Отменят задължителната изолация и карантина на болни от COVID-19 и контактните

Здравният министър д-р Асен Меджидиев ще инициира промени в Закона за здравето

Обратно в новината

Коментари - Отменят задължителната изолация и карантина на болни от COVID-19 и контактните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите, финансирани от големи фармацевтични компании, убедиха милиони американци, че д-р Антъни Фаучи е герой. Какъв е той в действителност? Като директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести, Фаучи разполага с над 6 милиарда долара годишно, което му позволява да диктува резултатите от здравните изследвания в цял свят. И той използва тези пари, за да упражнява контрол върху болници, университети, списания и хиляди влиятелни лекари и учени, които може да съсипе, подпомогне или възнагради. След щателно проучване и множество интервюта Робърт Ф. Кенеди-младши разкрива шокиращи факти – Фаучи започва кариерата си, като си партнира с фармацевтични компании, за да саботира безопасни и ефективни терапевтични лечения на СПИН, които не са патентовани. Прочутият имунолог организира фалшиви проучвания и след това оказва натиск върху Американската агенция по храните и лекарствата да одобри смъртоносна химиотерапия, за която знае, че е безполезна срещу СПИН. Той многократно нарушава федералните закони, за да позволи на фармацевтичните си партньори да използват бедни тъмнокожи деца като лабораторни мишки в смъртоносни експерименти с токсични химиотерапии. В началото на XXI век Фаучи се ръкува с Бил Гейтс в имението му в Сиатъл, за да постави началото на партньорство, което има за цел да контролира все по-доходоносно глобално предприятие за ваксини на стойност 60 милиарда долара, с неограничен потенциал за растеж. Чрез финансиране и внимателно изградени лични отношения с държавни глави, водещи медии и социални медийни институции алиансът между Биг Фарма, Фаучи и Гейтс упражнява господство над глобалната здравна политика. „Истинският Антъни Фаучи“ описва подробно как Фаучи, Гейтс и техните съучастници използват контрола си върху медии, научни списания, ключови правителствени агенции, глобални разузнавателни агенции и влиятелни учени и лекари, за да залеят обществеността със страховита пропаганда за вирулентността на COVID-19 и да наложат безмилостна цензура на несъгласните.”

Китайците ни гледат и ни се чудят на тъпотията! Защото подобно решение ще си е пълна тъпотия! Давай сега да разнасяме зараза на воля.

Докато канадския простак и дебелогъзия с кравешките очи управляваха искаха сертификати да те пуснат да работиш или учиш. Искаха задължително да ни ваксинират и бустеризират с препаратите на Урсулата. Добре че Путин им разказа играта. Иначе щяхме да капем като ваксинираните без причина.

А спомняш ли си КПП-тата и затворените ГРАДОВЕ, кой гонеше из цяла България "заразен" таксиджия и неговите контакти, а мадурко! Сутришните брифинги?

Че някой спазвал ли ги е? Колко кашлящи и сополиви не си правиха тестове, нарочно за да са на работа, училище, градина за да върви и така мизерната заплата, а и да не натоварят "бизнеса"!

Наскоро по трудния начин разбрахме, че за уязвимите групи и близките им, към които за жалост и ние спадаме, пандемията ще е доживотна. Една моя близка почина края на март ли беше, точно когато си бяхме повярвали, че пандемията е свършила, с грипа за тази зима също сме приключили и заебахме почти всякакви мерки. :( Оттогава си спазваме карантина и изолация, слава богу чаветата от училище не са довлекли нещо и сме горе-долу живи, че и здрави. Вероятно караме някакъв дълъг, да не кажа доживотен ковид, защото много лесно се разболяваме. Преди пандемията това със сигурност не беше така, категорична съм! Бих предложила мерките да останат поне за здравни заведения и други места (за момента нищо конкретно не се сещам), където уязвимите групи искат-неискат се налага да ходят. Маските май по поликлиники/болници не са задължителни, но ако не бъркам, все пак докторите си носят маски и се дезинфекцира?

С колко бустера си?

Права е жената! Ти си пий хапчетата!

На вас никой не ви пречи, щом желаете, ходете със скафандър. И не, в никакъв случай, по-честото разболяване, не се дължи на компрометирана имунна система, поради "живот в инкубатор". Ковид е виновен и най-вече тия, които ходят без маски!

Всъщност, никой не пречи на Вас или на семейството Ви да се пазите от каквито и да е болести и зарази. Но, моля Ви, не налагайте на всички ни да сме опаковани и надупчени, защото Вие и родата Ви имате фамилна обремененост.

Ваксинираните мрат от страх......

Последни в Европа

Правилно! Вирусът трябва да се разпространява. Като сте болни - пътувайте в метрото в час пик и кашлайте с отворена уста върху другите пътници.

Крайно време беше да се сложи край на тази олигофрения!

Мерките срещу КОВИД са в наредба, не в закон...

Много си личи,че управниците ни са кукли на конци! Поради тази причина сме не само назад, но и в страни!

Искам разследване и наказание за всички участвали активно в тази манипулация !!!

Забрави, това е от много високо ниво.

Интересно как ще извъртят работата за да могат да поставят всеки под домашен арест.

Ама то още ли има карантина?!?

А да продължавам ли да къртя пейките?

Всяка изкъртена пейка е спасен човешки живот! Това са постулатите на съвременната ковид медицина!

ИСКАМЕ МЕРКИ, ИСКАМЕ МАСКИ, ИСКАМЕ КАРАНТИНА, ИСКАМЕ ЗАТВАРЯНЕ!!!

КОВИДЪТ ВСЕ ОЩЕ Е ОПАСЕН И НЕ БИВА ДА СЕ ОТПУСКАТ МЕРКИТЕ!!!

Пак ще пламнем, идиоти! Чувалите няма да стигнат, баничарките и хладилните камиони няма да смогват да извозват труповете! Ще се мре, яко ще се мре!

Кво стана ся, да си миеме ли още ръцете ?

ако не беше Путин още дълго щяхме да сме ковид болни според сзо

по-добре късно , отколкото никога !

Кво стана бе ковидари?Кунчев/Мутафчиев обадете се бе кауни недоучили ;)

Не думай....

И понеже нивата на заболеваемост, хоспитализация и смъртност са ниски, сега с отпадането на карантината се опитваме да ги увеличим ли?! Какво ще стане с възрастните и болни хора на опашката в супера или в аптеката, ако до тях застане по някой заразен?! Той ще си е ОК, а те как ще са?! Или идеята е да се разтовари пенсионната система?! Не ви ли е срам?!

ИДЕЯТА Е ДА НИ ИЗБИВАТ.

Някои хора винаги сте си били овце, нали? С ковидиотията просто ви дадоха поле за изява ...

С мерки старите живеят вечно. Живея в Испания в едно село. С 98% ваксинирани. Та от хората над 70 60% си отидоха следвирусно. Повечето от внезапно спиране на сърцето. И то повечето от тях докато хората са будни. Има и един младеж, който си отиде докато играеше футбол има и по-млади. Хайде, слагай две маски, може и три, абе толкова че да може да дишаш но с още една да не можеш и вярвай в НАУКАТА.

Важно че лайнен и другите направиха един бинес с едни ваксини за една изфабрикувана епидемия

Но пък стана нормално млади и здрави хора да умират "внезапно"!

Ваксинираните с физер ще останат в историята като най-големите тъпаци ходили по тая планета.

Онзи ден един колега "Светнах за Ковид, аман, 4 път вече, докога ще ме повтаря?" Началството "Аааа, ти като не се ваксинира..." Колегата "Абе как да не съм се ваксинирал, и три бустера имам" Началството "... .... айде оздравявай"

Добре е, че нивата са ниски, но е лошо, когато малкият процент попадне в твоя дом и някой не успее да се пребори. Все пак не е ли по-добре да има поне информация, че определена категория болни не се справят с този вирус и ако искаме да се радваме на присъствието им още време, нужно е да ги пазим.

Определена категория не се справя и с обикновена настинка. А пък в оперделен момент всеки човек просто не се справя и ... до там.Внушиха ви, че преди ковид сте били безсмъртни и вече нямате опция за мислене и живот без намордник. Бий си по сто бустера на година, тури си десет маски и се разкарай!!!!!!!!

си стотинките ...

То тази категория дебели , стари и болни не се справя не само с този вирус. Който не може да се грижи за тялото си, просто не се справя с болестите

Хм, докато човек е здрав, счита болните за слабаци, така ли... Еми, аз от дете съм болнава, не съм дебела, родена с дефект. Ако считаш, че животът ми е безсмислен, може би трябва да се замислиш дали твоят живот е смислен? Не мислиш ли?

ComPeniMiO ПрезКурАндоМиО