Коментари - Убит е заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун | dnes.dir.bg
назад

Убит е заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун

Ким Йон-нам, заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, е убит в Малайзия, съобщиха днес Йонхап и други южнокорейски медии, цитирани от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Убит е заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bg_knight

Как прочиства ли? ..Като ползва армията срещу собствения си народ-ето така прочиства! Генерала Младич е част от държавната политика по онова време,курсанте-от политикатана Милошевич,през проводника Караджич до изпълнителя Младич....от постовете ви разбирам,че се стремите да оправдаете постъпките на тези лица срещу мирни,повтарям мирни жители...ккоето изобщо не го разбирам...

Малайзийските власти за потвърдили смъртта на Ким Чен Нам. През 2015 друг полу брат Ким Чен Чхол изчезна в Лондон след концерт на Клептън.

Докато корейките правят "боц-боц" или "муш-муш" в процъфтяваща РБ -Нов шамар от "Топлофикация" ще получат столичани. След авария, която ги остави седмица на студено и без топла вода, сега дружеството готви повишаване на цените. Това пише "Стандарт" в днешния си брой.

С какво ли го тъпчат тази свиня на снимката? Изтрепа си роднините за всеки случай, но това няма да помогне дълго. Шансът му за вечна слава е още приживе сам да се балсамира и да легне до другите си извратени роднини. Хора, това се случва през 2017-та, не при Чингиз Хан!!! Кошмар. А ние се оплакваме, че сме зле....

Измислените комунисти винаги достигат по високите постове едно върховно ниво на идиотизъм, което им позволява "В името на народа" или "В името на вожда" да убиват когото си наумят и както си наумят. В основата на всичко това е пълната им безбожност и липсата на всякакъв морал. Нищо свято няма да такива тиквеници. А лицемерните си действия обясняват на светло с партийни и идиотски (наричани идеологически) глупости. Докато на тъмно вършат каквото си искат. Затова и много често правят такива простотии из нормалния свят. Само боклуци остават подире им. И както виждате после цели поколения са нужни като време за осъзнаването и поправянето на една нация! Затова не се смейте, а просто искате забрана на така наречената комунистическа идея и идеология!!!

Измислените демократи винаги достигат по високите постове едно върховно ниво на идиотизъм, което им позволява "В името на демокрацията" или "В името на капитала" да убиват когото си наумят и както си наумят. В основата на всичко това е пълната им безбожност и липсата на всякакъв морал. Нищо свято няма да такива тиквеници. А лицемерните си действия обясняват на светло с партийни и идиотски (наричани идеологически) глупости. Докато на тъмно вършат каквото си искат. Затова и много често правят такива простотии из нормалния свят. Само боклуци остават подире им. И както виждате после цели поколения са нужни като време за осъзнаването и поправянето на една нация! Затова не се смейте, а просто искате забрана на така наречената капиталистическа идея и идеология!!!

Работата е ясна. полубратът е бягал. Ама държавна сигурност го е ликвидирала.

Би трябвало мъжете на "боцкаме" жените.Обратното бие на перверзия

а пък мене ме заболя уя, кат прочетох таз ужасна новина! да не страдам от някаква рядка венерическа болест??

Що за извратеняк трябва да си да се одървяш като видиш ким? Ти си по зле и от комунягите бе.

писах че ме боли бе! боли ме! такъв съм си, състрадателен. за някой хора ме боли сърцето, пък за други, като тоя ким, ме боли оная работа!

И целокупият наш народ също празнува постоянно.

А при нас скоро ще прокарат Путичетата.

Направо ми разбихте следобната дрямка! Легнах, затворих очи и си представих: Аз сядам в самолета, отварям шише с уиски, а до мен млади корейки ми правят "боц, боц"! Жестоко, макар и малко перверзно. Трябва да видя дали си е дошла хубавата съседка, че няма заспиване.

тя съседката хубава, ама крие игла в ръкава...

путин е изпратил агентките . а иглите са сирииски заточени от персите в иран !

Тури му едно, "вероятно" накрая и готово.

Нашенските комуняги дават мило и драго да си имат и те един такъв Ким Чуг-Ун, на който да се кланят.

Друго си е да се кланиш на шорош казваш.

сорос плаща добре, а тоя трепе

...Генерал Майкъл Роуз заяви, че заместник-председателят на мюсюлманския президиум на Босна и Херцеговина - Еюб Ганич, "организира тайна полиция, която водеше снайперистки огън по трамваите в Сараево". Целта била да се обвинят сърбите пред световното обществено мнение, че убиват мирни жители и така да се даде "правилен материал" на световните медии. С цел да предизвикват сърбите да продължат обсадата и така да бъдат представени като агресори в очите на световната общественост, властите в Сараево отказвали да го обявят за демилитаризиран град и да изведат военните части от него. Според генерал Роуз "в един момент през 1994 г., след американците обучиха и въоръжиха тяхната армия, мюсюлманските власти в Сараево отказаха да продължат процеса на преговори и умиротоворяване на ситуацията. Те сметнаха, че ще е в техен интерес бойните действия да бъдат продължени". Адвокат Лукич попита: - Искрено ли желаеха мир лидерите на босненските сърби? Генерал Майкъл Роуз отговори: - Да. По този начин висшият британски офицер потвърди показанията на други свидетели, според които "генерал Ратко Младич вземаше отговори и разумни решения. Тези решения спасиха населението от масови кръвопролития"....

Ми то така беше и в Киев. Снайперисти от сащ избиваха цивилни граждани за да обвинят правителството, да го свалят и да сложат техен слугинаж.

bg_knight

Пич,дай ми линк за това,което си написал. Ти въобще чуваш ли се какви ги приказваш за Ратко Младич?!?! Чел ли си нещо по темата,освен вестникарски изрезки или си поредното ченге-кибик тук? Ходил ли си в Сребреница-ей така...да видиш какво е? Бил ли си някога в Сараево? Аман от специалисти по форумите...

В Сребреница освен че съм ходил имам и познати сърби дето са участвали във войната. Та общо взето там нащата са следните - мюслитатана Орич изтрепаха голямо количество сърби в района, под погледа на холандските сини каски. След това дойдоха хората на Караджич и ги разпукаха. И общо взето на Караджич му приписаха и избитите сърби като бройка. Ей така от любопитство може да прочетете глупостите в уикипедия. Там има тънкият момент че жителите на Сребреница бягат - едната група е 10-15 хиляди мъже, а другата 20-25 хиляди пак мъже. В условието на задачата се пита като са мирни жители къде са жените им? Избитите са хората на Бечирович, Голич и Палич. Въпросните 2 колони се изнасят с бой от Сребреница. даже бяха пленили 2 сръбски танка.

bg_knight

Не е по темата,но съм провокиран да припомня фактите. 1992 г(в средата на април) Югославската народна армия с командващ ген.Ратко Младич обсажда Сараево,затваря изходите към града,спира тока и водата на мирното население и нарежда на хълмовете снайперисти,които да ги обстрелват. В квартал Грабавица са хората,понесли най-много жертви. Района ,в който е било олимпийското село от 1984 е направено на щаб-квартира на ЮНА и е практически унищожено. Бомбардирана е най-голямата библиотека в бивша Югославия-сараевската и са унищожени истински реликви от османския период на Балканите и преди това...(да ви прилича по нещо на Палмира днес?)...Дъщерята на Младич-Анна не успява да понесе всичко това и слага край на живота си...това е малък щрих от живота на Ратко Младич....

Дъщерята на Младич я самоубиха. И повечето неща които ги приписват на Младич не са негово дело. Ама 25 години по- късно това никой не го интересува.

вова има жив брат. Бог да го пази!

от активисти и активистки

Комунист ли е бандит е.

Тва са най-близките съратници и приятели на БоК Путлин - Ким Чен Ун, Башар Асад, Уго Чавес, Лукашенко... Натам ни тикат родните путлерасти, към такива развити общества и държави. В тази компания си мечтаят да е България, а не със загниващите Германия, Франция, Холандия, Италия, Испания...

Лукашенко май се усети..

Извод от журналистическо разследване на Елена Йон: Ким Йон- нам- Вам е убит от две активистки на КЕРБ с чадьр поизведен в БГ- миналият Век!

Уточнение кьм " минусите"! Аз, уважавам г-жа Йончева и това беше другарска шега!

уважаваш тази безцветна женица? Че се подложи на един хамстер ли, че ходеше на фронта под опека, че не можеш да цитираш нито една нейна журналистическа творба? Боклук боклука харесва.

Десетки фирми са разкрили , че техните доставчици използват злато, обработено от централната банка на Северна Корея. Списъкът с дружества включва Hewlett-Packard Co, Ralph Lauren Corp, International Business Machines Corp, Rockwell Automation Corp и Williams-Sonoma Inc. IBM, например, е разкрила, че използва севернокорейското злато за направата на потребителски системи за съхранение на памет.

И кво доказва това?

Гнусната пропагадна помия сега се сипе по С Корея, точно както преди 30 години се сипеше върху нас. То не бяха отровни чъдъри, та атентати срещу папи та какви ли не измишльотини. Щото имахме държава със силна икономика, силна армия и без НПО-та....... Е С Корея е такава в момента.....

Заминавай.

Не ме мисли. Там съм вече. А ти накъде ще драснеш като дойде народния съд? Хамерика не ви приема вече.......сори

Не, душко,соросоидта ще ви гоним, в америката. Там вече легализираха содомията и педофилията. Ред е некрофилите и канибалите да получат "граждански права". Тъй че богати възможности да ти излезе късмета да те вземат за булка в "свободния свят". И хоп, нашия демократ на първия ред на сатанинската църква, барабар с баш демократите.

обраен билет. Мястото ти е в Сибир. Тъп народ, комуноиден.

Типично за комунистите.Къде с игли ,къде с чадъри.

Шорошите прости ми напомнят за чалмалиите в Алепо преди време. Ревяха милите по радиостанциите за помощ "ЦРУ, спасявай, на кого ни оставяш, идат старите съвецки самальоти с ръждясалите бомби, изгорехме, че и наште фалшиви доларе!"Е, умряха с надежда. Та изводът и поуката шороши, е че надеждата умира последна. Не става дума за Надеждата Неистинска, тя е в Стамбул, пие резлива боза и лапа тулумби.

А ние ще си кръстим цвете с името Корнелия. Няма да оставяме другарите корейци да ни надвият.

Предлагам всички наши комунистически дебили под строй и право при Кимчо в Северна Корея...Там ще си живеят прекрасно...Може веднага да се запишат за доносници...за да пазят властта на любимеца си.

Не са наред.

имат атомни бомби и ракети, няма как да им бъде спретнат майдан

Що не емигрираш натам? Май няма нито един ревностен комунист, който да живее в комунистическа държава. В момента който им се отвори възможно вече са на 1000 км западна посока... Егати парадоска.

сте изчадия адови. Проклети да сте до девето коляно! Бял ден да не видите. Може и по-късно, но Бог ще ви отреди правилното място, там, откъдето сте произлезли. И където има огнено-червена лава - да лапате червено, докато се наситите.

"Телевизионният канал "Чосон" обяви, че Ким бил отровен на летището в малайзийската столица Куала Лумпур от две жени, вероятно севернокорейски агентки" А, да запитам какво пречи на чужди агенти да го убият, за да могат после "медиите" на "международната общност", да го джиросат на Ким. Подобно на Г.Марков, Политковская, Березовски...

Пречи им ,че не мислят като Ватници

Да, да "демократите" са изключително етични, хуманни, миролюбиви... нагледахме се последните 26г. От първа ръка.

..Убит е заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун.. --- В България Европата уби 2 милиона души и родължава, но затова не се пише! А за един азиатец - цяла статия със снимка! За 200 000 евро-агенти в Бг-то също не се пише! Никой не ги е виждал, нали?

Имаш много поздрави от колегите българи в заводите на Бенц. Нито сме умрели, нито мислим да умираме. Даже за още едно дете се замисляме с жената. Други вече си имат.

И пак мурзилките не пропускат да кажат - много е зле България, Северна Корея са супер! Ами кво дирите тук? Айде самальота и право в развитите райски държави! Стига само плюхте България!

като в САЩ

в нито една Бг медия не написаха едно добро нещо за С. Корея, статистически е невъзможно да няма поне един положителен факт... значи медиите са некомпетентни или манипулират

да не са написали? Има желязна дисциплина - Брат брата коли, ако не е верен на партията. Това не е ли положително?

На мен мие познато като "Българския чадър"....

ако този идиот на снимката го боднат, цяла Северна Корея ще си отдъхне!

Бе то и за Кадафито така мислеха ама....

бягайте в комунистическия рай бе плямпала :))) ким горещо ви зове може да ви нае

И без виза, там на летището ще си поне жив и здрав. Тук няма гаранция, чух че шорошите ще ги трепят. Така казват и по жълТВизии. Апропо, ЦРУ защо ви предаде, да не би Путин да ги е купил?

Не си разбрал вярно руските тролове ще са първи.

Over 500 types of high-quality mineral reserves in North Korea Thursday, March 3rd, 2016 Institute for Far Eastern Studies (IFES) Copious amounts of over 500 types of quality mineral reserves in North Korea including iron ore, anthracite, bituminous coal, gold, silver, and copper. Въглища/антрацит/, желязна руда, злато, сребро, мед, никел, хром и пр., са открити последните години в планините на Северна Корея. Между другото, КНДР добива три пъти повече ябълки от РБ.

Сигурно защото ние не ги добиваме, а отглеждаме. С превода на bituminous coal не можа ли да се справиш?

The word asphalt is derived from the late Middle English, in turn from French asphalte, based on Late Latin asphalton, asphaltum, which is the latinisation of the Greek ἄσφαλτος (ásphaltos, ásphalton), a word meaning "asphalt/bitumen/pitch",[83] which perhaps derives from ἀ-, "without" and σφάλλω (sfallō), "make fall".[84] Битум идва от Батуми, всеки мангал го знае, предполагам и ти. Работил съм с англичани, често съм и обяснявал много техни думи. Например ще те светна, Сорос не Сорос, а Шорош. Разлика е и ко?

Едната е била Нинова ,другата Йотова!

Отде знаят със сигурност, че е убит от две севернокорейски агентки след като не са хванати? Може да е американска работа.

американците ако решат ще праснат ким главен

Друго си е путлер да те опраска. После става >>>. И минаваш безплатен курс по история на Русия - и аз се чудя, отде соросоидите знаете толкоз много за руснаците.

Всеки ден се води хибридната битка с измислени врагове. Вместо да осветлят епичната реформа на Рада Дълбоката и Кривата Джука, Ванката Джипсито, СърГея и Дон Боко Асфалтпаша срещу мрачната ДС и язовирите и тунелите

путлеристиците хвалят ким щото и двамата изроди са под санкции от запада :))) братя по санкции и ядрени мечти

През 2005 г. Северна Корея е обявена за ядрена сила, през 2017 г. в АЕЦ Козлодуй остава само един работещ реактор.

То пък голяма гордост, та чак им завиждаш.. Те може да си гръмват и по някоя ядрена бомбичка локално някъде из СК, и да станат освен ядрена сила, и РАДИО-АКТИВНА сила. Пак ли ще им завиждаш?

За АЕЦ Козлодуй някой те е поизлъгал. Не му вярвай повече.

Е то вярно, че върхът на човешката простотия се е събрал в българските комунисти, ама корейските са добър конкурент. МАШАЛЛА!

Гола снимка на директора на 51-во столично училище Елисавета Багряна Асен Александров, качена на сайта на училището. Същият е съветник в МОН с 2 000 лв.заплата, при няколко министъра. Роднина на Ким, затова го търпят в столично училище.

80% от територията на КНДР е залесена с гори, в Бг гори не останаха, само голи сечища

абе шумкар горите ги махнахме за да няма къде да се криете :))))) да хвали ким идиот

тая кукувица ядрена само дебелее и избутва другите комунистиечски изроди от гнездото :))) както прави корнелия нинова :))) от един учебник са чели

Този няма да миряса докато не избие всичките си роднини. Жалкото е, че цял един народ - няколко милиона са заложници на лудостта му... П.С. Знаете ли, че според техния календар, започващ от рождението на Ким Ир Сен, сега в Северна Корея е 106-та година?...

Корейците все на проби го карат, ами изстреляйте една ракета де, че да се свършва с тая агония.

Матросовците-путлерасти на амбразурата да хвалят Северна Корея и невероятния жизнь, на който се радват гражданите там! :)))

Вземи си хапчето, защото освен тебе, тук никой не хвали Северна Корев. Изпуснат шизофреник

като ви харесва северна корея бягайте натам бе отровни лъжливи плямпала!

Ти да не си сънувал путлер кат та клати, се за него говориш.

Няма как Жуже с име на женски полов орган да клати когото и да е. Може единствено него да го клатят - справка Тръмп и големите надежди за махане на санкциите. Що подмазвачество, що чудо меше ама ..Жужи пак отнесе дебелия ..

В С. Корея над 99% от населението са етнически корейци, в Бг не останаха българи.

Е отивай де, кой те спира?

Те и в южна Корея са 99% етнически корейци.

половината са китайци, японци и евро-азиатски мелези

Скандал в САЩ големи фирми от електрониката са обвинени че купват злато от КНДР чрез китайски посредници. В края на 2013 г. няколко медии, включително севернокорейската държавна агенция Yonhap, съобщиха, че Пхенян обработва и продава злато на Китай. Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато. България има резерв 40 т.

Ти хич не си умен. Златните резерви на Русия са 1400 тона. На Швейцария - 1100 тона. Япония - 760 тона. Как го виждаш това КНДР да има 2000 тона?

Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато.

Скоро ще го обърнат в ориз...споко

тва че някакъв изрод изтрелва ракети не означава че народът му живее добре и просперира отнася се и за ким и за путлер и България може да изстрелва балистични ракети ако това е целта

шъ ги тричаме ракетите

Пи'ката расте ли?

Че,я какво се разскачаха дежурните двама-трима примитиви.

Образованието в Северна Корея - нивото на грамотност е 99% над Франция, Белгия и Австрия. Всички нива на образование са задължителни. Към тях се причислява и детска градина (общо две години). РБ неграмотни 50%. Това обяснява нивото на коментаторите, но все пак..Не ни излагайте пред чужденците, па макар и от КНДР!

Безспорни факти. Наскоро за падането на един блок - разстреляха целия проектантски екип. Тук за паднала лампа в тунел със смърт на пасажер - няма виновни. Има физически закони - ако поотворят границите - всички бандити по душа от северна корея ще дойдат тук /защото няма наказания/, доста от смислените хора ще емигрират точно там , в комунстическата страна(може би) ??

Защо не отидеш да живееш там. Близките ви в Западна Европа и САЩ, а вие дебилите сте готови да лижете гъза на такива диктатори като този квадратния. Знаш ли какво ятат хората в тази комунистическа държава. Погледни приличащите на скелети около дебелия...според теб добре ли живеят. Имах колега, който псуваше американците на лягане и ставане...в един момент спря да псува и след една година се разбра, че е спечелил зелена карта. Сега е там и е американски гражданин. Това сте вие комунетата - този пример е показателен за вас. Въпросния човек произлизаше от семейство на активни борци против фашизма и върли комунисти.