Отмениха присъдите на репортерката, която рита мигранти

Подсъдимата се извини пред магистратите и оправда поведението си със страх от мигрантите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това изродско! Но си е унгарска работа ком търпят такива хора в обществото! Друг е въпросът за имигрантите.....но беззаконието е , когато всеки взима властта според физическите си възможности.

Няма нищо изродско да помагал на полицията и спираш нарушители. Според статията престъпниците са се изплъзнали от полицията. Пресичат държавна граница. Нямат документи за самоличност. Мястото им е в затвора.

Явна съдебна грешка. Оградата от бодлива тел разбира се е необходима, но не е достатъчна срещу незачитащите законите на една суверенна страна престъпни навлеци, така че такива като Ласло не само че не трябва да бъдат съдени, ами и поощрявани. Да си припомним скорошното изявление на Тръмп "Моля, върнете се, вие няма да бъдете приети в САЩ, ако не преминете през законната процедура. Това е нашествие в нашата страна и нашата армия ви очаква!", което е единственото адекватно в такива случаи.

.....И за какво се е извинила, от кога при защита от орки трябва да се извиняваш?

и аз видях как оня 3 пъти замахна с нож към нея. Тя обаче нищо не му направи. После изстреля цял пълнител в нея - добре че не я уличи. Тя пак нищо не направи. Ама чашата преля когато взе детето на ръце и побягна с него и за това се защити. ПАМЕТНИК ПАМЕТНИК ПАМЕТНИК.... МЕДААААААААААЛЛЛЛЛЛ

Интересно мнение. Какво мислите за крадците на дъвки от магазина? Те по-големи престъпници ли са от хората без документи за самоличност, пресичащи незаконно държавна граница, преминаващи през полицейска блокада.

Индия излъга Русия и ще закупи С400 със РУБЛИ :)))))) Що го няма това в дир-а? :)))) руско "качество" за руска "валута". Голямо мъкнене на чували ще падне :))))

Трябваше време да се озъзнаят хората какво става.

Излезе филм снимат от друг ракурс - на който се вижда, че гаджала си пада сам и никой не го е спъвал!!! Стига сороски лъжи!!!

а тя имала тикове на крака. всъщност и били мръсни обувките и искала да ги изтръска. наИл така?

това е истината да спрем орките и да изгоним мангалите няма да им плащам живота в европа който иска успява с труд вън простите мюслита, църни нигри и мангасари от нормалните държави БХК да им плаща и да си ги дундурка а диорд шорош да си земе неколко хиляди у тех и да си ги гледа - нямам нищо против

А НАШИТЕ СА ЛЯЙНАРИ !!!

Или момата яко ги е ритала, или по -вероятното е, че са падали като нападатели във вратарското поле за дузпа. (Поне показаното на снимката говоре, че са авгански футболисти) А какво да каже полякинята изнасилена в Рим, 16 годишната изнасилена и убита пак тач, изнасилените момичета в Германия! Въпроса ми касае и меката китка "h" от 16:02:26 ч.

Нищо добро не може да се очаква от общество което приема че е нормално да риташ човешко същество....

Княз ТРИВЕЛИЙ е бил на друго мнение и затова е канонизиран веднага след спасяването на Цариград от "мигрантите чорвешки същества" за СВЕТЕЦ, както от Цариградския патриарх,, така и от Римският папа. До днес Свети Крал Тривелий е Спасителят на Европа а ти можеш да пишеш либерастии.

между другото след това се оказа че единият от спънатите е бил...... джихадист който се прави на бежанец

Аз пък не очаквам нищо добро от някой, кйто атакува полицаи с дете на ръце и използва детето като оръжие. Да оставим настрана, че подобно използване на деца е криминално престъпление.

Откога защитата на двора си от паплач е подсъдна? И не ми ломотете за хората в беда? Мъжете на 20-30 год зарязали жени и деца в Авганистан и др. Такива са челен отряд скакалци!!!

Все едно да завали дъжд и банда мангали от улицата да искат да влезат в дома ти да се скрият. Ти не ги пускаш, те се бият, ти ги буташ навън и после те съдят, щото си бил груб.

абе келеш. мога да прибия всеки мангал. Ама няма да бутна мангал с дете на ръце. То е до човека. Все едно да риташ полуумряло куче на земята или руснак... не е човешко бе. За това сме ХОРА !!! ба си първичната сган в която сте се превърнали.

zatova e vzel deteto, be! Aman ot tolerasti!

НЕ разбирам защо е трябвало да се извинява, тя действа срещу нарушители на границата, защо е осъдена и уволнена, би трябвало медал да ѝ дадат !!!

Градско, как защо -ами заради почетният гражданин на Република Унгария другарят Джоро Сорос

А кога ще осъдят на затвор в Европа или още по-добре - направо да върнат на Асад този когото тя спъна?! Казва се Осама Абдул Мохсен (Osama Abdul Mohsen) известен още и като Осама ал-Хадаб (Osama al-Ghadab) според силийските кюрди и според снимки ипостинги в собствените му профили в социални мрежи е положил клетва за вярност към Джабхат ал-Нусра (клонът на Ал Кайда в Сирия) и се е бил в редовоте на тази джихадистка терористична организация. Освен това е участвал в етническото прочистване на кюрди в някои места, които са били под контрола на Ал Нусра. Ето тук: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200921

това според няколко кюрда които са на времето не са били допуснати на футболен мач.

Поне да си беше дал труда да прочетеш статията. Или английският ти е на рудиментарно ниво и повече от Yes - No не знаеш?! :) Е, поне като вожда си науче едно "Конграчулейшънс!" и ено "Тука всички сме парлеву франсета!". Така ще можеш да твърдиш, че знаеш и френски език. А това със публикуваните от самия него (Осама) снимки в социалните мрежи не е от кюрдите, а от "Ню Йорк Таймс". Не знаех, че този вестник е кюрдски?! :))))

Аланкоолу, кюрдите(мюсулмани) и асирийците(християни) са собствениците на древния Вавилон от Арарат до Персийския залив. Араби стигат до Сирия в края на 7-ми век и са върнати обратно от княз Тривелий при битката за Цариград. Кой мислиш че е населявал римската провинция Сирия тогава? Кой тогава е живял в днешен Ирак? От цял свят кюрдите са длъжни да си отбият военната служба в Родината - младежи и девойки. Кюрдите са фактора в Близкия изток и тяхната информация е валидна.

Бяхме във Франция с жената, когато излезе тази новина. Домакинята - французойка се опита да сподели нещо, но по погледа й си личеше, че не смее. Във Франция вече няма свобода на словото и мисълта. До този извод достигнах. Също като в САЩ. Или всички ще са са стадно мислене, като лемурите, или те изхвърлят от системата. Тя знаеше какво вижда. Не можеш да кажеш на бялото-черно. Но взе да ни говори политкоректно. В първата новина тези дори не ги водеха незаконни имигранти. Представиха ги като "пътници", "преминаващи", едва ли не туристи. Проблемът е че виждаш и знаеш, какво виждаш. Но не можеш да говориш. Както беше при нас навремето. После не се знае, кой ще ти почука на вратата и къде ще те викнат. Демокрация ли?! Някой тайничко я подмени. И никой не разбра!

Обществото не може да съществува без толерантност, но толерастията убива обществото. Толерастията и либерастията нямат нищо общо с толерантността и либерализма, но пък успешно върнаха в Европа тоталитаризма и авторитаризма. Наскоро Горбачов каза (един път и аз да съм съгласен с него!): ЕС е СССР облечен в западни дрешки.

И за кьоравите е видно , че всичко е предварително измислено , договорено и финансирано . Bидиш ли , те - " бежанците " - си били продали имотите и колите , затова имали смартфони и 10 -15 хиляди евро за каналджии....Кой купува къщи в Алепо , Мосул , Кабул или Пешавар ? Кой им плаща роуминга на тия месеци наред ? Една минута роуминг с Афганистан , Пакистан или Еритрея струва в ЕU 5 - 10 Евро на минута ! Доходите в държави като Афганистан и др. подобни са 20 до 50 долара месечно ! Такива цифри - 10 000 евро - 15 000 долара - са направо извънземни за "бежанците" . Нашествениците се качват на гумени лодки и след 15 километра в морето ги "спасяват" кораби - и вместо да ги върнат обратно в Африка или Турция , ги карат в Италия или Испания и от там по цяла Европа ! Млади, силни , обучени в партизанска война мъже . Къде са жените , къде са дядовците и бабите , къде са сакатите , къде са децата ? 90 процента само мъже . Вместо да бранят семействата си и да се бият за държавата си , те бягат . Къде е логиката ? Когато Хитлер стигнал почти до Москва , смазвайки всичко по пътя си , руснаците избягаха ли в Монголия и Китай ? Не , били се до край , дали 26 милиона жертви и след това криво-ляво си построили наново държавата . А Сталин като стигнал до Берлин и не оставил камък върху камък , немците избягаха ли във Швейцария ? Не , изпили горчивата чаша до дъно и си построили наново държавата . А тия що бягат ? Щото така им е казано . Tова е част от тактиката за налагане на новия световен ред . Цензура , гей - паради , бързи кредити , политкоректен ентусиазъм . Промивка до дупка . Мъжете на запад приличат на жени , а жените им - на мъже . Германия одобри закон против " езика на омразата " , с който ще бъдат наказвани хора, мислeщи различно . И това е само началото . Идва истинска диктатура . Нашествениците помагат хората в Европа да им cе отвлече вниманието , да са парализирани от страх и да не могат да се съпротивляват и да реагират .

Така е - всичко е организирано, при това от едни исъщи хора. Вчера гледах виезаписи как участниците в третия мигрантски керван от Хондурас атакуват КПП на мексиканската граница - на път за САЩ, естествено. Ако не са надписите, няма да можеш да разбереш, къде е това - маските, тоягите, коловете, камъните, хлапетатат на предна линия, къртене на врати, организатори, които ги насочват и ръководят... Абсолютно същото беше и по границите на Македония, Сърбия и Унгария.

И пак само мъже! все едно гледах стари кадри от преди 4 години!

Политическата линия е начертана от Сорос . Хвърля много пари , за да постигне целта си - oбединен беден свят с много джендъри и "доктори", "архитекти" и "учители" , бягащи от войната в Сирия . Меркел е само изпълнител . 99,9 процента не са нито бежанци , нито мигранти , нито бягат от нeщо. Просто отиват там, където дават пари без да правиш нищо. Не бягат обаче в Саудитска Арабия , която им е под носа - там няма ракия и порно . Там има здрава сoпа в гърба.

Алепо бе един от първите градове изстрит от земята в Сирия. Алепо е 90% АРМЕНСКИ ГРАД. Досега няма нито един случай с арменци-бежанци. Всички "бежанци" са афганци, пакистанци, суданци, иракчани, йеменци. Показването на сирийски документи или заявлениета че са сирийци се нарича СОРОСОИАДА.

Все може да върти ситуацията както му е удобно, но аз лично не я оправдвавам и не мисля, че е въпрос на страх. Да препънеш бягащ човек с дете на ръце е подигравка, даже не и самозащита или желание да се погне на органите на реда. Ако беше така махаш камерата и помогаш, а не тарикатски да спъваш и да риташ уж ей така леко. И човешинка си е, бе! Виждаш човек с дете на ръце, не го знаеш какъв е що е, ок, ама това ли правиш като човек - спъваш го? Някакси за мен това е мерзко поведение в ситуация, когато човек трябва да вземе твърдо решение - или си професионалист и си тотално безпричастен, или си гражданин и поемаш някаква позиция дали ще помагаш на органите на реда, дали на мигрантите, твой избор, но ясен и достоен.

По твойта логика, човещинка ще бъде ако някой с дете на ръце нахлува в дома ти - няма да го спираш я! Да прави каквото си поиска! Дете носи на ръце в крайна сметка! Те не напразно циганските джебчиски бригади почти винаги включват жена с малко дете на ръце. Заради такива като тебе!

Кюрдското разузнаване пределно ясно даде информация за този "човек" че е доказан терорист-убиец с положена клетва пред Ал Нусра. От тази клетва може само сътъра да го отърве. Ти къде се отнесе ве, поет на Мешерето?

Този същият на снимката дето е спънат от жената (опитала се да помогне на полицията), после се оказа че е използвал оръжие някъде в Сирия и е убивал. Кой знае какви ги е вършил там. Може и глави да е рязал. Само че европеецът с криворазбраната си "толерантност" тепърва ще има да пати от такива терористи.

ЛЪЖЕШ БЕ !!!!! Стана треньор в Мадрид !

.

Добре, де, за какво нарушаване на обществения ред става въпрос? Доколкото си спомням, по-късно се оказа, че този "клет бежанец" се е снимчал с униформа на идилист, а детето, което носи, даже не е негово, а го е взел, за да се прави на нещастен баща. За момичето не знам, не си спомням да са показвали, че репортерката е ритала някого. Вместо да я наказват, премиерът да я награди за опазване на държавната граница с оказване на отпор срещу нарушители. Както си е всъщност.

оказа се че го направиха треньор на Мадрид. А твоето са измислици.

Само че тези "измислици" не ги измислих аз, а ги чух по медиите. А и дали все още е треньор, след като стана ясно кой е в действителност?

Тя не го ритна, а го препъна, за да помогне на полицията, от която той бягаше. После се оказа, че е свързан с ислямистите.

и как се казвал този които е ритнала?

Randall_Zwinge

Осама ал Абди ал Махсен. Бил е треньор на "Ал Фотува". Испания щеше да му намира работа като треньор. После се оказа терорист.

Казва се Осама Абдул Мохсен (Osama Abdul Mohsen) известен още и като Осама ал-Хадаб (Osama al-Ghadab) според силийските кюрди и според снимки ипостинги в собствените му профили в социални мрежи е положил клетва за вярност към Джабхат ал-Нусра (клонът на Ал Кайда в Сирия) и се е бил в редовоте на тази джихадистка терористична организация... Ето тук: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200921

това го твърдят КЮРДИТЕ. От кога почнахте да вярвате на тях? Нали с/у тях се борите.

така ли? И за това ли го направиха треньор в Испания?

И след една година го освободиха, защото трябвало да работи по цял ден, представи си.

Трябва да й направят статуя от масивно злато пред парламента.

Ох и аз как искам да ритам мигранти ...

страхливец. ти си стоя у дома.

Каква присъда бе, алоооу? На тази жена трябва медал да дадат и паметник да вдигнат. Единствения човек, който имаше достойнството и куража да се изправи срещу тези човекоподбни орди.

едно си бае

Още се чудя, как така отвореното общество на Сорос не обяви, че репортерката му е забила и нож в гърба. Два-три пъти минимум... Живеем в свят на лъжи. Където разни дегенерати с фалшиви човешки ценности и морал управляват информацията по света и чрез медиите им ни проповядват техният изкривен мироглед. И ще ни го тръмбоват в главите до безкрай, докато не се превърнем и ние в техни копия.

1. Не ги рита, а ги спъва, когато мигрантите бягат от унгарската полиция. За това трябва да получи медал, а не присъда. 2. Оказа се, че горкият мигрант с дете в ръце е бивш главорез от Ислямска държава. Доказан убиец.

още нещо да си измислиш. Голяма злоба бе байно...

Извади си главата от задника та да можеш да виждаш

злобаааааааааааааааааааа голяма мъка бе... няма да стана ЛЪЖЕЦ за да съм против ислямистите... имам си достатъчно аргументи за да ги гоня от държавата ми. А ти си един ЛЪЖЕЦ И ЗЛОБАР !

до къде безполовите и безхаберни управници на ЕС докараха жителите на евросъюза.... за това, че защитаваш собствената си страна от тълпа бежанци, които се опитват да нахлуят незаконно на нейната теретория.... и за това, че си ритнала такъв престъник (незаконно преминаване през държавна граница в цял свят се приема за пресъпление) си осъдена и трябваше да се извиниш..... алооо управниците на ЕС, спрете най-после с алкохола, едно време такова преминаване се наказваше с коршум! бабо меркел, въпроса не бе кога ще си тръгнеш, а този, че късно си тръгна, защото имаш къса памет относно границата ГДР и ФРГ... и да сега в непосредствена близост до Райхстага има кръстове и цветя за убитите направили опит да преминат държавната граница.

Само че на забавените кадри се вижда, че тя не е спънала този "мигрант", всъщност въобще не го е докосвала! Един от унгарските полицаи преди това хваща въпросният "мигрант" за ръката в опит да го задържи, онзи се отскубва, и тогава пада, като репортерката е на около метър от него!

не сме гледали клипа. Тя просто имала тикове. watch?v=DZByw3FSTFg

Не да им отменят присъдата, а да и дадат медал, че пази границите на Европа от човекоподобни. Мисля, че този "спънатия" се оказа закоравял терорист.

Не го рита, спъна го! С очите си го виждаш и пак дезинформация. Вече се прекалява! От толкова много толерантност не можем да изречем и истината ли? И нея ли ще забраните? Побъркан свят!!!

Интересно ми е вие кучета мръсни ако се бяхте родили в Сирия и ви беше опряла до мръсните задници тая гадост, войната дали щяхте да мислите по същия начин!

Рязано псе, готов ли си да ни бъдеш РОБ или искаш да е обратното?

Ако се бях родила в Сирия, щях да съм благодарна за всяка помощ! Защото помощта е дар, не е привилегия! А тези "мигранти" далече не са сирийци (повечето) и далеч не са с идеята да се интегрират, да работят, да се учат и да изграждат. Фактът, че са БЕЗ семействата си е достатъчен. Ако от война не спасиш най-близките си, ти НЕ си човек! Който е с нагласата да бъде кърлеж, трябва да знае, че кърлежите ги убиват!

Ако се бях родил сириец, майка ми щеше да ме удуши със собствената ми пъпна връв.

Нещо си се объркал КЕЛЕШ МИРИЗЛИВ! 1. Мигрантите не са само от Сирия, където в НЕ цялата страна имаше военни действия! 2. Бежанците от война НЕ са 70% млади мъже с телефони за 700-1 000 евро и по още 5 000 евро в джоба за "гранични"! 3. Бежанците от война НЕ избират къде да се настанят, а бягат от военни действия! 4. Бежанците от война НЕ се записват за паспорти и за социални помощи, а чакат края на войната за да се приберат! 5.Бежанците от война са в лагери за временно настаняване, а не в квартири из столиците! 6.Бежанците от война НЕ изнасилват жени в държавите, които ги настаняват! Още въпроси да имаш?

+++++++++++++++++++++++

По-лека с обидите. Виж, кой пристига в Европа, по какъв начин минава границите, какво оставя след себе си и какво върши, когато му подадат ръка добрите европейци, които не са кучета мръсни.

Нерде Сирия, нерде Унгария, Австрия, Германия... Като бягат от войната в Сирия, да идат в Турция, емирствата, Саудитска Арабия...

щях да мигрирам в ислямска страна

Няма никакви ритници и никакво препъване. "Мигрантът" се хвърли на земята на метър от журналистката като център-нападател в наказателното поле.

Като Неймар на световно:)

Браво на Върховния съд на Унгария! И на журналистката!

Една крехка жена има силата и смелостта да защити страната си от глутници брадати касапи. Пример за всички нас, удобно негодуващи от диваните си, излегнати на меко и безопасно. А възмутената световна либерална общественост не ми е никаква и не ме интересува.

Не само да ги беше наритала, ами да ги беше претрепала с камъни, малко щеше да им е на тези изроди. Сега да им се и извинява. Мръсна пасмина! Ще крадат, изнасилват и убиват. Не ги искаме! Вън!

Браво на смелата журналистка и на съда.

Ама така бяха наскачали едно време срещу нея, от цял свят. Бяха и създали и фалшиви профили във ФБ с нейни снимки с добавени рога на дявол. И неспирно наричана кучка (bitch). Това е пример в който един човек е прав, а останалите са срещу него. И след време малко по малко стигат до неговата позиция, след като по трудния начин да разбрали защо не са били прави.

Р.S. Когато скачаха срещу нея, района около гарата в Будапеща още не се беше превърнал в дивашки катун от палатки с опънати въжета с висящо пране около тях, предстояха да се случат лагера в Кале, няколко терористични нападения, новогодишната нощ в Кьолн със сексуалните посегателства към жени, няколкото изнасилени и убити млади момичета в Германия. Ако го знаеха това, дали щяха да наричат Петра Ласло кучка и да и слагат рога на дявол?

Много правилно. Един ритник нищо не е в сравнение с това да нахлуваш нелегално в чужда държава без документи, да щурмуваш заграждения или да налиташ на полиция. Тия си мислят, че това е тяхно"право", но Орбан не е меркел. Не знам дали помните, какво ставаше по унгарската граница, озверяла тълпа, деца държани горе като щитове, отврат.

"...един ритник..." - ако бяхте разгледали записите от други ъгли, а не само популяризирания от ФъБъ, щеше да видиш, че ритник няма. Това с ритника се оказаха брътвежи на слабоумни шорошоиди и нищо друго, но жената го отнесе по пълната шорошоидна програма.

Навремето запитали един бял американец - А Вие какво имате против негрите? - Имам М16, Смит енд Уесън, напалм... Тая юнашка унгарка не е имала друго под ръка срещу тая паплач и е използвала крайниците си. Хукнали като скакалци - паспортна, митническа проверка - празни понятия. Ако аз се опитам да мина така някоя граница ...

Тя беше спънала мигрант,който после уби няколко човека в Германия,ме навяват спомени?

Браво и на нея, и на съдът. Това че спираш хора опасни за теб и сънародниците ти да навлязат в територията на страната ти трябва да се награждава, а не наказва.

Браво и на нея, и на съдът. Това че спираш хора опасни за теб и сънародниците ти да навлязат в територията на страната ти трябва да се награждава, а не наказва.

да и дадат...

Тази журналистка е ГЕРОЙ! Трябва да я наградят! А вместо нея в съда да влезе гедерейския комунистически бабишкер канцлер да отговаря защо пусна 1 млн незаконни имигранти в ЕС!

на мигрантите да влезнат и на политиците да ги пуснат трябва смъртна присъда,при положение че е бивш помагач на нацистите

Тази достойна жена заслужава медал за храброст и защита на отечеството !!!

евала на маджарите за тая оправдателна присъда