Отвлякоха 10-годишната дъщеря на Брендо, ранен е охранител

Отвлечена е 10-годишната дъщеря на Евелин Банев - Брендо. Охранителят на детето е прострелян в гърба.

Обратно в новината

Коментари - Отвлякоха 10-годишната дъщеря на Брендо, ранен е охранител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да би мирно седело, не би чудо видело, жалко че го отнасят децата

Престъпният милиционерски преход ражда плодове. Всички сеячи ги чака едни по-рано. Някои управляващи- апартаментчици чакат подобно нещо за да почнат с рецитала.

да бе герб е успял,ама сега като ги изритака и подновиха отвличанията,герб е наи голямата мафия. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каквото си посял това ще пожънеш! Така е и с Брендо. Дългогодишната престъпна дейност е като консервативните бракове- за цял живот. И понеже сега е време на изпитание някой се застрахова срещу приказките,които може да полетят в полицията. А на кого служеше Брендо? Занапред като арестуват някой бандит , трябва да прибират и семейството му наред с него.

става дума за дете! !!.

Едва ли. Този тип хора са психопати/социопати. На въпреки всичко дано не я види никога повече.

Това е измислица на комунистите,които искат да дискредитират цвъки и боко тиквочев.Те успешно овладяха престъпността и такива работи вече не се случват.Според мен това е театро за пред медиите,а момичето е някъде на почивка.Охранителят най-вероятно се е прострелял сам.

Щом не е виновен, да му връщат парите:)

Защо няма изявление от Цецко или някой др.Що се покриха като мишки? Или искат насила да ги изкараме от дупките с масови протести? ГЕРБЕРАСТИ !

чета новината за другото 10 годишно детенце от Добрич на което му пожелавам здраве и късмет,но не мога да не направя паралел за 2 10 годишни деца всяко от тях какви крайности трябва да преодоляват в един и сащи момент.И двете нямат вина каквото им се случва, но на едното все пак баща му е доброволно в играта, а то е въвлечено

Всяко чудо за 3 дни у нас, сетих се за охранителя стрелял срещу циганите дошли да си наберат малко релси, че съда ще е много строг, бърз и справедлив, едва ли сте получи като щастливеца Брендо някакви си 7 години пък после да си харчи милионите ( ако озелее де, че знаем колко много от тях имат обща съдба)

Като става дума за милиони в кокаиновия свят тяхното си вътрешно "правосъдие" си работи бързо и ефективно ! Ама не с/у 7 години дадени от БГ съд, дето даже и ще се обжалва и може и да не се намерят доказателствата , а веднага и то с най-груби методи. Но таткото на горкото детенце би трябвало да го знае това и да не е изненадан. М/у другото не се сещам коя диплома и образование на този млад маж му е осигуряват такива несметни богатства , стига и само къщичката с украсите около нея, боди гардове,шофьоори, частни уцилища, неработеща жена, пътешествия,яхти, други още по-големи кащи,имения и всичкото това на един 37-39,40 годишен човек.Работя от 25 години и ви казвам, че това сас заплата и някои друг бонус не се получава, ама вие си го знаете, нали всики получихме сметки за ток...

Ама "wind12" за това се иска "гъз",а не само да се оплакваш.Иска се да имаш идеи,да ги реализираш организационно:група,вътреше контрол с доноси едни за други,да ги въоръжиш,да организираш канали за "доставки",наказателна група,канали за пласиране,пласьори и много друго.НО ВЕЧЕ ТИ Е "ВРЕМЕ МИНАЛО"-НЯМА НАДЕЖДА ДА ЗАБОГАТЕЕШ.НО ПОНЕ ЩЕ УМРЕШ БЕДЕН ,НО СПОКОЕН!!

а бе сополанко- я се надупи да ти видим големия гъз... Много ги чаткаш тия неща май.. Явно е , че си някой треторазряден дилър на метамфетаминките на Тиквата -- дето се филмира като последния паляч.... Леле как ги обичам идиотчетата като теб - ако ми паднеш в ръчичките- жив ще те дера ...нещастник смотан ...

ако брендо беше в пандиза за некое от първите престъпления и не му позволяваха да "расте" като престъпник детето нямаше да е отвлечено сега адвокатите които "вадят" брендо от затвора са виновни за отвличането !!!

Това отвличане не е политическо а мафиотско, наркотрафиканско и няма нищо общо с Наглите и сриването на ГРОБ. Питайте Буда за наркотранските мурафети и отмъщението за забатачените поръчки. Няма морал, съвест, доблест. Има интереси и реки от кръв.

точно така, вътрешноведомствена работа ;) пардон - вътрешномутренско/наркотрафиканска

Не ми пука за това нарко-котило. Жалко че пак разходи за лечения, полиция... Да се самоизбият дано!

Алооооооооо,дираджиите,защо ме триете бре.Мога да започна и в стил ала Стоичков:))

Това можеше да се очаква - последователната мръснишка политика на комунистите - с всички средства - важно е Герб да бъдат свалени от власт, а после да загубят изборите...прозрачни сте в това отношение, не се учудвам и че дори на дете посегнахте. Жалко, макар да е дете на престъпник, все пак е невинно дете. Но явно Трактора изпълнител/поръчител добре си върши работата, естествено подпомаган и от съдии и прокурори. Ако и това не стигне, ще последва най-вероятно и атентат дрещу Борисов, сигурна съм, че и на това са способни!!! Тези изверги са пропите от низости, маскирани зад лустросаните си думи и физиономии...

Пий си хапчетата редовно,да не се отзовеш във корило.

Пръст да им покажеш и латерната се задейства. Инеса, и не са виновни докторите ако отказваш лечение.

Спорта и полицията (милицията) са люпилня на организираните престъпници в България. Едните извършват престъпления, колегите им ги охраняват. Да видим днес кои са били в X-5- цата

къса клечка е изтеглило това дете ама никой не си избира родителите. жалко за детето , а баща му отдавна е трябвало да живее в пандиза и това може би би спасили детето

Това отвличане доказва колко страх и паника е обхванала политическата върхушка, съдебната и правораздавателната власт и изобщо всички онези чието мълчание и бездествие беше купувано от хора като Брендо. Именно те са поръчителите на отвличането и по този начин те си гарантират неговото мълчание. Нека не се заблуждаваме - зад Брендо са всичките ни корумпирани политици, полицаи, магистрати и т.н.

Че на този бандит мястото му е в затвора и то до живот,но не мога да приема,че едно 10годишно дете може да отговаря за престъпленията на баща си!Относно поръчителите и изпълнителите доживотен затвор също ще им приляга!

Цеко и Боковите хора са се активирали... Прави впечатление, че всякакви мутри след престрелки ги взимат на лечение във ВМА. Те на абонамент ли са там? Колко обикновени грайдани получават достъп до тази елитна болница, на която на оня ден МС отпусна допълнително още 50-на милиона от бюджета "постната пица"

То "молитвата" на Путитата в "Христос Спасителя" беше много кратка, но ние тук ги знаем главно от "семинара " В Природонаучния музей, а за молебена на Изток не мога да споделя...

Горкото момиче! БСП май пак активираха групировките си...

Ей,хора,ОСЪЗНАЙТЕ се!Тук става въпрос за отвличане на дете и стрелба по човек в нашата София.Няма значение,чие е детето.Това е голямо престъпление,а повечето от Вас злорадстват и се радват.Така ли мислите да промените България? Къде останаха човешките ни лица? Май думите на един голям писател "Човек-това звучи гордо"не сте ги чували. Осъзнайте се,ние все пак сме хора,а не ЧУДОВИЩА.

Ти явно не си бил тук последните 65 години. Ако бяхме хора, това щеше да е държава, ама не е.

Прав си, ако бяхме хора....Обаче всеки втори на улицата има злобна физиономия....За София говоря!!!

Помня цялото минало.Но нищо няма да се промени със злоба и чудовищна омраза.Не съм най-големият оптимист,но доброто винаги побеждава-добрата ДУМА,сто врати отваря.В България съм откакто се помня.

Хората които обичат децатаси не им взимат охрана а си ги водят на училище.

Това е лъжа: "повечето от Вас злорадстват и се радват". Разбира се във всеки свободен форум има хора, които трябва да тролят или да вменяват вина на гражданите. Ти, като си осъзнат, какво очакваш от софиянци - да организират денонощен пост пред къщите на нарко-босовете, за да ги пазят едни от други ли? От стрелби и отвличания ли?

Гаргамел, и други, да знаеш какво става с Путитата в последно време? прочетох нещо Сибир,.. дестинации ,има ли следи от тях там? Доброволен сътрудник съм на Хелзинкския к..

Много удобно,както и преди изборите...Н е е ли тиквата на власт,почват едни отвличания,едни чудеса...,а докопа ли се до кокала,като по чудо всичко спира,макар да няма нито един осъден за това!Кой може да си позволи ей така да отвлича хора,много просто,някой сраснал се с държавата,по предпочитане бивша мутра,изгонено за корупция ченге и т.н. С една дума -не съм ли аз начело ,това ви чака.А,да,и още-не съм ли аз начело,няма пари от Европа!Познато,нали?

Мда, искахте оставки - получихте оставки. Искахте безвластие - имате го... утреи вие (вашите деца ) може да го закъсат по същия начин... това е положението, като в "дивия запад"...

Глупак!

Проблема не е в безвластието а във властта срастнала с престъпността...................................

Дано спасят детето. А относно скапания БрРеНдО какви доказателства бе щом има камери и охранител и в съда значи е престъпник.

Дупница, Дупница! ...И Г. Димитров беше подсъдим от Лайпциг, но го посрещнаха тук и с по-големи плакати! По тези географски ширини е така. Трепете се.... 1903, 1923, 1944, 1989, 2013...Хората по една революция си направиха и живеят..Ние въртим 1 век революции! Да не сме малоумни?! 3

Идват избори, а някои партии не успяха да си пълнят черните касички както преди...

Това определено не е новината на деня и не трябва да се раздува толкова .Айде стига сополивщини на тема " И богатите също плачат " !ДАно да оцелее , но има много повече деца за жалене -тези които буквално гладуват и мизерстват и то именно за сметка на тези крадци и мародери ,които ни докараха до тук !Бояна....я се разходете до крайните квартали или провинцията ,картината е съвсем друга !

все пак това е дете-мацно ми е за него какво изживява сега. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво изживяват хиляди деца,станали наркомани благодарение на брендо?

Просто ще го накарат да си държи езика зад зъбите.

Наистина горкото дете,но като се има впредвид баща му колко деца е почернил с тази дрога ,не ми е жал.... и какъв бич са тези наркотици и как масово младите ги употребяват ... за такива като Брендо трябва доста голямо наказание.

Че какво по-хубаво

Това е едно дете, глупако! Нещо и в живота си гадничък, нали!

Жалко за детето....баща му не го мисля,колко ли семейства е разплаквал.Отдавна трябваше да се въведе ЗЗД/Закон за защита на държавата/ още е от Царско време.

Е това е гадно ,ти усещаш ли се бе !?

Гадно ли е? А татенцето като убива и краде не е ли гадно? Възмедие, пич. Винаги е гадно, но сладко.

На тоя тапанар защо не му махнете коментара абе дир.бг паляци мръсни!

не си човек *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гадняр ! става дума за дете , няма значение чие е

Докато полицията стои по улиците да охранява т.н. протестиращи, на някои това е много удобно...а може би това е целта "разграден двор всеки го обира".

Какво толкова лошо! И аз да можех да се занимавам с дрога, нямаше да съм тук. Имаш пари- купуваш, нямаш пари- и си при мене на гюма, диалектика, бате...

Ми кът баща и внася кокаин стават тия работи. Ако внасяше сладолед едва ли щеше да иска некой да я отвлича.

Кое е нормално бе тапанар,ходи скачай от терасата!

Щом отвличанията са факт, вече всеки може е под заплахата да бъде шантажиран с отвличане - и търгуващия със сладолед, и общинския съветник и ... Виждала съм го. Страхът е най големия съюзник на бандитите. А те искат не само пари. Искат държавата и душите ни.

"Бащите ядоха кисело грозде, зъбите на децата им скърцаха"...

ХАХАХАХА какво ми цитираш Езекийл от еврейските писания бе измисленяк :) земи научи урока после пиши простотии! Половината тука в тоя форум сте пълни комплексари! Като видите некой с повече пари и се скъсвате да завиждате! Затова само мизерия ви пожелавам мишоци мизерни :)

е много вагно сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нито ме интересува тоя Брендо, нито ме вълнува какъв е. Но....детенцето, милото то не е виновно за нищо. Дано да е добре, дано всичко завърши добре за детето!!!Стига с тая злоба хора, кой какъв е бил и т.н и ти.н....тук има отвлечено 10 годишно детенце!!!!! Да не дава господ на никого такова страдание.......

Къде в този форум видя злоба срещу детето?! Това ДПС-арския електорат имате много ограничен форумен речник!

Ооо!!! Я млъквай....това течение между ушите ти, явно ти се е отразило!!!Аман от олигофрени, и идиоти!

"мутрите да наведат глава, а не да вдигат гребен." А, сега кажете че държавата, управлявана от партии не се грижи за мутрите и криминално проявените, с по 10 регистрации в полицията! Хората бяха излъгани и се довериха на ГЕРБ, че престъпниците създадени от партиите на прехода ще получат заслуженото. Никой не уточни, че престъпникът трябва само да наведе глава, за да бъде оставен намира! Борисов, хората не гласуваха, за да им строиш магистрали и молове! А за да ги избавиш от организираната и неорганизираната престъпност. Не, да галиш престъпниците по главите!

има много сиво-черен капитал на улицата и това оня с "високо вдигната плешива кратуна" го знае.сега ми е интересно кой пръв ще се домогне до "скътаните парички" вариантите са два-контролните органи ползващи информация от "приятелски разузнавателни служби" или "колумбийските органи" ползващи "неприятелски разузнавателни служби".друг факт е и това че "войната" отново ще се води в българия а не в холандия или испания-за където е предназначен "прашеца"

Абе това момче Брендо какво е учил, та толкова е успял? Жалко, че ще травмират детето... за баща му нямам жал.

A ти какво си учил бе ? :)

Просто куките са скъсали лентата и изнудват човека за пари...толкова ли е сложно :)