Интерпол издирва изчезналата Мирослава от Перник

18-годишната Мирослава Николова от Перник е обявена за издирване чрез всички информационни системи - Шенген, Интерпол и т.н., съобщи директорът на полицията в града комисар Валентин Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол издирва изчезналата Мирослава от Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

б интервю вав вестник "уъкенд"господин иванов , тренйорат на мирослава,говори за нея като за мартав човек "тя беше мажкарана",тя беше борбена".за едно младо мамиче което познаваш от дете и си свикнал да виждаш живо и здраво години наред,защо изведнаж се говори в минало сваршено време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На какжо прилича тази държава след като е явно че момичето е отвлечено. И не мога да повярвам че органите които трябва да се занимават с търсенето и седят по цял ден и си чоплят семки и накрая казват ами не можем да помогнем всичко е корупция в тази държава и за пореден път доказва че родната полиция която уж трябва да ни пази участва в отвличане на момиче което едва ли им е направило нещо.

другото е ала-бала.И Митьо Крика е здрав, но го натупаха пичовете от прословутото /бившо/село,сега вече град Крън Казанлъшка околия.Така че,приказката-от майстора има и по-голям майстор,-си важи.Само с колани ако ставаше ще е добре.Един побой трае секунди,или няколко минути,но ако е с добре пресметнати удари и/или прийоми последиците/физически и психически/ могат да останат за цял живот.Така че гаранция няма за нищо.Дано да приключи всичко успешно и девойката да е здрава.

Как така 30 мин. след тренировката сестрата вече знае,че е отвлечена?Много странно....

Искрено се надявам да се намери момичето, но ако е отвлечена, едва ли. По всяка вероятност е вече извън страната и е продадена. Знаете ли на колко места по света все още има зали за професионални борби, където се залагат огромни суми. Е на тия задници са им нужни бойци. А това момиче е вече подготвено, професионалистка.... колко ли биха платили за нея....

Според мен това са глупости. Зали сигурно има ама има и колкото искаш доказани и недоказани каратисти и тем подобни бойци по света готови да отидат доброволно. Защо да ги карат на сила и да си създават проблеми. Имах приятел който се занимаваше със сводничество. Той казваше че е безмислено да прилагаш сила. Жените сами го търсеха за работа. Доброволно. Няма смисъл да правиш нещата сложни когато може да са прости. П.п Дано да съм прав и да излезе някоя младежка дивотия.

Случват се подобни неща-понякога става дума за любовно увлечение,но има и страшни случаи-отвличане,убииства...В Перник станаха някои много жестоки убииства на деца,между деца,с циганско участие!

Първо в Карате няма червен колан.Второ в саита на МВР Перник не издирват никого............. ЕЕЕЕЕЕЕ това е МВР

Момичето е таекуондистка! Шампионка с многобройни отличия. Говорим за таекуондо. Заеби тъпите журналисти какво пишат.

Дано се прибере живо и здраво детето! П.П. Ако някой от роднините и приятелите на момичето чете тези коментари - постарайте се да не се връзвате на простотията на някой от коментиралите ... в краина сметка всички искат това да завърши добре, просто на някой толкова им е ъкъла ...

Дано да се прибере живо и здраво момичето, но като чета новината съм по-скоро скептична. Как може цяла седмица да я няма и едва сега да я обявят за издирване в Интерпол и не знам къде още? Тя нашата полиция един пенсионер, който се крие по горите вече няколко месеца, не може да хване, та ще открие отвлечено дете. А пък и понякога стават отвличания не заради откуп, а заради обикновена гавра в храстите... пълно е с психари. Дано да се върне живо и здраво момичето.

Дано не излезе както имаше други случаи пиклите да се правят на интересни или да искат пари по този начин!

Дано да излезе това.....

Ако аз исках да я отвлека първо щях да я проуча. Къде живее какво учи, с кой се среща. И когато му дойде момента ше и наравя една постановка та чак в чудо ше са види и за бойни изкуства няма и да си помисли даже. Толкоз кадърни полицаи не се светват че едно момиче ли ше загрее че на тоя който помага всъщност я дебне. Абе начини много. Хората кви известни личности убиват и отвличат вие я изкарахте богинята на боя ебаси.

Ако ще да е Sith-Lord, тя е някакво 18 годишно момиченце, което няма никаква сила да се противопостави на който и да е. И изобщо, като ти извадят нож, ако не извадиш пистолет и не стреляш, се пиши заминал. Другото е Холивуд и зелени екрани. А тая сигурно работи по сценарий. Как иначе ще се обажда по телефона без самите похитители да се намесват? Хубава сензационна новина, нямам търпение да я хванат в измамата и да я опозорят публично.

Дано всичко завърши добре.

Слабо те интересува, защото най-вероятно още имаш жълто около устата и незнаеш какво значи да си родител. Най-грозно е да си безразличен, по-лошо от това да си убиец или предател. Дано на никого не се случва да изживее това да не знае къде е детето му и дали е добре. Дано Бог да я пази и да я намерят жива и здрава.

Нали нямало повече отвличания ?

Разбира се, че няма :-D

Знаете ли какво е таекуондистка - черен колан??! Аз ще ви светна, това е наполовина барета, само че без въоръжението! Може да се справи със всякаква агресия, ако ще две мутри да я нападнат. При трима, четирима, вече трудно ще се справи, но с двама - без проблем, включително въоръжени. Културата на таекуондото е такава - самозащите чрез нападение, това не са хватките от джудото. Момичето има многобройни отличия, освен това излиза от тренировка, прясно загряла и с гореща кръв - тежко на нападателите й. Искам да ви кажа, че това май не е отвличане!

Те прасна с камък в главата в гръб в тъмното да видим таекуондото как ще ти помогне? Дано намерят момичето!

Много филми гледаш, умнико! Да не излизаш от Киномания?! И защо такъв вери спешъл подход към едно обикновено момиче? Да не е дъщерята на мафията!

А ти къде видя,че момичето е с черен колан?Пише,че е с червен.......чети малко и стига писа глупости.......Дано да е жива и здрава...

много фантазираш, момченце; освен, че коланът не е черен и че все пак е момиче, ще ти кажа, че навремето на един купон, един републикански шампион по таекуондо от хола падна в коридорчето след един единствен тупаник на квартален файтър (за някаква бутилка вино стана проблема); едно са филмите, в които жени бият по двама, че и повече, друго е дествителността, когато я хванат двама биячи по 110 кг - здрави, бързи, опитни и нахъсени с предимството на изненадата; шао лин е друга работа, мойто момче

Боре, таекуондото е спорт, макар и боен. В живота е друго. Спортист няма шанс срещу обикновен побойник, защото цялата философия на тези спортове е да не нараниш противника. Докато кварталният файтер удря за да те смачка. За него няма зони, забранени за фул контакт, или удари под пояса. Затова и в армията (специалните части) не учат бойни спортове, а как да убиват. Има разлика. Дано да е добре момичето и да се върне здраво при семейството си.

А аз да те светна за девиза на перник - Пред винкело всички са равни. Сега сериозно - залата е едно а улицата друго. Когато имаш закалката на улицата и станеш таекуондист е страшна комбинация но само със тренировка в зала на улицата нищо не става. А за баретите не си прав. Помисли само - за да станеш добър каратист са нужни години. Никой няма да губи години за обучението на войник по бойни изкуства. Там обучението е нмого по различно и с друга насока - да убиеш противника възможно най- бързо и безшумно. Не гледай филмите дето двама скачат един срещу друг 10 минути и се поритват чат пат.

добре де, що пишете глупости...няколко версии имало и ми ги изредихте всичките и накрая не били верни?!...е за какво ми губите времето...пишете конкретна и потвърдена информация, не ни интересуват слухове...и дано се намери жива и здрава!

А родната полиция да не би да бездейства т.е "пуши"? Доказателство, че и този бюджет им е много!!! Дано се намери момичето живо и здраво.

слабо ме интересува. а за другото ако ще и от цру да са ги искам мъртви.

....малоумнук

хвалиш се, че си прост ли?

Дано си прибере в къщи живо и здраво детето!