ЕС отлага дебата за влизането на България в Шенген с повече от месец

Дебатите за приемането на България и Румъния в Шенген се отлагат поне за края на октомври. Заседанието на Съвета на ЕС по правосъдие и вътрешни работи, насрочено по предварителна програма за 19-20 септември, е отменено, съобщиха източници от Съвета.

Обратно в новината

Коментари - ЕС отлага дебата за влизането на България в Шенген с повече от месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем праз. Ще си гопреместя в другия. Кво беше това Шенген ???

ГЕРБаджийските балони един по един се пукат...

Е какъв Шенген искате? че цигани и нарко-дилъри да пътуват още по лесно из Европа? Да бе... на кукуво лято. Те и разрешителните за работа ще си останат догодина, никой не ни ще престъпността, чалгата корупцията и циганята. Жалко , но факт.

Никакъв Шенген за България до момента, в който властите и най-вече правителството не предприемат реални действия за борба с корупцията и организираната престъпност. Лъжите и протакането, заради нежеланието да се проведе истинска борба с престъността и корупцията не минават пред много от страните в ЕС. Там много добре знаят обвързаности на политици с мафия, на корумпирани висши чиновници, сметките им и имотите им. Всъщност заради останалата само като говорене ''решителност за борба с престъпност и корупция" ГЕРБ се провалиха във външната си политика и заявената цел за приемане в Шенген.

Резултата от дебата е ясен. Ще гледаме ЕС през крив макарон.

Ще ни вземат бе,спокойно.Както ни взеха в ЕС по геостратегически причини.Това сега са игри на холандската десница за да наберат малко гласове от десните избиратели преди изборите в сряда.Въпроса е че като ни присъединят към шенген това няма много да промени нещата за нас,защото е европейските законодателства пак има клаузи,които дават предимства на тяхните граждани пред нашите при кандидатстване за работно място в съответната страна и само ако не се намери достоен кандидат от там ще вземат наш Ганю,както си беше и до сега.То и сега ако си инженер или програмист и знаеш поне един западен език,вратите ти са отворени за евр. трудов пазар.

Cyce

Нашите джанговци вече пътуват по ЕС, далаверата на "Шенген" е, че и техните джанговци ще влизат у нас дори без паспортна проверка! Зор ще видят тогава местните наркодилъри - хахахаха!

ДЕКА останА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ БЕ ?

Ей ББ,лоши хора .Една мечта не сбъдват на човек,то май стана химера.

Тикво, какво стана бе?

След 15 години няма да се казва Шенген, а "Мусачево" или европейски съюз на непукистите.