Коментари - Отварят буферния паркинг на метростанция "Стадион Васил Левски" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е защо няма данни за тва колко ползвани са тия паркинги и дали са ефективни. Хората ползват ли ги наистина или само се сторят заради еврофондовете? Дано да работят :|

Големи глупости писани, На 10 000кв.м се събират поне 500 коли. Как го измислихте това за 193?!?!

Няма ли да отворят предизборно за разглеждане отлежалите над 15 години планове на разширението на околовръстното между Бояна и АМ Люлин? Общинарите и майките им сигурно ги сърби непрекъснато от непрекъснатите споменавания от нещастниците, които трябва да се провлачат през този участък.

Месечната карта за метрото мисля, че беше 35лв, това означава, че срещу тази сума си осигурявате парко място в центъра. Според мен е оферта, но за съжаление местата са много малко за такова централно и възлово място.

Не точно. Имаше и такива тарикати, но се въведе проверка дали реално е ползван документа за пътуване и ако не е те таксуват на общо основание за престоя.

Не пречи да сканираш картата преди да излезеш все едно, че си пътувал. Отчита се само дали картата е сканирана, а не дали човека се е качил на метрото или е преминал след бариерите. Според мен единствения начин е да въведат определен брой часове, които може да седи автомобила безплатно. Това не трябва да е паркинг за работещите по цял ден, трябва да има оборот на колите и възможно най-много хора да ползват услугата.

Само дето искат пътуване а не само влизане и излизане защото като си изкарате колата ще да ви одрусат яко понеже няма как всеки да знае ежедневните промени на правилниците на цгм..

Защо в заглавието си не сте отразили реалността в статията??? а именно ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ а не за ползване????? Явно същността на думите не вие ясна или просто поръчката е такава...

Центърът за градска мутродебилност да престане с мутренските методи на изнудване! Автомобил, който е паркиран в нарушение на правилата е непокътнат, но пък такъв, на който е изтекло времето за платено паркиране бива "арестуван" и "отвеждан". В нормална държава автомобил със скоба може да видиш само на някое забранено за спиране и паркиране място - тревна площ, парк и т.н. Вдигнат от "паяк" само ако е бил на място, което по принцип е забранено за спиране и паркиране - пред вход на гараж/паркинг, на някоя спирка на градски транспорт, на място, предвиддено за пожарни и линейки, но не и за неплатена такса. Абсурдно е за глоба от 10 лева да се арестува собственост за хиляди или десетки хиляди лева! Тия нещастници да си оправят администрацията и събирането на глобите, а не да изнудват като мутри!

Тъпанарииии! Тоя паркинг е построен заедно с метростанция Васил Левски! Това, че не е бил пуснат в експлоатация от Метрополитен е съвсем отделен въпрос. Калистратов освен да прекарат ток, вода и вентилация там не знам какво са чоплили.

Па мини от начало да видиш па после мрънкай

Този паркинг е отворен от години, но не върви и сега Дир-а пуска неплатено съобщение като новина... Защо не им се пълни за партийната касичка сами си преценете. Във всички други държави буферните паркинги на метрото не са платени... Явно са полудели , че не могат да станат милиардери, защото не си знаят милионите. А българите продължават да ви бягат. Дето се вика и циганите никой не може да ги спре, че българите ще ги спира.

кАжи колко пъти си паркирал там за тея години, па и доказателства ако може!

Преди да минат към Паркинги и гаражи беше добре. Сега има нови правила. Благодарение на тях платих 36 лв. за престой, въпреки ползване на метро в две посоки - престоят бил повече от 24 часа. Колко да бъде, като съм бил командировка и колата ме чака за да се прибера по нощите?!Преди това ми струваше 2,50 за нощния престой. Ами не е ОК сега!

Ама герберасите защо не са въвели такса за разглеждане на такива обекти с които се хвалят?? То не беше незнам кой ''лъч'' на метото, сега някакъв паркинг та се чудя и те ли ги приемат тези обекти като експонати за ''картинна галерия''

Незнам каква е целта ма ми взеха 8 лева за паркинг въпреки че имам карта за цгм поне съм нямал час между оставяне и вземане????и картата ми не била от тия с някакво ново ''название'' дето се отнасяли за метро и паркинг???а тази за цгм едва ли не се отнася за нещо друго..Предизборни изхвърляния защото само преди дни и зададоха въпроса до кога ще се ''прави''този паркинг и фандък даже не намекна че ще го ''пуска''...а се оправда пак някакви ''срокове ''...

Не е ли по-добре такива паркинги да се правят по крайните спирки на метрото а не в идеалния център. Нали целта е колите да не влизат в центъра, а да се ползва градския транспорт. Даже аз бих изградил метрото до околовръстното и там бих построил такива паркинги. Ама първо трябва да ме изберете за кмет :)

И аз това винаги съм си мислил

Да, наистина е малко не логично. Но! Метростанцията и паркинга се построиха по открит способ на не застроен терен и имаше възможност за изграждане на такъв паркинг. Това първо. И второ, след ремонта на Драган Цанков и изграждане на кръговото до телевизионната кула достигането до там с автомобил е доста бързо. Което го прави доста привлекателен за ползване.

Еййй да дойдат избори та най-накрая да го направят тоя паркинг дето седи така от предишните избори ...

След изборите бъдете сигурен че ще му се наложи някакъв ремонт:(((((

Ако си купя билет че за 1.60, мога ли да ползвам паркинга цял ден?

Цял ден не , но 4 часа мисля бяха безплатни.

Щом пише, че валидирането на излизане става с билета, аз го разбирам, че е безплатно за целия престой.

Ще трябва две билетчета да купите защото трябва да ги валидирате че сте ползвали метрото...

Браво.

Щял да бъде отворен за разглеждане. Хахаха. Това да не е галерия?!? герб са много активни предизборно...

Щял да бъде отворен за разглеждане. Хахаха. Това да не е галерия? герб са много активни предизборно.

Сети са Мара...

Има ли нещо общо с изборите или е чиста случайност, ама надали.

Случайността както е казал един мъдрец е всемирен ред който още не сме разгадали....Всичко е предизборно при тях защото няма как все ''случайно'' да си откриват поредното нещо дето след изборите ще го ремонтират или довършват...

Интересното е че сега ще го отворят на 24-ти само за да го видим:) а кога ще започне да се ползва не става ясно..

Предизборно и нещо друго са готови да отворят на макс че мерака за власт им нараства непрестанно...