Коментари - Москва: Не сме участвали в покушението срещу Скрипал | Днес.dir.bg

Москва: Не сме участвали в покушението срещу Скрипал

Русия отхвърли обвиненията в публикации на западни медии за евентуално участие в покушението срещу бившия руски шпионин Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Не сме участвали в покушението срещу Скрипал | Днес.dir.bg

Коментари

Бил е разменен за руски шпионин, следователно амнистиран. Работел е за Британските служби за сигурност, а не е бил на помощи. Нападението е и срещу дъщеря му. Тя каква вина има?

"Ни чул, ни видял" е стандартния отговор на убийците от Кремъл.

руснаците са свикнали да убиват, така,че един повече или по малко няма да промени сметката

Така се полага на предатели,независимо кой ги е очистил.

Очевидно Западът редовно се чисти от вече ненужните му бивши руски шпиони и обвинява Русия за това, използвайки го и като повод за санкции, така че и занапред, както и досега, ще чуваме само за бивши, но не и за настоящи.

Каква всеотдайност.Първо лажал в руски затвор 13 години, за да си подготви легендата за мисията в Англия, а сега се навил да лежи незнайно колко години в гроб за мисията в Русия.

Тоя проспал службата.И като си помисли човек, че това ще му се брои за трудов стаж.

Как така всички тия тайни и неразкриваеми покушения стават все в Англия?

Както е казал един от ръководителите на една от английските спецслужби "Нашата работа е толкова мръсна, че с нея могат да се занимават само истински джентълмени". Струва ми се, че в случая се забелязва този "джентълменски" почерк...

"Лежейки тук, аз ясно чувам ударите на крилата на ангела на смъртта. Може и да успея временно да му се изплъзна, но краката ми не бягат толкова бързо, колкото бих желал. По тази причина, мисля, че сега е времето да кажа едно-две неща на човека, отговорен за моето настоящо състояние. Може да успеете да ме накарате да мълча, но това мълчание си има цена. Вие се показахте като нецивилизован и безмилостен, такъв, какъвто Ви изкарват най-жестоките критики. Вие показахте, че не цените живота, свободата или каквито и да било ценности на цивилизацията. Вие се показахте като недостоен за поста, който заемате и за доверието на цивилизованите хора. Може и да успеете да накарате един човек да замълчи, но вълната на протеста по цял свят ще ечи в ушите Ви, г-н Путин, до края на живота Ви. Нека Господ ви прости за онова, което сторихте не само на мен, но и на многообичната ни Русия. ..." Това са думи на умиращ човек, имащ чин подполковник във ФСБ -и като такъв добре познава методите на службата си. Преди срещата си с Бог хората не лъжат - бъдете сигурни.

Хората не лъжат пред смърта, но пък тях ги лъжат винаги. На 007 му трябват или живи провокатори или умрели мъченици. За "ненужни гърла" пари не се хвърлят.

които са отишли на екскурзия там!

Ние вярваме , че е така - Вярваме на ББ, ВП, ЦЦ и на тези който им служат/ например независимо дали са в Москва или София /

Ааа, да уе! Нема се лъжем! 80% путинофислки русофили (поне според смахнатия Иво Христов) в България ВЯРВАТ на всяка дума :D

сигурни сме, че не сте участвали. Не ви е за пръв път да не участвате. Както се казва, их там нет. Ама предпоследния път в Сирия, бая жертви броихте от их-там-нет-тите. Тях Бог да ги прости, но тези, които ги пратихте на заколение, не заслужавате.

Не се обяснявайте на най големите творци на конспиративни истории защото те това търсят..Да набъркат някой друг докато си правят поредните престъпления

Все пак много рано стана това покушение.Без да преувеличавам и не искам да прозвучи нескромно, аз очаквах нещо подобно да стане след като Путин бъде избран,или на откриването на Световния шампионат по футбол,или на рожденият ден на Путин!Сега разбирам ,че такива неща може да се случат на всички тези дати!!

Всички ще излезе наяве когато шейха Шаломов-Путин слезе от трона. До тогава ще отричат. После ще му прехвърлят цялата вина, а шайката му "израелски сънародници по майчина линия" пак ще стои безнаказана докато руския народ тъне в мизерия.

Май май и вие сте колям ''конспиратор'' на фантасмагории та даже не проумявате че ако са искали да го очистят отдавна да е изгнил, ама новите му дружки не са му спеститли това...

Грамотно е да се пише "Дотогава", а не "До тогава"!

алооооо.... маРодератора.... какво е етиническо нетолерантното????????? Малоумен ли си? Хайде да го прочетеш и да ми кажеш кое е нетолерантното? ДА... етнически е... но НЕ е нетолерантен.

множко "убийствата" в Англия... Двойно, тройните агенти го отнасят и от вторите, третите си господари.. Методите на САС дали някой ги е забравил в Англия.. Дори и във филмче са си ги увековечили - вижте си последните три серии на "Войната на Фол!"

Не е важно "кой". Получил си е заслуженото.

ей така кгбето ще изчисти всички членове на МОК дето унижиха Русия

Ще ! Още две олимпиади ще веят знамето на АУДИ

ха ха ха ха ха ++++++++++++++++ това беше добро :)))))

предателите има само едно наказание - смърт...

ТИ КЪМ КОИ СЕ ЧИСЛИШ???;)

МОСКВА МОЖЕ И ДА НЕ Е УЧАСТВАЛА ДИРЕКТНО-ТЕ СИ ИМАТ СУМА ТИ ИЗМИКЯРИ(ДАЖЕ И В НАЩЕ СЛУЖБИ)КОИТО С УДОВОЛСТВИЕ СА ИМ ВЪРШИЛИ ПОДОБНИ ПОРЪЧКИ;)

не си особено грамотен, нали...

Да вземат колегите, първо да проверят дали 33 годишната оцеляла спътница, няма застраховка за 66 годишния си спътник!

Ме за застраховка. При Немцов случая е съвсем същия. Оказа се, че спътницата му работила за украинското СБУ и са я ползвали да прикара Немцов на нужното място. Като нищо случая може да се окаже идентичен. А че е работа, по-точно инсценировка на английските служби, то е очевидно. Почеркът им си е все същия. Номерата са си все същите.

Ихтамнет.....сега като ви изловят 5-6 Щирлици , Мара пак ще реве на микрофона

Е то това е целта, да хванат някой друг, да ги обвинят, както обвиняват сирийците, че ползват химическо оръжие, Защото някой се напушил и му се привидяло. Важно е да натегнат гайките на англичаните.

Аааа, Ихтамнет, жената от израиля с пропагандата :)))). Искаш ли да прочетеш каква е цената на Вагнеровци, чети: "Руснаците си връщат за убитите бойци от Вагнер " Както се очаква, много тежка цена плащат американците. Не само в хора, в позиции, Източна Гута като американски проект приключва съществуването си. И в политика. Ответният удар е размазващ. А американците ги ихтамнет.

И това кой ти го каза? Ако в Изт.Гута има американци, смяташ ли, че руснаците щяха да направят нещо? Щеше де има още навъргаляни Вагнеровци. А ако ти е мъчно за тях, отивай да попълваш загубите!

за МИ6 е бил вече безполезен, но пък едно убийство винаги може да помогне в друг аспект - ако руснаците искаха да го утепат нямаше да стигне до съда

Поне признаваш че руснаците са убийци без съд и присъда. Както и в случая, както и с плутония, както и с разстрела пред Кремъл и още над 20 подобни които висят на главата само на един човек - каПутин.

ДжентЛЕмени?Пък и често ставали такива работи?Чиста проба ФЕЙК!

????

?

Да бе, вЕрваме ви.

????

Сигурно камерунската мафия го е очистила!

Ако руснаците са искали да го очистят, са могли да го направят и в Русия! При това тихо и кротко, без шум! Просто подобни използвани и "бивши" вече нямат никаква полезна стойност за бившите си работодатели и са само разходи! Ненужни и безполезни! А така хем се освобождават от него, хем и хвърлят вината за това върху друг! Това даже не е аналогичен случай с нашия Г. Марков, който след емиграцията си имаше още дейност против строя и властта по онова време у нас! Въобще всичко в случая е много постно и евтино!

Само забрави да допълниш за шараните, дето лапат новината.

Я да видя къде е Слънцето?

Цецо, ти ли си?

Не Кури, аз съм, Йотова

????

Има си хас да сте участвали ! И в Украйна не сте и в Крим не сте и на много други места! Подлизурко на лилипуткин!!!!

Пък вземи да погледнеш в нета, не е било отдавна, та се вижда кой участва в майдана.

ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО НЕ Е ТЪЖНО !!! ТЕЗИ УБИИЦИ, НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СА УБИВАЛИ !!! НИТО СТАЛИНИСТИТЕ, НИТО БРЕЖНЕВИСТИТЕ В ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ, КАМО ЛИ ПЪК ПУТЛЕРИСТИТЕ !!! ЕТО ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗСРАМИЕ !!!

И теб да те питам за Улов Малме......

Стокхолм. Е и? Какво искаш да докажеш с това? Значи като нещо се случи в Русия - търсите по целия свят да покажете същото. Ама в Русия 140млн стават по 5000 простотии на година, а в останалия 7млр свят пак 5000. Този номер се изтърка.

Нямаш нищо общо със Странджата , само позориш името. Ама нали "не ти пука".

Наборе41, май вече деменциото те е отнесло, ИДИОТО безподобний!!!!

наборе,ти идиот ли си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали Москва има нещо общо със събитието не знам, но можеше да ме питате какво ще кажат оттам преди въпросното събитие. Можеше да питате когото и да е всъщност, всички знаят отговора.

Абе да те питам ,къде обиха Улоф Палме.

Руските тролове не само че са тъпи, но не могат и да напишат едно и също име два пъти и то без грешки. Да не говорим за другите граматически грешки в изречения с по-3-4 думи.

Аз пък да те питам, колко трябва да си тъп и малоумен, че да напишеш ''обиха'' ? Колкото съветофил, нали? Всичките сте такива олигофрени

Баш па руснаците ще признаят. Друго не се очаква. Познати са ни от време оно

OmPoBeH

Или е поискал още пари, или са преценили, че така е по-ценен и по-безопасен. Добавената стойност от смърта му е достатъчна за кралския двор, ако успеят да раздухат случая както подобава.

След толкова много руснаци измрели из мъгливия Албион излиза че руския затвор е много по-здравословен от английския двор...

То и българския затвор спасява от убийства, ама мафията си иска на свобода.

Използвали са го за размяна на руски шпиони и после са го шитнали за изборите, за пред руския матрял. Както винаги руснаците не зачитат сделки и договори. За това и никой не ги уважава и иска.

Че той е разменен още преди предните избори та да питам що са решили да го похарчат чак сега... А и ако си спомняте историята с Литвиненко сигурно ви е направило впечатление че и неговата спътница в живота беше поразена от полоний, а и съдружникът му Скарамела също доказа че е ял полоний,при това и двамата са се лекували от радиационно отравяне повече от месец преди срещата на Литвиненко с Лугавой и Ковтун, които след тази среща също се оказват в болница със симптоми като тези на Скарамела и жената на Литвиненко.

МИ-6 в случея няма никаква полза освен, че няколко десетки хиляди пенсионирани джентълмени и домакини ще поахкат колко са жестоки руснаците и тяхното КГБ. Ползата е, че вероятно си спестяват нищо и никаква сума за издръжка на изцедения вече бивш агент. Тоест нищо ново, първичната алчност на "цивилизованите" западни служби не се спира пред това да убият някого.

Колко ти плащат от ГРУ за адвокатстването?

A, турбо експертите вече знаят ,че е Путин.Още не е започнало разледването, но те вече знаят...........

Той каПутин още разследва "себе си" за убийството на Немцов. Колко години минаха? А е много дуобно за путлериста да искат убиеца да се разследва сам. Както искаш в този случай. Само ми кажи. Ако случайно Русия установи че Путин е виновен - дали ще го каже и дали ще влезе в затвора?!?! Аре размърдай мозъчето а не само езика с които чистиш задните части на каПутин.

Ми да го вкарат,ако докажат.Обаче ко прайм с Т.Блеар, войната в Ирак била грешка?!

По същия начин е убит Лейба Давидович Тротски.ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ЛАВРЕНТИЙ БЕРИЯ И ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН Е УБИТ ТРОКИ В МЕКСИКО ОТ СЪВЕТСКИЯ ШПИОНИН-УБИЕЦ МАРКАДЕР.СЛЕД 20 Г.В ЗАТВОРА Е ОСВОБОДЕН И ЗАМИНАВА В СССР,КЪДЕТО Е НАГРАДЕН С ОРДЕН.. УБИИСТВАТА НА ПОЛИТ. ПРОТИВНИЦИ СА ПРАВИЛО НА КОМУНИСТИТЕ.....

мдааа. а в САЩ ги убиват 'случайни' хора- например Кенеди. Или умират от 'свръхдоза'.

Да в мафията и шпионирането се излиза само с краката напред. И американците чакат Сноудън да се покаже за малко, ма тоя не излиза на пук.

Щом е шпионирал за Лондон британците са поели финансови ангажименти към агента си ,никой не шпионира безплатно ,след провала му става ненужно бреме и трябва да му плащат пенсия или да го обезщетят със значителна сума ,мисля ,че е ясно кой има мотив тоя агент да го няма.

Никой не уважава пенсионерите и само им помагат да си ходят.

руски истории вече не правят и впечатление то за немцов почти нямаше реакции...

че какви реакции да има за един крадец и мафиот от Елциново време?!

абе не ми се обяснявай оправяйте се там кагебейската кал само се разкарайте от ЕС всички други били лоши само путлер - добър ставате супер смешни

Човека вече не е нужен на Короната, само прави разходи, па и може да реши да седне и да напише книга. Последното че е неприятно на МИ 6.

ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ САМО СМЪРТ. ЖАЛКО ЧЕ , НАШАТА ДЪРЖАВА Е СЛАБА И НЕ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРА ПОДОБНИ СПРАВЕДЛИВИ ЕКЗЕКУЦИИ НА НАШИ МАЙЦЕПРОДАВЦИ.

Коментари - Москва: Не сме участвали в покушението срещу Скрипал | Днес.dir.bg

Москва: Не сме участвали в покушението срещу Скрипал

Русия отхвърли обвиненията в публикации на западни медии за евентуално участие в покушението срещу бившия руски шпионин Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Не сме участвали в покушението срещу Скрипал | Днес.dir.bg

Коментари

Бил е разменен за руски шпионин, следователно амнистиран. Работел е за Британските служби за сигурност, а не е бил на помощи. Нападението е и срещу дъщеря му. Тя каква вина има?

"Ни чул, ни видял" е стандартния отговор на убийците от Кремъл.

руснаците са свикнали да убиват, така,че един повече или по малко няма да промени сметката

Така се полага на предатели,независимо кой ги е очистил.

Очевидно Западът редовно се чисти от вече ненужните му бивши руски шпиони и обвинява Русия за това, използвайки го и като повод за санкции, така че и занапред, както и досега, ще чуваме само за бивши, но не и за настоящи.

Каква всеотдайност.Първо лажал в руски затвор 13 години, за да си подготви легендата за мисията в Англия, а сега се навил да лежи незнайно колко години в гроб за мисията в Русия.

Тоя проспал службата.И като си помисли човек, че това ще му се брои за трудов стаж.

Как така всички тия тайни и неразкриваеми покушения стават все в Англия?

Както е казал един от ръководителите на една от английските спецслужби "Нашата работа е толкова мръсна, че с нея могат да се занимават само истински джентълмени". Струва ми се, че в случая се забелязва този "джентълменски" почерк...

"Лежейки тук, аз ясно чувам ударите на крилата на ангела на смъртта. Може и да успея временно да му се изплъзна, но краката ми не бягат толкова бързо, колкото бих желал. По тази причина, мисля, че сега е времето да кажа едно-две неща на човека, отговорен за моето настоящо състояние. Може да успеете да ме накарате да мълча, но това мълчание си има цена. Вие се показахте като нецивилизован и безмилостен, такъв, какъвто Ви изкарват най-жестоките критики. Вие показахте, че не цените живота, свободата или каквито и да било ценности на цивилизацията. Вие се показахте като недостоен за поста, който заемате и за доверието на цивилизованите хора. Може и да успеете да накарате един човек да замълчи, но вълната на протеста по цял свят ще ечи в ушите Ви, г-н Путин, до края на живота Ви. Нека Господ ви прости за онова, което сторихте не само на мен, но и на многообичната ни Русия. ..." Това са думи на умиращ човек, имащ чин подполковник във ФСБ -и като такъв добре познава методите на службата си. Преди срещата си с Бог хората не лъжат - бъдете сигурни.

Хората не лъжат пред смърта, но пък тях ги лъжат винаги. На 007 му трябват или живи провокатори или умрели мъченици. За "ненужни гърла" пари не се хвърлят.

които са отишли на екскурзия там!

Ние вярваме , че е така - Вярваме на ББ, ВП, ЦЦ и на тези който им служат/ например независимо дали са в Москва или София /

Ааа, да уе! Нема се лъжем! 80% путинофислки русофили (поне според смахнатия Иво Христов) в България ВЯРВАТ на всяка дума :D

сигурни сме, че не сте участвали. Не ви е за пръв път да не участвате. Както се казва, их там нет. Ама предпоследния път в Сирия, бая жертви броихте от их-там-нет-тите. Тях Бог да ги прости, но тези, които ги пратихте на заколение, не заслужавате.

Не се обяснявайте на най големите творци на конспиративни истории защото те това търсят..Да набъркат някой друг докато си правят поредните престъпления

Все пак много рано стана това покушение.Без да преувеличавам и не искам да прозвучи нескромно, аз очаквах нещо подобно да стане след като Путин бъде избран,или на откриването на Световния шампионат по футбол,или на рожденият ден на Путин!Сега разбирам ,че такива неща може да се случат на всички тези дати!!

Всички ще излезе наяве когато шейха Шаломов-Путин слезе от трона. До тогава ще отричат. После ще му прехвърлят цялата вина, а шайката му "израелски сънародници по майчина линия" пак ще стои безнаказана докато руския народ тъне в мизерия.

Май май и вие сте колям ''конспиратор'' на фантасмагории та даже не проумявате че ако са искали да го очистят отдавна да е изгнил, ама новите му дружки не са му спеститли това...

Грамотно е да се пише "Дотогава", а не "До тогава"!

алооооо.... маРодератора.... какво е етиническо нетолерантното????????? Малоумен ли си? Хайде да го прочетеш и да ми кажеш кое е нетолерантното? ДА... етнически е... но НЕ е нетолерантен.

множко "убийствата" в Англия... Двойно, тройните агенти го отнасят и от вторите, третите си господари.. Методите на САС дали някой ги е забравил в Англия.. Дори и във филмче са си ги увековечили - вижте си последните три серии на "Войната на Фол!"

Не е важно "кой". Получил си е заслуженото.

ей така кгбето ще изчисти всички членове на МОК дето унижиха Русия

Ще ! Още две олимпиади ще веят знамето на АУДИ

ха ха ха ха ха ++++++++++++++++ това беше добро :)))))

предателите има само едно наказание - смърт...

ТИ КЪМ КОИ СЕ ЧИСЛИШ???;)

МОСКВА МОЖЕ И ДА НЕ Е УЧАСТВАЛА ДИРЕКТНО-ТЕ СИ ИМАТ СУМА ТИ ИЗМИКЯРИ(ДАЖЕ И В НАЩЕ СЛУЖБИ)КОИТО С УДОВОЛСТВИЕ СА ИМ ВЪРШИЛИ ПОДОБНИ ПОРЪЧКИ;)

не си особено грамотен, нали...

Да вземат колегите, първо да проверят дали 33 годишната оцеляла спътница, няма застраховка за 66 годишния си спътник!

Ме за застраховка. При Немцов случая е съвсем същия. Оказа се, че спътницата му работила за украинското СБУ и са я ползвали да прикара Немцов на нужното място. Като нищо случая може да се окаже идентичен. А че е работа, по-точно инсценировка на английските служби, то е очевидно. Почеркът им си е все същия. Номерата са си все същите.

Ихтамнет.....сега като ви изловят 5-6 Щирлици , Мара пак ще реве на микрофона

Е то това е целта, да хванат някой друг, да ги обвинят, както обвиняват сирийците, че ползват химическо оръжие, Защото някой се напушил и му се привидяло. Важно е да натегнат гайките на англичаните.

Аааа, Ихтамнет, жената от израиля с пропагандата :)))). Искаш ли да прочетеш каква е цената на Вагнеровци, чети: "Руснаците си връщат за убитите бойци от Вагнер " Както се очаква, много тежка цена плащат американците. Не само в хора, в позиции, Източна Гута като американски проект приключва съществуването си. И в политика. Ответният удар е размазващ. А американците ги ихтамнет.

И това кой ти го каза? Ако в Изт.Гута има американци, смяташ ли, че руснаците щяха да направят нещо? Щеше де има още навъргаляни Вагнеровци. А ако ти е мъчно за тях, отивай да попълваш загубите!

за МИ6 е бил вече безполезен, но пък едно убийство винаги може да помогне в друг аспект - ако руснаците искаха да го утепат нямаше да стигне до съда

Поне признаваш че руснаците са убийци без съд и присъда. Както и в случая, както и с плутония, както и с разстрела пред Кремъл и още над 20 подобни които висят на главата само на един човек - каПутин.

ДжентЛЕмени?Пък и често ставали такива работи?Чиста проба ФЕЙК!

????

?

Да бе, вЕрваме ви.

????

Сигурно камерунската мафия го е очистила!

Ако руснаците са искали да го очистят, са могли да го направят и в Русия! При това тихо и кротко, без шум! Просто подобни използвани и "бивши" вече нямат никаква полезна стойност за бившите си работодатели и са само разходи! Ненужни и безполезни! А така хем се освобождават от него, хем и хвърлят вината за това върху друг! Това даже не е аналогичен случай с нашия Г. Марков, който след емиграцията си имаше още дейност против строя и властта по онова време у нас! Въобще всичко в случая е много постно и евтино!

Само забрави да допълниш за шараните, дето лапат новината.

Я да видя къде е Слънцето?

Цецо, ти ли си?

Не Кури, аз съм, Йотова

????

Има си хас да сте участвали ! И в Украйна не сте и в Крим не сте и на много други места! Подлизурко на лилипуткин!!!!

Пък вземи да погледнеш в нета, не е било отдавна, та се вижда кой участва в майдана.

ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО НЕ Е ТЪЖНО !!! ТЕЗИ УБИИЦИ, НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СА УБИВАЛИ !!! НИТО СТАЛИНИСТИТЕ, НИТО БРЕЖНЕВИСТИТЕ В ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ, КАМО ЛИ ПЪК ПУТЛЕРИСТИТЕ !!! ЕТО ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗСРАМИЕ !!!

И теб да те питам за Улов Малме......

Стокхолм. Е и? Какво искаш да докажеш с това? Значи като нещо се случи в Русия - търсите по целия свят да покажете същото. Ама в Русия 140млн стават по 5000 простотии на година, а в останалия 7млр свят пак 5000. Този номер се изтърка.

Нямаш нищо общо със Странджата , само позориш името. Ама нали "не ти пука".

Наборе41, май вече деменциото те е отнесло, ИДИОТО безподобний!!!!

наборе,ти идиот ли си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали Москва има нещо общо със събитието не знам, но можеше да ме питате какво ще кажат оттам преди въпросното събитие. Можеше да питате когото и да е всъщност, всички знаят отговора.

Абе да те питам ,къде обиха Улоф Палме.

Руските тролове не само че са тъпи, но не могат и да напишат едно и също име два пъти и то без грешки. Да не говорим за другите граматически грешки в изречения с по-3-4 думи.

Аз пък да те питам, колко трябва да си тъп и малоумен, че да напишеш ''обиха'' ? Колкото съветофил, нали? Всичките сте такива олигофрени

Баш па руснаците ще признаят. Друго не се очаква. Познати са ни от време оно

OmPoBeH

Или е поискал още пари, или са преценили, че така е по-ценен и по-безопасен. Добавената стойност от смърта му е достатъчна за кралския двор, ако успеят да раздухат случая както подобава.

След толкова много руснаци измрели из мъгливия Албион излиза че руския затвор е много по-здравословен от английския двор...

То и българския затвор спасява от убийства, ама мафията си иска на свобода.

Използвали са го за размяна на руски шпиони и после са го шитнали за изборите, за пред руския матрял. Както винаги руснаците не зачитат сделки и договори. За това и никой не ги уважава и иска.

Че той е разменен още преди предните избори та да питам що са решили да го похарчат чак сега... А и ако си спомняте историята с Литвиненко сигурно ви е направило впечатление че и неговата спътница в живота беше поразена от полоний, а и съдружникът му Скарамела също доказа че е ял полоний,при това и двамата са се лекували от радиационно отравяне повече от месец преди срещата на Литвиненко с Лугавой и Ковтун, които след тази среща също се оказват в болница със симптоми като тези на Скарамела и жената на Литвиненко.

МИ-6 в случея няма никаква полза освен, че няколко десетки хиляди пенсионирани джентълмени и домакини ще поахкат колко са жестоки руснаците и тяхното КГБ. Ползата е, че вероятно си спестяват нищо и никаква сума за издръжка на изцедения вече бивш агент. Тоест нищо ново, първичната алчност на "цивилизованите" западни служби не се спира пред това да убият някого.

Колко ти плащат от ГРУ за адвокатстването?

A, турбо експертите вече знаят ,че е Путин.Още не е започнало разледването, но те вече знаят...........

Той каПутин още разследва "себе си" за убийството на Немцов. Колко години минаха? А е много дуобно за путлериста да искат убиеца да се разследва сам. Както искаш в този случай. Само ми кажи. Ако случайно Русия установи че Путин е виновен - дали ще го каже и дали ще влезе в затвора?!?! Аре размърдай мозъчето а не само езика с които чистиш задните части на каПутин.

Ми да го вкарат,ако докажат.Обаче ко прайм с Т.Блеар, войната в Ирак била грешка?!

По същия начин е убит Лейба Давидович Тротски.ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ЛАВРЕНТИЙ БЕРИЯ И ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН Е УБИТ ТРОКИ В МЕКСИКО ОТ СЪВЕТСКИЯ ШПИОНИН-УБИЕЦ МАРКАДЕР.СЛЕД 20 Г.В ЗАТВОРА Е ОСВОБОДЕН И ЗАМИНАВА В СССР,КЪДЕТО Е НАГРАДЕН С ОРДЕН.. УБИИСТВАТА НА ПОЛИТ. ПРОТИВНИЦИ СА ПРАВИЛО НА КОМУНИСТИТЕ.....

мдааа. а в САЩ ги убиват 'случайни' хора- например Кенеди. Или умират от 'свръхдоза'.

Да в мафията и шпионирането се излиза само с краката напред. И американците чакат Сноудън да се покаже за малко, ма тоя не излиза на пук.

Щом е шпионирал за Лондон британците са поели финансови ангажименти към агента си ,никой не шпионира безплатно ,след провала му става ненужно бреме и трябва да му плащат пенсия или да го обезщетят със значителна сума ,мисля ,че е ясно кой има мотив тоя агент да го няма.

Никой не уважава пенсионерите и само им помагат да си ходят.

руски истории вече не правят и впечатление то за немцов почти нямаше реакции...

че какви реакции да има за един крадец и мафиот от Елциново време?!

абе не ми се обяснявай оправяйте се там кагебейската кал само се разкарайте от ЕС всички други били лоши само путлер - добър ставате супер смешни

Човека вече не е нужен на Короната, само прави разходи, па и може да реши да седне и да напише книга. Последното че е неприятно на МИ 6.

ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ САМО СМЪРТ. ЖАЛКО ЧЕ , НАШАТА ДЪРЖАВА Е СЛАБА И НЕ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРА ПОДОБНИ СПРАВЕДЛИВИ ЕКЗЕКУЦИИ НА НАШИ МАЙЦЕПРОДАВЦИ.