Отвлечената 18-годишна е била дрогирана и жестоко изтезавана над 20 дни

Полицаите издирвали Виктория, но я открили случайно след сигнал на гражданин за наркотици

Обратно в новината

Коментари - Отвлечената 18-годишна е била дрогирана и жестоко изтезавана над 20 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР да отговаря!

Кое е нормално и кое не го решават други институции. Веско Маринов правилно си тананика: "Нашата полиция ни пази".

Браво бе, журналята! Жертвите с имената си, а в някои медии дори с лицата си, обаче престъпниците ............анонимни. Защитете го горкия изверг. Не сте хора, а.. с каквото и да ви сравня ще обидя животното.

Явно е важен, то е и затова детето е открито след 20 дни знаейки къде и при кого е.

В България всичко е нормално, даже и това, че утре ще пуснат насилника и после ще го търсят с години. Трябва да им слагат нашийник с GPS и експлозив и ако не дойде на минутата за подпис и не се намира в обхват 100 в конски тръс, веднага да го "изписват". Без това станаха много боклуците на територията, трябва почистването да е радикално.

Знаело се е кой е похитителят, той я държал в апартамента си в центъра и не е открита 20 дни.... цялото рпу трябва да бъде уволнено и съдено.

Желая й от сърце да се стабилизира психически,защото това явно ще бъде труден и дълъг процес. Това,че е намерена"случайно"едва ли учудва някого.Пак късмет е имала,защото изтезанията и гаврите са щяли да продължат. За изрода.....каквото и да напиша,ще ми изтрият коментара. Иначе,видно е,че в Япония бесят.....

Чудя се каква ще е присъдата? - 6 месеца условно? Или нещо от този род....

Толкова много???

Нищо общо между двата случая!

Докато в МВР назначават на работа празноглавци, така ще бъде!

мдаааа, чак пък толкова тежко да е, че да е двойно...

Момичето е зле, местните добрички вестници съобщават, че е била държана гладна и жадна, и дрогирана. От болницата търсят и банки кръв. Смятайте за какво става въпрос. Не е безпарична циганка, не е нагла проститутка. Просто е отвлечена за отмъщение, че е добро и читаво момиче.

Това като вербуване за проституция ли да се разбира? За 30 години не си спомням да е имало особен отпор към това, а в Европа компаньонките масово говорят български. Това съм го чел в статии на хора все още стремящи се да бъдат журналисти. Как тук не ги хващат...

Много жени обожават такива насилници.

Полъгало се, било пушило трева и отишло за цигара марихуана. И се натъква на ужаса.

Само заради този показателен случай на безхаберие трябва цялото РПУ да се уволни - без 20 заплати. ... И да го последват тъпоумните главен секрети министър.

Ежедневно чета новините в интернет и гледам тези по ТВ. Нито аз, нито дори един от хората които познавам и тези с които работя не е чул за това отвличане. Как може да отвлекат някого и МВР да не информира обществото. Как може това МВР да не потърси момичето при последния с когото е видян. Не е нужно да са като Хорейшио, но една стотна акъл ако имаха, до сега да са я намерили 100 пъти.

Малката лолитка сама си е виновна, любопитство за секс и наркотици са я тласнали с този дърт пергиш. Сега младите момичета са хетери: пушат, пият и се друсат като бесни. Започват да се чукат на 13-14 години, първо анално и орално за да не забременеят и да останат девствени, а след дрогиране губят и девствеността си.. това докара шибаната демокрация, чалгаджии, идиоти шоумени като Слаби Трипоров и шибаните чужди телевизии...

Има и още нещо. За съжаление като родители не си вършим достатъчно добре работата. Трябва повече да обясняваме на децата си как се живее този живот, на кого могат да се доверяват и какво означава приятел. Надявам се да даваме пример с добра семейна среда. За съжаление има много да учим.

Полицията си върши работата само когато трябва да охранява властта, но ако стане кражба, отвличане, убийство и други престъпления срещу обикновения човек никаква я няма!

На такива трябва да е до живот.

БРЕНДО е на свобода и не се явява в съда.Пуснали го да се лекува.Този садист изтезавал и изнасилвал момичето ще го осъдят условно.Полицаите не го потърсили , след като са знаели че е познат на жертвата.Криминално проявен и в центъра на града остава незабелижим за родната полиция.

Издирващата машина на славното ни МВР в целия ѝ тюфлешки, 20-заплатен блясък. Поне няма дискриминация - не успяват да откриват нито престъпници, нито жертви, нито крадени автомобили.

ОТ ОПИСАНИЕТО ПО-СКОРО МИ ПРИЛИЧА НА НАРКОМАНСКИ ИСТОРИИ - МОМИЧЕТО И МЪЖЪТ СА НАРКОМАНИ, С ВСИЧКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ. А цялата история е разказана в стил МВР РАБОТИ и да ПОДПИШЕМ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. - Куките са знаели къде да гледат, обаче 20 дена са чакали и някой им е казал къде е момичето. - Преровели са апартамент по сигнал и са намерили пликче с грам наркотик - АМИ АЗ ОТ 2 ГОДИНА СИ ТЪРСЯ ХАЛКАТА В КЪЩИ И НЕ МОГА ДА Я НАМЕРЯ? - После пък решили самоволно да претърсят друг апартамент - инициатива за работа в МВР? - Мъжът я малтретирал, обаче няма информация за изнасилване, което е странно.

Какво е правила тази мома с такова леке дрога ли си е купувала от него?!? не е нормално 18 годишна да се мъкне с очевадно 32 годишен наркоман.....

Полицията не си е направила труда да проследи с кой е говорила жената по телефона .Още няколко дена и някой клошар щеше да я намери в контейнер за боклук.Полицаите само констатират престъпленията и са безсилни.Съда ще видим дали ще осъди насилника.

Основната задача на полицията е да пази властта от народа. Казваш, че полицията изпълнява задачата си.

Така се случва всичко в МВР - СЛУЧАЙНО!

Защо триете ? Поствам новини от официални местни сайтове на град Добрич.

Само вдигането на заплатите на полицаите не е случайно. Иначе и те се молят на Господ да им свърши работата

Таа си е играла на 50 нюанса.

Сводниците първо дават безплатна дрога , когато жената се зариби й искат пари за наркотика.Ако няма става проститутка , за да си вземем дозата.Този е опитвал да я склони насила да стане проститутка.Жива нямаше да я пусне .Свиделите не преживяват .

И така - долу Истанбулската конвенция...

Защото не им отърва!

?

По собствената си дъщеря ли съдиш?

ОТ ОПИСАНИЕТО ПО-СКОРО МИ ПРИЛИЧА НА НАРКОМАНСКИ ИСТОРИИ - МОМИЧЕТО И МЪЖЪТ СА НАРКОМАНИ, С ВСИЧКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ. А цялата история е разказана в стил МВР РАБОТИ и да ПОДПИШЕМ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.

Полицията бие народа си ,за да се заколят овцете на бабите.В махалите треперят от страх.Навсякъде се продава дрога , идват до дома на наркомана.Никой не лови дилърите.Тонове дрога за година се продават и полицията бездейства.1000 лева вземат , за да не работят.

При теб е само един нюанс...на тъпота!

Родителите да са мислили, когато 18 годишната им дъщеря е довела вкъщи 32 годишен невменяем наркоман и ги е запознала. Може би една по-навременна намеса от страна на родителското тяло е щяло да предотврати всичко, което е последвало. Иначе на МВР не можеш да разчиташ да те заплюят в лицето.

ИК какво общо пък има с биячите? Тях ги съдят по НПК.

Не полицаите не са безсилни. Точно в този случай тези които са работили по случая с издирването на момичето са просто БЕЗДУШНИ И МЪРЗЕЛИВИ! Другия вариант е просто да са ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТНИ, че даже сами НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ. Вчера коментирах в статия на "психолога" Монов за застреляния в подлеза заради пикаещото му куче. Ето - не мина един ден и още един крещящ случай, който провокира към саморазправа заради това, че някой просто не е проверил един два телефона, с което момичето нямаше да е в плен един месец! Не знам това момиче дали има баща, но как мислите, КАКВИ МИСЛИ БИХА МУ СЕ ВЪРТЕЛИ В ГЛАВАТА В ТОЗИ МОМЕНТ?

"Тя разказа, че няколко дни преди случката дъщеря й довела мъжа, който сега е задържан, в дома си. Той бил в особено състояние" ако майката е разказала това на полицаите и никой не си е мръднал пръста да го издири, това е втрещяващо! но и майката е...странна. да допусне 18-годишната й дъщеря да излиза с такъв 32-годишен изрод, а се и съмнявам, че изобщо е научила името му от дъщеря си... в цялата история има един-единствен свестен ЧОВЕК, който е сторил това, което трябва-този добричлия, който е подал сигнала и СЛУЧАЙНО са открили момичето. само с един-единствен свестен човек в подобни истории, където е намесена самата жертва и изродът-насилник, където е намесена майката, където е намесена "държавата" и "полицията", само с един свестен човек НИЩО-ХУБАВО-НЕ-НИ-ЧАКА!!! един свестен човек от сто...

Ясно е, че са знаели къде е и при кого е, това е.

, че случайно си е свършило работата и обещава да направи вътрешно разследване, как е допуснато това ...:).

Костадинов отгоре хубуу вика, че хич не са безсилни. Ако е замесен някой депутатин, прокурорско синче, някой честен български бизнесмен, са способни да намерят и игла в купа сено, и са го демонстрирали нееднократно. Лошото е, че на тая частна охранителна фирма на име МВР ние ѝ плащаме заплатите.

даваш акъл като не са ти го искали. Не всички имат 2ма родители и не всички майки са достатъчно силни, за да се справят сами. Това не значи, че полицията не трябва да пази такива хора, и че животът на това 18 годишно момиче струва по-малко. Напротив.

Сигнала едва ли е подаден случайно, но защо автора е написал всичко за момичето, което е пострадало и нищо за предполагаемия извършител.Така само се пречи на разследването и това е стил и метод да не се получат допълнителни сигнали, защото дори и някой да има съмнения за неправомерност да не може да върже фактите. В един либерално омагьосан кръг на невъзможност сме където някакви въображаеми права и принципи съсипаха живота на толкова хора.

Не, по статията.