Отварят за частично движение тунел "Железница" през септември (видео)

Тунелът се изгражда по най-модерна технология, а при пожар или инцидент, хората ще могат да преминават в другата тръба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа министЪрите и свитата им са на строителен обек, тунел, за да го инспектират. Това добре. Ама защо не спазват разпоредбите на ЗБУТ. Както се вижда от снимката на придружаващия ги, изискуеми са лични предпадни средства, минимум каска и светлоотразителна жилетка. За незнаещите, щом са определени за обекта, те са задължителни за всички, включително за посетителите. Изключвам възможността министЪрите да са недобросъвестни, следователно са незнаещи. Защо и какво тогава инспектират? Нарушенията на мерките за КВ 19, видни от снимката не коментирам. Те са за балъците, а не за тарикатите.

Дали има начин да се избегне"Железница"?Като знам качествито на строителство,може да се срути върху ми.

Чудесно! Повече такива новини да има. Само че, каква 2004 год. Какви 5 лева?

На това му се казва 100% хвалипръцко. Ние по всичко сме най, а се оказваме на практика все последни! Първо погледни себе си. Не зачиташ никакви закони и правилници. С това просташко всекидневно препускане с джипката на НСО си постоянно в нарушение на закона и правилниците защото като примиер не ти е позволено да я шофираш, това е задължение на професионалист от НСО. Моля президента да напомни на шефа на НСО да се спазват стриктно всички закони, правилници и разпореби в това отношение и да се преустанавят бабаитските изпълнения на самозабравилия се примиер!? КАТО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ БАБАИТ ЗАЩО НА ПРАЗНИКА НЕ СЕ ПОЯВИ ПОНЕ НА ЕДНО ОТ МАСОВИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ /ШИПКА, ПАМЕТНИКА НА НЕЗНАЙНИЯ ВОИН ИЛИ ЗАРЯТА/!?! СТРАХЛИВЕЦ СИ , А НЕ САМО ЛЪЖЕЦ КАКТО СИ ОСЪДЕН ОФИЦИАЛНО

И ще стане като с метрото. Дано ни се размине пак без жертви.

Проф. Илчев ... Божеее, какви нищожества (П-k-П) стоят начело на тая нещастна държава!!!! https://youtu.be/BB1m07jXn5w

Ние комунделите ше потестираме защо има такъв тунел..

Преди 70 години в България са построени най-дългите тогава ж. п. тунели на Балканите - Козница /6 км./ и Гълъбец /3 км./.

Страхотно, инженер Бойко! Тая държава се управлява само от инженери. Кой майстор на магистрали, кой гений на хидро-инженерната мисъл... С какво се хвалим. Инфраструктура сравнима с иженерни пистижения от преди 120-130г. За справка: Тунел Арлберг под Алпите : открит 1884, 11км дължина Тунел Тауерн под Алпите: открит 1909, 8 км дължина Тунел Годарт под Алпите, открит 1882, 15км дължина Браво Бойко....

Това е то комунистическата пропаганда. Тунел Тауерн 6,5km е започнат 1971 и е построен за 5 години, а тунела Готард 15km е започнат 1970 и е открит 1980г. Има няма един век разминаване.

Пропуснал съм Арлберг 1974-1978г.

точно през този тунел няма да мина ако ще турско да стане. И обяснавам защо: защото тикавата каквото е инспектирал все се е срутило, а пък тоз тунел по един път на седмица инспектира и си е опасно да се минава през него. По добре 10 мин да утрепам през симитли отколкото да ме утрепа тунела.

Трътлестата пиарка не разбра, че трябва да показват нещо, което ще се пусне до изборите, та макар и крайградска тоалетна да е......

Г-Н БОРИСОВ С ИНТЕРЕС ОЧАКВАМЕ ПРЕДИЗБОРНИЯТ ВИ ДЕБАТ ЗА ДА МОЖЕ В ДЕБАТ С ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ ДА ЧУЕМ ВАШИТЕ ТЕЗИ. КЛИПЧЕТАТА КОИТО ПУСКАШ ВСЕКИ ДЕН СА ПУНТА МАРА ЗАЩОТО ГОВОРИШ САМ СЪС СЕБЕ СИ И ДАВАШ НАИСТИНА МНОГО ТЪПИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ ОТГОВОРИ НА СЕБЕ СИ, НО ЗНАЙТЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПРИЕМА ЕЕЕ С ИЗКЛЩЧЕНИЕ НА ТЕЗИ ДЕТО СА НАВЕДЕНИ И ПИШАТ ПО ЦЯЛ ДЕН СЪЩО ГЛУПОСТИ.

Така е в района, да каже защо новопостроения участък на магистралата около Благоевград, точно преди тунела Железница, все още е с ограничение 90 км/ч и табели за ремонт и за изход на строителна техника? И така около две години! Естествено работници няма да видите. Там за кога гласи да реже пак лента?

ограничението е 90 щото няма акт 16 за магистрала.... същото е и в другият край на магистрала Струма....

Защо вчера Борисов беше пред тунела ,, Железница "и показваше с клип на Севда строящата се естакадата над р.Струма,а днес пак там до Симитли -Железница но в тунела ? С тези предизборни клипчета на ,,Севда "ТВ този човек изпуши и изпърдя.От горе на това мъкне със себе си доктори,министри ,зам.министри за да си има компания от слушатели иначе трябва сам да си говори и слуша простотиите си,като лудите.Компаньоните му хора с дипломи и държавни длъжности слушаха гида си Борисов ,като екскурзианти и само клатеха глави ,като преяли катъри на държавна ясла.С тези клипчета на Севда и ученическите предизборни пиески на Борисов и Ананиев само се доказва ниското ниво на управляващите и подценяването интелекта на българските граждани.

Джипка тв представя "Падишаха и придворните му шутове" ВБългария има 5 тунела и 3 от тях са в мега ремонти,постояно. Попринцип ми е смешно но се сещам и за онази жена убита от някокво осветително тяло и ми става мъчно,за нас...

Не,че е нещо важно, но когато хората при пожар преминават от единия тунел в другия ,заедно с тях минава и димът- има яко теглене и хората се задушават.... така е поне в Швейцария, Австрия, Франция и Италия.

За кво ми триеш вица ве модераторе. Съсипахте го тоя форум.

След проверка в Геозащита се установи, че от северната страна на тунела в обхвата на магистралата има регистрирано свлачище от 2020г. От южната страна на тунела има проявено срутище. Ти първа ще се изготвят проекти и ще се реализират мероприятия за предотвратяване на последващи авариини ситуации в обхвата на магистралата. Само процеса по съгласуване на проектите с институцийте е 2 месеца. Няколко сухи месеца за реализация на мероприятията и чак тогава ще се продължи със строителството на магистралата. Дори да е готова едната тръба на тунела, явно ще се прелита до входа. Предизборното говорене може да накара, изпълнителите да пренебрегнат изискванията за безопасност за да спазат дадената от Бойко дума. Ако загине човек да знаете кой е виновен.

Пускат септември и после октомври/ноември като падне един по-сериозен дъжд и се почва ремонт на ремонта.

Повечето коментиращи тук са като жените: колкото и да направиш за тях, все малко им се струва.

Не са жени, цоциалисти са!

така ли било? ББ така ги "прави" нещата, че скоро след това не стават за ползване и си ги гледаме на картинка докато тече ремонт за повече пари отколкото са вложени в строителството. А има и такива дето само ги обещава, че ще станат, ама не стават вече 10-та година (ахъм, газова връзка, ахъм с Гърция).

Да видим кога ще го затворят за ремонт.

ДИР - Бърз въпрос: Какво лошо написах, че ми изтрихте коментара ? ? ? Мнението ми, че Буци трябва да отиде да си сипе една вода от Варненската тръба ли Ви обиди, или че евтиният ПР на Севда ТВ е популистки?

Всички пътища водят към Рим,а всичките тунели и "зелени коридори"--към Боковите задни двори.

„Arbeit macht frei“ Arbeiten, arbeiten, arbeiten SIE... Разпореди Бочко и пак са зафана с джобнио си тенис.. Ама, че километър тунел в Железница е 15 пъти по-скъп от километър от Лаердал.. Глупавите норвежци 25 километра най-дълъг тунел в Европа са пробили.. Бочко - НАЙ-СКЪПИТЕ ДВА километра ша пробие..

Къдети отиде на изспекция и след него срутища и аварии. Сега се очаква тунела да се срути.Дано не пострадат работници.

Тъпи мисири,вместо да го контрят на тъпотите ,които ръси,всички мълчат като на театрална сценка ! Ами,аранколу нали ти беше във властта от 2001 до 2005 г. Нали беше гл.секретар на МВР и ибрикчия на Царя ! Преди 0 секунди

Който се интересува да види как се прокарва тунел по най-модерна технология,да гледат "ДИСКАВЪРИ' но не дискавърито на нашия тъпак.

Платени репортажи на мангали си говорят с мутри.

и бай киро нещо май е загубил интерес

Свиня мазна

Дебелак, нищо не вършиш. Обикаляш едни и същи отсечки по 1000 пъти. Палячо.

Тунела не може да бъде пуснат, защото аутобана ще бъде готов 2024.

Тиквата пак ръси лъжи.Името "Бойко " стана синоним на отявлен лъжец.

А Бойко вчера каза, че до 2-3 седмици, сега стана септември. Апропо, олимпиада в гърция ще има пак след 130 години, та....

Пореден епизод на сериала "От къра"...

Мутрата от Банкя - в затвора !

е първо трябва да го осъдите А преди да го съдите трябва да му свалите депутатският имунитет Демек да имате мнозинство в парламента и примерно депутатите на Славчо да гласуват ЗА А тва ще е малко проблематично като знаем че Гешев държи в чекмеджето си минимум на 20 балерини показанията че са насилени след дрогиране от чалгаря

нали се сещаш кой ще го играе патерица на ГЕРБ в новия парламент ? :)

подсказвам- човек с ПАТЕРИЦИ Що 80 процента от идиотите дето ще гласуват за него хал-хабер си нямат ко ки са случи

Таз година полупроводници, догодина - цели проводници. Ха Ха Ха

догодина с тоя бюджет - всекидневни концерти на Славчо Тунел ви ни требе, требе ви Миле Китич

Работа, работа , работа! Все едно той дупчи лично там на първа линия. Тунели е имало и преди него, и с него, ще има и след него. Ай сиктир.

Селския глашатай пак е на турне .

Бат Бойко се справя ОТЛИЧНО- строй тунели, магистрали, санира блоковете, направи газовите връзки и вече не сме зависими от Русия, вкара в панделата сума ти новобогаташи. Е как да няма врагове ? Има И те дращят денонощно по форумите

а той ли построи на руснаците и сърбите тръба с 3 милиарда наши пари или не беше той?

Идолът на прос...таците от Банкя веднага привлича себеподобните !

Глуата кучка пак по пътищата, не се учудвам.

Алтернативен маршрут, ще има ли? Че като знам качеството гербавите, ще го пропускам този тунел.

Най трагичното е че като сметнем 3 000 000 напуснали страната, останалите :държавни служители, мутри, хотелиери, ресторантьори и мангали ПАК ще изберат ГЕРБ, защото това тях ги устройва.

Там се прави ремонт 40 години!!! Тунелът е само 1 км.

Знаем им ги ние модерните технологии. А след това какво следва?

Не е пукнатина, а технологична фуга - това ще следва.

точно :) ама и той подлага - скалата мека, тежки условия...

Шо ме брига твойо тунел?

Да не са тръгнали до "комшиите" за Ваксини назаем?

Объркали са се. Ще отворят на 03.04 и никак няма да е предизборно.

Кога и къде ще издигнем най-високата бетонна статуя на великия Инспектор? Трябва да е там, където целия български народ ще я вижда и ще му се кланя, а най-добре е да се вижда чак от Гърция и Румъния.

Този премиер, защо настройва хората едни срещу други?!Няма ли ПРОКУРОР, няма ли Наказателен Кодекс, няма ли КОНСТИТУЦИЯ в тази Държава?!?!?!

Няма такива институции у нас. Всички са се омешали.