Спешна операция на Хамстера отложи мегаделото ”Октопод”

Спешна операция на Антон Петров-Хамстера отложи поредното заседание по мегаделото "Октопод", по което основен подсъдим е Алексей Петров, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Спешна операция на Хамстера отложи мегаделото ”Октопод” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов трябва пак да е министър на вътрешните работи- спешно завръщане, моля

АЙДЕЕЕ И ТОЯ БОЛЕН.............КВО СТАВА С ТАЯ НАЦИЯ - ВСИЧКО БОЛНО........???????????????

Само не разбрах,Хамстера в коя ветиринарна клиника,са го оперирали?!

rado_7_6@

Добър ход. Още малко и съслю фаща калъчката и ще си е всичко както би трябвало да е - достойните несправедливо обвинени светци на свобода, избегалевите посрещнати с погача от сестра си. Единствено за ахмаците дето ги хванаха по чужбината е трудно. Ужким една Темида навсякъде, ама явно си има национални особености...

А за следващото дело ще му режат спешно краекожието на *, че се подува.

Докато си разиграваха коня престъпниците бяха здрави, а като го изловиха, всичките се изпоразболяха. Дайте го тоя на някой пишман касапих хирург, да се упражнява човека.

Да подкупната съдебна система,а за подкупните доктори нищо не казвате.Вижте колко частни клиники издигнаха.Как става това?Питам,но отговор не искам.

как става това .....ПРОСТО СЕДЛАРОВ - КАТО СЕ ЗАКРИЯТ ДЪРЖАВНИТЕ ....СЕ ОТКРИВАТ ПЛАТЕНИТЕ - ЧАСТНИ ........

Моля, не слагайте такива загла вия!!!-помислих си че е станало нещо, с един, малко проскубан, червен, ХАМСТЕР!

Тия престъпници имат ли здравни застраховки, или като брат'чедите са на общонародна издръжка?

колко крака има еин хамстер ?

може би имаш впредвид пипала-колкото един октопод.

За краката е ясно, ама имат по 3 сърца, ма*ка им и октоподи, та ще оцелее.

Нищо не разбирате. Щом не е нарушен закона, значи съда няма никаква вина.

Бедна ви е фантазията колко още операции го чакат Хамстера и приятели. Долу ръцете от тези болни, но честни и достойни момчета. Били утрепали няколко човека (недоказано). Че я вижте колко умират на ден по пътищата!?

Проблемът не е в Хамстера а в подкупната ни съдебна система.Парата играе навсякъде и трябват радикални мерки,но с и този съдебен съвет и главен прокурор няма да стане.

Това е тежкото наследство от управлението на ГЕРБ и Кръволока Борисов! Полицейщина и насилие дори върху болни и немощни хора като Хамстера и Алексей Петров.. Добре поне, че Партията още има позиции в Съдебната система, та ще оправим нещата по почина "250 кг. амфетамини за лична употреба" или "АК47 за лов на зайци"..

Много са ни болнави гангстерите.

Отврат, докога???

Ще въртят и сучат, защото се надяват да дойде станишко-пишко на власт и да ги освободи.

Този хубавец и бандата му за отвличания ,самият Гаргамел го защитаваше пламенно цели 3 години в парламента..

ЩЕ ГИ РЕЖЕМЕ ДОКАТО МИНЕ ДАВНОСТ. ТОЛКО ПАРЕТА СМЕ ГУШНАЛИ, ЧЕ ПОНЕ 10 ГОДИНИ НАПРЕД ТРЯБВА ДА БАЧКАМЕ. СЛЕДВАЩИЯ Е АЛЕКСЕЙЧО, ТОЛКОВА Е БОЛЕН ГОРКИЯ, И ДОБРЕ СИ ПЛАЩА, А ВИЕ СИ ДРЪНКАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ!!

На тия какво им става? Както ги ококошарят и им заведат дело и почват да болеят от всякакви болести. Тоя сега, крака му оперирали - що не идат от прокуратурата на място, да видят къде са му шевовете?

Става им, че трябва народа да се вдигне и да ги линчува всичките тия "бизнесмени"!То не бяха болести, не бяха болежки, и накрая пак ще ги пуснат, че ще ги изкарат и почетни граждани и ще ги обезщетят за прекараното време в ареста...

Тъй ми, много е спешна операцията и е от жизненоважно значение - на нокътя на малкото пръстче! Нашите бандити - най-болните бандити в света!

най-здравите "болни" е по-точното определение ;):)

Е, това е стар соцлозунг: нашите болни - най-здравите болни в света!;о) Ма на - поколенията се израждат и от нашите бандити на топло и чеп за зеле не става! Като излезат на свобода обаче - хоп! соцлозунга с пълна сила претворяват в дела!

Как така не им се налага операция когато вършат престъпления, а щом влязат в ареста или в затвора-веднага се разболяват.....

Хайде стига с тия глупости, оперирали му крака! Тия наистина си мислят, че ако дойде БСП на власт, ще се откачат! Нещастници! Сега си оперирайте и топките, защото никаква работа не ви вършат! Страхливци!

Объркали сте заглавието. Не е "спешна", а е "сМешна" операция. Махат му предните зъби, за да си смени прякора. Не обича да му викат Хамстера. Сега ще му викат Туфлека

аман от болни мафиоти,един не се ока3а 3драв или лекарите ни са много лакоми

Ау горкичкия! Ама добре ли е? Нали не е нещо сериозно? Надявам се скоро да се оправиш, Хамстерче!!! Господ здраве да ти дава!

И как точно операция на крака му пречи да присъства в залата? Да не са му правили операция на задника, та не може да стои седнал ? Или в България няма нужната техника която да му обезопаси крака? Ба, има операции дето те режат, и на другия ден излизаш на крака, на тоя му оперирали крака по спешност и не може даже да седи седнал?

Спешна операция на крака може да се направи, само ако има запушване на артерия и се прави в рамките на 3 до 6 часа.Ама се прави по спешност само ако си важен престъпник. На баща ми я направиха след 28 часа, като в рамките на тези критични до 6ч. са го оставили да направи 2 исхемични инсулта, като вторият се оказа фатален. После от девет баира вода ми докарваха да ме убеждават, че инсулти не е имало. Сигурно, ама сигурно не е имало, само не можаха да ми обяснят откъде се взе парезата на десните крайници и изпадна в тежко състояние /оценка 2 по скалата на Глазгоу-Лиеж/ Замина си след 11 дни. Моля да ме извините за споделянето на личните ми преживявания. Ех татко, защо не беше престъпник в затвора, сега щеше да си жив.

МАХНЕТЕ ПРЕВРЪЗКАТА И ОПЕРАЦИЯ НЯМА ДА ИМА! ;)

Вероятно съдът ще реши, че е станало чудо и ще го обяви за светец.

Как пък СПЕШНАТА операция е била точно в деня преди "мегаделото" ...

Кокоши трън? На крака или на г*з"?

Тоя филм вече сме го гледали...Ало магистратчетата, измислете нещо ново бе, плаща ви се достатъчно, толкова ли нямате фантазия мърши нещастни. Хайде със здраве.

Започва поетапна операция на всички пипала на октопода.После ще е нещо друго.Накрая я камилата,я камиларя.

Скоро самият Дачков и Патрашкова ще обяснят на общественоста в сензационен брой тежката диагноза на болеста,диктатурата на милиционерският ботуш и въпиющото нарушение на човешките права,особенно като се има предвид каква грандиозна кампания е подета в Галерия за оневиняване на първите осъдени наемни убийци в България за последните 20 години.

деер

Елементарно е!!! Къде е министърът на здравеопазването? Къде е лекарския съюз? Къде са директорите на Пирогов? Къде са завеждащите на отделения? Къде са преподавателите от българските университети? Защо не направят така , че или всеки лекар да е задължен да дава експертно мнение или да стават вещи лица по задължение щом са лекари? Къде е етичната комисия към лекарския съюз? А,и етичната комисия на софийска колегия? ....... Защо не направят планирането на такива операции контролирано от съда? - например дори и стая с озвучаване в болницата или делата в интернет в реално време за пред обществото , а подсъдимият да плаща определена сума пари, за да се възползва от стаята в болницата......

Само в България, подсъдимите се сещат, че трябва да се оперират, по време на процеса!!!