Коментари - Отнемат лиценза на превозвача "Беса Транс", чийто автобус изгоря на "Струма" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

копирайте и качеството на пътищата им. Мизерници обогатяващи се за сметка на чужди отнети живота. Всеки си плаща за стореното зло.

Да се проверят и другите 3 автобуса за пренос в багажниците на запалими вещества.

Сигурно вече са стигнали, разтоварили и се готвят за следващия курс

всичките автобуси детайлно бстойно да бъдат ревизирани за пренос на флакони със сгъстен газ, на нещо запалимо в пластмасова опаковка, живи & здрави

и извън багажниците

До потребителката "Иронията ти е неуместна" . Задайте в Гугъл някакъв подобен критерий като например - "Жена карала пила" и ще видите резултатите от които и някои мъже биха се стреснали.

не само в Бг. И в чужбина е същата история 99,9% от пътните инциденти са провокирани от мъже употребили алкохол. 0,01% от случаите на жени пили е нищо в сравнение с мажоритарното 99,9%. Няма да забравя думите на мой приятел тираджия, който ми казваше, никога не карай пила, дори и в града. Ако случайно стане инцидент на пътя и, дори да не е твоя вината, с позитивен алколтест ще компрометираш невиновността си.

преди 2г ме блъснаха отзад 2 коли, стана вережна катастрофа от неспазване на дистанцията за сигурност. Когато те блъснат отзад винаги е вина на който е зад теб. И на тримата водачи ни направиха алколтест, ако моят беше дори малко позитивен, независимо че нямах вина, щях да компрометирам моята невинност.

кръвната проба не може да бъде прецакана, живи & здрави

Автобусът край Своге се преобърна заради некачествено пътно строителство - влаган варовик в асфалтовата смес, което я прави хлъзгава при дъжд. Този участък на магистрала Струма бил строен некачествено, ц;яло лято ремонтиали дупки, имало проблеми с маркировката. Неотдавна писах за магистрала Хемус (Схемус) преди Варна, по която има дълбоки кратери с вертикални ръбове, способни да откъснат колело на кола и да предизвикат завъртане и верижна катастрофа. Както и асфалтови бабуни с формата на къртичина, високи до 30 см, по границата между активната и аварийната лента.

идейно: да я преименуват на хемингуей - барем сащ ударят едно финансово рамо понеже е техен сънародник (лека му пръст) ,живи & здрави

След дъжд качулка

ясно е всичко ще ги пуснем в ес

Питайте шофьора на Жипката. Той знае всичко.

А Тиквата и Шайката му крадци, лъжци и убийци, кога ще бъдат съдени за Своге?

сега шапкара и хората му, ще обвинят шофьора. При самолета беше пилота, при Вера Су бяха русалките, сега Рашков ще намери запис, как зад волана е бил Бойко Борисов.

Тиквата беше 12 години зад волана на държавата. По негово време се самозапалиха повече хора от колкото през последните 100 години взети заедно.

Една нощ с проливен дъжд пътувах от Пазарджик до София, разделителната линия изобщо я нямаше, аварийната изобщо не е била предвидена. Карах с 40км понеже не можех да разбера границите на платната и пътя. Най кошмарното ми пътуване. Път без добра маркировка е потенциален убиец.

ако си бил на градус и магистралата може да е липсвала

преди Ихтиман има един голям откъс където абсолютно липсваше маркировко, тоест беше изтрита. Много примери мога да ти дам за пътища в Бг с изтрита разделителна линия. И съм жена, само мъжете шофирате пили, досега не съм чула случай на спряна жена с алколтест позитивен. Така че, спести си иронията ако обичаш.

Опитайте да се приберете от Видин до София в 2.00 през ноща ? Едва тогава ще разберете за какво става въпрос ! Пътя изобщо НЕ СЕ ВИЖДА ! Води те мантинелата -там където я има . Иначе : фаровете на НАСРЕЩНО-движещите се тир-ове! Хоризонталната маркировка ( там където изобщо я има!) НИКЪДЕ в БГ не е светлоотразителна ! Шофьора се е объркал също следвайки мантинелата ( като ориентир в ДВА ПРЕЗ НОЩА!) и е попаднал в “джоб” за почивка . Но ако забелязахте : там “кошчетата за боклук” са от СТОМАНОБЕТОНОВИ КАНАЛИЗАЦИОНИИ ТРЪБИ , Ф1000мм !?! И я си представете как са му се появили ИЗВЕДНЪЖ и от нищото в два през ноща на този шофьор тези “кошчета” Вината рабира се е най-лесно и удобно за ВСИЧКИ да се хвърли на шофьора , НО това на нас всички останали не ни помага да изчистим съвеста си заради НЕсвършената работа !

Абсолютно. Добави Тировете които фучат или се изпреварват, особено турските тирове които често карат на зигзаг. Добави некадърните знаци ако има ремонт. Добави асфалта който не прави сцепление шото пестят ит целулоза и добавки, картинката е зле !

това да не е било за отвличане на вниманието? Другите три автобуса , някой знае ли маршрута им ? 80евра е пътуването, тоест правят 3200 евра на автобус. Само бензинът е сигурно 2000 евра. Някой знае ли дали тези пари са достатъчни ? Тоест явно има някаква контрабанда , иначе от бизнес гледна точка е безсмислено. Иначе, Понеже са албанци, веднага човек си мисли за превоз на наркотици. Да не са вкарвали ацетон за правене на мет от Турция? Той е високо запалим

Атентат , бомба е имало сигурно.

Или е кръвна албанска вендета, но тигава е нямало целият автобус да изгори. Иначе защо мюсюлмани ще слагат бомба на други мюсюлмани, вкл. деца ?

значи,че може да се е случило всичко с този автобус....Затова няма и спирачен път. Най=вероятно печката е гръмнала или гуми се е спукала и рязко е завил и....

днес в България умряха 250 души. За тях траур кога? Или те не са важни

По официални данни на НСИ за 2019-та г. при население на БГ от 6 млн. 923 хил. души статистическата ежедневна средна смъртност (отпреди вирусите) е 296 човека/ден .. пък кой от какво точно се е споминал - знаят само тези дето издават смъртните актове ..

Не е така. В Бавария твърдят че имат най добре оборудваните болници в света, което сигурно е вярно. Но какви са цените по здравна каса ? Поставяне на ваксина на дете - 100 евра, ЕКГ с натоварване -900 евра. За сравнение, бг цените са съответно 32 и110 лева. Тоест при тия ниски здравни осигуровки, който идват от ниското средно заплащане, толкова ! Пък и има ваксини, ако си над 60, няма причина да не си я сложиш !

Да добавя че само вдигането на минималната заплата няма ефект, защото в момента чистачка получава колкото хористка в операта с музикално образование, което не е справедливо. За съжаление нито Един политик не казва нищо по отношение на ниския среден доход.

А ББ с магистралите и чувалчетата с пари е за затвора. Почна да издиша идеята за строим магистрали….

Тази магистрала е строена от правителството на Станишев, когато Б. Разшков е зам. министър.

Нима тази магистрала е построена от Станишев? Нали Боко твърдеше, че Станишев нищо не бил построил, докато бил премиер?

Бе тоя Рашков много ценен кадър бре ! Толкова лу са ограничени откъм хора в БСП?

Всяла изцепка на някой до 1876 година или на сега действащите дебили все с Бойко ли ще оправдавате? Ама ви е хубаво за 3 часа до моренцето,а?

Какво кУментира Карадаито? Виж, Буци изказа съболезнования. Мустаците няма ли поне едно "съболезнования!" от кумува срама?!

Македония няма да преговаря за влизане в ЕС защото мачка българите . Ще чакат десетки години докато признаят българския си произход.

Нема у България магистрали има само лентички и чекмеджета.

Добре че са умрели албанци- араби, а НЕ българи...

Викнете Балтов и Ботокса. Те са изявени експерти по пътната маркировка. Даже са се водили на Жипката на Дебелото шофьорче.

Лиценза на шофьора на самальот,кога ?

Gugnelid

66%... ела пак след 5 години с друго магаре.

Честито ,ДрогАре,да му мислят обикновенните хора.

да пукнеш мама ти проста

Скоро ще очакваме вълнения в С.Маке : шиптарите ще режат глави на макета, щото фирма-шиптар, возила шиштари до родината-майка туркие, и понеже всички шиптари са минимум трафиканти, са натъпкали автобуса с туби бензин, а шофьора-шиптар сигурно е заспал и е карал както си иска щото за правоверните законите не важат. Обаче някой друг винаги е виновен, време е да присъединят СМаке към Косово и Албания. Референдумите в тая част на Европа важат, не е като в оная част малко по на север.

Az sam etnicheski Albanetz ot Tetovo no jivea az v Balgaria tuka ot 2007. Garantirano sega ochakvam rezane na glavi i shte ima otmashtenia.

А дано, порежете малко глави, че да се обединят европейците и да ви наритат в Кавказ, където ви е мястото!

k'voto i da mystiat - umreliia ne shte stane , jivi i zdravi

Добре, че умряха 50 талибана, че да направят обявят траур и за загиналите бългри в дома за стари хора. Всяко зло за добро дет се вика

Ти си неграмотен тъпанар! Пише се шиптър,а не шиптар.

пише се на макя ти потката смирисАна, любителю на фесове

Това вече е истинска причина Зайо да спаси Македония:)!

С тази медийна истерия !!! В цял свят стават трагедии с пожари о загиват хора. Факт , автобусът е бил натъпкан е евирна нафта от Турция факт , магистралата е идеална и България не носи отговорност ,за гибелта на тези хора. Това е проблем на македонците да си го решават.

"Според получената до момента информация, превозвачът е извършвал международен превоз без лиценз за конкретното превозно средство." Ай стига глупости ... нов 3 годишен автобус. За да няма лиценз и да го пускат на границата май не фирмата е за бой.

Какво е виновна фирмата, че българските пътища са пътища - убийци строени от мафията, която от 100% отпуснати пари за една магистрала, 50% се крадат. Така фирмата изпълнител, за да избие 50-те процента комисионна дадени на мафията се принуждава вместо пясък и чакъл да слага за основа кал, а вместо 20 см асфалт слага 8 см, при което лятно време се нагъва от товарните автомобили и биенето на спирачки. Така е било и при БСП и при ГЕРБ - лидерите им са пълнели чекмеджета и ги е боляло уя, че раята се трепи по тия пътища.

Както описваш този Армагедон, трябваше там да има 100 , а не една катастрофа за денонощие! Въпросът е: Не те ли е срам да правиш политика от тази човешка трагедия?!

Бойко ви виновен и за това,че мозък нямате.Този участък от магистралата е строен по времето на Станишев и Рашков! А и проблема не е в магистралата,разбра се вече!

На снимката не се виждат глави,скъсани ръце,крака и черва. Къде са,има нещо съмнително

Всичко е сгоряло. Оцелели са двама годеници, които са се опипвали, докато другите пътници са спели. Тост мисълта за секс ги е спасило.

Сандее, непоправим сии...

Що маа Тано, кво съм направил? Кво лошо съм казал?

Спри с ракията и отивай да спиш. Марш в леглото. Утре като отрезнееш ще пишеш.

Глей тая ква уста ми отваря.. и се опитва да ме командва. Ай сиктир. Ако си ми жена тепа те с лопатата. Така тепа прасето за Коледа.

Некой ден, на нЕкоя Коледа, това прасе ще се обърне и ще те изяде... докато залян-пиян се шматкаш с тая лопата ;D

Да им отнемат, то това няма да върне хората. Трагедия!!! Мир на душите им.

Мир на Душите на загиналите !!. И нека просто помълчим, колкото и да имаме за какво и да напира да се изкажем .. Факт - най-тежкото пътнотранспортно произшествие на наша територия, взело повече жертви от катастрофата на 28 юли 1972 г. при която след падане на ведомствен автобус с летовници на "ДСО Монтажи" от стария мост на р.Караагач (позната като Дяволска река) южно от Китен загиват 37 от общо намиращите се 48 пътници в автобуса.

ДСО "Автопром" прибиращи се от почивната им станция в Ахтопол - поднасям извинение за неточността ..

Автобуса е първия Чавдар на шаси Шкода.. И не е с почиващи на ДСО Монтажи.. А на почиващи и семействата им от института по двигатели и автомобили в гара Искър.. НИПКИДА.. Допълнени с шефове и семействата им от СО "Автопром" Автобуса е бил още в изпитания. Но причината е асфалтиране на моста и повдигане нивото му с 15 см спрямо пътното платно..

Statum Securitatis

Да - определено от разследващата комисия като "деформация на пътната настилка вследствие температурни влияния" ..

Де така лесно да можеха да вземат и "лиценза" на Кацаров, че той убива по 5 автобуса на дена.

и как точно ги убива? има някакво тайно лекарство дето си го е скрил в джоба?

Предните трима са карали като изоглави. Затова не са разбрали нищо. Не са се движели заедно в колона, а са правили състезание май.

То и не трябва да се движат заедно в колона. Ама ти от къде да знаеш?! Книжка имаш ли?

Значи, те не мислят за собственото си безопасно пътуване. Безотговорно и напред. Резултата го виждаме. Щом не трябва да карат в колона и с по-ниска скорост заради пълните им автобуси с хора и багаж...

изцяло шиптърска история

нещо огладнях, отивам да ударя една фасуль манджа и ко има останал и някъв дробень Утре сабаале веке трябва да обадят по ДИРА кои ки са новите елени в правителството на канадския ескимос

Канадския ескимос чупи мивки а главния елен ще е р овчаров и еленката курни

елени тъкмо резерва за дедо коледа шейната с подаръци ,живи&здрави