Захарова: Никой не може да поставя ултиматуми на Русия

В нота до британското външно министерство Москва каза, че не е свързана със случилото се с бившия руски разузнавач в Солсбъри.

Обратно в новината

Коментари - Захарова: Никой не може да поставя ултиматуми на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години днешния руски президент прогнозира, че война ще има но не за територии, а за чиста вода, чисто небе и чиста земя. Русия ги има но не танцува по гайдата на все още дивия запад! Провокациите срещу нея тепърва започват! Тези скрипали-микали са част от едно грозно начало. А относно една, некоя си Мей... Нейните предци люто са воювали България с цената на всичко на не получи независимост от турсктата-османо-ислемска империя...

Така или иначе измамниците от Англия обвиняват Русия, ами не е ли по-добре Русия да превърне в своя полза Англия в непотопяем самолетоносач, така, както превърнаха Крим! Света няма нужда от англичани. Те за вековете колониална политика са изкарали ресурса си да съществуват на тази земя. Не беше много отдавна, когато англичаните убиха 11 милиона в Индия, ей така експериментално, та сега за един руски агент ли ще се замислят. Така както същите тези българомразци - англичаните убиха Георги Марков така са убили и Скрипал.

Също така никой не може да ръси глупости пред цял свят.

Днес да не е празник на русофобията.Гледам много ентусиазъм тролски се шири тук. Ако е - честит празник джендъри.

да не би да си признаха нещо за Г. Марков? За отровата, за средството за използването й?... Те десетки милиони невинни свои граждани избиха и не им мигна окото, та сега за двама души да си признаят...

Кои те? Англичаните, нали? Да не стане объркване.. питам На кой да благодарят избитите Иракчани?, А индийците?

като им покажеш юмрук и се сплотяват. Рефлекс за оцеляване. Именно на това и разчита пропагандната им машина - на този рефлекс. В Русия е особено популярен повикът: "Наших бьют". И всички се хвърлят да бранят своите, които дори и не познават... Казаха им "ултиматум" и това стига като призив за обединение. Така ще забравят и ниските заплати и пенсии, и високите цени и корупцията и лошото здравеопазване и всичко друго, за което с шепот си говорят когато пийнат боярышник...

Ти да не си прикрит геронтофил бе? ѝДа беше тридесет лазарника по-млада, пък то пред пенсия. Това че още я ... уважават шефовете й от време на време веднъж на две седмици нищо не значи.

колкото е красива, толкова е и тъпа. За какви ултиматуми става дума? Просто Великобритания изгонват руски дипломати, което в международното право означава, че едната държава протестира и показва на другата, че няма да толерира определено нейно поведение. Иначе в предизборен контекст, за простоватите руснаци такива медийни изяви и изрази, като "ултиматум на Русия" хващат декиш ... и руснаците и българите в мнозинството сме "патриоти":)

А може,може.Много са се опитвали да поставят на Русия ултиматуми и после...са си ги завирали в задните части.Изказването е образно, погледнете в историята и ще видите че е точно така.

Ба*си гнусните рашани. Гади ми се вече от това колко са долни.

Така е. Съсипаха цял Ирак с една епруветка БОВ. В същност... Рашъните ли бяха?

бъркаш географиите ... не за Ирак иде реч, а за Балтийските републики ... сигурен съм, че дори не знаеш какво са правили рашъните там, нали?

тази много ултиматуми е поела докато и дадат този пост

не бе,докато и подадат микрофона.....

... доказване на противното - това случайно някоя "умна" английска глава да го е чувала?!? Къде са им доказателствата?!? Всеки може да е - даже и те, с някаква неясна цел. Чак пък и ултиматуми поставят - аз знаех, че Обединеното Краставсто се разпада, ама не бях наясно, че са последния стадий.

В Англия и на другои места съществува т.н. "прецедентно право". За да ме разберат 80-те % дебили от БСП ще с еопитам да го обясня по-просто. Като за ТКЗС-ари. Или партийни секретари в АОНСУ. Има някакъв случай, който се разглежда от съда. Ако има подобен случай с взето решение се прилагат същите аргументи и същата норма на виновност. За 80-те% дебили от БСП-то ще дам прост пример. Някой е убил някого при някакви обстоятелства. разкрит е и е признат за виновен. Ако някой друг след време бъде убит при същите обстоятелства, виновника бива осъден по същия начин. Нека не подценяваме МИ-5 и МИ-6. Те не са идиоти. Точно обратното - това са едни от най-сериозните служби в света. И те си знаят работата. Пък и за БОВ, което е произвеждано само в Русия, няма как да бъде обвинен друг. А това че Русия твърди че е унищожила всички химически оръжия само влошава положението - наличието на дейсващи образци значи че или Русия лъже, или е изпуснала нещата от контрол, или пак използва опасни вещества, но за специални операции. С плутония, с който беше отровен друг бивш съветски агент Литвиненко, е същата работа.

Ти наистина ли си тъп? Значи при всички подобни убийства, виновника трябва да е един и същ? И няма нужда да разследваш кой е той? Това никъде го няма. Защо лъжеш?

Бактън от ПЕДЕРАЗИ!!!

Абсолютно е права! На Англия газта ѝ свършва. Дали ще си прокарат петролопровод от Дубай през 3 морета и 30 държави, за да си топлят мангустите или пак ще поставят ултиматум на Русия да им доставя? Хайде холан - не си виждат о'къканите гащи, ами тръгнали да ги развяват пред хората!

Русия е замесена в терористичен акт на територията на Обединеното кралство. Как е станало, кой и защо е в несъл това БОВ няма особено значение. А всъщност е ясно - като агент на ГРУ още с бягството си този симпатяга е осъден на смърт от ГРУ като организация. Такива са принципите. И само са търсили начин. Направили са го по най-глупавия сценарий - след отравянето ан Литвиненко всички тия неще се гледат под лупа във Великобритания. Там никак не обичат нито Русия нито СССР. И участието на Русия в терористичен акт на територията на Острова се възприема като национална обида. И Русия ще си плати - просто влиянието на Великобритания е много голямо. Що се отнася до ултиматумите след като една държава е пострадала тя е в правото си да иска обяснение. и ако не получи достоверни данни да процедира така, както намери за добре. Точно това прави Великобритания. Много станаха гафовете на Русия. Окупация на чужди територии, анексия на Крим, сваляне на пътнически самолети, намеса в избори, участие в терористични операции, употреба на допинг с държавно участие.... много станаха. И наистина на хората на Запад им писна. И Русия ще си го получи...

Хайде пак с лъжите... То, че е заразно, заразное, но поне лъжете с мярка. Първо този "симпатяга" не е избягал. И второ... " Как е станало, кой и защо е в несъл това БОВ няма особено значение." Ей това ще ви изяде главата. Търпението е до време.

Явно е ,че искат да провалят световното първенство .То и малките деца го разбират това.А иначе какво толкова е станало,че руснаците са си ликвидирали един предател и той няма да може да харчи получените от британците пари. Това си е руска работа.

НИКОЙ РАЗБИРА СЕ НЕ МОЖЕ, А И НЕ ИСКА ДА ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМИ !!! ПО ВАЖНО Е, ПУБЛИЧНИТЕ ДОМОВЕ ДА СА ПЪЛНИ С ИЗГЛАДНЕЛИ БЛЯДОЧКИ !!! А ЗА ОТРАВЯНЕТО СЕ ЗНАЕ, СЛЕД КАТО РУСКИ ПОЛКОВНИК ОТ КГБ РАЗКАЗА КАК СА ОТРОВИЛИ ГЕОРГИ МАРКОВ С ЧАДЪРА, 20 ГОДИНИ СЛЕД КАТО СЕ КАПИЧНА ТАТО !!!

Какво тегаво Русия чрез Китай има достъп до всичко

те и за Ирак бяха сигурни

Интересно е защо Тереза Мей не даде на руснаците пробва е отровата ? Да не излезе че не тази отрова е използвана при отравянето на този бивш руски агент предал страната си в полза на чуждо разузнаване. Странното е в цялата тая история че никой нищо категорично не знае (нито Макарон от Франция , нито Лейди 4-ти Райх , нито нашата мома от външно...) обаче всички въз основа на коментара на Тереза Мей веднага отсъдиха че видиш ли Русия е виновна. А бе да може и да виновна ама все себеоважаващт се дипломат когато прави генерални изводи трябва да държи факти в ръчичките. Макарона от Франция що не сподели как Френската държава е дала Френски паспорт на известен Руски Олигарх който е осъден в Русия за кражба от Руска банка на сума която е над 4 милиарда рубли , същият този олигарх дълго време е бил под протекцията на Лондон преди да бъде осъден за домашно насилие от жена му и да избяга във Франция преди да бъде оповестена присъдата изоставяйки двете си невръстни деца. А бе всяка книга си има две страни, жалко че обикновенно медиите хващат едната която им е по удобна и забравят за същесъвуването на другата страна

текста ти прилича на превеждан от руски на български с google translate.

Все нещо трябва да напишеш за някой цент, нали? Особено, като няма какво да кажеш по коментара

Никита, .... къде са ти ци..те?

Лукреция Боржия- Захарова ,културно ни обяснява, че бившият руски разузнавач е ял развалена храна и се е отровил. Яжте само пресни зеленчуци !

а кой вярва на доказаните кремълски лъжливи фашисти-пут.овци?

Путьо като теб явно.

Ултиматуми - да, не може. Може обаче ембарго от всички /или повечето/ високотехнологични страни, и тогава . . . Не ми се мисли. Ще стане още по-тегаво в Русия.

На изявленията на руски официални институции, и техните лидери или говорители ОТДАВНА не вярваме!! Спомнете си изявленията на путлер за Крим, Донбас и собствените му признания по-късно за ПРЯКАТА намеса на Русия в анексията на Крим и провокациите в източна Украйна. Нищо по-долно, нагло и империалистическо няма от руската инвазия по ЦЯЛ свят (избора на Тръмп и др.)!! ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ НЕ ВЯРВА И ПОДЛАГА НА СЪМНЕНИЕ ПОЧТЕНОСТТА НА Русия в международните отношения!!!

А на епруветката на К.Пауел вярваш ли, идиот? Там загинали стотици хиляди хора след това.То бива-бива такива недодялани като теб, но чак толкова ...

Мисля, че идиотът в случая си ти и другите бетонирани мозъци вярващи в изявленията на путин и путинките!

НЕ представят никакви доказателства. Не може без черно на бяло да обвиняваш. И в закона е казано : невинен, до доказване на противното. Колко му е на Путя да натири и техните посланици от Русия. Ще си го премести в другия крачол..

БРАВО!!! ГАДОВЕТЕ АНГЛОСАКСОНСКИ ДЖЕНДЪРИ ПРОСТО СИ ГО ТЪРСЯТ...ТО НА ОСТРОВЧЕТО МАЛКО МУ ТРЯБВА...

явно не-ядрените ви аргументи свършиха... да видим колко ви стиска да включите в битката кинжалите, тополите и прочее флора и фауна. Дебелийо Ким вдигна байрака вече. Ще се пробвате ли (за втори път)?

Тази и моя ултиматум може да постави.И на себе си може да го постави и на русия-на когото си поиска.

тази бате,на "вес гражданский флот" ултимативно може да го поеме

Тая да не лалосва много много, ама да даде детайли за македонската кирилица дето цяла русия ползвала :-D

Ами, какво виждаме-може.

нито я слушам, нито я гледам. На нея не и пука, но и на мен ми дреме. Който чуженец е наплюл България за мен и правна "0". Все едно, че го няма - ако благоволя да го напсувам трябва да се чувства поласкан.

Е тотална щета за ралата , също като шефа си... Един ден руснаците че ги избесят По кулите на Кремъл...

Какви ултиматоми ,ма товарищ! Не виждаш ли,че никой не ви иска заради просташките ви КГБ-ейски номерца,ма! Осрахте се по цяла Европа - Украйна, Англия, у нас с попа си ,скоро може и някой наш политик да гътнете,за да завладеете отново България!

УлтиматУм се пише, посланико в Долно Уйно у кръчмата

Пич, днес пи ли хапчетата?

Тази може да поеме и моя ултиматум,и на братята роми може да поеме ултиматумите и да я ориентираме ултимативно в живота.С няколко водки може да я ултиматумираме

РАЗТАКОВА ИМ МАЙКАТА НА АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ХАЙДУЦИ

Русия е велика ядрена сила бе чапкъни. Северна Корея направи за смях Щатите, та Русия ли ако каже .

Каква сила са тия пияндури бре човече?! Виж Китай да кажеш че са сила някакси по ще ти повярвам.

От снимката защото си гоните читателите ..

кой е на снимката цецка цачева или борисофф?

вгледаи се хубаво-това е истинска жена!!! на тебе пред очите ти е само Kилъри Kлинтън!!!

тоя крокодил жена ли бе? ахахаха

Тази като гледам колко ултиматуми е поела докато стигне до тук-и още толкова да поеме няма да и стигнат да реши проблема.

колкото и ще да е-не може да се сравни с Kилъри Kлинтън!!!!!!!!!!

Ако се вярва на Резун. от ГРУ напускането е през комина. А този руски служител на ГРУ дори е пуснат да поскита в Лондон. Като се знае, че веднъж е предал руснаците, може да се очаква, че ще продаде и англичаните (просто да уточни от първа ръка какво гио интересува). Та нищо чудно и МИ5 или МИ6 да са се погрижили да се освободят от баласта.

така е-веднъж предател,завинаги предател!!! никои не уважава предателите-дори когато ги използва!!!

Идеален претекст да се обвинят македонските империалисти в опит за разпалването на нова световна война и последващото освобождение на този край от българското землище...

Създателя на "Новичок" от години работи в САЩ, първи направи изказване за това, че пострадалите са неспасяеми, колко човека могат да бъдат поразени с 2 гр. от двукомпонетното вещество и т.н. Кой и къде е забъркал отровата е под въпрос след като отказват да предоставят проби.

когато някой престъпник е заподозрян, първата работа на полицията е да му предостави всички доказателства, които има против него. нали се сещаш

Не е създателя, а един от създателите.

Десет малки негърчета руският вариант в Лондон...всичко по темата - в Между редовете сом....какво премълчават ингилизите.

Аз пък знам от историята и съм сигурен какво ще се случи: Англо-американците се карат с Русия, но на финала ще го отнесе Еврогейският Халифат ( ЕС) демек "Брюкселските зелки" и Баба Меркел...Ето примери от по-далечното и по-близкото минало: -Англия и Русия се карат-отнасят го Наполеон и Франция... - През Първата Световна Англия, и САЩ се карат с Русия - отнася го Германия...и България -През Втората Световна пак Англия и САЩ се карат с Русия - и пак го отнасят Германия...и България... Сега пак така ще стане-сигурен съм...:)

Ние имаме уникалната способност да сме лакмус на унищожението. Винаги сме на неправилната страна.

англия и русия ще се скарат и ще го отнесе Наполеон, нали

Аби откъде извади такива тъпотии за аргумент? Как може да няма нищо вярно. Англия не се е карала с Русия, а са действали заедно срещу Наполеон. Прз ПСВ Русия, Англия и Франция се карат с Германия и Австроунгария. Тогава Русия се разпада и се появяват поне 10 нови държави, разпада се и Австроунгария. През ВСВ е карат пак Германия и Англия, а СССР дебне вгръб на Германия, за което е наказан. И в двете войни САЩ се включват на страната на Англия по-късно и обръщат развоите на бойните действия.

Зареждайте се яко с пуканки ! Като гледам какво става в Сирия-Гута и в Лондон, скоро може да захвърчат ракети в най-различни посоки. Хубавото е, че няма да им стигнат за нас . . . !

Абе ще вземе да падне някоя и у нашиО двор!Нищо ,че са скъпи-не ги ща! По-добре грозен мир отколкото красива война!

Един не много прост човек, преди години е казал-Русия не е толкова силна, колкото изглежда, но ВНИМАНИЕ- не е толкова слаба,колкото ни се иска! Много внимателно гледайте къде си поставяте пръстчетата, за да не бъдат премазани!

до кого е предупреждението?

Май до всички.

Орлин Данев

Предупреждението е най-вече до еврогейтаците....

Русия отдвна не е велика сила,изритана от Китай,тана че нека не си въобразява тежеста в минали години,когато силово се натрапваше!Нека не се перчи защото оръжията и технологиите на САЩ са с век напред!Руските блянове нямат шанс!

Ха-ха, ватенките с голата си задница не могат да направят нищо, те са в поза надупени, икономически Великобритания Е ДВА ПЪТИ ПО-МОЩНА ОТ РАША: Это будет экономическая война, это будут экономические меры. Экономика России в два раза меньше британской, и в основном она сосредоточена в руках небольшой горстки людей. Нам придется сделать так, чтобы экономика стала еще меньше, раз они [россияне] хотят продолжать в том же духе"

Без да се чува тев от кремълската кочина ;) Нео- Фашистка раССия е наритване от Цивилизацията по всички фронтове Амин!

абе, това ли е жендера на бат Божо?Само питам....