4 столици атакуваха Катар със списък на терористи

Саудитска Арабия, Египет, ОАЕ и Бахрейн публикуваха списък на лица и организации, свързани с тероризъм, които били базирани в Катар или финансирани от него.

Обратно в новината

Коментари - 4 столици атакуваха Катар със списък на терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ас саму се чудим защо е толко тихо откам израел :) малчат си като посрани....:))))

САЩ си държат на власт винаги хора с престъпно минало, опитат ли се да кривнат и резултатът е обвинения в диктатура, подпомагане на тероризма и следва санкции и бомбардировки на страната. Катар си купиха световното първенство по футбол, въпреки липсата на елементарни климатични условия за провеждането му, ето блесна корупцията във футбола, небостъргачи и злато бол, но храна и вода няма.

Абе, щом и Египет се е намесил...спокойно можем да сменяме глагола "разкатавам" с "разкатарвам"...

Ислямът трябва да се обяви извън закона и да се преследва.Колко невинни трябва да бъдат пожертвани за да се разбере това,че мюсулманите са касапи?

POKRAY KATAR İSKAT DA NAKAJAT TURSİYA,SAMO DA OPİTAT ŞTE VİDYAT KAKVO ZNAÇİ VTORA ARMİYA V NATO.

А тъй, чоджум, разкатайте ги тия евролиберастки помии!

Не знам за Вашата втора армия, но истината е, че в сравнение с Вашата Саудитска измет, катарците с мед да ги намажеш. По - гнусни твари от саудитците в арабския свят няма - на тези трябва да им се приложи геноцид. Саудитска Арабия е люлката на радикалния ислям и на тероризма, те са и главен инвеститор и надзирават в полза на САЩ дали извергствата в района вървят по план.

Тези истории с Катар започнали миналата седмица смърдят на километър. Баба Клинтън (и не само тя) знаеше че Катар спонсорира ИД от няколко години насам. Защо чак сега някой се събуди? Някъде другаде е проблемът. Може би затова че Катар иска(ше) да влиза в близки отношения с Иран?

Сега да направят списък на терористичните организации които покрепят Саудитска Арабия, Египет, ОАЕ и Бахрейн.

Никога не съм разбирал защо някой може да иска да иде в Катар! Тая държава е много скапана! Само чуйте й името!

то само туи да беше дето не разбираш, ура ще викаме, ама ... неисе! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шило

А, и ако повод за войната в Сирия беше катарския газопровод, май вече няма основание за това, тя да продължава. И още нещо, за да довърша темата с измисления повод-след като трасето му е в Сирия, що пламна и Ирак? Явно не е, ама нейсе.

Шило

странна логика-платили откуп, значи подкрепят тероризма. Е, извинявайте, ама ккаво трябваше да направят? Да ги оставят да ги изколят? Някой представя ли си ефекта? Членове на кралско семейство, изклани пред камера...Какво би направил краля на СА? Айде, да не се правят на ощипани госпожици. Дори 1 млрд. да е, тези пари отдавна са изхарчени. Къде бяха при търговията с петрол, къде са при наличието на данни за търговия с органи? А с артефактите? Това са много повече милиарди. Що за тях мълчат чалмите?

Изглежда , че СА искат точно това. Да не бе платен откупа, а "принцовете" изклани. Много им пука за катарските шейхове, но ефекта щеше да е голям- "вижте ги гръвожадните Шиити, какви са зверове..."

"огромния откуп" , за който става дума е платен от Катар на шиитски милиции, които бяха пленили една голяма група пишман-ловци със соколи в Южен Ирак. Много членове на управляващата фамилия Ал Тани, бяха сред тях. Четох някъде , че става въпрос за 1 МИЛИАРД долара. Само че тези милиции не са свързани с ИДИЛ, а напротив борят се срещу тях. И май точно това е проблема.

Катар, Иран и Русия финансират Ислямска държава.

след танца сас саби нещо става

А някои наши способни и изпълнителни кадри осъществяващи организация по износ на оръжие, цигари и храни нещо се хвалеха с близките си връзки с некои другари от Катар... Да не се окаже, че и ние нещо сме бъркали по дупки, където сега има стършели.

тия чаршафи само ще дигнат петрола и ще направят кеф на др. Путин. Манджата на ЦРУ-то беше друга ама нейсе.....

Крадците викат Дръжте крадеца! Всички в тази част на света финансират ИД.... само че нещо ги стресна, затова се обединиха и решиха да посочат с пръст някого...