Отворени досиета: Чехословашката ДС шпионирала Тръмп през 80-те години на 20 век

Той станал интересен обект заради амбициите си да победи на президентски избори в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С много късна дата чехларите и чибурашките са разбрали желанието на Тръмп. Баба Ванга още о време оно илядо деветстотин и седемдесета го предсказа, оти след един черен период америката ке се опрои от висок бел човек който гледа свето от кула построена от него.

и в България дс беше пряко подчинена на кгб. всички дс и убо агенти, които сега са във властта и бизнеса, са двойни агенти. затова трябва да се въведе лустрация час по-скоро

Ачик ачик агент на червените!

Айде, ей я връзаката как е станал агент на Москва :)

Тази кака май по-важи от Меланито ! Дядо казва, че Мелани .. ич не е ,,за изфъргане,,! Шиши -не съм джендър

Тази kака грее , като ,,пражката пролет,,!?

Е ,те на такова бяхме свикнали и ние тука ..на Слънчака ! ...А сегааа...пияни и осрани ингилизи!?

Престани! Натъжаваш ни, няма да можем да спим тази нощ.

Това че нямаш параноя , не означава че никой не те следи.

Дони си пада по ,,централноевропейките,, !... Ма и се убави, ба!

Че тия кога се съвзеха от август 1968-ма, та са тръгнали да шпионират и някакъв си Дони -търгаш в Щатите? .. .друго няма ли какво да ни се предложи за четене...? ..

Бате, ма знай ли че май си прав, бе!

Голяма работа, че ЧС ДС шпионирали Тръмп. Сега могат да му носят куфарите на смени.

Някои се побъркаха и ги е яд. Ами фактът Тръмп с чехкиня, а не с другарка си е жива мъка еснафска- милиционерска. Понеже нашите за чеп за зеле не ставаха и са мъка.

Фусссссссссссссссс

Ма я вземете да пишете и за прабаба му на Трумп- сигурно е ползвала руска тоалетна и затова е била обест на внимание.

Вместо "според файловете" е по правилно да се пише "според досиетата" .

Ама да знаете колко много някой се вълнува както там така и тук от някакви ''досиета'' дето никой не може да докаже че са на 100% реални а нещо ставало преди 40 години...Гледайте реалността и миислете за бъдещето ащото миналото няма как да го промените според вашите разбирания, както и бъдещите наследници няма как да променят вашата реалност сега ама бая ще си патят от нея..

Лещоядите сигурно са си правили сметчицата да докопат някоя пара по "второ направление" или да го приласкаят както Максуел и някои други подобни. Все пак ние сме късметлии, че и Тръмп е късметлия, че не е имал връзка с някоя българска мома, че излагацията щеше да е световна като се има предвид възпитанието на кадрите от ДС и апетитите на КГБ. Пък и чехкиня залюбена от щатски милионер си беше фурор, който срутваше идеята за край на комунистическата целомъдреност и примерност. Направо са се спуквали по шевовете, че цял свят гледа как социалистическата мома ходи в САЩ и не се прибира в социалистическа република Чехословакия. А руснаците направо са газоотделяли от алчност денонощно. Само си представете малки човечета със слушалки на главите как са се вслушвали какво може да каже Тръмп и как се издават любовни звуци от спалнята на Ивана и Доналд Тръмп... Жалки лилипути.

фусссссссссссссссссссссссссссс

От затворА в Бургас ли пишеш към този момент? Бургас - град на поети.

Тили тоя гумата от Бургаския?

Която лошо я биха надзирателите в Бургарския... свободен университет.

Тия четиридесет годинки добре са му се отразили. Косата, кожата, жената - всичко му е по-добре. На първата снимка си е за жал.

умни са били чехите. Те и сега са по-умни от нас де.

Чешките села са като австрийските, колите им не отстъпват на VW. От славяните те са най-добре, не случайно замъкът на Карл Велики, императорът на Великата Римска Империя - Карлщайн е в днешна Чехия, близо до Прага. Там за българи е много приятно - хем слушаш реч близка до твоята, хем всичко останало си е като в Австрия, хем цените в ресторантите са два пъти по-ниски от Виена. Славянска Австрия с две думи.

тоя император дето се е молил ма симеон за мир ли бе

шпионирали един милиардер как праска чешки курви,по тъпо нещо не можахте ли да измислите бе джурналята

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Е, и?