Отложиха старта на съдебния процес за убийството на Джордж Флойд от полицай

Добавиха трето обвинение срещу Дерек Шовин - за "убийство от трета степен", което е по-лесно за доказване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че не е трябвало да трепе черия боклук - не трябваше, бе си ненужно. Гадината бе арестувана за пореден път. Ама пък че онази отрепка я изкараха едва ли не светец - ей това ме дразни. Впрочем когато бе пълния цирк с белия ковчег и прочее, сестрата на боклука си каза, че е долен престъпник и не одобрява целия плач за него. Кой знае колко хора е ограбил, пребил, излъгал и наранил, а нега е светия Джордж.

Айде стига вече сте занимавали нормалните хора с някакъв си негър-престъпник!!! При това - доказан, осъждан престъпник. И то не веднъж осъждан!!!

снимката е ...просто нямама думи. на портрета от стената е изобразен друсан примат, който е ограбил бременна жена, държейки пистолет върху корема й! картината също си я бива, но покойният и приживе е мязал на картина от пикасо в кубическия му период..."светията" флойд, пред чийто златен ковчег коленичи белият кмет и рИва и се сополиви, все едно е пукнал брат му. но върхът на сладоледа е как бялото хюмне държи картината...наистина върхът на сладоледа. видимо, бялото хюмне вече си представя един свят без бели хора, без хетеро-хора...абе, филмът и книгата се казват " планетата на маймуните". хубава книга, хубав филм...

Въпрос : Защо бият черните в Америка ? Отговор : Защото трябва .

Завиждате на САЩ заради правото но протест и свободата на словото в тази велика държава. Този човек бе екзекутиран пред тълпа от минувачи. А гърците наскоро като осъдиха трима българи на доживотен затвор за пласиране на дрога да им ръкопляскаме ли?

българската поговорка, че е дошло време стомната да му се счупи!

Какъв ОДУХОТВОРЕН изглед обаче са се постарали да придадат пропагандаторите на иначе престъпната неандерталска наркоманска мутра на този рецидивист... Само това като видиш - и всичко друго ти става ясно.

Св. Флойд Белошмъркалник, изографисан на портрет! Уау! Я звъннете на Папата да го канонизира за светец немедленно. Да няма иначе падни-стани ... а, таковата, подпали-открадни!

Когато делиш престъпниците на черни, жълти и бели - нощо добро не те очаква.

Предлагам Летище на името на ДФ, Примерно, Летище София Джордж Флойд, Терминал 1 Нобелова награда за Мир за Джордж Флойд, в крайна сметка е доста обезцнена, нещо като орден Стара Планина, Обама примерно е един пример Папата да провъзгласи Джордж Флойд за Светец, Свети Джорджи Ден за Свети Джордж, всички с пистолети се правим на луди а после тълпата разбива магазини и пали в Името Му Изискваме всички черни същества да са върховни, примерно черните котки да са носители на щастие а негрите да са създания от светлина, да им се дават помощи за да светят И други

Не е лоша идеята: св. Флойд - покровителят на наркотърговци и дилъри :)))

Българите са станали направо противни . Ми то и сестрата на Столберг беше наркоманка. Нима хората които са попаднали в тази мръсотия от дилърите, нима те нямат право да живеят? А, виж друго е когато и клинтон и синът на Елизабет- Андрю, посещават остров на разюзданият живот- за тях не се говори много- нали са много важни. А никой не знае дали детето му или внучето му утре няма да стане наркоман.А иначе не знам за полицаи които да не са замесени в мръснишки истории.

BajMihal

Ами има една много добра българска поговорка точно за този случай: Да би мирно седяло, не би чудо видяло...

Абе какво им обясняваш-много прост е народа ни, много първосигнално разсъждава и мисли.Хич и не го е еня, че много от тези хора, родени в гетата, нямат голям,да не кажа никакъв избор.Тсм се раждат с близки и далечни роднини дилъри и същевременно ползватели на тези"благини".И край-животът им е предопределен в тази посока.Нашего брата е голям моралист/фалшив до мозъка на костите/ и е готов да насочи "правдивият"си гняв към лесни мишени, като.този нещастен чернокож.Ъакива като Флойд системата ги заобикаля от малки и не получават никаква подкрепа от нея.

Американски Щати

Лош пример са си избрали кафевите хора. Наркоман и престъпник. Ако беше някой примерен гражданин, дето си гледа семейството и не употребява наркотици, не бие полицията и не ползва фалшиви пари, щеше да е друго. Да кажеш, на полицията уби добрият човек.

С Такъв човек полицията няма да има никакви причини изобщо да контактува, камо ли да го убие :))) Но либерастията не прощава - Белошмъркалника на портрет! Няма ли да му вдигнат някой паметник (който ние, нормалните, да съборим), да го обяват за "светец"?

PEYTSCH

Тази горила е опасен наркоман и пак трябва да го убият.

Тоя бандюга дали може да го арестуват още веднъж по същия начин??