Коментари - Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков | Днес.dir.bg

Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков

Имаме подозрения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков, заяви пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков | Днес.dir.bg

Коментари

Има подозрения, че нищо нямате освен процент от откупа.

Бедни ми, бедни Цаца ров! На тоя Торино не успяхте да изловите мутрите, дето избиха с палки зъба на човека на Околомръсното пред жена му, та него ли сте тръгнали да "подозирате"!

ЕеЕеЕ, много време се отделя да ни информирате за този "ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ"! Явно, много ценен кадър?

Ей, стига се занимавахте с кокошкарите!!Кога ще образуваш наказателно производство спрямо Орешарски и Борисов,примерно, за умишленото спиране на ЮП и произтеклите от това вреди за държавата?!Никога, нали, щото банкянският полиглот те посочи за прокурор!!Същият си като предшественика си,комунистическото леке, което 5 години спа, после го назначиха за награда да спи в КС!!Вие сте виновни за всичко случващо се се в тази територия, корумпираната съдебна система, корумпираната полиция и т.н. медии,които обслужват властта, като настоящото прогерберастко сайтче, което на всеки 2 часа изтипосва с повод и без повод снимка на банкянският Мутрафон и с гордост ни съобщава каква поредна тъпня е родил милиционерският му мозък!!!

Такъв Главен Прокурор и такава ПрОкОратура в историята на България до сега не сме имали и едва ли някога ще имаме,след като изтече мандата!

Много приказвате Цацаров !Много информация снасяте на престъпниците !Вие да не сте комбина?

Прокуратурата се изложи до ниво палячовци и то по вина на упражняващите надзор и на министерство на вътрешните работи, които очевидно не работят с доказателства. За да каже съдът, че по преписката няма доказателства, значи цялата Специализирана прокуратура съсе началниците трябва да даде обяснение по какви данни задържа четири човека, чрез медиите ги опозорява и как така никой нищо сега не може да докаже? Време е за оставки в специализираната прокуратура и МВР. Поръчковата дейност на мвр показва лоши резултати. Питам се по кои дела от времето на Цацаров има успехи освен гръмките фурористично- бомбастични процеси, по които няма присъда, а само оправдани? Държавата става смешна, мвр са като палячовци, политиците са като лъжливи агиткаджии, а после "Не ни искат в Шенген"! Ами там искат сериозни хора със сериозно образование и резултати.

главен прокурор е този.Защо господата са на свобода,след като са или помагачи или извършители на отвличането.Не мога да разбера кой не е наред в тази държава.

Нали затова ви плащаме - да имате подозрения! Все едно да кажа - имам чувството, че май като че ли евентуално може би наверно току-виж ми се пикае. Голяма работа сте това вие, "експертите"! Вече започвам да се забавлявам. Лошото е, че в ЕС знаят всичко това и действат съответно.

Имам подозрение че това е снимка на другаря Цацаров на младини - но ще питам сърбите за всеки случай

Кой е поръчал??? Моля, обяснете??? Моля, пояснете??? Какво означава това непонятно словосъчетание??? Кой какво е поръчал - някой си поръчва обяд или вечеря в ресторант. Как можеш да поръчаш някого? За какво? И като го поръчаш, какво ще стане с него? Обяснете моля, на нас, обикновените българи, дето не разбираме чужди езици?

Че то всички знаят. Нали баща му каза, че е звъннал един телефон на един човек след отвличането. И този човек му е казал, че всичко ще се нареди както трябва. Явно му е "намекнал" какво трябва да направи, за да види кюфтето си отново. Това е то, да познаваш правилните хора :)))))) То всички го познават този човечец, с прякора от сикаджийските години - Тиквата.

Тоя ми мяза на Радко,сина на Чеканов....и по форма и по...съдържание:)))

Да проверят Гришата(отец Григорий) и Спас(пишман доктора-далавераджия)...само те могат да спретнат такова ,,отвличане"....:))) А бе...,,СТОЛИЧАНИ....":)))

Какво стана сега ? Сърбия, бомбардирана от агресора НАТО е с по-високи с 20% заплати, пенсии и с по-квалифицирана прокуратура и полиция

защото е демократично бомбандирана с бомби с демократичен уран. ако и нас на избомбят и тука ще се видгне всичко , самолета ще лети на горе ... само

"Не напразно благодарихме на колегите от сръбската прокуратура и сръбското Министерство на вътрешните работи. Помощта им беше безценна и продължава. Трудно се доказват подобен тип деяния. За мен е извършена огромна работа .... от сръбската прокуратура :Д Да ги вземеме на почасова тия сръбски разследващи, да ни оправят сериозните дела, предлагам.

Днес Прокуратурата работи по симпатии и подозрения. Забавна работа.

А стига с тези дебили бе... Това кюфте,мяза на ,,баща"си с мазната рошава коса,единствено по дебелизма си и ,че си вози мазния задник на коли,които не могат да си позволят дори хора с активен трудов стаж от 40++ години,като...СПЕЦИАЛИСТИ....

Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков Аз също имам подозрения , че в България няма Прокуратура и Главен прокурор.

Подозрения,а е факт.Досега колко обвинения са издържали в съда

Лошите момчета срещу богатите престъпници! Нека им пускат кръвчица! Нека лошите момчета да им покажат,че богатите също плачат,а и отмъщават за мизерството на народа!Като няма съд и справедливост,нека лошите момчета да се заемат с това.Всъщност какво ме интересува това?!!

Така си казваха глупците и когато царя продаде ЕРП-тата: "Голям праз! Е б а л съм го!" А когато след години (когато вече не можеше да се прекратят договорите) дойдоха големите сметки за тока, всички ревнаха: "Егати!" Та и тук така - искате да стимулирате мафия да се сбие с класически престъпници с незаконни средства, а после ще се чудите как да се оправяте в състоянието на изчезнал правов ред.

Големите сметки не се дължат на ЕРПа , а на НЕК!!! Това което твърдиш, е все едно да обвиняваш касиерката в БИЛА, че тя продава скъпо краставиците.

Така и по селата , а и по градовете - разни пенсионери тънещи в богатство е добре да минава някой Робин Худ да им прибира несправедливо получаваните пенсии ..

Утре, когато някой гашник ти завлече внучето и ти иска 50 лева, май друго ше блещиш!!!

И аз имам подозрения, че Цацата снощи пак не си е спазил диетата и е изял 33 кебапчета - вие преценете на кого да вярвате!

Горе смениха снимката на Цацаров със снимката на Адриан Златков. Така като го гледам, и той има вид на изял 33 кебапчета.

Да влязат частните охранители ...

Колегата е прав - ако общините дават пари на една или друга фирма и разултатате са добри - всички са доволни .

Като имаме частна Прокуратура е редно и частни хранители и частни изпълнители на наказанията да има.

Те пред камери пребиха младеж, с бухалки че го "засякъл" и още си действат свободно ... сега е абсурд

Тези, които избират и назначават главния прокурор, имат 3 изисквания към него: 1) Да имат за него яки компромати, с които да го държат; 2) Да е достатъчно глупав, за да не прави нищо; 3) Да не е по-глупав, та да вземе да тръгне да прави нещо.

Това са само първите три изисквания за всеки бъдещ политик!

Шенген ли ?

Хайде сега..подробности. Нали не сте си мислели на истина, че тези "невинни" "бизнесмени" щяха да лежат. Над тях има някой/и , кой/ито им дърпат конците. А въпросните кукловоди, работят в службите. Та-а в този ред на мисли, смело мога да го заявя, че разследващите знаят на 100% кой им е "гърба" на тези тарикатчета. Но защо, не се работи в тази посока?!!! Или наистина не знаят(ЗНАЧИ СА НЕКАДЪРНИ), или ако знаят, но не стигат до края(ЗНАЧИ СА КОРУМПИРАНИ). И в двата случая, такива служби не са ни от полза. Реално въпросните служби, работят с/у интересите на Държавата(НАРОДА). Та-а,проблема не е в това , че има престъпност...а в това, че няма кой да работи ЕФЕКТИВНО В/У ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ!!! ЖАЛКО, НО ФАКТ!!!

гоше кво да ти обяснявам, престъпниците са в държавния апарат, включително и този на снимкат, почна малък с имотни измами а сега коли и беси ама дребни риби за пред държавата(хората) :)

Ако някой изобщо го "Е....." от твоето подозрение в интерес на пропагандата ГЕРБ :))....нали уж Ториното бяхте заловили аааа:)) шо си го пуснахте....Цацка си с Биричка ти за ГЕРБ .....нищо повече....а и надали нас аудиторията ни ежал за едно лигаво синче, чиято фирма не се е отчела по каналния ред към Вас и сте прибегнали към уж отлвичане....

Стана ли ви ясно как работи цацаратурата??? по подозрения на определени хора обаче:((((Всеки един от вас дето защитавате цацата може да стане ''подозрителен'' според корифея на ''правото''..За този важат думите на едни министър ''Щом аз съм ви главен прокурор значи много сте го закъсали''...

А подозренията за КТБ ? Руте, Руте ?

Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков В България, прокуратурата работи с "правна" терминология,като подозрения или обосновани предположения , но не с факти. То затова Рюте, все още чака у нас да победи върховенството на закона.

из творчеството на банту-цацаратурата - неизвестен извършител - обосновано предположение - проверка - работно обвинение - всякакви аргументи липсващи в закона (прим. нарушаване на търговски интерес) :)))

А ако се чудите кой поръча Джони Уокър, да знаете че бях аз.

Абе Джони Уокър е "поръчан" поне от половин Бъгария.

Поредната малоумщина на Цацаратурата!!! И от този храст заек няма да изле зе! Но във вид на финикийски знаци за дебелогъзите - със сигурност!!!

Имаше един ''щаб'' дето май без подозрения може да се каже че ''работиха по подозрения''...

Поредната подлога излезна да докаже че САМО по подозрения работят а НЕ с доказателства и факти..Един юрист на този пост ако имаше професионална етика и знания никога не би казал ''работя по подозрения''....

И щото подозираш, а не си вършиш работата, днес всички задържани вече са на свобода!

Вече 28г., само ''ПОДОЗИРАТ'' , но иначе много умело поЗират за пред медиите !

Цаца, аз също имам подозрения кой е поръчал да бъдат изтръскани стотинките на автоджамбазина. Даже твърде определени подозрения имам, защото ти и твоите хорица пуснахте Ториното на свобода.

Хайде сега..подробности. Нали не сте си мислели на истина, че тези "невинни" "бизнесмени" щяха да лежат. Над тях има някой/и , кой/ито им дърпат конците. А въпросните кукловоди, работят в службите. Та-а в този ред на мисли, смело мога да го заявя, че разследващите знаят на 100% кой им е "гърба" на тези тарикатчета. Но защо, не се работи в тази посока?!!! Или наистина не знаят(ЗНАЧИ СА НЕКАДЪРНИ), или ако знаят, но не стигат до края(ЗНАЧИ СА КОРУМПИРАНИ). И в двата случая, такива служби не са ни от полза. Реално въпросните служби, работят с/у интересите на Държавата(НАРОДА). Та-а,проблема не е в това , че има престъпност...а в това, че няма кой да работи ЕФЕКТИВНО В/У ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ!!! ЖАЛКО, НО ФАКТ!!!

Коментари - Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков | Днес.dir.bg

Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков

Имаме подозрения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков, заяви пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков | Днес.dir.bg

Коментари

Има подозрения, че нищо нямате освен процент от откупа.

Бедни ми, бедни Цаца ров! На тоя Торино не успяхте да изловите мутрите, дето избиха с палки зъба на човека на Околомръсното пред жена му, та него ли сте тръгнали да "подозирате"!

ЕеЕеЕ, много време се отделя да ни информирате за този "ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ"! Явно, много ценен кадър?

Ей, стига се занимавахте с кокошкарите!!Кога ще образуваш наказателно производство спрямо Орешарски и Борисов,примерно, за умишленото спиране на ЮП и произтеклите от това вреди за държавата?!Никога, нали, щото банкянският полиглот те посочи за прокурор!!Същият си като предшественика си,комунистическото леке, което 5 години спа, после го назначиха за награда да спи в КС!!Вие сте виновни за всичко случващо се се в тази територия, корумпираната съдебна система, корумпираната полиция и т.н. медии,които обслужват властта, като настоящото прогерберастко сайтче, което на всеки 2 часа изтипосва с повод и без повод снимка на банкянският Мутрафон и с гордост ни съобщава каква поредна тъпня е родил милиционерският му мозък!!!

Такъв Главен Прокурор и такава ПрОкОратура в историята на България до сега не сме имали и едва ли някога ще имаме,след като изтече мандата!

Много приказвате Цацаров !Много информация снасяте на престъпниците !Вие да не сте комбина?

Прокуратурата се изложи до ниво палячовци и то по вина на упражняващите надзор и на министерство на вътрешните работи, които очевидно не работят с доказателства. За да каже съдът, че по преписката няма доказателства, значи цялата Специализирана прокуратура съсе началниците трябва да даде обяснение по какви данни задържа четири човека, чрез медиите ги опозорява и как така никой нищо сега не може да докаже? Време е за оставки в специализираната прокуратура и МВР. Поръчковата дейност на мвр показва лоши резултати. Питам се по кои дела от времето на Цацаров има успехи освен гръмките фурористично- бомбастични процеси, по които няма присъда, а само оправдани? Държавата става смешна, мвр са като палячовци, политиците са като лъжливи агиткаджии, а после "Не ни искат в Шенген"! Ами там искат сериозни хора със сериозно образование и резултати.

главен прокурор е този.Защо господата са на свобода,след като са или помагачи или извършители на отвличането.Не мога да разбера кой не е наред в тази държава.

Нали затова ви плащаме - да имате подозрения! Все едно да кажа - имам чувството, че май като че ли евентуално може би наверно току-виж ми се пикае. Голяма работа сте това вие, "експертите"! Вече започвам да се забавлявам. Лошото е, че в ЕС знаят всичко това и действат съответно.

Имам подозрение че това е снимка на другаря Цацаров на младини - но ще питам сърбите за всеки случай

Кой е поръчал??? Моля, обяснете??? Моля, пояснете??? Какво означава това непонятно словосъчетание??? Кой какво е поръчал - някой си поръчва обяд или вечеря в ресторант. Как можеш да поръчаш някого? За какво? И като го поръчаш, какво ще стане с него? Обяснете моля, на нас, обикновените българи, дето не разбираме чужди езици?

Че то всички знаят. Нали баща му каза, че е звъннал един телефон на един човек след отвличането. И този човек му е казал, че всичко ще се нареди както трябва. Явно му е "намекнал" какво трябва да направи, за да види кюфтето си отново. Това е то, да познаваш правилните хора :)))))) То всички го познават този човечец, с прякора от сикаджийските години - Тиквата.

Тоя ми мяза на Радко,сина на Чеканов....и по форма и по...съдържание:)))

Да проверят Гришата(отец Григорий) и Спас(пишман доктора-далавераджия)...само те могат да спретнат такова ,,отвличане"....:))) А бе...,,СТОЛИЧАНИ....":)))

Какво стана сега ? Сърбия, бомбардирана от агресора НАТО е с по-високи с 20% заплати, пенсии и с по-квалифицирана прокуратура и полиция

защото е демократично бомбандирана с бомби с демократичен уран. ако и нас на избомбят и тука ще се видгне всичко , самолета ще лети на горе ... само

"Не напразно благодарихме на колегите от сръбската прокуратура и сръбското Министерство на вътрешните работи. Помощта им беше безценна и продължава. Трудно се доказват подобен тип деяния. За мен е извършена огромна работа .... от сръбската прокуратура :Д Да ги вземеме на почасова тия сръбски разследващи, да ни оправят сериозните дела, предлагам.

Днес Прокуратурата работи по симпатии и подозрения. Забавна работа.

А стига с тези дебили бе... Това кюфте,мяза на ,,баща"си с мазната рошава коса,единствено по дебелизма си и ,че си вози мазния задник на коли,които не могат да си позволят дори хора с активен трудов стаж от 40++ години,като...СПЕЦИАЛИСТИ....

Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков Аз също имам подозрения , че в България няма Прокуратура и Главен прокурор.

Подозрения,а е факт.Досега колко обвинения са издържали в съда

Лошите момчета срещу богатите престъпници! Нека им пускат кръвчица! Нека лошите момчета да им покажат,че богатите също плачат,а и отмъщават за мизерството на народа!Като няма съд и справедливост,нека лошите момчета да се заемат с това.Всъщност какво ме интересува това?!!

Така си казваха глупците и когато царя продаде ЕРП-тата: "Голям праз! Е б а л съм го!" А когато след години (когато вече не можеше да се прекратят договорите) дойдоха големите сметки за тока, всички ревнаха: "Егати!" Та и тук така - искате да стимулирате мафия да се сбие с класически престъпници с незаконни средства, а после ще се чудите как да се оправяте в състоянието на изчезнал правов ред.

Големите сметки не се дължат на ЕРПа , а на НЕК!!! Това което твърдиш, е все едно да обвиняваш касиерката в БИЛА, че тя продава скъпо краставиците.

Така и по селата , а и по градовете - разни пенсионери тънещи в богатство е добре да минава някой Робин Худ да им прибира несправедливо получаваните пенсии ..

Утре, когато някой гашник ти завлече внучето и ти иска 50 лева, май друго ше блещиш!!!

И аз имам подозрения, че Цацата снощи пак не си е спазил диетата и е изял 33 кебапчета - вие преценете на кого да вярвате!

Горе смениха снимката на Цацаров със снимката на Адриан Златков. Така като го гледам, и той има вид на изял 33 кебапчета.

Да влязат частните охранители ...

Колегата е прав - ако общините дават пари на една или друга фирма и разултатате са добри - всички са доволни .

Като имаме частна Прокуратура е редно и частни хранители и частни изпълнители на наказанията да има.

Те пред камери пребиха младеж, с бухалки че го "засякъл" и още си действат свободно ... сега е абсурд

Тези, които избират и назначават главния прокурор, имат 3 изисквания към него: 1) Да имат за него яки компромати, с които да го държат; 2) Да е достатъчно глупав, за да не прави нищо; 3) Да не е по-глупав, та да вземе да тръгне да прави нещо.

Това са само първите три изисквания за всеки бъдещ политик!

Шенген ли ?

Хайде сега..подробности. Нали не сте си мислели на истина, че тези "невинни" "бизнесмени" щяха да лежат. Над тях има някой/и , кой/ито им дърпат конците. А въпросните кукловоди, работят в службите. Та-а в този ред на мисли, смело мога да го заявя, че разследващите знаят на 100% кой им е "гърба" на тези тарикатчета. Но защо, не се работи в тази посока?!!! Или наистина не знаят(ЗНАЧИ СА НЕКАДЪРНИ), или ако знаят, но не стигат до края(ЗНАЧИ СА КОРУМПИРАНИ). И в двата случая, такива служби не са ни от полза. Реално въпросните служби, работят с/у интересите на Държавата(НАРОДА). Та-а,проблема не е в това , че има престъпност...а в това, че няма кой да работи ЕФЕКТИВНО В/У ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ!!! ЖАЛКО, НО ФАКТ!!!

гоше кво да ти обяснявам, престъпниците са в държавния апарат, включително и този на снимкат, почна малък с имотни измами а сега коли и беси ама дребни риби за пред държавата(хората) :)

Ако някой изобщо го "Е....." от твоето подозрение в интерес на пропагандата ГЕРБ :))....нали уж Ториното бяхте заловили аааа:)) шо си го пуснахте....Цацка си с Биричка ти за ГЕРБ .....нищо повече....а и надали нас аудиторията ни ежал за едно лигаво синче, чиято фирма не се е отчела по каналния ред към Вас и сте прибегнали към уж отлвичане....

Стана ли ви ясно как работи цацаратурата??? по подозрения на определени хора обаче:((((Всеки един от вас дето защитавате цацата може да стане ''подозрителен'' според корифея на ''правото''..За този важат думите на едни министър ''Щом аз съм ви главен прокурор значи много сте го закъсали''...

А подозренията за КТБ ? Руте, Руте ?

Цацаров: Имаме подозрения кой е поръчал Адриан Златков В България, прокуратурата работи с "правна" терминология,като подозрения или обосновани предположения , но не с факти. То затова Рюте, все още чака у нас да победи върховенството на закона.

из творчеството на банту-цацаратурата - неизвестен извършител - обосновано предположение - проверка - работно обвинение - всякакви аргументи липсващи в закона (прим. нарушаване на търговски интерес) :)))

А ако се чудите кой поръча Джони Уокър, да знаете че бях аз.

Абе Джони Уокър е "поръчан" поне от половин Бъгария.

Поредната малоумщина на Цацаратурата!!! И от този храст заек няма да изле зе! Но във вид на финикийски знаци за дебелогъзите - със сигурност!!!

Имаше един ''щаб'' дето май без подозрения може да се каже че ''работиха по подозрения''...

Поредната подлога излезна да докаже че САМО по подозрения работят а НЕ с доказателства и факти..Един юрист на този пост ако имаше професионална етика и знания никога не би казал ''работя по подозрения''....

И щото подозираш, а не си вършиш работата, днес всички задържани вече са на свобода!

Вече 28г., само ''ПОДОЗИРАТ'' , но иначе много умело поЗират за пред медиите !

Цаца, аз също имам подозрения кой е поръчал да бъдат изтръскани стотинките на автоджамбазина. Даже твърде определени подозрения имам, защото ти и твоите хорица пуснахте Ториното на свобода.

Хайде сега..подробности. Нали не сте си мислели на истина, че тези "невинни" "бизнесмени" щяха да лежат. Над тях има някой/и , кой/ито им дърпат конците. А въпросните кукловоди, работят в службите. Та-а в този ред на мисли, смело мога да го заявя, че разследващите знаят на 100% кой им е "гърба" на тези тарикатчета. Но защо, не се работи в тази посока?!!! Или наистина не знаят(ЗНАЧИ СА НЕКАДЪРНИ), или ако знаят, но не стигат до края(ЗНАЧИ СА КОРУМПИРАНИ). И в двата случая, такива служби не са ни от полза. Реално въпросните служби, работят с/у интересите на Държавата(НАРОДА). Та-а,проблема не е в това , че има престъпност...а в това, че няма кой да работи ЕФЕКТИВНО В/У ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ!!! ЖАЛКО, НО ФАКТ!!!