Коментари - Отвлеченият кораб е собственост на магнат, осигуряващ работа на много български моряци | Днес.dir.bg

Отвлеченият кораб е собственост на магнат, осигуряващ работа на много български моряци

Танкерът с български капитан на борда е атакуван, за да се реализира т. нар. втори спомагателен фронт, смята арабистът проф. Владимир Чуков

Обратно в новината

Коментари - Отвлеченият кораб е собственост на магнат, осигуряващ работа на много български моряци | Днес.dir.bg

Коментари

То па много сложно моряк да си намери работа. Свирка и идват десетина работодатели.

Корабът е натоварен,и потегля от Турция!Тези дни турският президент не спря да обикаля страните и да сипе хули и клевети срещу държавата-собственик на кораба!Можем само да предполагаме кой ще има интерес от това-след като подаде сигнал на друга-сходна по мислене с тях-държава!!!

Те па са гледали откъде идва кораба, а не корабният регистър.

Значи държавата плаща и обучава моряци, за да работят след това на гемиите на еврейчето. Пак сме на далавера… Разбира се еврейчето няма да си мръдне пръста за тях, нали затова е взел евтини моряци филипинци, мексиканци и българи Морското училище да забърза обучението че ще има свободни места при спонсора…

Е ти на руслямски кораби ли искаш да работят муахахахахахха за рубли ? муахахахаххахахах

ако евреин дава днес, утре ти го взема тъпкано!

Щом този магнат е спонсор на военноморското училище, управлявано от масона Боян Медникаров - всичко трябва да е наред, така ли? Майстора на ложа "Боян Абаджиев", Боян Абаджиев, е лицемер от класа, който е готов на всичко за някой лев. А едно време у нас се спазваше закона против масоните и да не влизат в държавни и общиски структури.

не го обиждай бе, тоя е толкова професор колкото плямпалата ива христов-двете бройки са професори ,колкото философчето Вацев е доцент по всичко, колкото и лицето карбовски/ не му знаем пък на тоя истинското име/ е журналист и т.на още поне 100 парчета малоумници

Професор? Този не става и за разсилен в някоя провинциална детска градина.

няма. Тове е сигнал за някого. Или може би даже няколко под-сигнала упаковани като един. Надявам се хората, за които е предназначен, да са достатъчно интелигентни да го дешифрират. Евентуално могат да с обърнат към някой спец за помощ - Петков и т.н..

Няма нищо общо с България, чиста случайност е това, че е имало БГ на борда.... Няма нужда от допълнителни драми

Има двама от 12. Изобщо, като някой такъв ти даде нещо, винаги трябва да гледаш с каква лихва ти го дава. Сега ако капитана напусне кораба сигурно ще го съдят за изоставяне на кораба, въпреки че може да го напусне завързан и носен на ръце.

с издирването на 6000 човека, които познават България? Капка в морето са. Дори и някой от тях да е на висша обществена позиция, едва ли ще намери за неонходимо да защитава двама души от една държава, която сама се е поставила интернационално на много ниско равнище.

Целият свят намрази евреите.

е много тъпо парче. Фамилията му напълно отговаря на умствените му възможности.

Твоята каква е ...смешник? По тъп коментар скоро не бях чел хахах

Капитана е с месечна заплата 10К$....поел си е риска. Кораба не е танкер,а авто-воз с висок борд. Вероятно с делтапланер са кацнали гостите.

ЕЕЕХ тази пуста българска завист! Е какво като е 10К заплатата? Това е за друго , знание,умение, стаж.....и НАЙ- ВЕЧЕ ОТГОВОРНОСТ! И в тази заплата не му влиза риска за отвличания! ТИ , РАЗБИРКО ИМАЯ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е КОРАБ И КАКВО ПРАВИ ,А И ИМА ЛИ ПОЧВА В ТВОЯТА КРАТУНА - НАЙ- ВЕРОЯТНО ШОПСКА !

Горски ли си, морски ли си - няма значение. Вярно е само, че на капитана му се плаща за отговорност. А какво е това "отговорност"? Отговорност ли е да се носиш по течението на рутината и да не оценяваш правилно всяка новосъздадена обстановка? Или е отговорност да се съгласяваш с "препоръките" и инструкциите на оператора и винаги с тези на корабособственика? Ибрикчийството дали е отговорност? Хак му е сега на "отговорния" капитан гостуването на хутите.

На уя :)

Корабът е английски, компанията на Унгар е регистрирана в Япония, екипажът е от 25 националности. Какво точно общо има България в случая и какво точно се очаква да направи?!?!

Тагарчук да обяви война на Хусите, па ФАЩ ще ударят едно рамо :)

Ами той обясни подробно, но за онези, които четат всичко...

и какво ще стане като се свържат с иранците, ще ги питат защо мразите евреите

Чуков не пак не е в час. Станалото в Газа е въстание на арабите. Целта е светът да се надигне с/у евреите и най после да се създаде независима арабска държава, което е неизбежно, Байдън и европейските лидери вече го проумяха. Масовите демонстрации на Запад и Изток доказват това. Колкото до отвлечения кораб, то явно е част от световните протести, нищо ново.

Той не е в час ,а ти си мнооого в час..ебах ви и разбирачите .. Да очакваме ли скоро интервю и с теб...поне да ни просветлиш какво и как?!?!?

"Българските" медии и управници са прекалено загрижени за евреите, ционизма, еврейсщата държава и осоцено за еврейсщите капитали.. Що бе, Юди продажни??

Бахти то половината Йемен бил завършил в България ;)

Ще излезе, че в Йемен са само висшисти. ... А другата половина са си още в България, между другото :)

корабът е на евреин!

Я питай майкаси дали и ти не си евреин!

Я ти питай твоята, дали не си укропедераст!

Предлагам на израелското посолство да докладва на г-н Биби Натаняхо моят мирен план за Ивицата Газа. Щото съм сигурен че ще го прочетат тука еврей и ще го докладват в посолството Всички пингвини от ГАЗА и ЗАПАДНИЯТ БРЯГ се транспортират на камиони до най-южният израелски град и пристанище на Червено море- град Ейлат. Там се товарят на параходи и се карат в Йемен. Саудитска Арабия има огромен морски флот от пътнически кораби с които превозва пингвини от Египет до Мека и Медина. Може да ги натоварят на нейните кораби. В никъкав случай не ги изселвайте в Сирия- щото Сирия е на близо и ще продължат и от там да стрелят с ракети. Карате ги при хусите в Йемен - чиста работа

Тази новина е писна така, все едно е поръчана от посолството с цел да оправдае война, отново. Това като оръжията за масово поразяване дето ги търсиха, но послаха 500 000 трупа на цивилни ... Нали разбирате че са ни навряли в НАТО и когато САЩ отиде в поредната война, може да посика от над не за 2 милиарда а за 20 милиарда да купим техника и да участваме? Оново изцъкленото говедо онзи ден пак взе заеми на наш гръб.

А ти кво очакваш ? Само да ползваме защитата на НАТО безплатно ?

Тя па една защита! Дано не се наложи да я видим..щото няма да има такава.

То в Армения преди няколко седмици се видя и русия ква защита предлага...

До дега НАТО от какво те защити? За 45 години див социализъм, нямаше нито една военна вуска база у нас, въпреки че политически бяхме окупирани. Имахме наложено с кой да сме приятели и ко, враг, какво да произвеждаме... Падна берлинската стена, ние бяхме свободни...и.. сега имаме 4ри!! американски бази със статут на посолство, отново ни се диктува на кой да се клоняме и кой ни е враг, с кой да търгуваме и какво да прави за да няма шамари.. Е, имаме повече битова престъпност , но като цяло ешалжна отгоре е далбоко в жрганизираната престъпност и са недосегоеми като при Тото.. Та точно как НАТО ни помага в случая? Между другото, какво стана с Кипър ако и ту.ция да бе.член на нато, и какво каза Столтенберг при сдърпването им с Гърция? Не забравяй, че турците имат третата армия в света и най-голямата в европа! Дано Ердо не размисли за нашите южни покрайнини...

Имаше бази, т. нар. интендантства - складове с оръжие на съветския съюз, като дойдат войските му в България, да са готови. Включително имаше три секретни, с ядрени бойни глави за ракетите и авиационни бомби - до Калофер, Боровец и Айтос.

По нареждане на СССР на 5 януари 1968 по заповед от Москва български наборни войници бяха пратени в Чехословакия да потушават бунтовете срещу съветската окупация. Сега СССР няма, а ние сме в НАТО и имаме професионална армия, никой няма да мобилизира цивилни хора. ТВА Е РАЗЛИКАТА !

А тъй наречената "българска армия" що ще в Косово, Ирак, Йемен, ЮАЕ и т.н.?

От тази статия рсзбирсм,че аз като данъкоплатец плащам обучението на Военни моряци ,които вместо да работят за сигурността на България, работят за израелеца Унгар. Защо тогава ние плащаме ?

преди да пишеш! Обучват се военни , както и кадри за граждански флот. Тези от гражданския флот, ако не искат да плават под БГ флаг, понеже почти няма къде да плават, си "откупуват" обучението , за да могат да работят навън. Масово го правят. Гладен не се стои. А корабът не е танкер, а превозва автомобили.

Експлоатира ги чифута, за жълти стинки!

Не варвам те да си го откупуват. Вяроятно този, който им дава работа го откупува. И тя далаверата е ясна: Обучението се откупува с по-ниска заплата и специални условия. При евреите няма нищо даром и всичко е с лихва.

Въпросния ? - то се вижда ,че не знаеш.ама тогава прочети ш гууглето като Гууглената!Понастоящем Курсанти са само военните и те ЗАДЪЛВЖИТЕЛНО сключват договор с БА за служба поне ДЕСЕТ години! Останалите ,които се обучават там си плащат и завъряват цивилни специалностти, и затова ВВМУ Варна не само не взима от бюджета пари колкото другите военни заведения,но и се самоиздържа ,КОЕТО АВТОМАТИЧНО ТИ ПОКАЗВА,ЧЕ ОТ ТВОЯТ ДЖОБ НИЩО НЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ТЯХ И ЦИВИЛНИЯ ПРОФИЛ НЕ САМО ,ЧЕ НЕ СА ОСИГУРЕНИ С РАБОТА СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО СИ ,НО И СИ ТЪРСЯТ САМИ ТАКАВА! АМАН ОТ ШОПИ РАЗБИРАЩИ ОТ МОРЕ САМО ПО ЧАДЪРИТЕ ЛЯТОТО!

Евете мамата на ФАЩ :) Венсеремус ;)

Всичките копейки рязко станаха мюсюлмани :) мухахахахахаа кво стана с "пазителите на христианските ценности", бе малоумници ?

Просто се гаврим с ФАЩ и техните подлоги :) Човещинка е :)

Потопете този кораб!

абе Чукча тъпа. кво имаш в тая празна глава за да се сетиш че еврейчетата се готвят за затворят червено море и използват за това отново продажни българи

Ясно Атаката не е срещу Българина , а срещу еврея унгар ! Какво да се говори повече и да се раздухват облаци от въздух !

Айде пак, давал бил работа, докога с тези комплекси все някой да ти давал. И то чужденец от ‘богоизбраните

Ясно има гледна точка тука ... статията е писана от тази на еврея.

Всичкото мангал на планетара се е наточил на чифутляците! От ФАЩ и 10 самолетоносача да докарат, все тая :)

Gugnelid

Абе ако погледнеш историята, досега три пъти арабите скачат на евреите и при първите два пъти ядоха такива плесници от шломитата, че и територии загубиха. Така че не се заричай, юдеите са трудни за побеждаване...

А и арабите не са това, което бяха!

Не е танкер а автомобиловоз

Ти ли ще ми кажеш?

След като прочетох заглавието си помислих, че корабът е собственост на бистришкия тигър…и се притесних, че може да е вдигнал кръвното.

Аа, на Борислава Йовчева си е :)

Какво си чешите езиците, ве? Българското МВнР вика иранския амбасадор и му връчва нота: да се освободят българските моряци и отправят в България на разноски на собственика. А рязаните мюслита и чифутчета да си мерят "карабините" колкото искат. Когато се разберат, собственика отново плаща пътните и моряците отиват да подкарат кораба....празен или ограбен.

Gugnelid

Ей, верно бе, как не са се сетили тия нашите! Сигурно по същия начин кубинците връчват нота на Хамериканците да се изнесат от Гуантанамо и американците от 50 години се готвят да се махнат, нали?

При положение, че капитанът е българин, няма да напусне кораба, освен ако не освободят целия кораб.

Направо Тагарев да пратят на Хутите да ги сплаши малко Тези пичове по джапанки разказаха играта на модено въоражените армии на СА и ОАЕ, така че Тагара със сигурност ще ги респектира със Страйкърите които взема.

Браво на еврйският капиталист . Само дето осигурява работа на всякакви евтини ресурси .....Имаше едно "лошо" комунистичско минало в което българкие моряци гордо плаваха под Български флаг . Ама в това "лошо" комунистическо минало България имаше Морски и окенаски флот. Сега има банани.

Къф "океански" флот си имал бе? Не ставай смешен! Плавай си в малката затворена локвичка, а ако случайно те пуснат да преминеш в някое друго море, вече си великан :) В океана само не се бутай!

Тъп, неинформиран, отричащ историята - жълтопаветен плазмодий, дето майка му му е казала, че е умен и красив, а той прост, кух и грозен…

какви заплати получаваха комунистическите пътешественици? Родната ти Столетница взимаше 3/4 от ЗАПАДНИТЕ ПЛАЩАНИЯ на моряците.

Ставате не смешни, а жалки с това "Z"! Вече не актуално, освен в тъпата Окраина. Някакъв изкуфял дъртак ли си, че упорито продължаваш?

Той дава работа на много българи, ама въпроса е с каква лихва я дава.

Този акт има и стратегическо значение - Иран желае да се повишат цените на нефта", е мнението му Каква е връзката между цените на недта и кораб носещ автомобили ????

Ма вижте сега! В резервоарите на тези автомобили има много бензин ... А той се прави от петрол ...

Gugnelid

Е как какво бре - сега всичките тези автомобили ще ги напълнят със 100-октаново гориво, ще ги поддържат в движение постоянно, така ще се увеличи консумацията на гориво и оттам ще се вдигне цената на петрола! Как може да не се сетиш?!?!

По този маршрут преминават всички танкери с петрол от държавите от Персийския залив за цял свят...

"Българските" политици и (сексуалните) им партньори сега ще си спретнат една оргия.

Сега е момента да влезем в Йемен. България на 3 морета!!! Ще сложим и пилон 681 метра с трикольора, за да се вижда от Дубай.

Само на три морета? Не може ли на три океана, бе!

Лайнарев да обявява воина на тия Хуси и сите Индуси :)

Ристьо да надува лодката и с Тагарчук да правят контранаступ на чифутскио кораб!

Хванал гладните морячета от военно морското училище да му работят за жълти стотинки. Сега да плати на Иран и да ги пуснат.

Gugnelid

"Американски обекти на територията на Сирия"... кой ги е канил тези там? Или са нашественици?

Хусите ще получат силно главоболие и ще реват.

Няма, няма :)

Къде оня гризач с щтрауса да отиват в Йемен ,за двама циониста се занесоха при Натаняхуй ,сега това ни чака свързани и представители на фашистко циониската европейско ингилиската банда ,но там не виреят еврогейско атлантическите ценности и ще гледате пирамиди и фараони през крив макарон,като намалеят и спрът екскурзиите до тези страни.Йеменците са казали че ще се отнасят с тях съгласно мюсолманските закони ще отнасят по един резан на ден може и по повече в зависимост дали е пълнолуние или не.

Както обикновено нашите патриоти развяват руското знаме и защитават България…

Е нормално!

Мишока и Гаргамел ще ги спасят., пък и ристьо и Мирчев с надуваната лодка ще пратим да превземат кораба. Толкоз украинци спасиха и до Изрел ходиха, там само не разбрахме кого спасиха. Иначе Бог да пази моряците!

За американския ястреб Тагаренко да докаже военните си качества, като завладее кораба и ликвидира похитителите. Дерзай, Тагаренко!

ДАВА ЕДИН ГОЛЯМ СРЕДЕН ЕВРЕЙСКИ БАХУР А НЕЩАСТНИ ПИНИ РАЗВЕДЕНИ И БОЛНИ МОРЯЦИ> МАГНАТ БЪЛГАРОУБИЕЦ> ХАЗАРСКИ ХАГАНАТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ АНАТЕМА

кнежа бяла слатина луковит искър пелово кенефите на света хехехехехехехехх вижте приматите там които едвам сричат вижте гнусните вугарки там хванали се за мангали

Пелово е старото име на Искър.

Защо морското училище носи името на Вапцаров? Има и огромен паметник на плаца. Нито е бил инженер с опит,нито е бил корабособственик,няма научна работа по морско дело?

Вчера видях поредната 20 годишна глупачка от северозапада с мангал !!!!! СМЪРТ ЗА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ КЕНЕФ СВМЪРТ ЗА КНЕЖА ,БЯЛА СЛАТИНА ЛУКОВИТ И ОСТАНАЛИКТЕ ТЪУЙ ДОЛНИ И ГНУСНИ ДУПКИ КЕНЕФИТЕ НА СВЕТА !

Имах честта Професор Чуков да ми бъде преподавател. В някои мнение се различаваме, но има поглед и разбиране. Владее писмено 5 арабски езика!!!!!! Да е жив и здрав!

Gugnelid

Кои са тези пет арабски езика бре?

Наиграхте ли се на война. Това е още в началото. Ще има много ред сълзи и ред сополи и от двете войни. Който поддържа огън все забравя, че огънят стига до него. Дано не им се случи нищо на невинните хора на кораба.

"Съобщава се, че хусите са отвлекли търговския кораб Galaxy Leader с помощта на хеликоптер, на който са се качили войници. Посочва се, че хусите имат в арсенала си щурмови хеликоптери Ми-24, които могат да бъдат използвани в тази операция".

Зелени човечета са пилотите...от Воронеж

Не е танкер,а авто-воз.... В ВВМУ -варна се чува руска реч,има руска детска градина и руско училище ,идват родителите сутрин с автомобилите си вътре да си оставят децата. Иврит не съм чул да се говори

Бившият СССР , а днес Русия са най- сериозната ционистическа опора. Посоченото от вас се знае. И е поредното доказтелство за не4язривната връзка СССР/Русия и Израел. Но на много не им се иска да повярват в това. Именно това ориенталско присъствие в СССР е основното, което е злонамерено срещу България.

Коментари - Отвлеченият кораб е собственост на магнат, осигуряващ работа на много български моряци | Днес.dir.bg

Отвлеченият кораб е собственост на магнат, осигуряващ работа на много български моряци

Танкерът с български капитан на борда е атакуван, за да се реализира т. нар. втори спомагателен фронт, смята арабистът проф. Владимир Чуков

Обратно в новината

Коментари - Отвлеченият кораб е собственост на магнат, осигуряващ работа на много български моряци | Днес.dir.bg

Коментари

То па много сложно моряк да си намери работа. Свирка и идват десетина работодатели.

Корабът е натоварен,и потегля от Турция!Тези дни турският президент не спря да обикаля страните и да сипе хули и клевети срещу държавата-собственик на кораба!Можем само да предполагаме кой ще има интерес от това-след като подаде сигнал на друга-сходна по мислене с тях-държава!!!

Те па са гледали откъде идва кораба, а не корабният регистър.

Значи държавата плаща и обучава моряци, за да работят след това на гемиите на еврейчето. Пак сме на далавера… Разбира се еврейчето няма да си мръдне пръста за тях, нали затова е взел евтини моряци филипинци, мексиканци и българи Морското училище да забърза обучението че ще има свободни места при спонсора…

Е ти на руслямски кораби ли искаш да работят муахахахахахха за рубли ? муахахахаххахахах

ако евреин дава днес, утре ти го взема тъпкано!

Щом този магнат е спонсор на военноморското училище, управлявано от масона Боян Медникаров - всичко трябва да е наред, така ли? Майстора на ложа "Боян Абаджиев", Боян Абаджиев, е лицемер от класа, който е готов на всичко за някой лев. А едно време у нас се спазваше закона против масоните и да не влизат в държавни и общиски структури.

не го обиждай бе, тоя е толкова професор колкото плямпалата ива христов-двете бройки са професори ,колкото философчето Вацев е доцент по всичко, колкото и лицето карбовски/ не му знаем пък на тоя истинското име/ е журналист и т.на още поне 100 парчета малоумници

Професор? Този не става и за разсилен в някоя провинциална детска градина.

няма. Тове е сигнал за някого. Или може би даже няколко под-сигнала упаковани като един. Надявам се хората, за които е предназначен, да са достатъчно интелигентни да го дешифрират. Евентуално могат да с обърнат към някой спец за помощ - Петков и т.н..

Няма нищо общо с България, чиста случайност е това, че е имало БГ на борда.... Няма нужда от допълнителни драми

Има двама от 12. Изобщо, като някой такъв ти даде нещо, винаги трябва да гледаш с каква лихва ти го дава. Сега ако капитана напусне кораба сигурно ще го съдят за изоставяне на кораба, въпреки че може да го напусне завързан и носен на ръце.

с издирването на 6000 човека, които познават България? Капка в морето са. Дори и някой от тях да е на висша обществена позиция, едва ли ще намери за неонходимо да защитава двама души от една държава, която сама се е поставила интернационално на много ниско равнище.

Целият свят намрази евреите.

е много тъпо парче. Фамилията му напълно отговаря на умствените му възможности.

Твоята каква е ...смешник? По тъп коментар скоро не бях чел хахах

Капитана е с месечна заплата 10К$....поел си е риска. Кораба не е танкер,а авто-воз с висок борд. Вероятно с делтапланер са кацнали гостите.

ЕЕЕХ тази пуста българска завист! Е какво като е 10К заплатата? Това е за друго , знание,умение, стаж.....и НАЙ- ВЕЧЕ ОТГОВОРНОСТ! И в тази заплата не му влиза риска за отвличания! ТИ , РАЗБИРКО ИМАЯ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е КОРАБ И КАКВО ПРАВИ ,А И ИМА ЛИ ПОЧВА В ТВОЯТА КРАТУНА - НАЙ- ВЕРОЯТНО ШОПСКА !

Горски ли си, морски ли си - няма значение. Вярно е само, че на капитана му се плаща за отговорност. А какво е това "отговорност"? Отговорност ли е да се носиш по течението на рутината и да не оценяваш правилно всяка новосъздадена обстановка? Или е отговорност да се съгласяваш с "препоръките" и инструкциите на оператора и винаги с тези на корабособственика? Ибрикчийството дали е отговорност? Хак му е сега на "отговорния" капитан гостуването на хутите.

На уя :)

Корабът е английски, компанията на Унгар е регистрирана в Япония, екипажът е от 25 националности. Какво точно общо има България в случая и какво точно се очаква да направи?!?!

Тагарчук да обяви война на Хусите, па ФАЩ ще ударят едно рамо :)

Ами той обясни подробно, но за онези, които четат всичко...

и какво ще стане като се свържат с иранците, ще ги питат защо мразите евреите

Чуков не пак не е в час. Станалото в Газа е въстание на арабите. Целта е светът да се надигне с/у евреите и най после да се създаде независима арабска държава, което е неизбежно, Байдън и европейските лидери вече го проумяха. Масовите демонстрации на Запад и Изток доказват това. Колкото до отвлечения кораб, то явно е част от световните протести, нищо ново.

Той не е в час ,а ти си мнооого в час..ебах ви и разбирачите .. Да очакваме ли скоро интервю и с теб...поне да ни просветлиш какво и как?!?!?

"Българските" медии и управници са прекалено загрижени за евреите, ционизма, еврейсщата държава и осоцено за еврейсщите капитали.. Що бе, Юди продажни??

Бахти то половината Йемен бил завършил в България ;)

Ще излезе, че в Йемен са само висшисти. ... А другата половина са си още в България, между другото :)

корабът е на евреин!

Я питай майкаси дали и ти не си евреин!

Я ти питай твоята, дали не си укропедераст!

Предлагам на израелското посолство да докладва на г-н Биби Натаняхо моят мирен план за Ивицата Газа. Щото съм сигурен че ще го прочетат тука еврей и ще го докладват в посолството Всички пингвини от ГАЗА и ЗАПАДНИЯТ БРЯГ се транспортират на камиони до най-южният израелски град и пристанище на Червено море- град Ейлат. Там се товарят на параходи и се карат в Йемен. Саудитска Арабия има огромен морски флот от пътнически кораби с които превозва пингвини от Египет до Мека и Медина. Може да ги натоварят на нейните кораби. В никъкав случай не ги изселвайте в Сирия- щото Сирия е на близо и ще продължат и от там да стрелят с ракети. Карате ги при хусите в Йемен - чиста работа

Тази новина е писна така, все едно е поръчана от посолството с цел да оправдае война, отново. Това като оръжията за масово поразяване дето ги търсиха, но послаха 500 000 трупа на цивилни ... Нали разбирате че са ни навряли в НАТО и когато САЩ отиде в поредната война, може да посика от над не за 2 милиарда а за 20 милиарда да купим техника и да участваме? Оново изцъкленото говедо онзи ден пак взе заеми на наш гръб.

А ти кво очакваш ? Само да ползваме защитата на НАТО безплатно ?

Тя па една защита! Дано не се наложи да я видим..щото няма да има такава.

То в Армения преди няколко седмици се видя и русия ква защита предлага...

До дега НАТО от какво те защити? За 45 години див социализъм, нямаше нито една военна вуска база у нас, въпреки че политически бяхме окупирани. Имахме наложено с кой да сме приятели и ко, враг, какво да произвеждаме... Падна берлинската стена, ние бяхме свободни...и.. сега имаме 4ри!! американски бази със статут на посолство, отново ни се диктува на кой да се клоняме и кой ни е враг, с кой да търгуваме и какво да прави за да няма шамари.. Е, имаме повече битова престъпност , но като цяло ешалжна отгоре е далбоко в жрганизираната престъпност и са недосегоеми като при Тото.. Та точно как НАТО ни помага в случая? Между другото, какво стана с Кипър ако и ту.ция да бе.член на нато, и какво каза Столтенберг при сдърпването им с Гърция? Не забравяй, че турците имат третата армия в света и най-голямата в европа! Дано Ердо не размисли за нашите южни покрайнини...

Имаше бази, т. нар. интендантства - складове с оръжие на съветския съюз, като дойдат войските му в България, да са готови. Включително имаше три секретни, с ядрени бойни глави за ракетите и авиационни бомби - до Калофер, Боровец и Айтос.

По нареждане на СССР на 5 януари 1968 по заповед от Москва български наборни войници бяха пратени в Чехословакия да потушават бунтовете срещу съветската окупация. Сега СССР няма, а ние сме в НАТО и имаме професионална армия, никой няма да мобилизира цивилни хора. ТВА Е РАЗЛИКАТА !

А тъй наречената "българска армия" що ще в Косово, Ирак, Йемен, ЮАЕ и т.н.?

От тази статия рсзбирсм,че аз като данъкоплатец плащам обучението на Военни моряци ,които вместо да работят за сигурността на България, работят за израелеца Унгар. Защо тогава ние плащаме ?

преди да пишеш! Обучват се военни , както и кадри за граждански флот. Тези от гражданския флот, ако не искат да плават под БГ флаг, понеже почти няма къде да плават, си "откупуват" обучението , за да могат да работят навън. Масово го правят. Гладен не се стои. А корабът не е танкер, а превозва автомобили.

Експлоатира ги чифута, за жълти стинки!

Не варвам те да си го откупуват. Вяроятно този, който им дава работа го откупува. И тя далаверата е ясна: Обучението се откупува с по-ниска заплата и специални условия. При евреите няма нищо даром и всичко е с лихва.

Въпросния ? - то се вижда ,че не знаеш.ама тогава прочети ш гууглето като Гууглената!Понастоящем Курсанти са само военните и те ЗАДЪЛВЖИТЕЛНО сключват договор с БА за служба поне ДЕСЕТ години! Останалите ,които се обучават там си плащат и завъряват цивилни специалностти, и затова ВВМУ Варна не само не взима от бюджета пари колкото другите военни заведения,но и се самоиздържа ,КОЕТО АВТОМАТИЧНО ТИ ПОКАЗВА,ЧЕ ОТ ТВОЯТ ДЖОБ НИЩО НЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ТЯХ И ЦИВИЛНИЯ ПРОФИЛ НЕ САМО ,ЧЕ НЕ СА ОСИГУРЕНИ С РАБОТА СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО СИ ,НО И СИ ТЪРСЯТ САМИ ТАКАВА! АМАН ОТ ШОПИ РАЗБИРАЩИ ОТ МОРЕ САМО ПО ЧАДЪРИТЕ ЛЯТОТО!

Евете мамата на ФАЩ :) Венсеремус ;)

Всичките копейки рязко станаха мюсюлмани :) мухахахахахаа кво стана с "пазителите на христианските ценности", бе малоумници ?

Просто се гаврим с ФАЩ и техните подлоги :) Човещинка е :)

Потопете този кораб!

абе Чукча тъпа. кво имаш в тая празна глава за да се сетиш че еврейчетата се готвят за затворят червено море и използват за това отново продажни българи

Ясно Атаката не е срещу Българина , а срещу еврея унгар ! Какво да се говори повече и да се раздухват облаци от въздух !

Айде пак, давал бил работа, докога с тези комплекси все някой да ти давал. И то чужденец от ‘богоизбраните

Ясно има гледна точка тука ... статията е писана от тази на еврея.

Всичкото мангал на планетара се е наточил на чифутляците! От ФАЩ и 10 самолетоносача да докарат, все тая :)

Gugnelid

Абе ако погледнеш историята, досега три пъти арабите скачат на евреите и при първите два пъти ядоха такива плесници от шломитата, че и територии загубиха. Така че не се заричай, юдеите са трудни за побеждаване...

А и арабите не са това, което бяха!

Не е танкер а автомобиловоз

Ти ли ще ми кажеш?

След като прочетох заглавието си помислих, че корабът е собственост на бистришкия тигър…и се притесних, че може да е вдигнал кръвното.

Аа, на Борислава Йовчева си е :)

Какво си чешите езиците, ве? Българското МВнР вика иранския амбасадор и му връчва нота: да се освободят българските моряци и отправят в България на разноски на собственика. А рязаните мюслита и чифутчета да си мерят "карабините" колкото искат. Когато се разберат, собственика отново плаща пътните и моряците отиват да подкарат кораба....празен или ограбен.

Gugnelid

Ей, верно бе, как не са се сетили тия нашите! Сигурно по същия начин кубинците връчват нота на Хамериканците да се изнесат от Гуантанамо и американците от 50 години се готвят да се махнат, нали?

При положение, че капитанът е българин, няма да напусне кораба, освен ако не освободят целия кораб.

Направо Тагарев да пратят на Хутите да ги сплаши малко Тези пичове по джапанки разказаха играта на модено въоражените армии на СА и ОАЕ, така че Тагара със сигурност ще ги респектира със Страйкърите които взема.

Браво на еврйският капиталист . Само дето осигурява работа на всякакви евтини ресурси .....Имаше едно "лошо" комунистичско минало в което българкие моряци гордо плаваха под Български флаг . Ама в това "лошо" комунистическо минало България имаше Морски и окенаски флот. Сега има банани.

Къф "океански" флот си имал бе? Не ставай смешен! Плавай си в малката затворена локвичка, а ако случайно те пуснат да преминеш в някое друго море, вече си великан :) В океана само не се бутай!

Тъп, неинформиран, отричащ историята - жълтопаветен плазмодий, дето майка му му е казала, че е умен и красив, а той прост, кух и грозен…

какви заплати получаваха комунистическите пътешественици? Родната ти Столетница взимаше 3/4 от ЗАПАДНИТЕ ПЛАЩАНИЯ на моряците.

Ставате не смешни, а жалки с това "Z"! Вече не актуално, освен в тъпата Окраина. Някакъв изкуфял дъртак ли си, че упорито продължаваш?

Той дава работа на много българи, ама въпроса е с каква лихва я дава.

Този акт има и стратегическо значение - Иран желае да се повишат цените на нефта", е мнението му Каква е връзката между цените на недта и кораб носещ автомобили ????

Ма вижте сега! В резервоарите на тези автомобили има много бензин ... А той се прави от петрол ...

Gugnelid

Е как какво бре - сега всичките тези автомобили ще ги напълнят със 100-октаново гориво, ще ги поддържат в движение постоянно, така ще се увеличи консумацията на гориво и оттам ще се вдигне цената на петрола! Как може да не се сетиш?!?!

По този маршрут преминават всички танкери с петрол от държавите от Персийския залив за цял свят...

"Българските" политици и (сексуалните) им партньори сега ще си спретнат една оргия.

Сега е момента да влезем в Йемен. България на 3 морета!!! Ще сложим и пилон 681 метра с трикольора, за да се вижда от Дубай.

Само на три морета? Не може ли на три океана, бе!

Лайнарев да обявява воина на тия Хуси и сите Индуси :)

Ристьо да надува лодката и с Тагарчук да правят контранаступ на чифутскио кораб!

Хванал гладните морячета от военно морското училище да му работят за жълти стотинки. Сега да плати на Иран и да ги пуснат.

Gugnelid

"Американски обекти на територията на Сирия"... кой ги е канил тези там? Или са нашественици?

Хусите ще получат силно главоболие и ще реват.

Няма, няма :)

Къде оня гризач с щтрауса да отиват в Йемен ,за двама циониста се занесоха при Натаняхуй ,сега това ни чака свързани и представители на фашистко циониската европейско ингилиската банда ,но там не виреят еврогейско атлантическите ценности и ще гледате пирамиди и фараони през крив макарон,като намалеят и спрът екскурзиите до тези страни.Йеменците са казали че ще се отнасят с тях съгласно мюсолманските закони ще отнасят по един резан на ден може и по повече в зависимост дали е пълнолуние или не.

Както обикновено нашите патриоти развяват руското знаме и защитават България…

Е нормално!

Мишока и Гаргамел ще ги спасят., пък и ристьо и Мирчев с надуваната лодка ще пратим да превземат кораба. Толкоз украинци спасиха и до Изрел ходиха, там само не разбрахме кого спасиха. Иначе Бог да пази моряците!

За американския ястреб Тагаренко да докаже военните си качества, като завладее кораба и ликвидира похитителите. Дерзай, Тагаренко!

ДАВА ЕДИН ГОЛЯМ СРЕДЕН ЕВРЕЙСКИ БАХУР А НЕЩАСТНИ ПИНИ РАЗВЕДЕНИ И БОЛНИ МОРЯЦИ> МАГНАТ БЪЛГАРОУБИЕЦ> ХАЗАРСКИ ХАГАНАТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ АНАТЕМА

кнежа бяла слатина луковит искър пелово кенефите на света хехехехехехехехх вижте приматите там които едвам сричат вижте гнусните вугарки там хванали се за мангали

Пелово е старото име на Искър.

Защо морското училище носи името на Вапцаров? Има и огромен паметник на плаца. Нито е бил инженер с опит,нито е бил корабособственик,няма научна работа по морско дело?

Вчера видях поредната 20 годишна глупачка от северозапада с мангал !!!!! СМЪРТ ЗА СЕВЕРОЗАПАДНИЯ КЕНЕФ СВМЪРТ ЗА КНЕЖА ,БЯЛА СЛАТИНА ЛУКОВИТ И ОСТАНАЛИКТЕ ТЪУЙ ДОЛНИ И ГНУСНИ ДУПКИ КЕНЕФИТЕ НА СВЕТА !

Имах честта Професор Чуков да ми бъде преподавател. В някои мнение се различаваме, но има поглед и разбиране. Владее писмено 5 арабски езика!!!!!! Да е жив и здрав!

Gugnelid

Кои са тези пет арабски езика бре?

Наиграхте ли се на война. Това е още в началото. Ще има много ред сълзи и ред сополи и от двете войни. Който поддържа огън все забравя, че огънят стига до него. Дано не им се случи нищо на невинните хора на кораба.

"Съобщава се, че хусите са отвлекли търговския кораб Galaxy Leader с помощта на хеликоптер, на който са се качили войници. Посочва се, че хусите имат в арсенала си щурмови хеликоптери Ми-24, които могат да бъдат използвани в тази операция".