Отрязаха държавните медии за по-голям бюджет

Мнозинството не прие предложението на БСП сумите за БНТ , БНР и БТА да бъдат увеличени с по 5 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Отрязаха държавните медии за по-голям бюджет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати простите депутати... Дядо Иван от село по-добре ще се справи.

БНР дори напълно да се закрие ще мине доста време преди някой да разбере.Между впрочем там е гъмжило от "червенушни", така че не е съвсем вярно че обществените медии са на правителството/те по презумция са си такива/ а и в БНТ положението е почти същот.

Парите отиват за пропаганда при Гьобелс ( Дебелян) и Гестапо (Цецо ) За останалите суджук няма !!!!

и защо да им дават повече пари, те така и така работят за властта и набиват либералната демокрация в чутурата на българина с всяка изминала година

Всяка крива успоредна на партийната линия е права !!!

Ами като не отразяват "правилно партийната линия", какво да очакват? Затова пък частните лижизадници, слагащи се с грапавите си езици на ББ и калинките, си живеят живота! Е, били сме на 111 място в света по свобода на словото! На кой му пъка, ако се пускат и заплащат щедро правилните външни калинкови предавания и се подкрепя основно "правилната" линия на Правителството и ГЕРБ!

"Нужен е широк дебат за правилата и пътищата на обществените медии, едва тогава, след реформа, можем да говорим за увеличаване на пари, убеден е той."( Веждичката, преЦедател на МК) Добре, ама да питам: а там, където щедро раздадохте още и още пари - МВР, прокуратура, ДАНС, НЗОК и т.н., рИформите вече случиха ли се?!;)

който много пита бързо остарява, но правилния отговор на твоя въпрос е да случиха се

предлагат, защото знаят, че другите няма да приемат. Циркове за пред глупавите избиратели. Друг е въпросът защо могат да се раздадат толкова милиони за глупости, а за държавните медии не могат да се дадат едни 15 млн.

Да се закрият тези ненужни институции само лапат народна пара

Да им плащат от американското посолство, особено на БНТ. И без това се изживяват като техен говорител и пропагандатор. За това не ги и гледам.

Ау-у-у-у-у...Ти да видиш! БТВ и Нова и подобните тям колко са независими! Особено от истината! Тях сигурно ги гледаш редовно, защото доказват и допринасят на практика да сме на 111 място в света по свобода на словото!

БНР не заслужава и 5 лева от народия бюджете-това е клоака- до обяд вият като линейки срещу властта - психодесните джендъри,следобяд по същите ноти каскета Волгин плюе за радост на психолевите каскети!И на двете шайки все Бойко им виновен,ама от него искат заплати ,а не от Рада дълбоката и Курнела лъжкинята!