Отмениха условната присъда на бившия антимафиот, прегазил 7-годишната Моника

Според Апелативния съд в Пловдив в хода на наказателното производство са допуснати съществени нарушения

Обратно в новината

Коментари - Отмениха условната присъда на бившия антимафиот, прегазил 7-годишната Моника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пловдивчани, спите ли??!?!

Добре, че сте отменили условната- слагайте го на електрическия стол направо този шопар.

Говедо гнусно, корумпирано, подло, завистливо и крадливо. Пич….ка ти лел…инаааа

Изражда се държавата ни от неофашизъм. Просмуква се от САЩ през ЕС. Налостта и лъжата станаха доминиращ начин на поведение. Безнаказността е модел, който идва от САЩ. Там можеш да правиш всяка простотия и след това забравят. Тов астимулира нацията като цяло да няма задръжки. За това престъпността в САЩ е вече по-голяма и от изтървана Русия. Статистиките са ясно оледало на действителността! Тези съдии, които са о пуснали с условна, следва да им се пишат имената в пресата, както и рада, от който са, за да и знаем и да и сочим с пръст до живот. Разбира се следва да претърпят сериозни тежки накаания, както и финансови, защото са били нагли, нагли, нагли!

ако това се бе случило в САЩ тоя каиш щеше да е осъден отдавна, а ключът за килията хвърлен в океана.

Условната е паднала и се връща ефективната.

За това ли им плащаме заплатите на тия свине които паразитират по съдебните институции.Видяхме гнилите пържоли от Стара Загора.....

Направо да бяха постановили, че вината е на детето, че е пресичало на пешеходна пътека и да бяха осъдили родителите да му платят щети по колата. Изключителна наглост на съда!

гнусна кочина ,не държава.

В нарушение на правилата полицейският служител управлявал автомобила в лявата лента с превишена скорост и изпреварил чакащите коли. През това време по пешеходната пътека преминавали две деца. Какво да говорим...

България ли.....да имаше едно време такава държава!!!!!

Май беше и велика....

Колкото и да го връщат, накрая все ще бъде условно. В тези среди всички са навързани като свински черва, няма случайни хора. Затова и си пазят гърба един на друг.

Дано на гадната отрепка му се случи нещо много лошо!

Не може така да се съдят полицаи, десари и номенклатурчици. Законите са само за простолюдието.

ИЛИ ПО ТОЧНО КАЗАНО ЗАКОНЕН МАФИОТ. МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА БЕЗ НИКОЙ ДА МУ ПРАВИ КАКВИТО И ДА БИЛО ЗАБЕЛЕЖКИ. КОМБИНА С МАФИЯТА, ПРАВИ ПАРИ ЗА ДОМА ЗА СЕМЕЙСТВОТО ЗА СМЕТКА НА МНОГО СИРОМАСИ. ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ, И ЗА НЕГО И ЗА ТОЯ ДЕТО МУ ВЗЕ ПАРИТЕ И МУ ДАДЕ МИНИМАЛНА ПРИСЪДА.

Гнили ябълки са, прокуратурата в Пазарджик и пазарджишкия съд.

... щото само там са такива.

О, да!

Миналага година видях един такъв тарикат, изпреварил всички дето чакат, как се беше нахакал така в един трактор. Но поне се е убил сам, а тоя е за доживот.

Пуснали убиец на свобода :( Тоя трябва поне 7 години да бъде роб на почерненото семейство..

Промяна - няма що! Бедняците да го духат и т.н.

Какво да се прави!! Нали сме правова държава, пропуските на наказателното производство са върховната ценност на правораздавателната ни система. В България с две-три прехвърляния на топката, отговорността и вината се размиват до оправдателна присъда.

Ако справедливостта беше в моите ръце, за изпреварване на колона автомобили в близост до пешеходна пътека за бих строшил ръцете на шофьора по такъв начин, че да не може волан да хване повече в живота си, понеже според мен това е целенасочен опит за убийство. Затова мен никой няма да ме направи съдия... За зло или за добро, наказателният съдия трябва да остави емоциите настрана и трябва да разглежда делата формално и да се прави на паднал от Марс, за да запази обективност. Особено на втора инстанция, когато се обжалва не толкова самото съдебно решение, колкото начинът, по който е постигнато. И ето ви нарисуван пример как някакъв прокурор съзнателно саботира работата на съда и съсипва обвинението. На такова говедо само мога да му пожелая някой да го блъсне на пешеходна пътека.

Е, нали знаеш... Съдиите най-много се страхуват "правото" (дошло от депутатите) да не излезе през прозореца. Въобще съдиите като цяло се страхуват от течения...

Мафиотска държава за едни може за други не тука трябва да стане дивият запад и да се търси отмъщение със закони се вижда че не става

Те тия съдии директно показват, как хора за затвора не влизат в затвора. Показно като за слабоумния българин. Дано сега Ганьо балкански е разбрал, че трябва всички по веригата да си свършат работата, както трябва. Сарафов не е лошо да освободи прокурора т.е да го предложи за освобождаване. Или прокурора е крайно некомпетентен за тази работа или крайно корумпиран все е тая кое от двете е вярно, като ако е второ не е лошо и да го разследват.

Явно антимафиотите имат право, Да газят деца! Съдът се е произнесъл!

Ето какво се постигна единствено от служебното правителство в България: За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР провсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!! Къде е истината??

Съда направо казва на прокуратурата, че ако вкара читав обвинителен акт, тоя ще лежи дълго. Ама прокуратурата забравила да упомене, че тоя блъска дете на пешеходна пътека. Сякаш това не е важно...

А кой има полза от читав?

В държавата на ПП е така. Честита ви подмяна.

Вярно е, че си тъпак. Да не би ПП да го е назначила тоя прокурор, и дали ПП може да го махне?

Не, но вероятно го покровителства! Пълна промяна (ПП)

Що за човек трябва да си, след като си убил дете , карайки с превишена скорост на пешеходна пътека да обжалваш присъдата и най/вероятно с връзки и пари да манипулираш изготвянето на обвинителния акт? Как този Изрод гледа собствените си деца?? За правосъдната система коментара е излишен.. явно трябва уволнения навсякъде..

значи ако вие бутнете човек и после ви съдят, няма да направите всичко възможно за да получите най-леката присъда? Айде да не си кривим душата.

Ти не си еталон за морал... Представи си, че има честни хора, които могат да осъзнаят вината си. Да си чувал думичките "покаяние" и "смирение"?

Ти ползваш някакъв друг речник на българския език

Ти ако убиеш дете по твоя вина как после ще погледнеш твоите собствени деца в очите? Всъщност защо ли питам човек със същата ценностна система като убиеца на Моника?

Дано навън роднините го "осъдят" правилно т.е. да му "видят сметката".

Ами ще те попитам така - колко точно случаи можеш да ми цитираш, в които това се е случило?

Мили боже, това ако не е завършен дебил, не знам какво друго може да е. Седемгодишно детенце, радост за семейството и някой такъв ,който смята ,че всички трябва да спрат ,защото той бърза. Е, и…дали се срамува, дали има съвест, дали има очи да гледа хората и как ли се чувства. А има ли деца, внуци, и какво ли им обяснява.И нашият независим съд и прокуратура не могат да докажат вината му. Невероятно, невъзможно и неразбираемо поне за нас обикновените и нормални хора.

Горкото детенце, да почива в мир! Пак е добре, че връщат делото за преразглеждане.

Убил дете и то на пешеходна пътека, докато нагло се опитва да мине преди чакащите автомобили, а те му дали условна присъда. Сбирщина дебелооки и бедушни хрантутници. Дано тая "бяла лястовица" да е началото на някакво поне правосъдие, че другото вече не се издържа.

Че и я отменили

. При преразглеждането съдебният състав промени присъдата му на 3 години условно с 4-годишен изпитателен срок и 4 години лишаване на право да управлява МПС

Такъв изрод с условна????? Кире нали щеше да прави решителни промени в системата??