Коментари - Отново хвърчат искри в Грузия – обкръжиха парламента, гонят недоволните с водомети (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майдан та дрънка,организиран знае се от кого. Колонията не може да има закон за чуждестранните агенти като метрополията защото там живеят туземци.Освен това Грузия не въведе санкции срещу Русия ,върти търговия с Русия защото има интерес от това,но метрополията не е доволна.И ето какво се случва.

Дръж се, Грузия! Не позволявай да те превърнат във втора Украйна!

Там с водомети, тук с водомери и електромери...

ЕС и САЩ официално Подкрепиха размириците,Взривяване на Коктейли Молотов, унищожаване на обществени сгради от протестиращите служители на многобройните НПО платени от САЩ и ЕС! Запада се саморазгражда !

НПОта на Сорос и USAID си пазят огромните заплати! С новият закон ,ако получат повече от 20% от парите си от САЩ Русия или Германия...ги обявяват за Чужди Агенти!!? Хем разболяват и разграждат морал и ценности в обществото,хем им плащат много за това! Агенти работещи за чужда държава!

КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ,ДЕМОНСТРАНТИ,ХВЪРЛЯЩИ;КОКТЕЙЛИ-МОЛОТОВ,КАМЪНИ,ГРАНАТИ,ПО-ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ,ПОЛИЦИЯ,В:САЩ,КАНАДА,АВСТРАЛИЯ,ЕС…И ДР.-“ДЕМОКРАЦИИ”? ТИЯ,САМО ГИ-АРЕСТУВАТ! ЗБИЛО МНОГО-“НЕДЕМОКРАТИЧНО”,ЧЕ ШАЙКА-ПЛАТЕНИ,ИСКАТ ДА ПОДМЕНЯТ-ВЛАСТ,ИЗБРАНА ОТ-МИЛИОНИ!

ПРОТЕСТИТЕ,ДОКАЗВАТ,ЧЕ ТАКЪВ ЗАКОН Е НУЖЕН! ТАМОШНИТЕ-ПРОКОПИЕВЦИ(10 000),ФИНАНСИРАНИ ОТ-ЛИХВАРИТЕ,ИЗВЪРШВАТ-ПУЧ(КОКТЕЙЛИ МОЛОТОВ,БЕЗЧИНСТВА)! ТОВА ИМ Е-ТЕХНОЛОГИЯТА,НЯКАКВО-МАЛЦИНСТВО(ПЛАТЕНО),СЕ ОПИТВА С-ВЪОРЪЖЕН БУНТ,ДА СМЕНИ-ЗАКОННО ИЗБРАНИ:ПАРЛАМЕНТ,ПРАВИТЕЛСТВО,С МЕДИЙНА ПОДКРЕПА,НА-ЧУЖДИ АГЕНТИ! И В-БЪЛГАРИЯ,ТРЯБВА ТАКЪВ ЗАКОН! И ЩО В-САЩ,ТАКЪВ ЗАКОН Е-ДЕМОКРАТИЧЕН,А ДРУГИ ДЪРЖАВИ-НЕ?

а цветя на полицаите дават ли, прегръщат ли се с тях?

А тези които сисат от вимето на Путлер, кви агенти са? Нашенски? Или не се брои

Защо е толкова важно да крият от къде идват парите? Това ли е най-големия проблем в Грузия, та се дигнали да протестират? Протестиращите явно са предимно хора на хранилка, изкарани под команда, подобно на ПП/ДБ привържениците у нас.

Време е за велико народно сьбрание!Целият парламент са иноагенти на различни ДержавиЕдин БЬГАРИН няма!!!!

Никой не ще проруските подлоги в Европа.

Явно ,,инакомислещите,, , не само в Грузия, не могат да протестират ако нямат финансова подкрепа от чужди държави. Тогава за какво става дума - за парите , които лапат, естествено. И държавата иска само да се регистрират

скоро и палатков лагер

Значи, закона за чуждестранните агенти в САЩ е демократичен, а в Русия, където е същия- не е? А бе, Юропата що не скочи и на щатите за този закон?

Американски майдан в Грузия. Грузинците добре си спомнят Саакашвили и Буш преди 15 години и повече експерименти в страната не искат. А с тази платена паплач може да се разбереш само по един начин, като използваш рецептата на Лукашенко - бой бой бой докато не ик омекнат зъбите на тия боклуци. Ще ми развявят украински знамена и ще ми пеят химна на тия укро боклуци. Бой бой и пак бой.

не помнят, студенти са, а и русофобията е на мода сега

Не приемайте такъв закон в България, че ще спрат финансирането на всичкото политик. Един дето му дреме за България няма...

Щом Русия е толкова привлекателна, защо грузинците се дърпат от нея. И те ли са облъчени от джендърите сатанисти от европа и америка? Какво казват по кремълската радиоточка.

Грузия отказва да открие втори фронт, да изпраща оръжие, да спазва санкциите и ето - украински химн, опит за подпалване на парламента, все едно и също, а на границата километрични опашки с хора, напускащи Грузия

В щатите закона е още от 30-те години и е свързан с бащата на Пирински,тогава шеф на мощен синдикат,финансиран от Коминтерна.Там закона е добър,другаде не!Двулични отрепки!

А господин Зайо Цицин кво ше изминджа по въпроса?

Нали знаете,че грузинците са потомци на Давидовата линия? Евреи! Той и Ердоган е грузинец.Роден е в лазките територии черноморски.Лазите са цигани.Циганите са османци.Османците са евреи.Половината грузински цигани са християни(предпоследният фараонски ритуал!) ,а другата половина-мохамедани(последният фараонски ритуал!).И няма как,ще търсят обединението си в разрушителният за Природата неоюдаизъм.Египет бе държавата ба циганите,а нейба столица бе и е Йерусалум,дами и господа!!!

Тука също щеше да се приеме такъв закон, но дотърча един чиновник от ФАЩ и Боко се насра и проектозакона отиде в коша. Това по времето на Цецка Цачева. Много ги е страх соросоидите от осветяване финансирането на: джендъри, ДБ-та, и всякаква долнопробна продажна паплач от НПО-та, която за едните пари е готова да продаде не народа и държавата си, а дори и майка си.

Горките грузинци! Няма откачане от рашката кочина.

да организита този нощен "протест" с коктеили молотов

Тия защо протестират ? Трябва да се притесняват само ако работят за чужди интереси. Аз например бих искал да знам кои партии и организации получават кинти да кажем от Русия. Вярвам Копейкин и Волен ше лъснат.

Можеш да добавиш Мравояда, Гнома, Киро, Кокоро, Муньо, Тиквата, дедо Янки Кенедито и още много

Нас Пп и други партий взимат решения в посолството на Фащ, ха ха

сега някой от "демократичният" запад ще се изпусне ли да каже колко струва този "протест". Май в дъното на кенефа е онзи еврейски урод Шорош. Много психопат се наплоди на тази земя..

На дедко Шорош му бръкнаха в дъртата дупара с 200 и ся прай Евро-грузиномайдани. В Грузия приеха закон за чуждите агенти и ся дедо и помиярите му вият на умряло. Мъка, мъка, голяма мъка.

Значи в САЩ може да има такъв закон а в Грузия не можело? Що за шизофрения е това? САЩ нарежда политиката на Европа, примери има с газовите потоци и Украйна. Продажниците ги е страх да не ги разкрият защото като са разкрити никой няма да ги взима на сериозно и парите в даден момент ще спрат. Щом продажниците се страхуват да разкрият кой им плаща значи знаят че не им е чиста работата.

"Управляващата партия "Грузинска мечта" заяви, че законът е създаден на базата на законодателство от САЩ от 30-те години на миналия век. Критици, включително президентката Саломе Зурабишвили твърдят, че той е подобен на руски закон, широко използван от Кремъл за потискане на инакомислието." Това инакомислие еквивалент на джендъромислие ли е ! Риторичен въпрос.

Поредния Майдан.

Кошмарът на всяко едно тоталитарно управление и на всеки един несретник - хора искащи свобода, демокрация и достоен живот. Така почнаха и събитията в Украйна, които после путинската пропаганда изкара като преврат организиран от Запада.И нашите путинофили с робска психика отвориха широко уста и почнаха жадно да сърбат цялата помия, която им сипваше Москва, просто защото не могат да допуснат, че някъде има хора, които биха се борили до край за да живеят децата им в нормална държава.

Укродобитък!!!! Номера на говедата и тук няма да мине!

Марш в сибир, путински робе! Нали жадуваш за руский мир

"Репортери на Ройтерс съобщиха, че са чули как хората пеят или пускат по високоговорители химните на Грузия, Украйна" пуснах една сълза!

Такъв закон трябва и в България.

Трябва ти на тебе шестостенен петохуй с контра в ГЗ.

Еротичните фантазии запази за себе си. Когато жена ти отиде на работа, вместо да играеш видеоигри, действай смело със шестограма.

нещата в усрайна са много зле, щом се налага цветна революцийка в грузия да се прави. Явно, спешно трябва втори фронт да се отваря и като не успяха с молдова и армения сега тук ще пробват краварите. Сами се хвалят, че настроили целия свят срещу Русия, потрошиха милиарди зелена шума, изпразниха всичкото резерва на оружие и пак ядец. Ама така е то....

Полезни идиоти и платени идиоти с лопата да ги ринеш.

Арабска пролет в нов вариант.

Хората си искат НПО-тата, Истанбулската конвенция, смяната на пола, бракове сам със себе си, в краен случай с подобен джендераст като теб самия... Искат и промиването на мозъци от трибуквени телевизии да продължи, образованиетохим да догони щатското, здравеопазването - също. Искат да имат правото да са като Украйна, бъдещ член на най-демократичния съюз в света и на най-добронамерения военен, защитен съюз в света. Искат и те да имат право лто да нападнат ОТНОВО руския окупант и да изядат отново вратовръзката... Затова се борят радетелите за свобода и демокрация в Грузия! Да ги подкрепим като издигнем флага на Грузия над Столична община за следващите 30 дни! Вива Грузия! Мачкай окупанта! После ела и при нас да го мачкаш!

А не върховния вожд да им опеределя и прическите, както сте свикнали крепостниците, а такива шушумиги като тебе да се изживяват, като партийни секрретари и да дебнат кой какво приказва Ай сиктир!

Истинските протести са в Европа! За тях - нищо не показват в сороските медии! Този в Грузия е очевидно платен! Защо им е да защитават чужди агенти?

Беларус, Грузия и Иран обаче се усетиха и спукват от бой платените протестъри. Свърши се с безплатните майдани.

Кристална нощ, а?

В Грузия денацификацията ще мине доста по-лесно.

Мили журналисти надявате се ама Путин нема позволи нова революция до свойте граници.... По добре кажете Ко става у Париж че там полицаите пак ги тепат пенсионери и сблъсъци са кървави.... Жалко че тези неща трябва ги гледам у руската пропаганда...

Ни гък по сороските медии за 3 милионите протести в Париж :)

Тук се защитават инвестициите на Сорос в Грузия! Протестите сто на сто са платени!

Абе руснаците твърдят 1.5м ама може и да си прав....и за Тея ора не се твърди че са у Париж ами общо което пак е цифра...

Грузинците ги навикторват и нанюландват...

никой не казва, че законът е пълно копие на този действащ в сащ? Защо никой не казва, че въпреки че законът е копие на американския, на сащ не им изнася да го има в грузия, защото са оплели всички в паяжините си? Защо никой не казва, че сащ заплашва грузия, че ако приеме този закон, ще натиснат ес да приеме грузия. Сякаш сащ са в ес и сякаш имат работа в ес? После ми говорете, че путин е тиран, може, но по големият тиран са сащ! И всички ги мразят, някой признават, някой не!

СССР - II се разпада! Путин трябва да закърпи положението! Не му е времето за още един Майдан , сега! Е , да се учат от Лукашенко! стРашко Ломски

МАЙДАН в Грузия заради опит за осветляване на чуждестранните агенти?! САЩ-исаните ТЪКАТ та НЯКОЛКО СТАНА. Но си НАМЕРИХА МАЙСТОРА. ДНЕС в Русия / ЕВРОПА; УТРЕ в Китай/ АЗИЯ, както поясни бъдещият БАНКЕР Столтенбергчо.

Грузия е втората най-перспективна страна в региона след Украйна: граничи с Русия и има излаз на море, което ще бъде под краварски контрол в по-голямата си част. Вярно, че не е голяма по територия и релефът е доста сложен, но има достатъчно условия за тайни лаборатория, бункери и изграждане на укрития за нападателно оръжие, перспектива за добив на шистов газ - също. Краварите са убедени, че нещата в постсъветските републики, ако не успеят от първия път и без пари или с малко пари, то се случват от втория опит с повечко пари. Революцията на розите беше 2003 г, Оранжевата революция(Украйна 2004-2005), Революцията на лалетата(Киргизстан 2005), 2006 - Опит за първа цветна революция в Беларус, 2008 - Опит за първа цветна революция в Армения, 2009 - Опит за първа цветна революция в Молдова, Майдан 2014 - втора успешна революция в Украйна. Краварите обаче си нямат идея колко трудно ще наложат на грузинците джендърството, гей-парадите и еднополовите бракове!

Затвор за тиквоча

Ето така се прави майдан