Отмениха забраната за събиране на повече от 15 души

Здравният министър в оставка определи страната ни като безрискова зона за туристите, но при спазване на правилата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангелов..гербаджийски хермафродит..в затвора ще си желан от зажадените за ласки манафи..къф си убавец..ще си невеста която ще разбие много мъжки сърца...но много ще те обичат..това е сигурация...

Костадинке, за всяка свиня рано или късно идва Коледа! Твоята Коледа дойде. Само за закопаната въздушна поща на Александровска болница ще получиш доживотна! За успешното ти управление на ковид пандемията и хилядите умрели заради твоето "управление" ще те линчуват публично. Вече няма кой да те пази, Севда ТВ себе си не може да опази.

Факт е че ще има други правителства не само у нас, а по целия свят и тогава ще лъсне цялата истина не само за разпространението и заболяването от коронавируса, но и за ковид истерията и далаверите които се въртяха из цял свят по това време! Сваляй овреме ненужните и безполезни мерки и се скатавай, че както заставаш като "Матросов на амбразурата" ще си един от първите които ще трябва да дават обяснения пред специализираните държавни институции и органи и току виж си сменил костюма с раирана дрешка!

В българия вече от повече от седмица, заради почивните дни, няма реална статистика за разпространението на вируса. На база на нереални числа се вземат решения, които може да се окажат фатални. Това е все едно да караш автомобил в проливен дъжд без чистачки.

пий си хапчеатата!

Не е направено за пари корона вируса, не е не не. Не лъжат за пари изродите мръсни. Значи в Германия има корона вирус и България има и Англия и в Италия...... Навсякъде има уж а пък премахват мерки а пък, когато трябва да отидеш от една държава в друга искат тестове и глупости. Защо??? Ако не е за пари. Ако съществува измисления вирус, какво значение има в коя страна ще се заразиш с него, като го има във всички страни. Измислиха и други щамове уж за да н

но още не ясен какъв ще е след време, от една до няколко години, крайния ефект от тези ваксини. Току виж отново се появил някакъв нов вирус който е "митирал4 така че да покосява само тези които са ваксинирани, а те вече са милиони хора по света.

Ангелов като личност и човек управляващ здравето на българите..си Женски Полов Орган на който са дошли гостите от Червен Бряг..

Цитат: "Според последните данни страната ни е на 20 място по заболеваемост и на 2 място по смъртност в Европейския съюз." Ако сме на 20 място по заболевяемост, трябва да сме на 20 място по смъртност. Дори това му твърдение, показва пълен провал на здравната ни система. Отделно на отношение починали къмто заразени, сме на 1-во място в Европа. Мексико ни изпреварваше. Където ни изкарваха около 4% смъртност, при вадена от англичаните 0.41% за английски щам и 0.26% за други щамове. И от какво е другата смъртност? Защото пика след локдауна им е около 1900 повече умиращи за седмица, а това по никакъв начин не се събира от броените починали, при които е констатиран ковид-19 - не че са починали от него. Можеха да броят и починалите синеоки или починалите ваксинирани. ;) НОЩ е вирусът, който носи голямата смъртност! И зависи сигурно много повече от времето и Слънцето, отколкото от мерките им.

Чета днес 3780 умрели в Индия от вируса за ден. У нас средно умираха по 150 на ден, вчера 100 и т.н....Сметнах пропорционално на населението у нас смъртността е между 20 и 30 пъти по-висока. Благодарение на криминалните елементи от ГЕРБ управляващи суперуспешно кризата. И на този лизач от снимката. Затвор!!!!

Ангелов ...гербаджийски хермафродит...в затвора много ще ти се радват манафите...много...

С това махане на мерките срещу коронавируса като нищо може да пламнем като Индия.

Има твърде голема и обоснована вероятност някои да заблуждават г-н Премиера,че ние сме първите по света в борбата и устойчивостта срещу ковид-а! У нас се мре,като стой та гледай, но не се обяснява защо.Тези,които ще врътнат онова и консатират,че съм робот, трябва да са сигурни,че не след дълго време ще бъдат опечалени от загубата на близки хора.Всеки ден у нас умират поне 100 човека, ама на кой му пука, вълната отминавала ,щото сме били най силните и умни по света.Такива подлеци трудно се намират някъде по света!!!

Днес точно ли намери да си правиш брифингите? Точно днес?! Пуууу няма по-неприятни от вас, честно!!!

Вървиме към колективния имунитет. Някои с ваксини, ние с горене на "сухите съчки".

Чакайте малко - нали ботокса преди 1-2 дена заяви, че ограничението до 15 човека било "техническа грешка" - т.е. стрина Пена чистачката като писала заповедта сбъркала? Кога да му вярваме?

Днес имаме "само" 164 починали. Колкото в Израел, Великобритания и още десетина държави взети заедно. Най-добрите сме в Европа. Европа сега нази гледа.Пак сме за пример. Гарантирано от ГЕРБ!

Добър Ден Циркаджии!

Преди появата на COVID-19 никой не се трогваше, че сме на първо място по смъртност в Европа и сред първите места в света. Явно е важно да не се умира от вируса, от всичко друго не е проблем.

Да питам демотаковата......................А защо и джуджетата да не играят баскетбол с другите , а ги дискриминират ?

Когато нивото на смъртността трайно спадне тогава ще говорим че има подобрение на ситуацията за сега сме на второ място в ЕС по смъртност

ама то ние сме си на първите места по смъртност по принцип. Това все едно да се съобщава всяка седмица надморската височина на Перник. В смисъл нещата са относително перманентни.

Те ресторантите в големите СПА центрове са с по 200 човека пълни по празниците. Дискотеките в София се пръскат по шевовете а този сега махал забраната за 15 човека. Тази забрана никой не е знаел дори, че още е в сила. Пускаш ресторанти и дискотеки а забрана за над 15 човека. Ако има пик на заразата ще е след седмица, но дано се разминем с тези пикове и всичко да се поуспокои малко поне за лятото.

А дано, ама надали....

Ще си поговорим пак след 2-3 седмици. И индийците мислиха като вас, сега имат по половин милион новозаболели на ден.

в мазето!

Аз съм с двете дози отваксината, вече, вчера се върнах от Гърция. Ама такива като мен са само 200,000 още. Ти, разбира се, можеш да си играеш на руска рулетка. Животът си е твой, а мазето е само опция :D.

къде е Годжи-2 къв е тоз брифинг на НОЩ, къде го главния НОЩ-ник...

Безрискова, защото повечето го изкарахме. Около мен има още поне 50 човека, които даже не са влезнали в статистиката, включително и аз.

страната ни била безрискова. Съпоставено кък какво? Към останалите туристически дестинации ли? Много лесно може да се направи статистическа справка за да се определи това. За съжаление страната ни остава високо рискова и с подобно управление на кризисни ситуцаии ще си останем в тази графа до приключване на пандемията. Независимо какво казват управляващите с цел PR на туризма, никой не ги слуша тях, а всеки гледа официални данни и цифри, както и оценката на собствената им държава за определена локация. А нашата оценка никъде не е висока.

Безрискова? Глупости! Да не би цялото население в България да е тествано както в нормалните държави? В Австрия тестването е задължително- има платени и безплатни тествания,които се правят по улиците, на работните места,а вече се раздават безплатни тестове и по магазините. Здравните работници се тестват задължително всяка седмица, учениците също - по-големите по 2-3 пъти на седмица.

Крайно време беше. Разделихте цели семейства. Има хора с по 15 деца, които от година не са ги виждали.

Не виждам смисъл от коментар явно тук е раят за последствията никой не мисли не видях никъде да се спазват мерките особен о в големите магазини

След празниците 4-та вълна. ....

Каква е тази спешна и важна информация, която трябваше да споделите с народа точно по време на тържествения парад? Дори информацията в тази статия не е нищо друго, освен хвалене за вашите успехи. Каракачанов се хвали по каналите 1-3, министъра на здравеопазването по канали 4-6 и платените медии, а Толупа плюе по опонентите си и Радев навсякъде. И това ако не е предизборна агитация с държавни средства, даже в Европа го забелязаха.

Умри бе платена скумрио

Ходих на литургия в църквата. Душата ми жадуваше за този момент.

На умните хора душата им жадува за наука.

Таман в началото на 4-тата вълна. Другата седмица ще е мор. Сега народа гуляе. Разнася вируси и масово се заразява. Ваксините малко посрещнаха вчера. Дано се задържи на това ниво по 35-40 хиляди на ден, за поне 3-4 месеца. Така на есен имаме някакъв шанс да живеем нормално.

Заключвай се в мазето, бе уруд гнусен

Тъпанар това беше критика на поливунчатите мерки на министъра на ГЕРБ. Амамти си толкова, кух, че и това не схващаш...... А вируса не е от ГЕРБ. Вирус има и в Индия и Бразилия и Франция и Русия.......

четвъртата вълна е планирана за пик среда-край на Юли. Има си прогнозни алгоритми, които се следват. няма как сега да започне четвъртата. Лошото е че се разминава с изборите и няма да могат този път да наплашат (не гласувайте) възрастните хора и тези които се страхуват да не се заразят.

брифинг насред празника на българската армия? След обед на можа ли?

За тях няма делник и празник 24/7

Загледах без да искам парада по 1 ва програма. Пълна пародия на личен състав, на техника, както и пна високите гости на трибуната... Ако фесовете тръгнат на север за 12 часа ще бъдат на Дунав мост. Пфу... Мизерници продажни на високи заплати и пенсии. 100% излагация!!!

Те и гърците и руснаците могат да ни прегазят за норматив. Даже бих казал, че турците са най-приятелски настроени и може дори да скръцнат със зъби на византийците например.

Днес е 6-ти май! Защо на водещите статии слагате само педали?

Бай Ставри те чака, напудрен красавецо

Моля, медиите, престанете да занимавате българския народ по празниците с тези патологични индивиди! Благодаря.

Аха ти с родата в понеделник си запазил ред за прием в медицинската академия, така ли? Щото нали се усещаш, че ще чакаш да ти спаси мизерия живот?

Ото,напълно си прав !!! Подкрепям те с две ръце!! Аман от педали на деня на храбростта и свети Георги !! Този ботоксовия да се изявява на 2 февруари !!!

МАХАЙТЕ И СКАПАНИТЕ МАСКИ, БЕ УРУДИ

Че някой спазва ли я тая забрана? Особено последните дни...

Ботуксче, циркът ви приключи! Барабар с Тиквата ще носите отговорност за безобразията, които причинихте на българския народ с некомпетентността си! Измъкване и прошка няма да има!

"Той препоръча на хората, които се връщат от държава с установени други щамове, да не се събират с роднини и приятели още не другия ден" Аз пък препоръчвам на хората, веднага да се съберат с роднини и приятели, още на същия ден. Наградите Дарвин си връчват всеки ден.

А кога ще отворите университетите? И или чалготеки и барове може, образование - не може.