Овчаров: Не очакваме Радев и Йотова да махат с червени байрачета от "Позитано"

Уставът на БСП изисква пленум да формализира подкрепата за президента, каза социалистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е прав, но трябва да се освободят от Бриго Аспарухов, който издигна мутрата Борисов, и затова сме на дъното вече 20 години. Да го махат от националния съвет. Аман от ДС!

А бе кой беше този Овчаров. Не беше ли същият който който мислеше че пасем трева... Апелативен специализиран наказателен съд отмени присъда на Специализиран наказателен съд по НОХД № 1635/2019 г. и вместо нея постанови нова, с която призна подсъдимия Румен Овчаров за виновен в извършване на умишлена безстопанственост по чл.219 ал.4 вр. ал.3 вр. ал.2 от НК, от която са настъпило значителни щети в размер на „Мини Бобов дол“ в размер на 2 659 040,60 лв., като го оправда за разликата до 24 455 474,80 лв.

ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ, Е ПО-ДОСТОЙНА!

РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ! ДОЛУ ГРОБ и ДПС !

МИСИРКИ, ПОЧВАТЕ ВСЕКА СУТРИН УСТАВНО ДА ОБЛИЗВАТЕ КАФЯВИЯ САЛОН НА ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ЩЕ ИМАТЕ БЪРЗА, НО! КРАТКА СРЕЩА ЛИЧНО С МЕН :)

Какви социалности са тези ..ха.ха Милионери които пратиха децата си в Загнилия запад та ги изучиха във прескъпи ВУЗ-ове и сега ще ми се връщат като "реформатори" БСП е партията с най-богатите политици които щели да мислят за народа..ха.ха Този филм го гледаме няколко пъти за 30г.

кретена РОвч може да му се дава форум само от килията му в Централния.

Искам Нинова ясно да заяви, че Радев е една порочна издънка, една голяма грешка за Българите и ще е подкрепя

След премахването на спецпрокуратурата , реших че ще трябва да се гласува за герб, които бяха против, но ако Нинова не подкрепи Радев, с ясни слова, ще е подкрепям в коментарите си. Овчаров е умен, но...

Ето един осъден за умишлена безстопанственост ДС апаратчик ... с тоя се събраха абсолютно всички да бутат мунчо за още един мандат и да хвалят гологъзия любител на таралежите.

''На какво ми прилича - да изпуснеш питомното и да гониш дивото''. Не очаквах Р. Овчаров да изтърси такава глупост, мислех че е умен човек. Изглежда не е разбрал, че тези млади кадърни хора искат да направят нещо ново и различно, истинска промяна. Колкото за байрячетата - нищо няма да ме очуди.

Мммм,да ! Този коментар казва всичко по случая с резидента Радев, "Румен Радев отговори достатъчно адекватно. Каза.......... че няма да предаде интересите на българските социалисти". Няма какво да се добави към цитата. Е, при нужда може да се посочат и интересите на Руското посолство в София.