Гребеца от ”Наглите” призна за отвличанията

Един от задържаните при операция "Наглите" -Любомир Симеонов-Гребеца, е признал, че е съпричастен към няколко отвличани, съобщи БТА, като се позова на източници, присъствали на разпита му в съдебната зала.

Обратно в новината

Коментари - Гребеца от ”Наглите” призна за отвличанията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството, че прокурори и следователи се изживяват като медийни звезди. Вестникарите се интересуват и баламите всичко им казват. Уж има тайна на следствието. По всичко личи че това не е случайно. По този начин те предупреждават босовете на бандите кой е пропял и трябва да го ликвидират, за да не разплита чорапа. Може и да е предупреждение към пропялите, че и да казват няма да се спасят, защото мафиозите ще ги ликвидират тях и семействата им, ако не млъкнат. Иначе няма обяснение такъв аджамлък, каквото става в следствие и прокуратура, да излиза във вестниците. Недопусти е и да се разпитва пропялия пред другите обвиняеми, така умишлено им помагат да си построят алиби. Изобщо такъв цирк случайно не става. Tози Гребец сега определено има интерес да остане в затвора. Защото навън правосъдната система на мафията бачка по-добре от нашата. За sъжаление... Тия момченца допуснаха грешката на умрялата мутра - повярваш ли си, че можеш да правиш бизнес без разрешението на големите олигарси, си мъртъв. С отвличането на Гунински навлязоха в личното пространство на един от най-големите олигарси - Правешката номенклатурна издънка Валю Златев. Трябваше само да се изчака да пуснат малкия, за да им се разкаже играта. Вижте, кой е най-нагъл: държавният служител, митничарчето Пурата!? Съдрал огромни пари от гърба на народа и сега ги опрощавал великодушно на бандитите - защо? Защото не му пука от държавата!? За такива ИЗРОДИ, трябват не сталински, а прабългарски Хан-Крумски мерки: рязане на ръце! ЛИНЧ за НЕГОДНИЦИТЕ - държавни служители!!! Дано тази мръсна сган бандитска да бъде изтребена и смазана така, че да се помни дълго и да държи в страх и другите подобни нищожества! Тези са получавали откупи по 1 000 000 лева или евро, за 18 отвличания това са 18 милиона. Къде са отишли тези пари???

samplicitas...

АЗ ЩЕ ВИ КАЖА,ПОКРАИ Б.Б И АЗ ЩЕ СТАНА МЪШ.ТОЯ ЯНЕ ИЗКА ДА ПЕРДАШИ КАПКА АМА БАТ БОИКО ЩЕ МЕ ЗАЩИТИ.ЩЕ ПУСКАМ ПАРТЕНКИ ДА СЪМ ИНТЕРЕСЕН ЧЕ КАТО ГОВОРЯ КАТО ЦАРЯ ,МЕ КАНЯТ В СИЧКИ МИДИ И АЗ ЩЕ СТАНА ЗВЕЗДА КАТО БАТ БОИКО

Изкараха, че разни културисти и релета са най- големите мозъци в БГ!!!?

И сега какво - понеже е признал айде 1 година затвор?

Аз също гласувах за ГЕРБ,и също сгреших!Тия наистини са найнеподготвени от всички,правятни на балами за да прекрият некадърностаси,да прокарат закони с които да ни направя стадо закошарени овце!На всички Българи пожелавам Новата Година да им донесе предсрочни избори и мъдроста да не гласуват срещу себеси!

Спомняте ли си когато в американската преса изобличиха Б.Б. в съпричастност към мутренски организации? Е, тогава всичко много бързо се потули и даже президента много активно се зае да чисти името му. Сега ни залъгват с разни хамстери, гребци и т.н. Ами и на децата от малкия коментар им стана ясно, че съвсем други са тези, които дърпат конците на голямата престъпност.

Тия момченца допуснаха грешката на умрялата мутра - повярваш ли си, че можеш да правиш бизнес без разрешението на големите олигарси си мъртъв. С отвличането на Гунински навлязоха в личното пространство на един от най-големите олигарси - Правешката номенклатурна издънка Валю Златев. Трябваше само да се изчака да пуснат малкия, за да им се разкаже играта. Можеха да им резнат главиците, обаче така ще се направи и РR на техния човек - бай Бойко. Иначе полицията още щеше да си бърка в носа и да филисофства

Тия момченца допуснаха грешката на умрялата мутра - повярваш ли си, че можеш да правиш бизнес без разрешението на големите олигарси си мъртъв. С отвличането на Гунински навлязоха в личното пространство на един от най-големите олигарси - Правешката номенклатурна издънка Валю Златев. Трябваше само да се изчака да пуснат малкия, за да им се разкаже играта. Можеха да им резнат главиците, обаче така ще се направи и РR на техния човек - бай Бойко. Иначе полицията още щеше да си бърка в носа и да филисофства.

ТУК ТРИМАТА ЗЛОБНИ И КОМПЛЕКСИРАНИ КОМЕНТАТОРИ СА СТИГНАЛИ ДЪНОТО НА СВИНЩИНАТА СИ.. ЕЙ, ДЕБИЛИ, НИКОЙ НЕ ВИ Е КРИВ, ЧЕ СТЕ АУТСАЙДЕРИ! ДА ВИ УСПОКОЯ - ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ВИНАГИ! И С ПЛЮНЧЕНЕ ПО ФОРУМИ И ПЛЮЕНЕ НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ НИЩО.... САМО ЩЕ ЗАДЪЛБОЧИТЕ ПАРАНОЯТА..

Колкото тези са бандата за отвличания , толкова и журналистите са журналисти. Срам за гилдията продажна.......

Хах, този Гребеца сега определено има интерес да остане в затвора. Защото навън правосъдната система на мафията бачка по-добре от нашата. За съжаление.

Направо на кладата!!!!!!!

no comment

Ураааа край на престъпността в България! Стига толкова цирк и шоу - програми. Наглостта на пиара няма никаква мярка. Ами дайте да почнем да правим рекламни материали с образа на Цветанов как лови престъпници или нещо по оригинално на тениски да отпечатаме прякорите на боклуците. А най смешното в този черен виц е че всички участват в тоя фарс - това влиза като тема 1 в разговорите ... айде стига в ролята на овчици да пеем след коча .... аз не участвам ...

който си признае за награда ще се снима с бойко борисов!!

Наяистина много се размириса от поредната ПР акция на правителството. Фперацията на полицията трябва да се преименова на МИШОЦИТЕ. Всички задържани чинно си признаха, че са чули за отвличанията, гледа ли са отстрани, ходили са на гости до къщичките с жертвите... Мили душички! Как да ги вкараш в затвора тези съвестни граждани?! Обявиха няколко автокрадци за тартори и случая върви към приключване. Баровците вече могат да спят спокойно, а целокупния български народ да ръкопляска и да не се оплаква.

и замирисва вече цялата таз история, на развалено-предколедн пуйка.

Сега ще набутат полицаите в затвора, че са го били.

има нещо гнило - бъркаш нещо наглите с другите дето ги хванаха :)

До: Ники (22.12.2009 г. 21:31ч.) За да стане това, което искаш

Защо ползваш ник.ЛОЗЕНЕЦ - явно не си от квартала иначе щеше да знаеш ,че Юлиан Лефтеров - Лямбо го отвлякоха преди повече от година пред блока в който живееше и от тогава нищо ... Не говори за хора който само си ги чул , не е хубаво! А това ,че си им чул прякорите не означава нищо .

А бе Вие съвсем за идиоти ги взехте хората, как може Хамстери, Гребци, Релета, и т.н. паплач да организират подобни акции???

Не, този Любо не е от бандата на Чуковете. Дребен Лозенски дилър, решил да се издигне и да заработи някой лев. Днес баретите са прибрали половината крими-контингент на кв. Лозенец, в това число Релето, Лямбо (Патицата, Кунгуту и др. прякори на Юлиан Лефтеров), Гребеца, Бореца, Светльо Лъвицата и редица други. Не се научиха тия момчета, че лесно нема и безплатен обяд също !

Всички раследващи в затвора .Времената са други ,по мое време щеше да има рязане на езици.

Бизнесмени ли са наглите?

Колко ли бой и заплахи е имало за това признаване - никой не знае. Такава липса на кадри като в ГЕРБ не съм виждал.

Певеца няма да бъде показан,защото направи нашата милиция най-велика. Какво щяха да правят без него?

Цецо, нощес в Люлин разбиха над 30 автомобила! В 9-то освен да се отчаяш, друго не ти остава! Не ме е..е за Наглите, когаторазбиват колата, с която би трябвало да закарам, до където и било, бременната си жена!!! Не виждам и един полицай да патрулира! Защо? С си плащам охраняем паркин и ще си спестя парите от данъците, до колкото мога! Заприличахме на края на 90-те! И не съм болен комунист, а работещ млад българин!

Вижте, кой е най-нагъл: държавният служител, митничарчето ..Пурата!? Съдрал огромни пари от гърба на народа и сега ги опрощавал великодушно на бандитите ..защо ..защото не му пука от държавата!? За такива ИЗРОДИ, трябват ..не сталински, а прабългарски Хан-Крумски мерки: рязане на ръце - ЛИНЧ за НЕГОДНИЦИТЕ-държавни служители!!!

От както ГРЕБ дойде на власт престъпността скокна до луната. Това за мен е един голям театър за заблуда на общественот мнение, докато се приемат тоталитарни закони за пълен контрол над хората. Време е за нови избори! Видя се че от тези нищо не става!

няколко от хамстерите и йожитата са прибрани за да кажат че не са намесени ченгета - гребеца даже си дойде от чужбина :))))

Мен пък изобщо не ме интересува за тези. На 95% от българите,ама изобщо не им пука за хамстерите,зеленчуци и другите домашни животни.От тях се интересуват само 5%,които има защо да се притесняват май,забравили са да си платят навремето,даже са си повярвали,че онези пари са тяхни.И ето ти беля,настанало време за плащане. Та затова изобщо не ме интересуват. Да казват кога и дали ще осигурят работа и прехрана на народа.

Призна си, че и Под игото е написал.

Za da iztragnat pokazania policiata triabva da im prilozi vsevazmozni machenia: zabivane na ostri klechki pod noktite, boi s gumeni palki po gardite i babrecite, elekttroshokove po penisite i mozaka, zmii i mishki v zadnicite, dalgo vreme techashta ledena voda po glavite. sasblichane goli i hvarliane v baseini s ledena voda, vkarvane na sgasten vazduh v zadnicite do prasvane na chervata, stiagane na stavite na racete i krakata i glavite v mengemeta, riyazane na nivici koza po liceto, zabivane na gvozdei v tiyaloto i cherepite. boyadisvane na tialoto s azetonova boya,...

tova e lubo 4uka

до аnn: заповядай утре в прокуратурата явно всичко ти е ясно на теб, незнам боб ли хвърляш или кво че си толкова сигурен ама зарежи тая работа , хабер си нямаш

Тези юнаци според ББ и ЦЦ са взели преди месец 600 хил.евро.Кой ще повярва че сега са се юрнали да спират турските шофьори , където я вземат , я не вземат 2-3000 .Мирише ми на цирково представление.На всичкото отгоре и веднага споделят написаното.А тези тайни стайчки защо са ги обличали с по няколко стиропорни блокчета.Приличат ми на декори за да потвърдят в зрителя достоверност.От какъв зорще ги слагат и то толкова нескопосано.Но представлението продължава.

a toz Lubo-grebeca ne ne li ot bandata na 4ukovete na Taki

Дано тази мръсна сган бандитска да бъде изтребена и смазана така, че да се помни дълго и да държи в страх и другите подобни нищожества.

Тези щом нямат да си платят за дребните услуги на Гребеца , в рамките най- вероятно на 5000 - 10 000 лева , явно са играли на борсата и са изгубили парите от откупите при Бърни Мадофф , или някоя бяла якичка ги е загубила! На там вървят работите ми се струва!

Абе тоя Любо Гребеца или Любо Чука или Любо дето му застреляха брата пред очите или Любо дето го хванаха в Кипър или Любо дето работел в охраната на Таки за 50 000 евро на месец, той ли се е разприказвал?Интерес вижда ми се корав?дали ченгетата не го топят за да си направи снимка преди да излезе от ареста.Че после не може се опази!

този влезна в бг за а го арестуват при положение ,4е знае6е какво става.и сега бил певец,най доверения 4овек на таки!бойко ни взе за глупаци май?!като ниамат доказателства това им е на4ина да си оправиат спуканата гума

обвинението :-)) . За неплатено навреме ДДС. От петте един ще остане в ареста да му мисли за ДДС-то. Релето и Йожи ще носят храна на Хамстера в предварителния арест - докато дойде Марковски ...и тръгнат по старому нещата! Щастлива Коледа на всички ! All will be home for Chrismass!

ve4e vzehte da gi opravdavate,6te ostane li nqkoi v aresta da go otnese za vsi4ko

Имам чувството ,че прокурори и следователи са аджамии и се изживяват като медийни звезди.Вестникарите се интересуват и баламите всичко им казват.Уж има тайна на следствието.По всичко личи че това не е случайно.По този начин те предупреждават босовете на бандите кой е пропял и трябва да го ликвидират ,за да не разплита чорапа.Такъв цирк и при малоумни не може да се случи ,да правиш панаир по време на следствие.Може и да е предупреждение към пропялите ,че и да казват няма да се спасят ,защото мафиозите ще ги ликвидират тях и семействата им ако не млъкнат.Иначе няма обяснение такъв аджамлък,Квото става в следствие и прокуратура да излиза във вестниците.Недопусти е и да се разпитва пропялия пред другите обвиняеми,така умишлено им помагат да си построят алиби.Изобщо такъв цирк случайно не става.

Тези са получавали откупи по 1.000.000 лева или евро , за 18 отвличания това са 18 милиона. За свършеното Симеонов трябвало да вземе пари, които все още не бил получил. Къде са отишли тези пари???????

отвречените. там знакови имена срещат ли се или са си техни хора от света на мафията.