Отцепникът Красимир Янков: Съжалявам, че не предложих Корнелия Нинова да бъде изключена от БСП

Скритият съюз на председателката с ГЕРБ се оправдава с клевети към несъгласните с нея, заяви Валери Жаблянов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на нинова - бавно, но сигурно унищожава партията на червените мръсници.

Е видяхте ли сега в каква "партия" сте намерили да се "членувате"?

Забелязал съм, че тези, които най-много врякат и се бият в гърдите, че са първи, убедени и заклети социалисти, комунисти,фащисти ..., или антисоциалисти, антикомунисти, антифашисти и прочие -исти са всъщност (сред тях са) най-големите боклуци, тунеядци, мошеници, кариеристи и безидейници и точно тези и такива най-често и лесно преминават от единия лагер в другия и пак са най-кресливите, само и само да са там, където се разпределят порциите! За пустия му кокал! Така Борисов от напуснал дори любимата си пожарна за да запази до сърцето си така свидната му партийна книжка и като възпитаник на ДС школата да една нощ се прероди или по-точно то преродиха в пръв антикомунист, че дори и репресиран! И има толкова идиоти и кретени, които му се връзват и купуват тези откровени лъжи и простотии! И никой не го пита за тази метаморфоза! Да даде някакво, каквото и да е тъпо обяснение и поредна лъжа и простотия!

Гледай го какъв наглец! Иска да осребри за последно участието си във властта и да напусне България завинаги.

БРАВО КРАСИ. КРЪВ СЕРЪТ. Whoops, looks like something went wrong.

Ами то надупен на герб как да вдигнеш глава да направиш и това че резила ти по рано да цъфне...

В съвременния свят - в 21 век, времето на единоначалието и на лидерите с диктаторски уклон се доказа като категорично вредно и отживелица, и примерите са навсякъде по света - като се започне от САЩ, премине се през Европа и ЕС и се стигне до България! Същото важи и за партиите! Не може диктатори - еднолични лидери в партии със строга субординация - както е при мафията, или прокуратурата на Гешев..., да ни говорят за демокрация, още по-малко да ни управляват и учат на демокрация - нова мисля, че е ясно вече и на последния дебил! Но това изобщо не означава отрицанието на ролята на лидерите, и много обективен анализ на действията и резултатите на такива досега - особено когато са вършили безобразия и престъпления, нанесли огромни щети (и материални, и морални) с дълготрайни последствия, както са управленията в България и прокуратурата и службите, особено през последните 2-3 петилетки! Солективният ОТКРИТ и отворен за обществеността разум обрича едноличните диктаторчета и псевдо диктатори като жалкия Борисов например да идат и останат на бунището на историята! На лъжата краката са къси, особено в 21 век със социалните мрежи и непрекъснат информационен глобален обмен!

Все се чудя къде са Путин и Ердоган в твоите съждения, но нейсе.

Хитър ход на госпожа Лъжа..Дръпна най безскрупулната и голяма уста Кирил Добрев към ръководството .Пъхна кокал в устата да млъкне.Проблема решен.

Защо ли я бъркате с боко се чудя след като над 800 души мисля че бяха които гласуваха за нац. съвет а Нинова чак такива т''знания'' като боко няма...

Отношението към т. нар. "Европа" за мен е разделителната линия, която ясно ми показва на чия страна съм. Самата "Европа" не е в най-добрата си форма-раздирана от левичарско-либералистки тенденции, откровено авторитарна. В "либералните демокрации" можеш да загубиш работата си ако се обявиш против дадена либерална теза или просто не коленичиш пред негри. Плюс техните НПО-та, които открито и съвсем законно се месят във всички нива на държавата-медии, институции, образование, политкоректна пропаганда и т.н. Така че изхождам от разбирането си че "Европа" в това си състояние ни вреди, както и вреди на самата себе си; това не е автентичната Европа отпреди 20 години, която харесвахме. Станишев и сие говорят толкова ултра либерално, че аз не ги отличавам от Соломон Паси или от Цветанов. Ако Станишев беше останал начело, БСП се обезличаваше тотално, както това се случва с всички партии в "Европа". Антиевропейската и проорбановската линия на БСП ме карат да им вярвам и да ги харесвам. Точно такава сила трябваше на България. Тепърва ще изтрезняват умни и красиви и ще се усещат в какво евроблато сме се озовали. Ще гласувам за Нинова и дано тя е нашият Орбан. Ако имаме някаква икономическа полза от "Европа" добре дошло, но "ценностите" им не са ни изтрябвали.

ГЕРБ бе създадена от БСП, и по-точно от т.н. сиви кардинали, или изживяващи се за такива, каквито БСП винаги е имала, и те всичките са Московски капии и подлоги, тоест де факто национални предатели! Именно затова никога в България не бе ударена руската пета колона в България с многобройните й агенти и мекерета и напоследък някои се опитват да бягат пред вятъра, отзовавайки неколцина от тях за да отчитат дейност и прикриват десетилетни зависимости. ГЕРБ бе създадена и поръчана от т.н. “генералско движение” в БСП - генералите Любен Гоцев и Бритадир Аспарухов - забележи, че те са не само от ОПГ ДС, но и доказано от ... КГБ!!!, Виктор Вълков и останалите всеизвестни рецидивисти. Те създадоха и НДСВ и доведоха и меркантилния дърт мошеник Симеон, където точно започна и състезателната кариера на Борисов - лично Бригадир Аспарухов нарежда на Симеон да го назначи за главен секретар в МВР, оглавявано от друга тяхна марионетка - Петканов (а след него министър бе Румен Пикаещия във Фонтани - известен сред “библиотекарите”-монтерейци като Запалката - Маджо Вика Румен) Пак същата шайка, с живия тогава кръстник на мафията - руският гражданин и офицер от руското военно разузнаване и син на един от най-големите КГБ кръволок и в България след 9 септември 1944 - Сарло Луканов - Андрей Карлович Луканов създадоха и антиконституционната етническа ДС шайка, и я регистрираха като партия - ДПС и инсталираха за неин лидер рецидивиста и национален предател, крадец и мошеник, заклет българомразец и всъщност човекомразец и осъден след пълни самопризнания терорист и ДС доносник Ахмед Доган! Всички тези и други партии бяха създадени за да легитимират мафията пред света като патерици на “сигурно тяхната” БСП на времето.. и това са очевадни неща, всеизвестни вече ФАКТИ! Бригадир Аспарухов, който вкара Борисов във властта е доказано КГБ офицер. Той е осъден за унищожавани документи (досието на ДС и КГБ колегата му, и земляк (от Ловешката гимназия) , легендиран като едър бизнесмен на Запад и дългогодишен основен спонсор на Симеон преди да го активират и докарат в България - Атанас Тилев, съден за източването на БЗК с Дару-татаму...), Аспарухов, който спаси затвора като стана депутат от БСП?!?!?!, бе изгонен на времето от Атина след нечуван скандал и възмущение на западните дипломати там като - забележете! - резидентът на КГБ в Русия?!?!?! И този бе и шеф на националното ни разузнаване!!! И свали с преврат и самопризнания лъжи и правителството на Филип Димитров, който наскоро демонстрира зависимостта си от тази мафия и меркантилността си, след като го активираха да говори публично откровени глупости и простотии - никога не му е късно да стане за пълен резил! Нещастник!

Герб яко подкупват депутати... Олигархичните кръгове в БСП не могат да преглътнат Нинова.

Takaa, значи когато гласуваха за Пеевски, нито един не напусна. Когато обаче не ги избраха в Националния съвет, изведнъж това влезе в дълбоко противоречие с левите им възгледи и те възмутени си тръгнаха.

Кога ще раследват Нинова , за ПРИАТИЗАЦИЯТА ???

Разследваха я няколко пъти. Всичко е законно. Стига сте повтаряли тези опорки.

Законно беше когато те бяха на власт. Сега дали е законно социалист на 29 години да плаша милиони за приватизация??? Едва ли.

Нинова имаше 4 години , и НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БСП ... Най-добрият за ръководител на БСП , е Крум Зарков ! НИНОВА ДА ОСВОБОДИ ТЕРЕНА !

Ръсоводствата на БКП и БСП винаги са били антибългарска Московска МАФИЯ - от 1944 година насам, а всъщност и преди това, още от възникването на т.н. социалисти и комунисти в България! А за една мафия е жизнено важна омертата и субординацията вътре в нея, и пропагандата, лъжите и манипулациите на обществото! Тоест, откритостта, публичността и отчетността пред хората за това, което става в организацията (партията) са смърт за мафиотите, за т.н. сиви кардинали и босове, каквито винаги е имало в тази “партия”. Да не забравяме, че всички останали партии са с генезис и политическо инженерство точно на тези “сиви кардинали” на БСП като нейни (техни) патерици - и ДПС, и НДСВ, и ГЕРБ,..., и за мое съжаление СДС...- на такива като Андрей Луканов, Любен Гоцев и т.н. ДС-КГБ генералско движение на БСП и техните ДС месерета, вкл. назначени едри бизнесмени... И без да имам претенции да наблюдавам какво става в БСП, когато точно сега БСП е открита толкова, колкото никога не е била, а акто казах това е смърт за мафията и мафиотите, тези да плачат за единоначалие е тъпо лицемерие, или просто тъпо! Ако има нещо, което аз бих запитал тези в БСП и Нинова е защо тя критикува Борисов, но се страхува от машата му - поръчковия простак Гешев? Какво има Корнелия Нинова в миналото и биографията й, с което мафията я държи и може да използва срещу нея? Защото избягването й да адресира вече безбройните лъжи, безобразия и престъпления на Гешев, респективно на Пеевски и Доган вече е фрапиращо. А тези 5-6 тунеядци и измекяри са незначителни - поредните активирани капии и кукли на конци на позната ни до болка шайка, със смешния си плач! Вървете на майната си, бе, що оставате на депутатската софра? Щели точно сега да защитават интересите на избирателите, след като остават броени седмици или месеци и цялата страна ври и кипи - какво конкретно ще направите в парламента, бе - освен че ще си взимате заплатите и привилегиите!

А сега ГЕРБ не е ли и тя АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ , само че не със СССР , а с поредните от които България е ''НЕЗАВИСИМА'' държава ?

,.. дали си 17 република на СССР , или си КОЛОНИЯ на САЩ .!

ГЕРБ бе създадена от БСП, и по-точно от т.н. сиви кардинали, или изживяващи се за такива, каквито БСП винаги е имала, и те всичките са Московски капии и подлоги, тоест де факто национални предатели! Именно затова никога в България не бе ударена руската пета колона в България с многобройните й агенти и мекерета и напоследък някои се опитват да бягат пред вятъра, отзовавайки неколцина от тях за да отчитат дейност и прикриват десетилетни зависимости. ГЕРБ бе създадена и поръчана от т.н. “генералско движение” в БСП - генералите Любен Гоцев и Бритадир Аспарухов - забележи, че те са не само от ОПГ ДС, но и доказано от ... КГБ!!!, Виктор Вълков и останалите всеизвестни рецидивисти. Те създадоха и НДСВ и доведоха и меркантилния дърт мошеник Симеон, където точно започна и състезателната кариера на Борисов - лично Бригадир Аспарухов нарежда на Симеон да го назначи за главен секретар в МВР, оглавявано от друга тяхна марионетка - Петканов (а след него министър бе Румен Пикаещия във Фонтани - известен сред “библиотекарите”-монтерейци като Запалката - Маджо Вика Румен) Пак същата шайка, с живия тогава кръстник на мафията - руският гражданин и офицер от руското военно разузнаване и син на един от най-големите КГБ кръволок и в България след 9 септември 1944 - Сарло Луканов - Андрей Карлович Луканов създадоха и антиконституционната етническа ДС шайка, и я регистрираха като партия - ДПС и инсталираха за неин лидер рецидивиста и национален предател, крадец и мошеник, заклет българомразец и всъщност човекомразец и осъден след пълни самопризнания терорист и ДС доносник Ахмед Доган! Всички тези и други партии бяха създадени за да легитимират мафията пред света като патерици на “сигурно тяхната” БСП на времето.. и това са очевадни неща, всеизвестни вече ФАКТИ! Бригадир Аспарухов, който вкара Борисов във властта е доказано КГБ офицер. Той е осъден за унищожавани документи (досието на ДС и КГБ колегата му, и земляк (от Ловешката гимназия) , легендиран като едър бизнесмен на Запад и дългогодишен основен спонсор на Симеон преди да го активират и докарат в България - Атанас Тилев, съден за източването на БЗК с Дару-татаму...), Аспарухов, който спаси затвора като стана депутат от БСП?!?!?!, бе изгонен на времето от Атина след нечуван скандал и възмущение на западните дипломати там като - забележете! - резидентът на КГБ в Русия?!?!?! И този бе и шеф на националното ни разузнаване!!! И свали с преврат и самопризнания лъжи и правителството на Филип Димитров, който наскоро демонстрира зависимостта си от тази мафия и меркантилността си, след като го активираха да говори публично откровени глупости и простотии - никога не му е късно да стане за пълен резил! Нещастник!

50 юбилеен конгрес ,а после не били комунисти болшевики сте и в червата нямате разлика от фашистите Димитров ,Ленин,Сталин,Хитлер все една пасмина

Леви, леви, колко да са леви? Като му гледах на Жаблянов виличката в Бояна и джипчето, веднага се сетих за пролетариата. Все същите бokлyци сте.

Ei, gospodincho. Napusni Narodnoto sqbranie i osvobodi maistora Za sledvastiia socialist v li stats. A ne da podmeniash vota I da. Si sedish v narodnoto sqbranie. Nestastmici

ДругарЕ , и ГЕРБ подкрепя Нинова , само тя моЖе да съсипе БСП !

И ДПС подкрепя Нинова ...

а , га яде фастъците не рива...

Другарю,когато си загубил и имаш идейна убеденост,чест и достойнство- ТЕГЛИ СИ КУРШУМА. Не ставай РЕНЕГАТ и ПРЕДАТЕЛ. Дозавчера си се кланял и коирувал, а сега- независим. Нямча независими, а зависимости. Питай Станишев-той има тези руски зависимости от времето на баща му. Прибалтийските страни щяха да вадят информацията,но станишко се оттегли. Аман от предатели-милионери.

Няма и и ЕДИН социалист там, другари. НИ ЕДИН.

Янков спокойно може да мине в ГЕРБ. Те са лява партия, ще му се зарадват.

"И заключи, че няма основание да освободи поста си на депутат.' Този е малко много нагъл. А избирателите му от Добрич май изтрезняха, като видяха какво са избрали. И този Остап е бил мераклия за партиен шеф?!?!?! Както казваше един шофьор - "Прост, пък му се иска" ("Иска" е вместо един глагол от набора з ателефонни разговори на премиера)

Аз съм един от последните, които ке се загрижат или изобщо на които им пука за БСП и какво става и ще става с тези “наследници на ПРЕСТЪПНАТА РЕЦИДИВИСТИЧНА БКП”, причинила огромни нещастия и кети с неизмерими последствия и измерения - и визирам най-вече боклуците и националните предатели и московски подлоги в ръководствата й от 1944 г. насам..., но е много смешен плачът на някои “дисиденти” там, които едва сега се сетиха да плачат за липсата на свобода и демократичност в отношенията вътре в БСП и лидерите й! Тези измекяри плачат, че точно Корнелия била действала и управлявала еднолично?!? Хайде бе! Ама сериозно ли:) А Тодор Живков не бе ли едноличен диктатор? А ДС доносникът Гоце Първанов? А другият корумпиран лалугер СтаниШеф?!? Да им припомня ли на тези тъпанари някои конкретни факти и събития?!? Аман от некадърни негодници, които не искат и не могат да се прехранват като останалите хора с честен труд, а драпат да се задържат на депутатската и партийната софра, като онзи дървен Карадайъ ли беше - да му имам името и смърцъфърцания изказ на тази поредна мъжка секретарка на онзи боклук и крадец-рецидивист и психопат Доган!

„Нямаше ги синдикатите, нямаше ги партньорите от другите сестрински партии от Европа, накъде отива БСП?“, попита риторично той.'' И тоя не е у ред след като тръгнал да иска някакви гости дето им е все тая че без тях няма да стане работата... Хем негодуват че имало министри на Виденов и Станишев хем ревът че станишката го изхвърлили от съвета????? Ако те имаха достойнството и почтеността на Виденов след като плюят по министрите му нямаше да стоят и ден в парламата като са толкова ''несъгласни''ама за какво друго стават???

Традиционно мислене от времето на соца, за съжаление. Какви ли майтапи щеше да има, ако го бяха избрали за партайфурер?

остават в БСП и се снишават,машите им стават"независими" и като изпълнят задачата по гласуването изчезват от политическия хоризонт....на каква цена обаче?

СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ЩЕ ГО КАЖА НО ТОЗИ КРАСИМИР ЯНКОВ ГО ИЗБРАХМЕ ОТ ДОБРИЧ И АКО ЗНАЕХМЕ ЧЕ Е ТАКЪВ БОКЛУК НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО ИМАШЕ ОТ ДОБРИЧ МНОГО ПО УМНИ И ЧЕСТНИ КАНДИДАТИ НО КОЙ ОПРЕДЕЛЯ КОИ ТРЯБВА ДА СА ДЕПУТАТИ ИЗБРАХА ТОЗИ БОКЛУК К.ЯНКОВ ТОВА НЕ Е САМО МОЕ МНЕНИЕ

Боли ме дъртата п..тка какво говорят за мен,аз пък си имам хотел на Халкидики казва се Мираджио Термал СПА Ризорт, нещастници.

:))))))))))))))))))комуноидната пасмина е гневна,че си ги разкрил иначе могат да храчат по другите за апартаменти или коли но техните лидери са винаги прави.......комуноида си остава такъв до края на жалкия си живот защото му е бръкнато в мозъка и там има само тезиси и завети на партията:)))))))))))

Тоя и дружките му продължават да се орезеляват с приказките си ... И като я предложиш не видишли че няма кой да те подкрепи в поредната ти глупост... Какви ''мъже''сте че достойно неможе да приемете една загуба или се съревновавате с боко кой по ще се осира .... Направете си една партия като имате толкова ''привърженици'' и си докажете полезността вместо да оплювате там дето бая сте цицали.

На тези задници,обществената им полезност е от масата в тоалетната и обратно.

“ "БСП се управлява с десни разбирания", изтъкна един от отцепниците заедно с Валери Жалбянов, Николай Иванов, Лало Кирилов, Димитър Стоянов и Георги Андреев, които сега стават независими депутати. От тях само Жаблянов запазва членството си в БСП, другите я напускат....” Аз съм убеден привърженик на правото на човек да се изказва и мисли различно от другите, вкл. и в конкретна общност, група, семейство,..., партия, НО!!! Защо тогава тези “герои” остават в парламента?!? Не са ли влезли там като представители на БСП - при цялото ми неуважение към партията, наследила и неразграничила се от престъпната БКП?!? Не са ли депутати ТОЧНО защото са били членове на БСП? Така че тези измекяри, преди да критикуват други, вкл. Корнелия Нинова, която меко казано не ми е любимка:), да погледнат, да се взрат в себе си! И сега ли откриха, че БСП не била лява - ако мен ме питате и те в БСП не знаят вече кои са, какви са и защо са..., след като ние това го говориме от има няма 3 десетилетия! И че изобщо това ляво-дясно е дъвка и залъгалка за шепа пора, които да залъгват хората и да ги конфронтират за да ги контролират, да им отвличат вниманието от това, че ги ограбват, присвоявайки си отромния дял от БВП.

защото ако те си отидат няма да има и грам социалисти, остава десния крадец Иво Христов, Симов който възпяваше в ода САЩ, а днес е русофил, и зад тях една кохорта подържащи журналисти и .... участвали в най капиталистическото разграбване , това са Нинова и бандитете около нея. Правилно е след като се отцепят още 30 души да си сформират истинска социалистическа група в парламента където да се говори не про Орбан или про Тръмп , анещо по разумно и по касаещо ни

E, и? Ще си го преместя от левия в десния! Или ще откажа пиенето:)

Много ''маскари'' имало в БСП, почти цялата върхушка. Добре ,че дойде Приватизаторката на Костов, та да освети тъмнината в Политбюро:)))

„Къде са синдикатите, къде е международната подкрепа, президентът на ПЕС (б.р. Сергей Станишев) е изхвърлен? Как Корнелия Нинова ще обяснява, че управлява проевропейска партия? Сега БСП е обречена да бъде управлявана от Корнелия Нинова, Румен Овчаров и Кирил Добрев“, каза още той. Абе другарю Янков,че на Сергей Станишев малко не му достигна да закрие партията ви. А при онзи Жаблянов се наблюдава критична точка на наглост.Тези двамата "субпродукти" на комунизма не ги избраха за председател на партията и получиха унизително малко гласове,а сега им обещаха малко пари от чекмеджетата на Борисов,за да подкрепят идеята за ВНС.

Тикни, лъжете си! Напускането на тия боклуци е страхотна новина за БСП и Корнелия Нинова! Отрепките - вън!

Заради такива издънки БСП на следващите избори ще се провали тотално. Няма е вече соци. идея, ръководството е от капиталисти.

Напротив, точно включването на Станишев на евроизборите провали БСП. Гласуващите за БСП без Станишев, ще са повече.

В Нинова има много по голяма заплаха за социалистическите идеи от колкото в един ГЕРБ

От космоса е видно, че този е обикновен кариерист.

Онова СДС което срина държавата го наказа народа, даже народа силно олевя, но СДС се чрез нинова се скир в БСП и намери уюта на прикритието в лява партия.... Народа ще накаже и БСП защото укрива Тези десни които го съсиспаха, по същия начин както наказа СДС, и не е защото обича ГЕРБ, ГЕРБ е инструмента чрез който ще накаже Приватизаторите, за съжаление БСП е овладяна и Народа ще накаже и БСП

Нинова е работела в правителство при Костов, но никога не била част от партия преди БСП. Тя не е била част от СДС. И май от БКП също, за разлика от Борисов. Познавам хора които са работили при всички управления от комунизма досега, което е нормално, за не тези на върха.

то и аз не съм от БСП, но се чуствам и определям като ляв..... а Нинова в цялат аси изява беше дясна, по дясна от който и да ебил ГЕРБЕР, само Цветанов можеше да с емери с нея по наглост

Може би държавата трябваше да бъде оставена да я управлява Жан Виденов и сега много голяма бчаст от драскачите тук нямаше да са между живите. ЩЯХА ДА СА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД. СПРАВКА МАГАЗИНИТЕ ПО ТОВА ВРАМЕ И ФАЛИРАЛИТЕ БАНКИ....

това е най голямата глупост, която може да се каже, но не ми се казва защо, защото едни лайна от рода на Иво Христов, който е супер десен ще ги ползват за техен пиар и ще омагьосват хората с чужди анализи, и схващания както правеха досега

в това БСП няма смисъсл да се стои, ако ще бъдеш просто бройка добиче което да изпълнява послушно заповедите на Приватизаторите....Може само стремежа ти към власт и пари да те държат, и единствената идиология е лошия бойко хибавата Нинова, и всеки друг с различна о тази концепция, с малко по сложно мислене е враг

Е БСП-арите са безмозъчни, безполови едноклетъчни микроорганизми по принцип.

Ами тези които са зад Нинова са, а и факта че позоволиха да им превземе партията ,явно показва слабост, иначе ГЕРБ беше си отишла имай пред вид че Марс подкрепи ГЕРБ заради чудото Нинова, подлеци като Иво Христов, предатели като ТОма ТОмов, и .... иначе ГЕРБ си беше отишъл, но когато видиш как превземат социалистически идеии и национални пориви за промяна се приватизират от изключително вредни хора от типа на Иво Христов, Нинова , подмазвачи и безпринципни хора от рода на Симов.... е тогава Социалист ви удря рамо иначе ГЕРБ си отиваше

Щеше да се изложиш повече,отколкото в момента-или,може би,не ти пука!

Като искат промяна, да се бяха явили на избори с кандидати, а не да казват, че се оттеглят и да не се гласува. Кой им е виновен? И за народа Нинова е много по-приемлива от Станишев, да слушкат ПЕС и приемат Истанбулски конвенции и така нататък. Като едно време, какво бил казал СССР, така сега следват ПЕС.

Ами като им беше ясно че нямат такива подръжници какво им оставаше освен предварително да си намерят оправдание за провала като кажат че се ''отеглят''.. Такива ли са станали вече сегашните ''мъже'' по документ??????

Типичен ренегат и опортюнист. Щом не е на властова позиция в партията-напуска. Ами да напусне и НС,защото сега ще започнат срещу заплащане да защитават едни други решения. Нали ? Типичен продажен мазник. Вън ! Веднага. И К. Добрев е по съшото калъпче. Отвратителни типове- КОМСОМОЛЦИ.

К. Добрев е удивително, че изобщо заема някаква длъжност в БСП. На него му липса елементарна култура и в частни разговори сигурно се изказва като Бойко по телефон. ;) Така че дори тези при избор Нинова-Добрев, трябваше да предпочетат Нинова, че Добрев може да срине БСП. Такива лидери има по други партии, но за БСП не става.

Нинова до каквото се е докоснала все го бастисала. Погледнете и биографията. Аз симпатизирах на БСП, но заради Нея се отдалечих от тази партия. И така ще бъде докато Тя "ръководи" партията. Не знам на Жаблянов какви са му намеренията, но целта на Тази е Министър председателския пост. Това не трябва да се допуска. Язък за партията!

Истинските социалисти напускат!!!

Ти пък, гербаджийски трол на заплата, откога си социалист?

Получил е 1117 гласа от 53795,аЖаблянов е получил 750 гласа. Нинова призовава да напуснат парламента. Няма ли да публикувате изказването на Нинова, а ще държите тоя с часове!

това говори много лошо за състоянието на партията ви която е някво поделение на СДС приватизатори

Ами излиза,че той е популярен и известен само в тесен семеен кръг. Да си ходи мирно и тихо.

СКОРО ТОЗИ ТЕАТЪР ОТ ВРЕМЕТО НА СЪВЕТСКАТА ПЕРЕСТРОЙКА ЩЕ СВЪРШИ. ВРЕМЕ Е ДА БЪДАТ ЛУСТРИРАНИ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА БИВШАТА ДС - Коренела , Борисов - БУДА , Сава - ДОГАН, Каракачанов - агент ИВАН , ГОЦЕ , МОЦЕ ..... и цялата ченгеджийска измет!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!

И каква ще е промяната ? Борим се за ДПС/БСП ?

Кака Корнелия може да е всякаква но разрита свините от БСП. Нямало сестрински партии? Този луд ли е или е пил от млякото на съсела? Хайде, отивайте и се прегърнете с Местан да ви мине малко... Може и да се поговорите за 'левите' разбирания. Доста оядени и напълно безхаберни в материята си. Това са 90+% от чиновниците ни. Те имат държавен пост за да защитават частни интереси.

в света осъден за лъжа е Борисов

Още повече съжаляваме - вече 45 г.

На личицето му пише: шибан кариерист. Такива трябва да се изхвърлят моментално от каквато и да е организация. Това са рушители на колективи. Какъв е тоя по професия, работил ли е нещо някога, освен партиец?

ТО ВЕЧЕ НЯМА ЛЯВА ПАРТИЯ СЕГА КОМУНЯГИТЕ СА КУРВИ ТЕРОРИСТИ ПЕДЕРАСТИ КЪТО К ЗАРКОВ Г - ЖА ДОЛНАТА МАСТИЯ НИНОЧКА НЕ САМО ЛЪЖЕ НО И КРАДЕ КУРВАТА МРЪСНА

абе какво ни занимавате с тази бивша терористична, а понастоящем мафиотска сбирщина бкп/бсп?

фашистки, ти ли бе пробит задник на Козяк

Ако ще съсипват престъпната ви партийка - Да живее Козяк !