Отвориха за леки коли едното платно на АМ "Струма" край Дупница

Движението за тежкотоварните превозни средства остава изцяло по Е-79

Обратно в новината

Коментари - Отвориха за леки коли едното платно на АМ "Струма" край Дупница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не стига, че една цяла магистрала няма, ами и съществуващите участъци властта ги утрепва с безстопанственост.

Селяндурския тарикат дето си е сложил боклуците отдолу за далаверка от има-няма 20 000 лева сега да плати половината от ремонта, а другата половина - поравно да се отреже от парите за заплати и ПРЕМИИ от всички служби отговорни за това - община, еко-министерство, АПИ, пожарна и т.н. Няма да се оправиме докато чиновниците не почнат да усещат по джоба си ефекта от действието или бездействието спрямо отговорностите си. Получават заплата, за да работят, не да си пишат писъмца (и по-лошото - да не отговарят на тях).

Одобрявам!

Сега да не се окаже, че нищо му няма на моста...

Луд ли си, в България никога им няма нищо на мостовете. Ако падат лементи от тях върху колите отдолу - това не е по вина на моста, а е нормално за климат, в който има зими. Ако падат осветителни тела върху колите - това е нормално за държави, в които има тунели.

Нещо не е наред с тези мостове, скоро очаквайте още един запален или ударен от градушка или за ремонт след удар от ято щъркели....

Виновен има. Пожарникарят трябва само да го осветли. Зам.-кметът на Дупница: „Писали сме на Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ), писали сме до Регионалната инспекция по околната среда и водите и до други институции. От АПИ нямаме отговор. До тях писахме през април 2018 година. От тогава знаят, че има опасност от пожар”

Институциите си прехвърлят топката, виновни няма, както и по други тежки проблеми и провали!

Кой умник избра южната връзка за магистралата при Дупница да е 5 км в посока към Кюстендил . Ако беше преди Джерман там пътя е досъм магистралата и сега нямаше да има проблем.

То това не е направено на теб да ти е удобно, а на усвояващите средства да им е удобно.

Одобрявам!

Почти никаква сигнализация, няма табели къде да се качиш на магистралата при Бобошево, както и посока Благоевград към Дупница има една единствена табела за София!

На снимката се вижда къде са преместени боклуците. Браво за свършената работа от всички институции.

У нас всеки чака на институциите. Даже си имаме и приказка за неволята. За чеп за зеле не стават мнозинството от Българи. Сега тоя глупак като направи беля за милиони, кой ще плати сметката?

Е, а на кого да чакаме? Да взема да отида да премествам сам сметището на ръка с личния си автомобил ли, отгоре на това, че хрантутя един куп знайни и незнайни институции, ангажирани да правят точно това? Виж, ако имаш предвид това, че българинът само тегли като вол и една жалба го мързи да подаде, защото "к'во да се разправям, едва ли нещо ще стане", тогава си прав.

Значи да очакваме до 3 дни да я затворят за ремонт.

Пуснаха за леките коли едното платно на АМ "Струма" край Дупница - браво !! ГЕРБ днес мислят за хората !!!

Абе кого наказаха от АПИ за това? Установиха ли кой години наред не си е вършил работата там?

Още два три дни да забравим и готово...

Как кой? Предишното правителство с думите: "Заварихме едно тежко положение..."