Коментари - Отмяната на машинното гласуване мина на първо четене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то крайно време е да ни събират по пплощадите и да броят. Няма смисъл от бюлетини. Като се връщаме назад поне да е с 1000 години не само с 200.

Истината ще се разкрие от самосебе си в точният момент и на правилното място

Циганите с машини не могат да гласуват.А практиката тука е ,че политиците се избират с гласовете на циганите.Както казва О.Октай ДПС на последните избори са си купили 130000 цигански гласа,другите партии и те не остават назад.Няма честни избори.

Много им пречи това машинно гласуване?!

Трябва изцяло да се премине на машинно гласуване, а не да се отменя! Така не може да се манипулират изборите и явно това не устройва ББ. Срам!

ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,домуси,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гешефтаревски и прочие герберопитеци гнусни ненаядени...ОСТАВКА!!Рубладжии гадни!!! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ...!!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-моделът КОЙ!!! Гасударственая Евразийская Резидентура в Болгарии!! ОСТАВКА, ГАДОВЕ!! Герб са най-успешният проект на КГБ/ДС след ДПС!!!

голям майтап си пич!! Де го сложи Бойко продажника с Путин??? Ся разбирам че твойте хора са ти заръчали да плюваш срещу Русия, ама каква връзка има Путин с ситуацията в БГ-то??? ОТ 30 ГОДИНИ ЗАПАДНЯЦИТЕ И САЩ РЪКОВОДЯТ КОЛОНИЯТА БЪЛГАРИЯ!! ТЕ УПРАВЛЯВАТ, ТЕ ИЗБИРАТ!!

Иде време кърваво. На разбити глави и извадени павета. Аз това нещо съм го преминал няколко пъти. Не е страшно. Страшно е да бъдете безучастни и страхливи мишки. Човек се ражда на този свят за 2 неща. 1. Да промени Света. 2. Да срещне Бога!

Типична илюстрация на групова маниакална шизофрения породена от мания за власт.Карай да върви. Да не забравяме , че сме в България! На никой вече не му пука от нищо...... настанало е време за всенародно веселие!

Тиквата, Дантелата и Винкела не се доверяват на новите технологии. Око да види, управленска да пипне бюлетините и протоколите :( === За чий чеп държавата ще харчи 12 млн. лв. за СУПЕРКОМПЮТЪР?! Как Мария Габриел, пардон-Неделчева, ще ни върне "лидерството в сферата на иновациите, науката и високите технологии"?!

Нали щяхме да се "дигитализираме"? Явно не достигат знания и умения на нечий електорат за спечелване на изборите. Истината е, че необразованите трябва да се образоват и не е нужно да определят бъдещето на държавата. Тия, които не могат да четат нямат място в гласуването. Нека си гласуват, но задължително машинно!

Какво си написал бе гольо? я прочети аз какво съм написал! Къде беше по това време? Ов;ете ли паса, че си забравил какви ги вършеше шайкаджията бою симитлийски? Прости, грозни, зли и нагли сте всички гейберасти. харесват ви само такива като автора на "Шайка"!

до Щерев Първо чети какво съм написал, после пиши. Ако имаш съвест, извени се БЕ.

Улица Ад-първа и втора част.БТВ.В първата част улицата е в Испания,проституция и добре се печелело.Испанската полиция са стигнали до заключение ,че кланове на проституцията са семейства цигани ,живеещи в България.Най вече в село Семчиново.Втората част е за с.Семчиново.Кметът на Семчиново е един от клановете.Той казва,че пак ще бъдел избран ,нямало друг.Опонента му билДимитър Джамов-мутра от Пазарджик,занимавал се с ъс своднияество,наркотици ,бил опонент на сегашния кмет на Семчиново Пл.Темелков.Пита се държавата какво прави .престъпници да не се докосват до власт?

ИМА И ДРУГ ВЪПРОС ДЪРЖАВАТА НАЗНАЧИ БОЙКО БОРИСОВ! ТОЙ КАКВО ПРАВИ СЕ ПИТА?

Съвсем скоро под претекст за икономии, ГЕРБ ще отменят изобщо изборите. Така де, защо да се харчат пари за избори като се знае че може да е победител само ГЕРБ

ще има проба и грешка. Пак ще върнете машините, не се излагайте.

Абе тия в тоя парламент няма ли да почнат да се занимават с нещо смислено? Напред-назад само, иди ми доди ми, а па после що инвеститорите бягали от България! Еди закон не е останал непроменен, по 10 пъти се променя. Стабилност в нещо друго освен корупцията и мафиотщината ще има ли бе господа и госпожи депутати/ки?

И гласуването да забранят - ГЕРБ ке падне!

Гладна кокошка просо сънува.

Идваме със сопите! Още малко.

Ами хайде де!

Вместо да преливат от пусто в празно и да повтарят, последствие отхвърлят утвърдени безсмислия като машинното гласуване да минават направо към електронно такова. Да ама колко мюмюновци, айшета и червени бабички имат ел подпис? Респективно някои коалиции като бсп + дпс + евроциганите няма да успеят и в четиритях процента да се класират.

Не бери грижа как ще гласуват Мюмюне ! Аз съм гласувал на Референдума и 3,5 милиона Българи !

Я пак прегледай бройката къде споменаваш Хасане?

А пък Вие си прегледайте колко гласа имат гробарите на последните избори. Дори след 6 000 поправки на протоколите и още останали очевидни грешки и манипулации имат малко над 600 хил. гласа, с които взимат решения срещу нашите над 2,5 млн. на референдума.

Към силно НЕумния субект който се обръща към мен ! Прочете ли ми първоначалният пост ? Не ?!? Чукча ? А дори да си го прочел разбра ли го ? Ай като успееш да свършиш тези две дейности намери място на класификациите които раздаваш !

Като как бабите на село(БСП електорат)както и ДПС електоратът(който дори не говори български)както и неграмотните роми ще гласуват машинно!?

техен си проблем. Тази есен машините ще бъдат 6 000. Пак ще има и хартиен вариант.

Само Машинно гласуване ще реши проблема и ще изхвърли ГЕРБ от Политическия живот ! За това са против ГЕРБ и техните Сателити от Паричния Фонд ! Решихте 1лев субсидия , решете машинно и електронно гласуване , според Венецианската комисия трябваше да се приеме Машинното гласуване , без да влиза в НС , но дебели глави които са против нарочно го пуснаха през НС ! Пак ще търпим тези Управляващи , до като някой не скочи и извика : Баста , изчезвайте !

Особено ако софтуер се реализира от Раша, а?

Абе туй машинното ,никой не го интересува бе! И без туй сами си се преизбират. Ами кво стана с чумата по прасеата,и ще остане ли свинска мръвка за кибапчета? Ами нека кога ще каталяса най накрая ? Аму към два милиарда в повече дето искате да дадете за осем аероплана? Ами що ни откраднаха личните данни бе?

Още една малка победа по пътя на демокрацията.....

Без коментар

Аз ходих "машинно" да гласувам за евродепутати и не разбрах какво му беше "машинното". Първо трябваше да гласувам както преди съвсем немашинно и после трябваше да отбия номера уж гласувам машинно. Цялата работа беше поредната Калинка да напълни гушата на поредния си покровител.

Сега вече се разбра за едно от слабите им страни на тези ОБСОЛЮТНО всичките там вътре, а именно машинното гласуване. До там стигнаха, че вече се издават от какво ги е страх. Ние народът, а не тази хрантутници искаме машинно гласуване!?

Давайте калинки от всички партийки с минусите, ха, хаа!

….Т.Дончев ….вие едно машинно гласуване не можахте да приложите ,а пък за електронно правителство ….уф,не ми се мисли ….та не разбрах ,тези гласувалите за ГЕРБ ,али бяха от умните ….

Като си толкова умен и виждаш какво стана с Търговския регистър и НАП, защо толкова много искаш "машинно" и "електронно". Или се надяваш ДЕБА/БСП да наемат по-добри хакери от ГЕРБ/Патриоти? Надай се ...

"Хората са гласували и са ни пратили тук, за да взимаме най-далновидните решения", коментира ...правилно ,но далновидно ли е решение ,което се променя след 3- 4 месеца ,не мисля.Освен ,че са некадърни, депутатите от управляващото мнозинство ,но са и нагли ….

Честито господа другари! Наесен с песен!

По големи б0кл.у.ц.и, едва ли са ни управлявали, Надминахте предишните комуняги. Извадихте всички лични данни на хората, за да ги поставите под контрол.

Нещо за референдума защо не казвате. Имаше референдум, аз гласувах "за". Какво стана? Недемократичен ли се оказа референдума?

най-добре без гласуване

Ами как няма да отмените машинното гласуване, като електоратът ви в махалите ще се запъне!!! Антибългарски политици бол в парламента!!!

Според Ройтерс.. Строго Поверително данни за 5 000 000 Булгарски граждани.. Бизнесите и фирмите им.. Всичко е изтекло.!! Строго конфединциална Информация за Вдички Български граждани Над 18 годишна възраст..!! Моментално ОСТАВКА и Затвор за Разрушителите на България.. ГЕРБ!!

видя се колко разбират мутрите от машни ТОЛ - НЪЦ електронна здравна система - нъц машинно гласуване - 300 банкомата хвърлиха мутрите в шок и ужас имотен регистър - един одит направи ОЛАФ и 40 дена не работеше сега се оказва че хакер ни "точи" 12 години институциите - ДАНС, ГДБОП,НАП , НЗОК, ГРАО държавните агенции - и никой нищо не е разбрал направо да хващаме пишещите машини Все пак живвеем в Бойко ландия - държавата на маймуните

бе другари?!

Абсурд Регистрирани 122 депутата, гласували 219. Защо гласуват депутати които не са регистрирани. Който депутат не е регистриран, не трябва да получава заплата за деня. Да е в залата и да не се регистрира, това е цигански номер. Това важи за депутатите на всички партии. До кога депутати ще си стоят на гъза в меките столове, ще се подхилват , няма да се регистрират и ще им плащаме огромни заплати. БАСТА.

А когато това го правеше лойко методиев и подаваше команди влез-излез беше демократично и в рамките на ралманетарния живот. Нали? Как може да сте толкова гърчави гейберастите бе?!

Нашият Румен,ще тури вето и...ще отиде на поредната екскурзийка...

за кой ли път?!

Ти си от простите и затова се разбирате.

от тях съм,ама следва 13:1...

1980 година трябваше да сме построили "Развития Социализъм". Сега вече строим "Развития Герберизъм".

Тъпа путка!:)))))

Е от къде се явяват тия 96 против при 125 регистрирали се от които 122 са за? Демек как са гласували при положение, че ги няма в парламента поради не регване? Присъствали са като "гости" но въпреки това са гласували?

И защо беше цирка на ДПС?

Те гледат в две посоки.

кеффффф...

И аз съм Прост, и вие сте Прости, напред към светлото герберастко Бъдеще!

И аз съм Прост, и вие сте Прости, напред къ светлото герберастко Бъдеще!

готви ветотУ...

Дебил

-Крокодил!

Другари, кога ще връщате Член Първи? Каквото каже ГЕРБ и Вожд Бойко това е истината и пътя и живота!

Както са почнали да отменят и гласуването.

започвайте да квичите...

че не се чувате,май?!

те толкова могат...

Другарите от ГЕРБ видяха на миналите избори,че губят подкрепа и в паниката си се чудят какво да направят за да не загубят следващите избори , това е истината другарю.

Позитанската ли?!

И къде го видяха?

Квик, Квииик, Квииииииик, за герберухата камшииииик!

-гол шиник!

12:1...