Оцелял от Холокоста 96-годишен мъж е загинал при руски обстрел в Харков

Путин успя да довърши това, което даже Хитлер не можа, гласи лаконичният коментар в "Туитър" на украинското министерство на отбраната

Обратно в новината

Коментари - Оцелял от Холокоста 96-годишен мъж е загинал при руски обстрел в Харков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти съдба.

са безмозъчно племе. Скоро ще изчезнат поради собствената си дивотия и примитивност.

фейк

Фейк ти е джендъра.

Путин е убиец

Украинци и поляци най много са си патили от руските орки. Руснаците нямат акъл, защо си избират кгб идиот за президент? Всичките им президенти от кгб.

Укрите са западните покрайнини на Руската Област Украина и ще им остане само тя, но не се знае дали Румъния, Унгария и Полша няма да си я поделят.

Ех, можеше да поживее човекът още много години, млад и зелен си отиде заради Путин. Спрете с тези медийни похвати, дечица, бременни цени, старци, изявления по всички европейски медии, а всъщност има и друга истина, но тя не се показва по платените марионетни медии.

Там ти е грешката. Истината е само една. Няма 2 истини. В момента, в който Украйна пожелаха да са нормална държава преди 10 години, Путин започна инвазията, а вече всяка инвазия ражда и своите чудовища. В Русия има повече фашисти от колкото в Украйна, но Путин тях нещо не ги бара.

"Нямаше прозорци, балкон, нищо от апартамента му", споделя Юлия "В момента, в който тя стига до КЪЩАТА на дядо си, сградата е напълно изгоряла." Последно - къща или апартамент? Ударена от снаряд или изгоряла в пожар? Щото има разлика?

Бреййй, много лоши тия руснаци, бе!

Човекът е убит от нацистите специално за тази цел, която пропагандират, като не са го убили бързо а бавно, а после са взривили къщата, за да не се разбере по тялото как са го измъчвали.

И с това изказване, как да вземеш руснак насериозно? Вие сте тотално откачени и мястото ви е в кенефа на цивилизацията.

Китай показаха една много интересна карта първо на БайДЪНОТО, а после и на всички. Та тя ясно показва "света" според изродите, които в момента си мислят, че са фактор, понеже вече са тотално психически обременени и не могат правилно да осмислят действителността; та се поинтересувай и погледни картата за да разбереш, че СВЕТЪТ е Азия, Африка, Южна Америка с население от 7 000 000 000 милиарда и икономика, която само на Китай е по-голяма от тази на Сащ, а Индия вече се е изравнила с тази на Сша. Като вземе това предвид, "светът" на англосаксите ще се превърне в този на някое племе по река амазонка, ако продължават да пърдят не на място.

Dira отново се издриска, ами няма ли да кажете за убитите 15000човека в Донбас от които 500 деца педали мръсни.

Вие ненормални ли сте бе, този човек е жив умрял още със звука на първата бомба, при това не от страх, а от ужасът който е видял сам с очите си и изпитал на гърба си през живота си! През годините се е надявал, че ще живее в един мирен свят, дядо ми казваше, заради вас си струваше да ми премръзват краката по полята, на чукан станаха ама си струваше ( ветеран с куп ордени и мижави надбавки)! Малкото оцелели до ден днешен ветерани, ако имаха сили с голи ръце биха удошили Путин, а вие тук лавров венец да му окичим на нещастното, побъркано джудже!

удушили'

защо всички деца на уроди, участвали в репересиите по времето на комунизма сега са американофили и са пак доносници и предатели?

Оцелял от война разпалена от евреи. Спасен от гои. След 80 години умира във война разпалена от евреи.

При Гладомора Сталин не е избил хора, а те сами се избиха.

Целта с превземането на Украйна е да се пренапише историята. както знаем, историята се пише от победителя. Та, няма да има повече Гладомор в историята, това ще стане специална хуманитарна операция на Сталин по спасяването на украинското население чрез налагане на рационализация в изхранването.

Гладоморът е следствие от отказа на украинците да се национализират стопанствата им. Т.е. не не искат да имат ТКЗС-та. Това не е чак такъв голям проблем, защото обединенията обикновено носят и по-добри доходи за всички. Украинците отказват това и се заричат, че по-скоро биха умрели от глад, отколкото да допуснат национализация. Затова пиша, че те сами са отговорни за Градомора.

Може и така да се пренапише историята. Скоро ще видим как Путин ще я пренапише, нека първо СВО-то да приключи.

Харков е в руски ръце още вчера. Единственият ход на Зеленски е капитулация, докато не е загубил и Западна Украйна. Не става въпрос за фенщина, а за реалности. Играчка на съдбата е, че това което американците опитаха с Украйна, този етнонационализъм, го направиха руснаците с Македония след ВСВ. С тази разлика че руснаците пресичат в зародиш създаването на украинска държавност, в противовес на руската, за разлика от нашата държава , които мълчаливо съдействаха за македонизма.

Украйна няма полезен ход. Путин си го е навил на пръста. Сега или след време, ако сега капитулират, ще стигне и до западната част.

Абсолютно вярно. Само със забележката, че първият започнал този процес е Сталин, който през 30-те години на 20 век е провел специална хуманитарна операция по спасяването на украинското население чрез налагане на рационализация в изхранването. Но не е успял да я доведе до край, та сега се налага Путин да започва нова операция.

Четете ли безродниците ни, какво коментират. Добре се е получило, че е убит - на 96 бил! Хайде кажете, с такива изроди, как се прави нормална държава?!?!

Спаси се човека от хитлеристите, но от техните наследници - путлерастите не успя!

гологъзия предател

А укритие колко евреи са избили през втората световна?

А при гладомора Сталин колко милиона украинци изби? Първосигнално е, когато те обвинят с право за нещо да казваш: "В Америка бият черните".

Феята на зъбките също била засегната от “монстросити”-то на Путин, не смогвала със зъбките и паричките! … заяви Зеленото Блатно Говно!

Чувалите с копейки май пак са потекли. Зверовете на Путин са налазили сайта. Пишете, пишете, ама в Русия не ви се ходи, подлоги руски.

А как ще се изненадаш като разбереш че сме безплатни!

Тогава сте тъпи и прости.

Щом е работил по Фау Цваю V-2, значи е бил мръсен нацист, който е работил да бомбардират братски Лондон. Путин е отмъстил за лондончани. Да се слави името му вечно в анала на историята!

Да толкова си прав дано да има Повече хора като тебе

ПАМЕТ ЗА ХАТИН На 22 март 1943 г.- По време на Втората световна война е опожарено от 118-ти полицейски батальон с началник-щаб Григорий Васюра и германска СС част с командир штурмбанфюрер Оскар Дирлевангер. Населението, от което оцелява само ковачът Йосиф Камински, е изгорено заедно с постройките. Избити са 149 души (включително 75 деца), изгорени са 26 къщи.Геноцидът е извършен в отговор на убийството от беларуски партизани на Хитлеровия любимец хауптман Ханс Велке. За сведение Григорий Васюра е украинец, бивш учител. Предава се доброволно в плен на немците и се поставя в тяхна услуга. Днес заедно с Бандера е обявен за национален герой от Зеленски в Украйна с милиони последователи там...

Това си е чиста путлеризация. Путлеризация означава трепане наред. Следва одобрително квичене на платени тролове.

От какво е умрял?

във видеообращението му към Израелският кнесет украинците точно това ли измислиха за да го "избелят"?! Според израелците Зеленски най-нагло се е подиграл точно с Холокоста и вече не го броят за евреин.

на снимката не е на 96 години. Малко по-адекватно с историите.

То и на гробищата, като идеш, по паметниците все хора на средна възраст, снимки. Няма ни една на някоя изсъхнала мумия. Защо ли?

Но все пак като се пише нещо да се придържаме към фактите.

"Нямаше прозорци, балкон, нищо от апартамента му", споделя Юлия Странно общото на всички снимки на сгради поразени от ракети или снаряди, е че максимум само прозорците са поразени, докато терасите и стените са си цели или поне с минимални щети. Без да бройм съпътстващия пожар. Да не е бил в къща, че да има толкова много щети? "В момента, в който тя стига до КЪЩАТА на дядо си, сградата е напълно изгоряла." Последно къща или апартамент? Има разлика!

По скоро са го убили укронацистите. До кога ще ни засипвате с такива измислени истории, да не си мислите че всички им се връзват, защо няма нищо от реално случващото се там, само пропаганда, а после що се вдигат цените, ами затова, че ни лъжете.

По-скоро си абсолютен имбецилоид. Гръмни се в идиотската глава и ни оттърви от жалкото си присъствие.

Байдън, ти ли си?

Руснаците, в голямата си част, са диваци и варвари. Путин е олицетворение тъкмо на тази част от Русия.

В Русия култивират малко цивилизация около Москва и Петербург запред света, а всичко останало са козаци и човекоядци и еленовъди.

Еленовъдите не са ли хора?

И защо да вярваме на малко братче на лицевата книга ! Тези от началото на война лъжат безсрамно !

What's your native language man? Google translate is still dumb as fuck!

Ооо Йее иТс сол кул

1во правило - Комунистите никога не идват на власт с избори и никога не си отиват след избори. 2ро правило - Комунистите винаги лъжат. 3то правило - По лошо от комунизма е само наследството му.

Абе, ти да не си комунист, че така вдъхновено ги критикуваш!? Нещо не ти е чиста работата...

Как реши, че това е критика?

Че ти къде пък видя комунист? И как ги различаваш комунистите? Така де, законният следващ въпрос е въобще знаеш ли какво е комунист? Ще те светна, тук почти никой не знае. Само някой висш разум в момент на наркотично опиянение и с осемгодишна ефективна присъда ти го е споделил. Изчакай да му премине абстиненцията(не се затруднявай - чужда думичка) и пак го попитай, щом толкова му се доверяваш. След тридесет цикъла и сам ще установиш, че и той и ти нищо не знаете. Не искам да ти обяснявам, ще ти се спука някой кръвоносен съд в мозъка. И за да не мислиш, че се крия, аз съм Иванов и на мене се крепи цялата България. Не се шегувам.

Да

неговите братя евреи приемат руснаците и грам санкция не слагат какво влиза в джобчето им е важно

да се спасиш от Хитлер за да те убие Путлер!

Дали? 96 години не са малко.

Много знаково развитие на историята е, че хора, оцелели при Хитлеровите мъчения, биват убивани от рашистите. Тук е ясно кой кой е, а именно че Пут-лер надмина и Хитлер!

Точно с тия новини се вижда нивото и плиткоумието на такива головодници като тебе :D Укроподатливи, манипулируеми олиг*френи! Но истината ще излезе, а вие ще сте първите, които ще обърнат палачинката! Смешници, хабящи въздуха! Нищо повече от сгрешени хромозоми!

Ами като не са го пуснали нацистите да се евакуира, как да оцелее?

на 96 как да се евакуира имам един у дома на 93 да не дава Господ да го евакуирам

Човека преживял Хитлер, но не успял да преживее наследника му Зеленски.

не е преживял Путлер

Чърчил на една сбирка с журналисти: „Добре, след като установихме вече, че сте проститутки, дайте сега да поговорим за цената ви"

Интересно - как са го пропуснали бандеровците!? А, може би да не са го пропуснали а да са го ликвидирали под прикритие на "руския обстрел". А?

все бандаровци в главите на кухите лейки целия свят се смее, то не бяха прилепи то не беше какво ли, лъжа след лъжа за да се оправдае путинския геноцид колкото и да повтаряте военния трибунал в хага няма да пропусне военните престъпници както и света няма да забрави

Та, викаш, в пълните ви с "толерантни" простотии кратуни, бандеровците не са антисемити и фашисти.А!?

дир-а умирате си да ретранслирате про-украинска пропаганда... а спрете се малко..

#ГРУЗ 200 Украинските военни край Николаев и Мариупол почти напълно ликвидираха личния състав на подразделения на морската пехота на Рашистката пфедерация, подготвящи се за щурм на Одеса Това съобщи във Фейсбук говорителят на оперативния щаб на Одеската областна военна администрация Сергей Братчук.

Пък говорителят на оперативния щаб на Херсонската областна военна администрация каза, че започват контранастъпление към Москва.

Всеки ден ги громят до обяд, а след това зеленски излиза да реве и да се моли някой да ги спре?! Киев разрушен от бомбардировки, водят се боеве, експлозии... а като влезеш на някоя от десетките камери на живо - върви си трафик, хора, е не е като на парад, но не са и прибежки припълзявания.

Най много са избили Бандеровци , дясната ръка на фашизма и нацизма , който днес се възражда от тези дето го създадоха преди 110г дано този път му строшат гръбнака и го изчегартат завинаги !

"Комсомолская правда": Близо 10 000 руски войници са убити в Украйна Почти 10 000 руски войници са загинали във войната. Това разкри прокремълският вестник "Комсомолская правда" Почти 10 000 руски войници може би вече са загинали във войната в Украйна, откакто Русия нахлу в страната преди почти четири седмици, според съобщения от министерството на отбраната в Москва. Според прокремълския таблоид в Украйна са загинали 9 861 руски войници, а 16 153 са били ранени. ------------------ Диррника, защо не пуснете тази новина, нали харесвате сАвецките новини! :))))))) ХИ ХИ ХИ ХИ

Защото не е новина, вече беше опровергана като фейк, но ти нали си фуражка, а както ти казвам редовно, под фуражка акъл не вирее. :)))) Продължавай да рупаш. :)))

Ами ,войната е срещу украинските нацисти , използващи нацистки -методи, символи,пропаганда...!? И....честно казано ,много е младолик този "бивш концлагерист ,на 96 години"...!? Или поредният нескопосан опит на украин ците да трогнат света ...!!!

Оцелял от немския нацизъм стана жертва на украинския нацизъм.

Жерства на путиновия режим - рашизъм

При толкова оцелели да се чуди човек от цифрите за “убитите”, откъде се събраха толкова яхуди?? Опаааа забравих , че не трябва да поставям под съмнение официалните данни….

"96-годишният" Борис Романченко от снимката изглежда доста добре за годините си. Дали пък концлагерите не са го подмладили?

Да разбираме, че настоящата война е по страшна и от холокоста така ли се очаква?

Това Фейк ли е ? Ако не е Фейк , значи Жидо -Нацистите са го убили ! Руснаците не стрелят срещу свои , дори ракети и бомби не използват срещу Жилищни сгради и Училища !

иронията ти

Мисирките продължават да ни заливат с помията на бандеровците от Украйна ?!

Украинските нацисти ще си платят за всичките убийства извършени в Украйна.

под благия поглед на Путлер, се провежда международен конгрес на нацистите От всякъде идват нацисти, и от германия и от италия, и ку клукс клан от САЩ, дори от Украйна - от териториите под контрол на сепаратистите, ама нейсе Ленинградчани се опитват да протестират с плакати - вън фашистите, ама бързо са прибрани от путлеристките джандари, да не пречат на мероприятието Та къде викаш са фашистите?

човек едва ли съжалява, че умира