Оценката за края на годината ще включва и дистанционното обучение

В математическа - с резултат от Олимпиада, изпитват присъствено и профилираните ученици

Обратно в новината

Коментари - Оценката за края на годината ще включва и дистанционното обучение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немалко от оценките, поставени по време на дистанционното обучение, са оценки не на учениците, а на хората, писали им домашните работи. Класирането за МГ-тата въз основа на резултатите от олимпиадите е обективен критерий.

Фантазирате си, едва ли има свободен родител, който е без ангажименти и ще стои и пише домашните на дете от 7-ми или 12-ти клас?! Та това е "мечешка услуга", а контролните пак ли родителите ще ги пишат?? Сбъркан свят...

Матурите за 7 и 12 клас също да отпаднат, децата не са опитни зайчета за стаден имунитет!

За едни се отменят матурите, понеже е рисково за здравето, а за 7-ми и 12- ти клас не е ли рисковано за здравето на децата и семействата им?? Това е дискриминация и двоен стандарт към деца!!

Щом ще има изпити след 7-ми и 12 клас за дихферинциране и пресяване , значи текущите оценки в училището от учителите според МОН не са обективни ! Това демонстрира открито МОН ! Какъв е тогава смисълът от тях ? Просто такада има някакви оценки зазаплати на учителите !? Ако се подходи така и към оценките на студентите ,поставяни от професорите ? впрочем това е така -завършват с двойни оценки - от следването и от дипломните работи или държавните изпити .Каква е тази двойнственост ? Нямаме доверие на своите кадри ! В западни университети се признава за валидна само оценката от дипломната работа -другото е за сведение !

Когато осигурят на всяко дете компютър и интернет връзка тогава да оценяват...

Яж лайна! Щом имашнпаринза таралясник, ще имаш и за РС!

вижте там я докарайте около 4.50 среден успех от дипломите, нормално разпределена случайна величина, с малко по-стръмна комулативна функция, та всички да са доволни, и електоратът и богопомазаните управляващи

Как държавата дава равни права на всички деца ! Децата спряха да се обучават поради липса на интернет и компютър ! Как ще завършат тези деца да даде обяснение министъра на образованието ! Шпионират ли се уроците, как и какво се преподава в Българското образование като се ползват платформи на които не може да се вярва !

Ако се обучават като тоя на снимката... няма да кацнем скоро на Марс, но ще имаме още 100 безсмислени соц. мрежи.