ЦИКЛОН Б се използва само в АВТОКЛАВИ - медицински хермитични съоръжения с малки размери за дезинфекция чрез ЦИКЛОН Б на медицински инструменти, консумативи и дрехи.

Никой не признава евреите за Хора , само евреите ! Евреите да спрът войната срещу Палестина и да се приберат в Границите от 1967 година и повече да не пречат на Палестинците !

същата работа, само годината смени с 1991

Да,се върне ссср и да измете сороската измет,щото 91 си беше ссср,ама ти нали си умнокрасив жендър правен в синагога от арабин

Ти наясно ли си за границите им от 1991 г. Тогава украинците оти ги ручаха жабетатата? Отваряй атласчето и се шляпни по лисото чело.

Както се казва: Да бе мирно седяло не би чудо видяло! МАХАЛОТО СЕ ОБРЪЩА !

Абе, палестинците, те "семити" ли са? За едни борци с "антисемитизма" питам.

Не, семити са арабите и евреите. Пилищимите не са араби

Sm3hurk0

Това е само началото срещу израелския фашизъм...

некой знае ли къде сеце покрил великия пси с трабанчето бе, да не са го опоскали прасетата

ПАСИ се крие на последния етаж на един блок в кв.Изток точно отсреща са бизнес сградите на Огнян Донев Софарма Таурс .Скоро ЩЕ му пратим честитка дрон DJI 600

Яко баце, ционистите ебават мамата на евреите, и после ми фалете евреите, това е най мръсното племе

След Копейките

Значи може безнаказано да избиеш над 3000 Палестински деца само за три седмици, но когато някой ти нашари синаготага е престъпление ? А стига с тези лицемерни либерастки дебилщини ! Убийствата на жени и деца от евреите продължават и докато не спрат - евреите ще бъдат гонени в цял свят като убийци !

Това трите ти мозъчни клетки ли го измислиха? Кретен толкова ли нямаш мозък да върнеш лентата с месец, кой и как започна атаката срещу Израел? И не ми давай за доказателство фалшиви клипчета.

"Хахахаха" По начинът ти на писане ми става ясно,че си путинистка мърша, която има сериозни пропуски в училище и използва грешно терминология. Спокойно шкембо ти и всички защитници, които защитават Русия ще си платите, тройни така както нацистките престъпници след Втората световна война.

Що за скапани правила. Чифутите за седмица-две избиха хиляди жени и деца, а когато нещо се направи срещу тях оревават света. Нямат сили и смелост да се бият срещу хамас и избиват жените и децата им. Измет

Който сее ветрове жъне бури! Евреите дълги години получаваха съпричастност от целия свят заради ужасите на Холокоста, но сега се видя, че ционизма е също толкова човеконенавистна идеология и концепция и тихите протести по света започнаха. Ако продължва така обаче няма да са още дълго време тихи, а на много евреи по целия свят ще им се наложи да се евакуират в Израел. Страни като САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Белгия, Нидерландия са дом на големи мюсюлмански общности и въпреки усилията на тамошните власти сблъсъкът между евреи и мюсюлмани на верска основа е неизбежен ако не се намери мирно решение за Газа. Предстоят тежки, но интересни времена за света. Дано накрая има някой останал жив да пише историята.

Но не ти се получава

Тоест оправдаваш атаката на Хамас! Едни и същи оправдават Хамас и харесват Русия. Мозък имате ли, какво ветрове, какви бури? Мюсюлманите отдавна мразят евреите, защото лесно се манипулират, а за сегашната вълна има немалко роля руската пропаганда. Но затова сме на дъното, защото хора като теб оправдават антисемитските изтъпления като нещо нормално.

Тук виждам,че има двама психично болни, които са и функционално неграмотни и се правят на много големи миротворци. Как няма да намеся руските курви от раша като те са причината за всички проблеми. Толкова сте попили пропаганда,че сложихте на едно ниво Хамас и израелската армия. Те за разлика от Хамас не се крият по тунели под болници и църкви. Умирам от смях като видя речниковият ви запас от три пропагандни думи (укри", наркомани, мъртъв). Трагедия сте, един успял интелигентен човек не се хваща на такива детски клипчета. Тъжното е,че дори не сте платени както обвинявате мен, защото сте прости като гъза на Дан Колов,че дори руснаците не могат да ви ползват.

Ауууу педалченце, май много се засегна. Видно е кой е с ограничен капацитет по всички направления. Срамота е да намесваш велик българин като Дан Колов в жалките си писания ама все пак си прост трол тъй, че ще ти простим понеже сме по-морално и духовно извисени от теб, нещастен индивид служещ на козяшката амбасада.

Хора изпитващи перверзно удоволствие при вида на убит деца украинчета е просто един микроб, който не заслужава милост. Но не мога да очаквам много от русофилски кретени, вие още живеете в каменната ера, обаче сте с големи претенции. Харесали ти сравнението мога да измисля още по-добро, което да подхожда на гнусната ти долна руска природа. Трябва да те е срам,че подкрепяш диктатура и тоталитарен кенеф като Русия.

Я да питам понеже гледам, че си писал за загинали украински деца, загиналите палестински деца по-нисши ли са за теб и те не заслужават ли същата скръб и печал както украинските? Еврейските деца с какво са повече от децата на някой в Палестина, Русия, САЩ, Китай, Еритрея и тн?

Тъпичко си да ти обяснявам! Няма да асимилираш информацията, не поставяй хората на твоето перверзно примитивно ниво. Никъде не съм казал,че определени деца са повече от други. Това го раждат трите ти мозъчни клетки.

Такива добри и честни хора, а някой да не ги обича?

Точно като руснаците... :) Ама, там е друго, нали? :)))

Ехаааа, браво. Заработи още 5 цента към надницата за днес. Скапан трол. Къде е другия ти ник Джоко? С него пишеш под другата статия нали? Ах колко жалко е да си смотан трол работещ за стотинки.

Z

Коментари - Палеж на еврейското гробище във Виена, изрисуваха обредната зала със свастики | Днес.dir.bg

Палеж на еврейското гробище във Виена, изрисуваха обредната зала със свастики

"Най-остро осъждам атентата, антисемитизмът няма място в нашето общество", реагира канцлерът Карл Нехамер

Обратно в новината

Коментари - Палеж на еврейското гробище във Виена, изрисуваха обредната зала със свастики | Днес.dir.bg

Коментари

Държавата дала Хитлер на света чете морал по антисиметизъм, ценности, какво да ги правиш!!!!!

Що, бе, австрийският живот не е ли важен? Животът на австрийците по-малко важен ли е? Или някои са равни, ама пък други са още по-равни.

Нали пише в историята кой се е родил в Австрия!

Мошетата напълниха Европа с амуджи и сега сами страдат от това. Каква ирония...

Антисемитизма ли?! Израелското правителство извършва геноцид. Няма място за тях на тази планета. Ако отидете също така в Тел Авив например и говорите с повечето от хората там, ще видите, че те подкрепят геноцида. След десетилетия индоктринация израелците са превърнати в чудовища. Не казвам евреите, защото такива има много извън Израел и те не са такива. Но тези там - по нищо не се различават от хитлеристите по времето на Хитлер. Те не считат палестинците за човешки същества. Те ги искат мъртви. Няма да съжалявам за нито един израелец, който бъде затрит. Утре ще решат, че и ние не сме човешки същества и ще искат и нас да избият или затворят в лагери. Човек, който желае смъртта на цял народ, не заслужава да живее. Нетаняху дори отказва възможността за разговор за нещо друго, освен заличаването на Газа.

Хахахаха мога само да се смея ! И на австрийци и на евреи ! Нека си припомним какви са точно тия австрийци, които ако имахме армията по време на великият комунизъм, като нищо можеше да ги присъединим ние към шенген хахаха, а за чифудите…. ще си спестя хахахаха

Как бихте живели заедно с ХАМАС-ците и техните приятели от Йемен, Иран, Сирия, Ливан....когато същите отвлякоха 1500 израелци невоенни, изнасилваха старици и момиченца а после им отрязаха главите. Ще си пиете кафето и шербета с тях? Не ми харесват евреите като манталитет и религия, НО Израел никога никого не е нападал. Нито се е гаврил с момиченца и стари жени. Симпатизират съм на палестинците, може би от пропагандата, но до тази война! Няма никакво оправдание садизма на палестинците. Откровени басмачи-башибозук. Отвлякоха 1500 мирни израелци и се гавриха седмици с тях а накрая им режат главите. Това не са самодостатъчни човеци. Дали са и човеци? Такива садисти не могат да създадат общество и да живеят като хора. Палестина трябва да бъде ИЗРЯЗАНА от тумора ХАМАС, ХИСБУЛА и подобни метастази. Това прави в момента израелската армия.

Я пак? Израел никога никой не е нападал? Чукча не читател? Ето ти една хронология: 1941 г. Основаване на Палмах (елитни единици на Хагана, нелегална армия, която се бори срещу Великобритания и палестинците). 1947 г. Обединените нации вземат решение за разделянето на Палестина. 9 – 10 април 1948 г. В нощта на 9 срещу 10 април отрядите на ционистките бойци „Иргун“(„Ецел“) и „Лехи“ нападат мирното палестинско село Дейр-Ясин и посичат почти до крак невъоръжените му жители. Убити 245 палестинци, мъже, жени и деца. Командири на „Ецел“ и „Лехи“ са съответно Менахем Бегин и Ицхак Шамир – след време премиер-министри на Израел. Провери за атентати на евреи срещу англичани. Ще намериш. Провери кой първи е нападнал при Шестдневната война. Ама няма да се заиграваш с еврейската версия, че това било превантивен удар, та не били почнали те. вън от горното - мюсюлманите, вкл. палестинците трябва да си имат техните си държави. гези държави определено ще са авторитарни, защото толкова са се развили. И трябва да си седят в техните държави. Меркел е идиот. Няма да ги интегрираме. Но за да си седят в държавите трябва да ги имат и да е относително спокойно. Т.е. поне САЩ и ЕС да не ръчкат. как ще изгоним вече дошлети в Европа от Африка и Азия не ме питайте. Който ги е пуснал да го измисли. Иначе атентати ще има и в РБ.

Свастиката е символа на Божият Син още когато няма нито евреи, нито араби. Най-старата свастика на Света е нефритената в музея в Кърджали на 9000 г. Карановските от Новозагорско и варненската седефени огромни ритуални чинии със свастики са на 7000г. До днес свастиката е на българските носии. Когато се КРЪСТим описваме свастика. И свастиките и "шестолъчката" от двата триъгълника на Бог Отец и Богинята Майка са опасали цялата фасада на Несебърската черква строена през 13-ти век и неприпозната днес от право-юдо-гръко-славните от БПЦ. Навсякъде в християнството до 5-ти век НЯМА РАЗПЯТИЕ а равнораменен кръст и свастики: статичен и динамичен символ на Слънцето - Синът. Никъде до 18-ти век няма "звезда на давид" като юдейски символ. Навсякъде в синагогите символа е минората. Справка Пловдив 4-ти век, епископска базилика със свастики и равнораменен кръст, и пловдивската синагога само с минора. За използване на изконно българска религиозна символика, както от нацистите, така и от юдеите, трябва да се протестира категорично от българската държава. Драскайте си ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ и ПЕТОЛЪЧКИ - символа на петте сина създали банки в 5 държави на клана Ротшилд (Червен щит). Хитлер е поставил черна свастика върху Червеното знаме (рот шилд) на клана Ротшилд. Днес Путин, Китай, С. Корея и Турция откровенно развяват Рот шилд - Червеното знаме.

Ми то и средния е просто един от всичките пръсти. Не знам защо не се обиждате на безимения, а на него. Та за "умника" среден пръст. Няма какво да се сърди.

...абе къв сапун правих едно време ей... още пазя рецептата, като гледам скоро ще ви потрябва ;)

Когато съветски солдати ОГРАБВАТ в Румъния склад с провизии на германската армия, башкастый НКВД-ешник измисля тази гнусота лъжа, защото му се придяло че германския надпис върху сапуни означал производство от човешка плът. По СЪВЕТСЩИ лъжата удобно се препредава по ВЕРТИКАЛЬ ВЛАСТИ и превръща в политическа доктрина: германците са фашисти и са произвеждали сапун от човешка плът. Същата лъжа, както и "газовите камери", където ЦИКЛОН Б би трябвало да отрови и целият лагер заедно с нацистите. ЦИКЛОН Б се използва само в АВТОКЛАВИ - медицински хермитични съоръжения с малки размери за дезинфекция чрез ЦИКЛОН Б на медицински инструменти, консумативи и дрехи.

Никой не признава евреите за Хора , само евреите ! Евреите да спрът войната срещу Палестина и да се приберат в Границите от 1967 година и повече да не пречат на Палестинците !

същата работа, само годината смени с 1991

Да,се върне ссср и да измете сороската измет,щото 91 си беше ссср,ама ти нали си умнокрасив жендър правен в синагога от арабин

Ти наясно ли си за границите им от 1991 г. Тогава украинците оти ги ручаха жабетатата? Отваряй атласчето и се шляпни по лисото чело.

Както се казва: Да бе мирно седяло не би чудо видяло! МАХАЛОТО СЕ ОБРЪЩА !

Абе, палестинците, те "семити" ли са? За едни борци с "антисемитизма" питам.

Не, семити са арабите и евреите. Пилищимите не са араби

Sm3hurk0

Това е само началото срещу израелския фашизъм...

некой знае ли къде сеце покрил великия пси с трабанчето бе, да не са го опоскали прасетата

ПАСИ се крие на последния етаж на един блок в кв.Изток точно отсреща са бизнес сградите на Огнян Донев Софарма Таурс .Скоро ЩЕ му пратим честитка дрон DJI 600

Яко баце, ционистите ебават мамата на евреите, и после ми фалете евреите, това е най мръсното племе

След Копейките

Значи може безнаказано да избиеш над 3000 Палестински деца само за три седмици, но когато някой ти нашари синаготага е престъпление ? А стига с тези лицемерни либерастки дебилщини ! Убийствата на жени и деца от евреите продължават и докато не спрат - евреите ще бъдат гонени в цял свят като убийци !

Това трите ти мозъчни клетки ли го измислиха? Кретен толкова ли нямаш мозък да върнеш лентата с месец, кой и как започна атаката срещу Израел? И не ми давай за доказателство фалшиви клипчета.

"Хахахаха" По начинът ти на писане ми става ясно,че си путинистка мърша, която има сериозни пропуски в училище и използва грешно терминология. Спокойно шкембо ти и всички защитници, които защитават Русия ще си платите, тройни така както нацистките престъпници след Втората световна война.

Що за скапани правила. Чифутите за седмица-две избиха хиляди жени и деца, а когато нещо се направи срещу тях оревават света. Нямат сили и смелост да се бият срещу хамас и избиват жените и децата им. Измет

Който сее ветрове жъне бури! Евреите дълги години получаваха съпричастност от целия свят заради ужасите на Холокоста, но сега се видя, че ционизма е също толкова човеконенавистна идеология и концепция и тихите протести по света започнаха. Ако продължва така обаче няма да са още дълго време тихи, а на много евреи по целия свят ще им се наложи да се евакуират в Израел. Страни като САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Белгия, Нидерландия са дом на големи мюсюлмански общности и въпреки усилията на тамошните власти сблъсъкът между евреи и мюсюлмани на верска основа е неизбежен ако не се намери мирно решение за Газа. Предстоят тежки, но интересни времена за света. Дано накрая има някой останал жив да пише историята.

Но не ти се получава

Тоест оправдаваш атаката на Хамас! Едни и същи оправдават Хамас и харесват Русия. Мозък имате ли, какво ветрове, какви бури? Мюсюлманите отдавна мразят евреите, защото лесно се манипулират, а за сегашната вълна има немалко роля руската пропаганда. Но затова сме на дъното, защото хора като теб оправдават антисемитските изтъпления като нещо нормално.

Тук виждам,че има двама психично болни, които са и функционално неграмотни и се правят на много големи миротворци. Как няма да намеся руските курви от раша като те са причината за всички проблеми. Толкова сте попили пропаганда,че сложихте на едно ниво Хамас и израелската армия. Те за разлика от Хамас не се крият по тунели под болници и църкви. Умирам от смях като видя речниковият ви запас от три пропагандни думи (укри", наркомани, мъртъв). Трагедия сте, един успял интелигентен човек не се хваща на такива детски клипчета. Тъжното е,че дори не сте платени както обвинявате мен, защото сте прости като гъза на Дан Колов,че дори руснаците не могат да ви ползват.

Ауууу педалченце, май много се засегна. Видно е кой е с ограничен капацитет по всички направления. Срамота е да намесваш велик българин като Дан Колов в жалките си писания ама все пак си прост трол тъй, че ще ти простим понеже сме по-морално и духовно извисени от теб, нещастен индивид служещ на козяшката амбасада.

Хора изпитващи перверзно удоволствие при вида на убит деца украинчета е просто един микроб, който не заслужава милост. Но не мога да очаквам много от русофилски кретени, вие още живеете в каменната ера, обаче сте с големи претенции. Харесали ти сравнението мога да измисля още по-добро, което да подхожда на гнусната ти долна руска природа. Трябва да те е срам,че подкрепяш диктатура и тоталитарен кенеф като Русия.

Я да питам понеже гледам, че си писал за загинали украински деца, загиналите палестински деца по-нисши ли са за теб и те не заслужават ли същата скръб и печал както украинските? Еврейските деца с какво са повече от децата на някой в Палестина, Русия, САЩ, Китай, Еритрея и тн?

Тъпичко си да ти обяснявам! Няма да асимилираш информацията, не поставяй хората на твоето перверзно примитивно ниво. Никъде не съм казал,че определени деца са повече от други. Това го раждат трите ти мозъчни клетки.

Такива добри и честни хора, а някой да не ги обича?

Точно като руснаците... :) Ама, там е друго, нали? :)))

Ехаааа, браво. Заработи още 5 цента към надницата за днес. Скапан трол. Къде е другия ти ник Джоко? С него пишеш под другата статия нали? Ах колко жалко е да си смотан трол работещ за стотинки.

Z