Коментари - Отново под 1% са новите случаи с COVID-19 за денонощието, починали са 9 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под един % са, ама есента иде и коронавирусът, който според тукашните тролове не зачита сезоните (ей на, вижте какво става в Австралия) ще се активизира. Освен това има и друг страшен вирус - звучеше ми нещо като пунта-мара. Тук го няма, ама може и да дойде. Затова не се успокоявайте от 0,6% заразени, а се уплашете! Трябва да сте уплашени, но да няма паника ;)

са единствените които говорят за страх и паника. Разумните хора говорят за евентуална опасност, която е редно да се има предвид и да се вземат мерки да не идва ако може или ако дойде да се пазим. Ваксините между другото са една от мерките. Троловете обаче твърдят плашат ви паникьосват ви. Да ви питам. Като учите децата си да внимават като пресичат и да се оглеждат да им създадете страх и паника от автомобили ли ви е целта? Не се ли сещате че това е същото?

Ваксините, ако са ваксини наистина са един от вариантите за предпазване. Лошото е , че са нов, нетестван препарат, за който никой не гарантира последиците. Затова и се подписват мераклиите за здраве,че е на тяхна отговорност (ако някой си е направил труда да прочете какво подписва), ама какво получават, ... не се знае.

Спрете с тези платени статии. Сигурно е като в медицинските пътеки - тройно заплащане за короната? Всъщност от къде идват парите, пак от държавата ли или директно от СЗО?

изгонихте най интересните коментатори от форума?

Oтново много малко поствени ваксини! Защо така бе Стойчо?

Баста лева.ци! Народът ни мре от репресии, депресии и страх. Спирайте идиотс.ката пандемия, махайте дистанцирането и маските, че омръзнахте и на жабите и на кокошките с лъжите си и преувеличенията. Разберете, ние не сме тъпаци и мниаци за тлъсти пачки като вас. Къде ви е пилешкия грип, къде е свинският грип, къде е лудата крава - в парламента са, точно там. Ами СПИНА къде е, като нито един доктор в Света не успя да изолира щам от него? Скрийте се някъде, защото идва време да питаме кой ще плати за най-голямата измама?

Виждам, че лудата крава са я изтървали на компютъра.

Г-н Ковид, Пандемия, дистанционно и маски не липсваха преди, след и между на епидемичните пикове, но хората не умираха с такива темпове, както по време на тях. Защо така?

И сред ваксинираните има много умрели, ама не пишат за това. Защо ли?

си не си замислен. Или си лъжлив трол. И като не е написано ти откъде разбра?

3евзек

Г-н ЗАМИСЛЕН, С каква цел ви замислиха?

Зевзек, има много небългарски (а и един български) сайт които дават статистика за постваксинна смърт. Случаите са много! Това, което го наричат "ваксина" има и друго име, неписано официално - генна терапия. Препарата няма нищо общо със старите ваксини, но всички "ваксинирани" подписват документи без да четат. Не преча на никой да се включва като лабораторна миша в експерименти със здравето си, но поне мислете!

Ковидарите са в паника и се чудят как да оправдаят клишето "ама това е много опасен и много заразен вирус".... при положение, че нещо няма кой да се разболява от него? За съжаление - ковид мафията доктори-фармацевти-лаборатории пак ще надуят брийката. Да вземем следния пример: Отивам да си правя тест, и ми казват - "положителен е, ама ти си от безсимптомните". Т.е. те могат да кажат на всеки един, че е положителен, ама нямал симптоми.... И ето, нов термин в медицината - няма ти нищо, но си "безсимптомно болен" от супер опасен и заразен вирус.... адски удобно :) И...

Те могат да кажат, ама ако имаш положителен PCR, следващите 6 месеца след карантината спокойно можеш да ходиш из страните от ЕС.

Много неща могат да ти кажат, обаче напоследък го казват на под 1% от направилите си тестове. А имаше периоди, в които 40% бяха положителни и хич не бяха от безсимптомните. Какво им пречи на лабораториите и ковид мафията да надуват постоянно? Парите ли са малко или какво?

На кой му трябва акъл ? Нали по тиливизора дават команди. Трябва само да се слушка !

антиваксъри се видя че на интелектуално и образователно ниво са на едно с циганите. Едно време помня 80-те години, че покрай ваксинирането на децата избухваха от време на време такива слухове и съответните вълнения в циганските махали. Чиповете още не бяха актуални, но се пускаха слухове, че ще останат бездетни. Тогава обаче само циганите бяха податливи на подобни манипулации. Сега и хора с доста големи претенции се поддават.

Още повече, че конспирации хиляди и поне една да се беше потвърдила, но те пак продължават да вярват на дезинформация, да се психират и да я разпространяват. например, че 5G мрежите били вредни та чак птици щели да падат на земята. Е забравиха я като дойде пандемията. Сега имат достатъчно друго поле за изява.

Няма конспирация ! Още миналата година ви казаха , че пландемията ще продължи до 2025 година ама никой не повярва. Първо локдауна щеше да ни спаси от пландемията , ама не стана ! Сега очакваме ваксините да ни спасят , ама май пак няма да стане. Догодина ще се надяваме лекарство да ни спаси , ама надали пак ще стане. Хубаво е ,че си имаме спасители които искат непрекъснато да ни спасяват , но те не са виновни ,че не се получава. Само сметките им набъбват !

3евзек

Ало, Каранината, След 2025, когато всички опити се провалят, всички ще чакаме теб да ни спасиш.

Ало Зевзека, тогава ще ви спасяват от извънземни навярно.

Питам се къде е Паниката. Седмицата преди миналите избори пак се беше изгубила някъде, така сякаш има ангажимент с предизборната обиколка. Или просто шефовете започнаха да разказват, че опасността не е отминала, а за изказвания срещу тези на шефа не се уволнява немедленно.

Паниката е жив човек. Такива ходят на почивки, разчитаме такива като на теб, да сте винаги на линия, да спасявате човечеството.

3евзек

Г=н Предполагам, Ти от колегите ли си, или секретарката? Ако Паниката се върне от почивка, сигурно ще ме опровергае някак. Или поне ще опита. Макар че тази година има две почивки и все в предизборна кампания се случват, а напоследък не коментира изказванията на новия здравен министър, въпреки че са му против... хм... "принципте". Важното е, че не бил всявал паника, нищо че опсността не е отминала. Имаше и още един такъв "жив човек", който рязко отиде на море тъкмо в началото на април. Може и на Паниката да му е изтекъл някой договор, предстои да видим. Освен ако предполагаш нещо де...

Цял свят се затваря за Русия,само България не,пускат умишлено руснаците по черноморието ни и после ще има ,с какво да се оправдават като нарасне броя на заразените и прокарат нови локдауни! Целта сега след изборите е такава,да си правят онея горе,каквото си поискат,докато народа е в поредния локдаун.... Вирусът се превръща в начин за контрол,затова мислете ,за кого ще гласувате,видяхме,че БСП и ГЕРБ подкрепят мерките,затова трябва да ги наритаме! Подкрепят локдауните,но не подкрепят мерките,които иска народа,а те са да се ограничи влизането от вън на хората....

Тестът за интелигентност тече с пълна сила. Броят на издънилите се се увеличава.

Защо не махате безсмислените маски задушаващи хората в тези горещини ? Много работещи по 8часа с маски дишат 20% по-малко кислород, вие ги душите с маски ! Няма статистика даже за епидемия,камо ли за пандемия !

Никой насила не ти я слага.

Умните просто дишат с 20% по-често. Иначе белодробните рецептори за CO2 са какво са им? Да не би да издишват с 20% по-малко?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

С 20% по малко кислород, напрово изби рибата. Не знаех че маската филтрира кислорода...

Много народ че оди у Гърция.

В Банкя е открит единичен случай на нов щам вирус B.B. Без паника, до 10 дни обещаха да открият доживотна ваксина

Спрете с тази лудост поне през лятото

МАРШ бе Трол. "поне през лятото", нещо ни внушаваш ли?

3евзек

Кирчо, Защо излъга за хладилните камиони, че не ги е имало в други държави бе? Все някой друг ти е трол, пък все ти лъжеш като разпран, включително след като те хванат. Защо така?

17 000 теста ли ? Денонощно да правят тестове не е възможно. Някой източва касата .

Каква каса те гони? Това са тестове на хора, пътуващи на почивка в чужбина.

При много лекари има кутии с бързи антигенни тестове. Дори не е необходимо да се правят в лаборатория. Могат и още как.

Напишете колко убити деца има през денонощието.Колко аборта имаше ? Сигурно са над 300.

Аборт = убито дете??? Повярвайте ми, аборт далеч не се прави само защото детето е нежелано. Виждала съм жени, които реват, когато отиват да им направят аборт. И такива претръпнали душици, които правят пореден аборт по медицински показания. Моля не спекулирайте със страданието на хората! Може да постоите в патологията на Майчин дом около седмица. После други неща ще говорите.

ама моля ви, кой чете вече тая баналност??

Очевидно...

Само от Ковид са починали Вярвате ли Да не са починали от 1300 лева пътека или от 1000 лева за 1ва линия Палячовци

смешник. Вярвай в квото искаш. Само не забравяй, че умирането не мърда на никого. Със или без пътека. А тези на първата линия са не рядко на последната също.

Нещо си много смел Да не се напикаеш пред мен,а? По спокойно,ме ще те разчекна Ясен ли съм

Лично. Пръдлю войвода.