17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са много ,при това са диваци .От това света не губи нищо.Давайте им там бомби,танкове и самолети .Последните за предпочитане да са руско производство,че ако излетят,никога повече не могат да се приземят като самолети и бум м м ! на земята.

руските самальоти сами си падат..ха.ха.ха ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни. При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са технически неизправности. По-рано беше съобщено, че през последните 3 години Индия е загубила 33 изтребителя, от които 27 марка „МиГ”, както и 10 вертолета.

че и с Китай се сбиха по едно време, та в бойни условия загубите им нищо не са... Докато прословутите Ф-16, дето ще ни ги продават, от 4600 произведени само 30000 са останали на склад заради "технически" дефекти като най-опасният се сътои в това че при кацане пилотите им губят съзнание поради претоварване, уж в нашия модел този недостатък щели да го избегнат ама ще видим като се появат -)

А при руските Мигове и Сута,пилотите изпадат в без съзнание веднага щом седнат в кабината и веднага губят ориентация,летят ли или се приземяват.

Щом ги е свалил, шариатът повелява да се ожени за тях! Иначе следва пребиване с камъни.

Да ми изпратим нашите роби да се бият за майка индия

Какво беше... Ф-16 дето ще ги взимаме, ще им правят крилата в Индия?

Нашите самолети ще се правят в щатите в модернизиран завод с най-новата техника.

А крилата им, вместо в Израел, вече ще ги произвежда Тата в Индия, като е възможно и част от електрониката им също да бъде индийска-)

Ех,мечти...

Напрежението между двете ядрени сили ескалира - свалени са два индийски Вимана.

Рамаяня,свалени са индийски Рафала и пакистански Ф-16,повече ни интересува най добрия в света Ф-16 който ще купуваме на цена Ф-35.

Англосаксите тестват в бившите си колонии, колко може да ескалира един конфликт преди двете страни да започнат да си разменят тактически ядрени удари.

Свалили са от полет два селскостопански самолета за ремонт.

Няма начин робовладелците от Нашингтонския режим да не експериментират първо върху папуаси как ще изглежда и какви ще бъдат последствията от един или няколко ядрени удара. Зер, няма друг начин, освен глобалната война, евентуално да си спасят великите демократични завоевания, а така ще стане ясно дали светът ще е готов да преглътне тая по-твърда и от камък хапка...

Аре поредният адепт на атомна война изцвъка "компетентното с мнение".

Индийската страна обявява, че е унищожила близо 300 терористи при атаката си. Едновременно с това пакистанската страна твърди, че няма жертви и са нанесени нищожни поражения. Всяка от страните е със своите твърдения. Каква е точната истина малцина знаят. А още по-малко е дадено на хората, които следят само български новинарски емисии, да разберат какво в същност се случва по планетата Земя.

Единственото сигурно до момента е че е паднал един хеликоптер. Двете страни се обвиняват взаимно в агресия като сутринта три Ф16 на Пакистан са преминали разделителната линия а индийските ВВС са ги прогонили обратно. Но когато се дърлят почти 1,5 милиарда въоръжени с атомни бомби не е добре

PEYTSCH

Над 300 са убитите терористи на пакистанска територия....

за едните са терористи, за другите са партизани - бойци за свобода. монетата винаги има поне две страни.

PEYTSCH

Не са два, а един и половина...

Каква марка са самолетите?

на снимката ли? :D

Кой ли пак се опитва да запали света. Само да примпоним . Пакистан е изкуствено създадена държава отделена от Индия от английските престъпници когато вече са нямали опция да не дадът независимост на Индия за да я контролират създават Пакистан. Има обаче два щата Кашмир и Пенджап за които има спорове. Това е типичното Английско владичество. Същата работа е и в Близкият ЗИток където държавите са създадени от Франция и Англия и те са чертали границите им

По същият начин Англия и Франция създадоха и изкуствената държава бивша Югославия. Сметката плати България!

Така и Сирия е изкуствено създадена държава. Там е Турция, нали сретен?

Добре ходи да кажеш на чалмите от пакистан че не им трябва независима държава и да оставят индия да ги завладее. Ислямизирането на пакистан е станало много векове преди англичаните да стигнат до там.

15000000000+

2 самолета... голяма работа, те имат много. Виж, ако сва;ят 2 наши, това е 80% от цялата ни авиация.

Ако 2 самолета са 80%, колко са 100%? Ние 2.5 самолета ли имаме?

Пакистан е творение на нагло-саксите, затова BBC твърди, че самолетите са свалени "на Пакистанска териотория". В действителност са свалени в Кашмир, където е спорна територия.

Индия па свали пакистантска Ф16. много сте назад в новините.

СУ,другарю-товарищ?!

ха ха ха... точно на мене не ми викай тавариш :))))) ха ха ха :)))