САЩ порязаха Пакистан с 255 млн. долара военна помощ

Правителството на президента Доналд Тръмп реши да отложи предоставянето на 255 милиона долара, обещани на Пакистан за борба с тероризма.

Обратно в новината

Коментари - САЩ порязаха Пакистан с 255 млн. долара военна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

давай Тръмпи грешните давани пари трябва да се спрат, какви са тези милиони давани за да се откраднат и да несе свърши нищо?? ...пари се дават само за свършена работа...давай Тръмпи ти си моя човек..но дай някой милиард и на България се

Че тя е свършена. Терористите са налице и работят по план.

Всъшност е задължение на самите пакистанци да се борят с тероризма, без да им се плаща за това. И Пакистан е от страните, може би една от най-лицемерните, които се борят с него главно на думи. Още от акцията с Бин Ладен трябваше да се вземат тези мерки. Припомням той живееше във фамилна къща в град Аботабат в близост до пакистанска воена база и вероятно е бил пазен от воените там.

Всичко ще си дойде на мястото, ако вместо "САЩ дават помощи за борба с тероризма" се чете ""САЩ дават помощи за обучение на терористи"

Когато не плащаш по предварително подписани договори, означава фалит. Фалират ли щатите ?

'Обещанието' е свързано с условия и не е договор, умньо. А Щатите разбира се постоянно фалират: наслади се в Ютюб на 'Краткая история краха доллара' ;)

Лемън брадърс не фалираха ли ? Милиони американци не си ли загубиха къщите ? Уестинг Хаус не фалира ли ?

Sm3hurk0

....и курса на долара върви на долу .... :))))

Обвал.. рухнул.. а, наивна теменужке?

Трябва да разберете, че висок или нисък курс на дадена валута не означава непремено добро или лошо нещо. Примерно в случая ниският долар е добър за износа на американците и лош за вноса им, за да прецени дали това е добре или лошо трябва да се види външнотърговският им баланс, тоест повече печелят или губят от двете. Щатите умишлено подържат много често нисък долар за да си стикулират икономиката и износа това не е толкова необичайно.

ПОТОКА ОТ ЧЕРНИ ЧУВАЛИ КЪМ АМЕРИКА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ :))

Единствения шанс да се справи Тръмп с джихадистите е да се възползва от женевската конвенция и да даде шанс на демократичната част на борците от ИД да напуснат тази структура. Да бъдат настанени в център за подготовка, да им се разяснят демократичните ценности на цивилизацията ни. Те сами ще видят че коя е по-добрата кауза. Само така ще могат да свалят сатрапа Садам. По този начин и ще подейства деморализиращо за истинските терористи, подпомагани от Русия.

Грешка. Садам да се чете Асад. Не че и двамата не са подкрепани от терораша. С какви оръжия воюват терористите? - С АК.

Към комунягите с минусите. Радвайте се още малко. НА САЩ ще им писне да влечете света към дъното и ще ви измете. Чак тогава демократичната общност ще си отдъхне от всякаквите терористи, джихадисти и други измислици на путлер.

Глупак!

со и много пори, с които се плаща на американските мекеренца, само 1-2 часа работа на машинките за печатане на доларчета.

Затова гласувах за Тръмп ,за да престане наливането на грешни пари на американците в загубени каузи ,както правеше черното мюсли ,било то в ООН ,Пакистан ,или в помощи за мързеливите чернилки в щатите.

А за нас ще има ли кьораво? Да пуснат малко гювеч и на България.

Ми ходи да се биеш в Афганистан иле Сирия, та да си поискъш от аташето там. Ти искъш ем да лежиш, ем да одиш, ем зелени пари да ти падът в джоба.

Цитат: "... американският министър на отбраната Джеймс Матис е решил да удържи почти половината сума от компенсациите за Пакистан за подкрепата за американски операции през финансовата 2016 г. заради недостатъчни усилия в борбата срещу терористичната мрежа "Хакани"." Това не е помощ, а КОМПЕНСАЦИЯ за вече свършена работа! Само се оправдават, че не им харесват свършената работа и затова им режат пари. При нормални условия, трябваше да бъдат съдени американците. За пореден път в медиите, нещо ни се представя под изгодна за САЩ форма. Правилното заглавие сигурно е: САЩ ограбиха Пакистан с 255 млн. долара!

абе аркадаш праиш са на много аканлия ама ако европа спре да налива пари в бг а и всички емигранти спрат да пращат парички в бг тогава може и да нямаш начин да пишеш глупостите си тука

Ако България не може без тези пари от ЕС, значи е изключително зле. Ако на теб не ти платят, за свършена работа и то през 2016г., ти как би го определил? Така много обичаха преди да представят заемите като помощи. Нищо че после забогатяваха от лихвите. Колко ли "помощи" са раздали тук банките!

Пакистан взе да не удисва на ФАЩисаните терористи и тоя ги намрази.

Вместо да наливат от пусто в празно, гледат да си ги оставят за своя народ! Не ги е срам!

на Пакистан? Току виж верно свършили някаква работа срещу терористи и талибани. Направо да ги преведат по с/ката на ИД.

255 милиона!!! И това са само отказаните. За нас някой фандък дали не би могъл да се уреди? Даже най-добре да не е кеш, а свалена от въоръжение в американската армия техника.

Всички тези помощи потъват в джобовете на местните лидери. За илюстрация - Ясер Арафат и разните му "организации"...същото е навсякъде в арабския свят.

От кога Йордания, Ливан и Израел са арабски свят? Те и мюсулмански не са особено.

ТОВА Е ЕДНА ДОБРА НОВИНА, КОЯТО ПОКАЗВА Ч Е ТРЪМП Е РЕШИЛ ЗА ИЗКОРЕНЯВА ЗЛОТО В АФГАНИСТАН ИЗ КОРЕНИ. НАШИТЕ МЕДИИ НЕ НИ ДАВАТ ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ КАКВО СТАВА В ПАКИСТАН, НО ТАМ Е ЛЮПИЛНЯТА НА ЗЛОТО И БЕЗКРАЙНИТЕ СТРАДАНИЯ В АФГАНИСТАН. ИЗНЕНАДАН СЪМ ПРИЯТНО ОТ ЕЗИКА, КОЙТО ИЗПОЛЗВА ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМР И НАРИЧА НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ ЕЗИК.

нема да остаи циганите да го разиграват браво

засега не ме е разочаровал че гласувах за него

Той Тръмп много говореше преди изборите как Саудитска Арабия стояла зад 11 септември ама първата му работа беше да отиде на крака при тях и да танцува със саби.