Оцелял от атаката на Ютьоя пред Dir.bg: Бях на 15, но продължих напред, за да се боря с расизма

"На този остров имаше много младежи, които днес можеше да са водещи политически лидери", казва Сигмунд Твайт от Норвежкия център за изследователски данни. А Синдре Лиса ни разказва за ужаса от първо лице

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак приказки - какво било, какво трябвало… Не прочетох един въпрос и отговор защо крайнодесните възгледи се появяват в Западните Общества… Да не идват ей така просто от въздуха… Когато не може да анализираш причинно-следствените връзки и процеси рискуваш някой да дойде и да ти подпали чергата и да останеш изненадан.

Колко жалко, че в Европа вече няма смъртно наказание за подобни зверове. Той погуби не само много хора, но най лошото той пося съмнението в евроатлантическите ценности. Необходим е да се намери вратичка в законодателството, така, че той да не излезе след десет години като герой от норвежкият затвор

Мда, добре че беше той "... да посее съмнение в евроатлснтическите ти ценности..."... В които никой нормален не вярва, нито разбира, защото са античовешки и антиприродни... Колко ли трябва да си болен мозък да вярваш в противоестественото и да го наричаш "ценност" ? Бетер комунисти сте как само дрънкате празнословия и тъпи лозунги...

Що, бе ? Страх те е да не излезе като герой от затвора ? Явно усещаш накъде духа вятъра...

Бяха подготвяни за ЛГБТИ общнонста, където да прилагат педерастията и забранят семейството между мъж и жена.

Браво Брейвик. Истински герой.

Какъв е спора? Няма как да оправдаеш умишлено убийство на непълнолетен,непознат. Проблема е в количеството и начина, а не произхода.

Истинските мъже се бият и дори убиват, когато трябва да бранят родината и семейството си. В днешно време от толкова либерастия много от мъжете само ги е страх някой да не им разлее биричката и не могат един шамар да ударят. Брайвик е запазил генетичната памет на предците си да убиват нашествениците и предателите и ако Европа премине през това изпитание, ще бъде реабилитиран и почетен като национален герой на Норвегия.

И аз му свалям шапка!

Той е истински викинг, а не нежен джендър, борец срещу расизма и бля бля бля либерастка гнусотия...

Разбирам го това момче. Ентусиазмът му е забележителен! И е време да отиде да го приложи - в Афганистан, Сирия, Ирак, две трети от Африка, па що не и в Югоизточна Азия... Такова поле на работа му се отваря по тези места - до края на живота си ще може да обяснява за равните права и как всички сме еднакви... Вярно, може да се окаже, че ще е около седмица - две, но това е друга тема.

Мда. Време му е да си начеше гъза. И да постави на изпитание инстинкта си за самосъхранение...Но странно, либерастките отрепки защо все квичат от белите "расистки" квартали, окопани на сигурно...? И все оттам се борят за болните си "ценности".?

E za tova gi izbi! Za da ne sa dnes politicheski lideri

Браво на този оич! Той е истински герой! Ако бяха останали живи тези сбъркани либерастчета, сега щяха да са видни радетели за извратената джендеращина.

Като толкова се радвате на смъртта на невинни 15 годишни деца и вярвате в чистката на западните ценности, отидете в западна европа и почнете да ги избивате. Още на първия човек няма да успеете да направите нищо и ще се панирате. Нормален човек може да мрази, но много трудно ще убие, затова му казваме че е ненормален. А не защото не сме съгласни с нещата за които се бори.

15-годишните мангалчета отдавна не са деца, а родители на по няколко чаавета! Обаче сбърканото ни общество ги третира като "деца" и им дава детски надбавки и за тях, и за техните чаавета! Повечето паразити така си живеят цял живот... на 12 - майка, на 24 - баба, на 36 - пра-баба, на 48 - пра-пра-...

Защо слагате равен знак между комунистите и жертвите? Жертвите са 15 годишни объркани деца заради лудите си родители. Тия хора са толкова нежни и неподготвени за живота, че да ги сравнявате с българските комуняги е абсурдно. Западния комунизъм, където са изнежени ултратолерантни гейчета, няма нищо общо с нашия комунизъм, където са сами дърти пияници и краднци.

Аз вече имам оправдание ако сгазя някое дете. Ще кажа "ем то и без това комунистки внук, щеше комунист да стане. Аз съм герой.".

Виждате ли, колеги? Нямаше смисъл да ме триете. Повечето хора във форума мислят точно като мен. Бастунус, поздравления за коментара!

Строени НПО-Фаготите пишат ли пишат извратените им коментари и осъждат всичко различно от тяхното мнение. Как претендираш за многообразие като не зачиташ нищо което е различно от теб?!?!? О-О-О да , нарича се ЛИБЕРАЛ-ФАШИЗЪМ!

А как се бориш срещу черните мигранти като трепеш белите си сънародници?

Те червено-либерстичните бели са по лоши от черните бе

Че оди при добрите черни тогава. Тъй де, по-малкото зло.

А кой докара черните мигранти ? Бориш се с първопричината, а не с последствията... Изрязваш тумора, а не се бориш с метастазите, които са превзели тялото и го унищожават.

А той защо не е понамалил черните мигранти като са му проблем? Нали против това се бори - че черните убиват и изнасилват белите?

А, викаш тея деца лично са докарали мигрантите? Кой на багажника на велосипеда ги возил, кой на гръб ги носил...

А белите му сънародници що не са го питали той съгласен ли е те да променят света по техните си болни "ценности". Нали все за някаква демокрация дрънкат в несвяст, ама еднолично ти превръщат живота в истински кошмар.

Сигурно щото и теб никой не те пита. Ама не си се хванал за пищова, нали? А защо не си - защото си нормален или защото не ти стиска? Не съм сигурен щото не ми звучиш много нормален. Ако е защото не ти стиска може би е добре да те затворят че току виж събереш смелост.

Либераст-толераст-педераст ? Разбира се, риторичен въпрос... Щом заговори за затвори за несподелящи болните ви либерастки ценности, веднага те разпознах. Либерастки, агресивен мишок, готов кадър си за концлагер !

Не бе човек. Напълно подкрепям примерно онзи италианец дето опука мароканеца тея дни. Ако Брейвик се беше развихрил в гетото нямаше да гъкна.

Точно те са причината черните да наводнят Европа.

На времето явно и дядо ти е викал на антикомунистите "монархо фашисти" а сега чалгата измисли понятието "либерален фашизъм":)))))))))) ЧЕТЕТЕ БЕ КРЕТЕНИ КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМИЧКА "ФАШИЗЪМ",от къде произхожда и какво означава,че сте пълни тъпаци и освен да си гледате тИлИфончетата друго не умеете!

Бля...бля...либераски лакърдии. Болни леви ултраси ! Сбъркана сган. Радвал се на многообразието, ама не ходи да живее в арабска кочина, а превръща цяла Европа в такава. Служейки на болните си "ценности" , за което обвинява Брейвик.

соросоидните ни кретени защитават лгтб общностите и мигрантите и се чустват безполезни когато нормален човек прояви насилие спрямо откровените им провокации

Откога нормален човек избива 70 човека?

Откакто тия 70 сбърканяка му променят родината към лошо завинаги...

има рев при прочистване и то от прочистените,нали така сороското лгтб отвърсие

и който им дава пари наготово и без причина (като Сорос) за тях е Бог - справедлив, либерален, велик! Съответно след това може да ги води за носа, а те да правят за него каквото си поиска (главно подривни за обществото мероприятия, свързани с гейтащина и либерастия)...

И аз не съм съгласен с тези би-, гей-, джендър лагери, но да избиваш такива млади хора като мравки, е прекалено много. А тук ми го защитавате.

Това е все едно да протестираш срещу набезите по селата като влезеш в едно село и разстреляш с автомат беззащитните старци с довода, че и без това са комунисти.

Изобщо не е все едно. И примерът ти е сбъркан. Поне да беше сравнил набезите по селата с избиване на мангали в една маала...тогава поне става ясно, че си редуцирал бъдещи извършители на престъпните набези, чиито жертви са болни, стари, беззащитни хорица в личните им домове. Не ни извъртай нещата с либерастки финтове... Хич не е същото. Ама тебе си те влече, да избиваш старците, а не виновните кретени.

Брейвик не е отишъл в гетото да стреля по тези, с които се е напълнила държавата му. Избил е свои сънародници. Затова и примерът е уместен. Хайде още един пример с любимия ви чочолуу - ако беше Брейвик танкът нямаше да влезе в махалата а в някоя детска градина.

Чочоолу също се е борел с първопричината - гетото, където всеки един отделен индивид получава възпитанието си, омразата и презрението си към българите, манталитета си на паразит! А защо му е да влиза в детската градина????????????

Жал му било, че черните убиват норвежките деца затова убил норвежките деца. По-просто няма как да ти говори обясня.

На тия норвежки деца хич не им е пукало, че болните им "ценности" утре ще повлекат трупове на невинни техни сънародници и деца. Все пак те са били цвета на нацията и само след година, две, три са щели да захващат политическа кариера и да разнообразяват и обогатяват Норвегия с ислям и талибани. Младежката работническа партия, бъдещите леви другари, управници на мулти култи Норвегия. Какво още не разбираш ?

Вижте ги православните-комундета как се радват на един масов убиец на ДЕЦА! Как е, другари? Бравик ви харесва, а? Същият е като Ленин, Сталин и Путин - вашите примери за подражание! Експерт в убиването на невъоражени деца!

Що обръщаш внимание на такива ненормалници? Само си чупиш нервите. То това им е едничката радост в живота, да плюят по всичко.

Толкова си глупав , че не можеш да вденеш дека баш комунетата са Работническата партия , а AUF са комсомолците и пионерите

Масовите убийци на деца, масовите убийци на европейци, християни, масовите изнасилвачи на европейки, масовите сбърканяци, които насила променят живота ни като ни карат да живеем в мулти култи гета, да обичаме и обгрижваме изнасилвачите и убийците си, които ни забраняват да имаме инстинкт за самосъхранение, които искат децата ни да сменят пола си и да въртят разврат по улиците, които искат да узаконят педофилията и още, и още. Та същите тези са се настанили удобно в Брюкселския Коминтерн и ти спускат откачените си Директиви, а овцете като теб блеят в общия им хор и им ръкопляскат кат на партийно събрание. . Аман от НПО-боклуци !

Комунистите все се оплакват, че много ги трепят, но никой в историята на човечеството не е убил толкова много хора като тях!

Аз затова когато видя срещу мен мъж изглеждащ като загубеняк, винаги преминавам на другия тротоар. Те са много по-опасни и непредвидими от всякакви бежанци и подобни.

Ела се разходи по Пиротска. Там няма отсрещен тротоар.

И аз като видя на улицата жена, която изглежда нещо средно между смешник и плашило - поглеждам в другата посока и започвам да си свиркам. Просто не искам да си смущавам естетическото възприятие за света и живота. А пък разговоря ли се 5 минути с някоя, и усетя ли, че на горния етаж няма никой, изведнъж ми се прихожда до тоалетната..

Както чета си прекалено умен. Сигурно не излизаш от тоалетната по една или друга причина. На мен с такива кенефчии не ми се говори.

Ами ти започна темата, вероятно защото ти прелива през ушите... Да, като срещна групичка от такива като тебе, после цял ден ми се ходи до тоалетна...

Стана ми интересно и питам без ирония-кои са белезите, по които преценявате един мъж че е загубеняк - стойка, поглед, походка, друго?

Пари. Меркантилните днешни жени само това гледат.

А и простотията много добре се котира, както и агресията и простащината.

Еми дано сега сте доволни. Мюсюлмани режат главите на еврипейци на улицата посред бял ден. Ай чиститу!!!!

По коментарите се познават доволните боклуци. Дано утре техните празни либерастки кратуни се търкалят по улиците, а не да страдат нормалните европейци.

Пълна пародия...интервю...

А с хомофобията не се ли бориш?

Какъв расизъм?! Подпукаха ви защото сте комунисти.

Искам утре някой луд да отиде в летния лагер, където е дъщеря ти. Да видим дали тогава, ще си толкова отворен и ще ми кажеш колко голяма комунистка е била дъщеря ти.

Не пускам децата си в лагери, в които им пълнят главите с либерализъм и мулти-култи л*йна.

И кое не е вярно бе, тъпак. Негри ли е избил или дечицата на пролетариата? Той си беше написал и защо точно тях е решил. За него не са просто едни деца а бъдещите гробокопачи на страната му, каквито всъщност са комунистите по всички места на планетата. Ако тук се беше случило преди години сега нямаше да имаме пеефски и секфа герберастка сволоч.

Със сигурност е внучка на комунист! Смърт за нея!

Изедниците са много против бачкаторите да имат партия защитаваща бачкаторските интереси и веднага крещят "комунизъм". Чудя се защо ли.

В България изедниците до един са от комунистическата партия.

Само в България този изверг го оправдават хората. Как може да си избиеш 70 човека и тука да го зачитате за герой и борец срещу комунизма. Няма значение за какво се бориш, ако избиваш тийнейджъри, не заслужаваш нито минута живот. Ако вашето дете беше жертва, щяхте да го искате мъртъв. Това е все едно да кажете, аз не харесвам сърби и да влезете в българска детска градина с калашник.

И аз не мога да ги разбера. Тролове са, нямам друго обяснение. "Комунистите това заслужавате". И аз съм десен, но това е прекалено.

Кой нормален ще си прати детето на гей-би, транс, социалистическа секта. Там само някакви увредени индивиди има. Нещо като гей парад на ДБ, но на Бузлуджа.

Кой нормален човек ще избие 70 невинни хора? Хората който си пращат децата на такива лагери, поне не нараняват никого.

Не знам, колко са невинни, но Василий Блохин е избил собственоръчно с изстрел в главата 8000 полски офицери, за останалите в кариерата му на комунист да не говорим.

Къде са изнежените гейове и къде е Съветския аутист Блохин? Норвежците не могат един пирон да забият и са толкова неподготвени за живота, а ти ми ги сравняваш с ония комунага.

Може би защото Мирча Спасов, Газдов и другите убийци доживяха до дълбока старост, закриляни с народни пари, подигравайки се на всички, че са недосегаеми!

Това не са хора, а гнусни комунистчета.

Жалко, че са му свършили патроните на Брайвик.

Отказали се от политиката възможни политически лидери... в друг контекст, нашия ни тук, това изглежда нелоша идея.

Имаше едни като тоя дето бяха решили да направят велопоход в Африка,за докажат,че африканците не са расисти и че в Африка е безопастно за белите.Намериха ги убити и разчленени на един междуградски път.Предлагам всички либерали като обичат другите раси да отидат да живеят с тах в Африка.

Африканците не са расисти, а са глупави животни. Има разлика. Ако ще и черни да бяха тия с колелетата, пак щяха да ги намерят така.

Бе имаше и един дето обиколи Европа с колело и палатка и в Перник яде боя. Хайде да не се лъжем, че сме много по-добре.

Интернационалът друга съдба не заслужава.

Кой кум, кой сват? Кой какъв е, че "расизъм"? А "апартейд" няма ли в цялата работа, или пък "ми туу"? Поредният платен надрискан парцал на Дира, поредното извадено от килера, вонящо на нафталин плашило, дето никой по никакъв повод не ги е питал за него...

Какъв расизъм, бе, зомби! Тоя ви изтрепа, защото сте комунисти!

Една такава статия за оцелял от нападение на мигранти...

Защото тогава жертвата, ако е оцеляла, едва ли продължава да се бори срещу "расизма"!

Няма. Там жертвите са всякога безименни. А са баш жертви на болните "ценности" на тоя оцелял бъдещ наш диктатор...