Оксфорд уволни професор, обвинен в сексуални посегателства

Швейцарският теолог Тарик Рамадан, обвинен в сексуални посегателства във Франция и Швейцария, бе освободен като преподавател в Оксфордския университет.

Обратно в новината

Коментари - Оксфорд уволни професор, обвинен в сексуални посегателства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Оксфорд преподават ислям??? А стига бе! Другото не е интересно, има го под път и над път. Обаче ислям в Оксфорд... нее... Да питам само - в СА преподава ли се християнство някъде?

Тарик Рамадан е швейцарец, колкото аз съм сикх.

Какво толкова се чудите на името.Малко ли такива "швейцарски "имена има в България.

Тарик Рамадан е флагман на радикалния ислям в западните университети. Мазен, нагъл и зъл ислямист, вълк в овча кожа. Много се радвам, че поне от Оксфорд са го уволнили. Сипе отрова от всевъзможни дебати и интервюта, и лъже, че ислямът бил мирна религия.

Едно не мога да разбера.. как така тоя не съди университета да го възстанови на работа, щото е уволнен незаконно... Ако беше БГ със сигурност щеше да е възстановен, че и да му платят ?!?

Аз

Мухахаха... "Швейцарският теолог Тарик Рамадан..." С това можехте и да приключите...

+10000

СЪВРЕМЕННИ ИСЛЯМСИ НАУКИ ??? ТАКОВА НЕЩО ПРОСТО НЯМА !!! НО ИМА ДЕБИЛИ , КОИТО СЛУШАТ ПРОСТОТИИТЕ МУ ! Е, ЗА РАЗНООБРАЗИЕ, НЯКОЯ ДЕБИЛКА БИЛА ОПИПАНА !

Швейцарецът Тарик Рамадан да отиде да опипва в Саудитска Арабия.Мисли,че в Европа всички жени са к урви.Показаха си мюсюлманските ценности.Вълкът козината си мени,но нрава-не.Уж е професор,културен,в Европа.

Какъвто е избръснат и зализан, най-много да го изнасилват групово...

Интересно име на този индивид...А и Шарли Ла+но нещо са се притеснили ,чак жалба в съда за заплаха подали...Навремето ни учеха ,че човек трябва за застане зад думата си ,ама сега либерал-толерастите не знаят утре какво =е им кажат да мислят ...

Швейцарският теолог Тарик Рамадан, обвинен в сексуални посегателства във Франция и Швейцария,..... Швейцарският теолог Тарик Рамадан.................

За феминизма вече няма значение дали си виновен, или само си обвинен. Иначе жените са жертви на мъжкото насилие, де.

loyola

Точно така - не е виновен, но го уволняват, пишат навсякъде затова ... сигурно са му запорирали и сметките? Та да е сигурно, че ще го закопаят до дъно

Защо сте го уволнили, човека? Нали религията, която преподава, проповядва точно такива "ценности"? Сега кой ще я преподава и кой ще онагледява "ценностите" й?

С такова типично швейцарско име...